Последователи

петък, 4 май 2018 г.

Сексуалните стереотипи на Орион – Алиса в страната на чудесата


    
Генетиците, които са променили физическото тяло на земните хора са се занимавали и с неговата сексуалност. Нека добавя още нещо по тази тема.

http://zlatko1.blog.bg/photos/122864/original/000002.jpg

Влечугоподобните от Орион са бисексуални. Сексът се използва за създаване на потомство и за доминиране, както и за удоволствие.



Alien Dick Cheney

Сред влечугоподобните не съществува хетеросексуалност.



Даже онези от тях, които са за Земята маскирани като хора, почти винаги изглеждат хетеросексуални на външен вид, за да могат да заблуждават земните хора.




Но когато са насаме, стават много неща. Ето защо определени членове на кралското семейство настояват публично да бъдат възприемани като хетеросексуални, но зад затворените врати става нещо съвсем различно.



Obama saves The White House From Aliens

Alien mather from Orion and Mothership 




В холивудските филми нещата се представят така, като че ли извънземните намират земните хора за сексуално привлекателни. Това важи само за онези, които физически са сходни с тях. Иначе влечугоподобните намират земните за точно толкова непривлекателни, колкото за земните са непривлекателни самите те.





Alien from Orion Jimmy Carter

Извънземните от Орион, обаче, се интересуват от демонстриране на доминиране и превъзходство на расата, когато правят секс с не-влечугоподобно същество.




В историята за влечугопобно от типа „годзила”, което обладава гей младеж пред очите на партньора му, става дума за начинът на Орион да демонстрира това, че те са нещо повече, тъй като могат да правят каквото искат с когото искат и за тях няма значение дали неговият партньор е там, или не. Те застават на позицията „е, какво ще направиш ТИ във връзка с това”. Тук не става дума за романтично удоволствие, а за садистичен Тъмен контрол.




С влечугоподобните от Орион шега не бива – те са смъртно сериозни и към тях не можеш да се обърнеш въз основа на нещо духовно.




Плеядианците могат изцяло да минат за хора на вид – те твърдят, че са хетеросексуални.



При въвеждането в ДНК на командите свързани със сексуалността, извънземните генетици са използвали своя сексуален опит – например първата команда е „Размножавай се за кралицата на Орион”. Религиозните анти-гей мнения са в хармония с командата на Орион.


Alien Barack Obama Calling Home


Всичко се свежда до стремежа планетата да се превърне в планета за последователно инкарниращи се и за премахването на едновременния път. Понякога различни извънземни се съюзяват в името на тази цел. Това се вижда много по-ясно в периода на Края на Играта.



Alien Obama Abducting Politicians

Промеждутъкът от линейни години прекарани в едновременно развитие е около 20000, а промеждутъкът прекаран в последователно развитие – милиарди години.



Aliens Landing on Football Field

Тази огромна разлика в скоростта на развитие между бавния последователен и бързия едновременен път може да се види в големите разлики на въпросното време.



UFO"s in the Bible

Никой не влиза в Играта по едновременния път – всички влизат по последователния, но я завършват на едновременния.






Гледах на DVD продукцията на Дисни Алиса в страната на чудесата – там с изненада установих, че осмиват кралицата на Орион в персонажа Кралицата на сърцата. На Краля на сърцата там е отредена незначителна роля и нулев авторитет. През 1951 филмът е бил напред от времето си.



Матрицата 5 - Вал Валериан



> Земята е убежище за извъземни престъпници, твърди руски уфолог

 

> Какво да се прави при среща с рептилоиди ?


image

Няма коментари:

Публикуване на коментар