Последователи

вторник, 6 март 2018 г.

Основи на строежа на материалния свят и на формирането на мозъчните генотипи - 14



Концепцията на ненаучното възприятие и Прераждането

Много голям интерес винаги предизвикваше, а дори и днес предизвиква всичко, свързано с "научното" разбиране за "движението на душите" (същностите) и с прераждането. Незабавно правя уговорка, че прераждането, което съществуваше при управлението на интервентската система, вече не е някакво привнасяне в света чрез насилствени средства за контрол (от системата). На 7.01.2017 се навършиха точно четири административни години от включването на един от програмните процеси на пресъздаденото Управление на битието на хората по света, свързан с истинското състояние на всяко следващо въплъщение на "Духовните Същества" чрез изложения ред, а не чрез прераждане.
Фантоми и двойници, пълна загуба на памет, неочаквано разкрито ново познание за събития, в които той не е участвал преди това, спомени за минал живот и знание на чужди езици от пелени - всичко това е само малка част от това, което привличаше и привлича вниманието, на първо място на различни видове измамници, особено от средите на така наречената "наука". Тези и подобни случаи, записани от свидетели, снимани и фотографирани, включително и законно потвърдени, са средство за съществуване на всички, които "топлят ръцете си" на огъня на невежеството.
Академията на науките НЕ се намесва в "чудотворните" трансформации и това е само от полза на всички знахари, магьосници на черна и бяла магия и други подобни. Но днес честотите, при които те снемаха информация се разпаднаха. Вече не работят.

№ . Наименование Основа - Сертификат за коне - Ненаучна гледна точка

1 Атмосфера - Смес от случайни газове - Строго организираната структура на редица решетки

2 Земя - образувана от прах - Съществува система за контрол (SS), разположена на определена дълбочина

3 Полета - Броят на наименованията е неограничен - от колхозни до астрални - Полета като физически структури - 3 условно могат да се наричат електрически, магнитни, гравитационни, различават се по честотите и свойствата на заряда (октави на заряда 4-512 в DI-структури и 16-128 в k -структури)

4 Материя - Целият свят, както на Земята, така и в Космоса, се състои от атоми на Бор. - Ако октавата на заряда е по-малка от 66, се формира твърдата структура на протонния атом (материята)

5 Духът - Духът е обикновено свят, съществува отделно от материята - Ако октавата на заряда е повече от 64 (до 512), се формира неинерционна маса, квантувана от целите и свойствата

6 Луна - Парче от метеорит, заловен от Земята - Системата за външен живот на Земята, генератор на програми за биосферата

7 Човек - Произхожда от маймуна - Промяната в октавата на сперматозоида в подходяща среда образува човек (маймуна - хуманоид - човек)

8 Мозък - Всичко под черепната кост - Човекът разполага с част от оперативния Мозък и малка част от дългосрочната памет

Ето някои термини и обяснения от А. Хатибов, който винаги се основаваше на предположението, че "основната константа в съвременната наука е конската сила, затова всичко, което съвременната наука познава днес, е конска грамота."

Термини и обяснения

"Незначителни" разлики на две гледни точки

№ Официална наука Ненаучна гледна точка

1 Слънчевата система е създадена след експлозията, има сфера на Хъбъл. - Слънчевата система - изкуствена, Космосът никога не е избухнал, няма сфери на "Хъбъл

2 Живата клетка се е получила случайно от остатъци от прах, неподходящи за образуване на повърхността на Земята. - Живата клетка е най-високото постижение на Космическия Разум, съчетава взаимодействието на октави от 12 до 4096

3 Газови остатъци произволно образуват атмосферата. - Атмосферата е съставена от слоеве на решетъчна структура

4 Няма разлика между мозъка на мишката (върху който се тестват използваните от човека лекарства) и мозъка на човека. - Мозъкът на човека и всеки хуманоид не са съвместими

5 НЛО са случайни появления на инопланетяни, всеки се интересува от тяхното изучаване. Скоро тяхната тайна ще бъде разкрита и оръжията им ще станат достояние на Земята. - Всички НЛО на Земята са от земен произход, това са оборудвания за контрол и наблюдение на състоянието на външната среда (като сонда); Луната си има свои НЛО

6 Еволюция на материята - Твърдо вещество → течност → газ → плазма(неорганизирана) - Неинерционна маса (силно организирана плазма, подредена по октави) → инерционна маса (газ, течност, твърдо вещество)

------------------------------------------------------------------------------
Днес вече се наблюдават процесите, описани навремето от Н. Левашов и А. Хатибов - системите за знания от "конската диплома" се отстраняват заедно с техните носители. Общата решетка на паметта ще съдържа само информацията, която Е НЕОБХОДИМА за поддържане на биоструктурите в самия живот. Освен това вече е създадена мощна решетка от контролни структури. Непреднамерените действия на биоструктурите (да се чете човекът) ще бъдат елиминирани заедно с техните носители (пример - създаване на атомни оръжия без знание за физиката на процеса).
Днес все още преобладава "научната гледна точка", но концепцията на ненаучното възприятие все повече и повече си пробива път в реалността, а тя носи в себе си следното:

Земята се управлява от система за управление, разположена под повърхността на Земята;
Системата за управление е сложна йерархична система;
На Земята има над 2000 контролни системи;
Основният мозък на всеки индивид се съхранява в архива на Системата за управление;
Във всеки тактов интервал става контрол над мозъка на индивида със записване на информация;
Системата за управление използва 7 типа време, от които един (60 * 60 * 24) е тактът на дъното на решетката;
За трансфера на информация Системата за управление използва музикален ред, а резонансните контури на гръбнака са информационни приемници;
За контролиране на мозъка системата за управление използва различен музикален ред;
Ред за контрола на мозъка: DO RE MI FA SOL LA SI NA, код LALALA - позивни, които все още са валидни за определен генотип на мозъка;
Външността е дреха, а трансферът на мозъка е направен в дреха, която е съвместима с пренесения мозък според честотния баланс;
При прехвърлянето на мозъка информацията в архива може да бъде изцяло или частично запазена, защото индивидът прави това, до което преди това не е имал достъп;
Заменяемият мозък може да бъде запазен, но като правило той се разпръсква, докато йонната структура (и ДНК) остават старите (седиментни структури на стария мозък). Новият мозък не образува ДНК.

Когато мозъкът бъде заменен, системата за контрол приема, че в архива НОВИЯТ мозък е по-съвършен от този, който се заменя, но това не винаги е така - напоследък се наблюдава обратния процес. Старият мозък не може да бъде заменен, ако липсват или не могат да бъдат заменени някои контролни точки (несъответствие на генотипа, заболяване като СПИН или туберкулоза, тесен диапазон на паметта на белите дробове, надвишаване на потенциала на радиоактивните честоти и т.н.).
Основната задача, която се надявам да разреша в близко бъдеще, е всичко, свързано със "СЪХРАНЕНИЕТО" на "ИНФОРМАЦИЯ" (едно пълноценно копие на Мозъка или Същността) на този човек, който използва програмите "СветЛ" и е починал. Разбира се, може генераторът с всички програми и информация просто да се "разпилее", но разбрах, че това е грешно. Как да се промени (замени или "премахне") самия Генератор от носителя (Комплекса) - въпросът е решен и одобрен. На етапа на вземане на решение е въпросът за "ОПАЗВАНЕТО" на самия генератор с всичко, което е "акумулирано", за по-нататъшна употреба от мозъка (същността) при повторното въплъщение (ако това, разбира се, се случва). Това значително ще съкрати времето за "работа" на изгубения потенциал. Не мога напълно да обясня всичко и да ви го кажа сега по известни вам причини, свързани с преобразуванията, които се случват. Но се надявам, че скоро ще бъде възможно. Междувременно го "затварям" с точки, както би направил Н. Левашов.


--------------------------------------------------------------------------------

Важен аспект е начинът за трансформиране и преоразмеряване на структурата. Отново ще дам пример с еритроцит, който при диаметър 7-9 микрона се движи през съдове с диаметър от 1 микрон. Отговорът на въпроса, който поставя много хора в задънена улица - как еритроцитът се вмества там - в кръвта няма еритроцити, те се формират извън системата за управление (или мозъка) като утаечна структура със загуба на октава от своето състояние (с намаляване на октавата 2 пъти, общият размер се увеличава 1,284 пъти).




По същия начин е раждането на дете. Сперматозоидът има йонна структура и Мозък с 96 октави (по-малко от размера на атома). Попадайки в "пясъчната кутия", т.е. в структурата, в която се получава МАКСИМАЛНО разсейване, сперматозоидът бързо расте и едновременно с това губи октавите на мозъка. Когато се постигне равновесно състояние (октава 71.225625), се изпраща сигнал и се произвежда детето. Оттук следва важно заключение - НОВИЯТ Мозък се подава в по-висока октава и функциите на стария мозък могат да бъдат НАРУШЕНИ само ЧАСТИЧНО.
По-рано писах, че съвременната наука дори не подозира съществуването на неинерционна маса. При октави, по-големи от 64, имаме 8 различни атомни структури (те носят условни имена - неутронни и антинеутронни, неутринни и антинеутринни и т.н.). Всяка от тези структури има обхват на съществуване (заряд). Когато зарядът се загуби, потенциалът на долната октава се увеличава.
Пример: при превеждането на мощността на октавата от 65.5 на 32,125225 получаваме силни заряди от светкавици (съизмерими с мощността на голяма ВЕЦ в продължение на стотици години), въпреки че първоначалното състояние не може да се види.
Като се има предвид (освен официалната наука) съществуването на различни "божествени" явления, както и рекламираните астрални, ментални и други полета (от скоро модното поле е торсионното), искам да привлека вниманието към нарастването на броя на вечните двигатели или поне към желанието да бъдат създадени. Повече от 99% от тези произведения са очевидни глупости, дори от гледна точка на официалната наука, но ако в редица случаи има неинерционна маса в техническото решение, конвенционалните средства и устройства не решават проблема, особено след като атома на Бор не променя размерите си, а периодичната таблица на Менделеев не съдържа инерционна маса.
Възможно ли е съществуването на вечен двигател? Ако вземем период от 100 години, е възможно - чрез разпръскване на високи октави йонните маси могат да получат "хранене от нищото", но това е в случай на наличие или комбинация от инерционна и неинерционна маса. Пример за подобен вечен двигател е човекът, чийто мозък е в неинерционна структура.
Какво би станало, ако на някой му хрумне да посети Плутон на съвременен космически кораб? По време на движението ще става разсейване на високите октави (а това е мозъка), поради което при преминаване покрай Марс ще има мозък на питекантроп, а в КРАЙНИЯ ПУНКТ - купчина пясък. Всички обекти, движещи се в Космоса, имат гравито-магнито-електрически Генератор, поддържащ съществуванието на преместваемите матрици на всички честоти. Тези генератори стоят, както описва и Н. Левашов, върху "Вайтмари" и "Вайтмани" (първите са за междупланетни полети, а другите - за използване в планетарни условия). Това позволява на човек да пътува в космоса.
И така, откъде идват измамниците и тълкувателите от науката и какво използват те. На първо място - от самите стени на науката; второ, от неразбирането и невъзможността да изучат информацията, която ни оставиха Н. Левашов, А. Хатибов и други. Прилагането на "дипломата на конете" не ни позволява да разпознаем смисъла на физическите явления. Всички съществуващи инструменти са изградени върху свойствата на човешкото око. Липсата на инструментална основа не позволява на официалната наука да разпознава или отхвърля новите физически свойства на материалния свят (тук няма да се докосваме до "Божествения свят", защото това е друга теория).
Липсата на познания за света около нас и начина, по който той съществува, води до затварянето около тази пирамида на знанието, построена за над 500 години. Всъщност, наличието на такава наука е довело до съществуването в Русия на повече от 180 академии, всяка от които използва същото ниво на знание, което няма нищо общо с науката. Ще се промени ли тази ситуация? Да, това ще стане. След завършването на Основната програма системата за управление просто ще изтрие всичко ненужно и ще предостави информацията, която няма да позволи на Царя на природата да се намесва в системата за управление, включително създаването на нови атмосферни решетки.

Автор: Фёдор Дмитриевич Шкруднев

Няма коментари:

Публикуване на коментар