Последователи

неделя, 18 март 2018 г.

МИСЛИ ФОРМИ 134

                 


Накъдето е насочено вашето внимание – там изтича вашата енергия

Днес много учени стигат до разбирането, че нашият физически свят е непрекъснат поток от енергия, който сформира реални обекти и събития само благодарение на нашата мисъл. Ето защо духовните хора, езотериците казват, че практически всеки човек има свой физически свят, в който той е и Бог и господар.

Но неумението да се управляват собствените мисли и емоции води до там, че човек създава лош, или просто ужасен свят за себе си, в който той не е Бог, а вероятно последният роб. Може ли тази странна ситуация да се промени?

Оказва се, че това е възможно и доста елементарно, макар че, от друга страна – това е трудно, защото човекът се състои от навици, които да разруши е все едно да унищожи старата си къща и да изгради нова на нейно място …

Един от най-пагубните навици на обикновения човек е да насочва вниманието си не към това, което ще му носи добро. Защото вниманието е енергия, а по-вярно е да се каже, че накъдето насочваме вниманието си, там се насочва и енергията ни.

А ако човек постоянно насочва вниманието си към, да речем, телевизора, от екрана на който се излива злоба и чернилка, към политиката, където в допълнение към войни, революции и всякакви борби, е твърде малко доброто, порнография или филми на ужасите, приключенски и така нататък, това всичко той вкарва в своя свят.

Практически човек непрекъснато храни някой с енергията си, която му дава Всевишният, като губи възможността да управлява тази енергия с мислите си и с правилния си устрем.

Както са казвали мъдреците във всички времена, овладей вниманието си – и ще завладееш света, в него ще станеш бог и господар, а не последния парцал, с който всички ще си бършат краката. Затова се оказва , че всеки сам позволява да прави това за себе си, той сам си създава такъв нещастен свят за себе си.

Как можете да промените навиците си, т.е. да се научите да съсредоточавате вниманието си точно там, където е необходимо за вашето добруване? Първо се научете винаги да бъдете „тук и сега“, което ще ви позволи да контролирате вниманието си, насочвайки го към нужната, задължително положителна посока.

Трудно е всичко това само в начален етап, а след това умението да контролирате вниманието си се превръща в навик (бързо), и светът около вас изведнъж ще започне да се променя по вълшебен начин – така, както вие искате.

Защото повече няма да имате безпочвени фантазии за райски живот, а за конкретна работа с енергиите. А работата с пот на челото ще ви се наложи да вършите само в началото, в бъдеще това ще бъде творчески процес, който обикновено ще е напрегнат (много напрегнат) и в същото време толкова интересен, дори – вълнуващ

Не е случайно, че творчеството се сравнява с най-откровената и ефективна молитва, по време на която душата на човека се вдъхновява и отлита на седмото небе …


           
                


Паранормална игра: асансьор към друго измерение


Тази игра произхожда от Корея (предполагам южна). Нужен ви е асансьор, който се намира в сграда с поне 10 етажа. Влезте сами в асансьора. Изберете следните етажи 4-2-6-2-10-5. Не ми стана много ясно дали трябва да изчаквате асансьора да спре на съответния етаж и след това да натиснете бутона за следващия или веднага след като се качите да ги изберете. Гледам в дадената комбинация етаж 2 се повтаря два пъти. Ако още в началото го натиснете два пъти, това значи, че асансьора ще спре на този етаж само един път.

На етаж 5 при вас ще се качи една жена. Не я поглеждайте дори, не я заговаряйте. Натиснете бутона за първия етаж. Вместо обаче да тръгнете надолу, асансьорът ще се качи на етаж "10". Хей, май схванах какъв е номера (заблудата) в тази игра. Явно наистина искат още в началото да натиснете всички бутони, а не етаж по етаж. Та като ги изберете веднага след като се качите, асансьора няма да почне да се придвижва по реда на натискането, а по последователност на етажите - тоест 2-4-5-6-10. На етаж 5 ако по някоя случайност при вас наистина се качи някаква жена, то вие толкова ще сте развълнувани, че веднага ще натиснете бутона за първия етаж както е казано в правилата на играта и ще сте забравили, че асансьорът ще продължи да се изкачва нагоре. А може би само така си мисля като скептик, може би наистина играта "действа"?

Както и да е, след като стигнете етаж 10, излезте от асансьора. Жената ще ви извика "къде сте тръгнали?", но не и отговаряйте. Сега вече сте в друго измерение, изследвайте го колкото искате (дори може да слезете с асансьора и да излезете навън).

Когато решите да се приберете обратно в нашия свят, влезте пак в асансьора и наберете отново същата комбинация 4-2-6-2-10-5. Ако случайно загубите съзнание докато сте в другото измерение, вероятно ще се събудите във вашето собствено легло във вашия свят....но дали може да сте сигурни, че това наистина е вашия свят, а не близко копие? Дали ще започнете да забелязвате неща, които не са така, както си ги спомняте....

            







Предизвестени избори в Русия: 69% за Путин

Алексей Навални не беше допуснат до изборите заради влязла в сила присъда срещу него. Самият той призова за бойкотира гласуването.

Междувременно поток от хранителни продукти се отправи към избирателните секции из цяла Русия. Доставките са част от подготовката за предстоящите президентски избори. Те ще се продават с драстични намаления в деня на вота, за да привлекат възможно най-много гласоподаватели.


                 



СЛЕД РИТУАЛНОТО УБИЙСТВО НА МЛАДО СЕМЕЙСТВО В ПЛОВДИВ( КОМИСАРЧЕТО АТАНАС ИЛКОВ ПРЕДПОЛОЖИЛО ЧЕ ЕДИНИЯ ОТ СЪПРУЗИТЕ УБИЛ ДРУГИЯ С НОЖ И СЛЕД ТОВА СЕ САМОУБИЛ. НА ДРУГИЯ ДЕН СЪСЕД ИЗМИСЛИЛ ПОДОБНА ВЕРСИЯ И Я СПОДЕЛИЛ С МЕДИИТЕ; МЛАДАТА МАЙКА УБИЛА СЪПРУГА СИ И СЕ САМОУБИЛА... )

ВТОРО БЕЗСЛЕДНО ИЗЧЕЗНАЛО МОМИЧЕ ОТ СОФИЯ СЕ ИЗДИРВА ОТ БЛИЗКИТЕ МУ.


                 
       

Фигурата показва календара на еврейските празници през април 1986 година. Днес целият свят знае, че МОССАД и Израел (Rothschild & Ко) планират атаки и война, чрез обвързването им с датите на еврейските празници. Маркира се не само планирането на терористични атаки и военни операции по време на еврейски празници, но също така и извършването на атаките, така че погребението от терористичните атаки да се падна на празника на евреите.


             


НАБЛИЖАВА ПАСХА

“Може да се убие гой и да му се източи кръвта в който и да е ден, но жертвата е по-приятна на Бога, ако ритуалното убийство се извърши в дните близки до Пасха.”

ТРЕТО БЕЗСЛЕДНО ИЗЧЕЗНАЛО МОМИЧЕ ОТ СОФИЯ СЕ ИЗДИРВА ОТ БЛИЗКИТЕ МУ.




         

Обрат в медийните измислици за двойното убийство в Пловдив

Не 29-годишната жена е убила по особена жестокост и по особено мъчителен начин мъжа, с когото е живяла a той убил нея.

“Може да се убие гой и да му се източи кръвта в който и да е ден, но жертвата е по-приятна на Бога, ако ритуалното убийство се извърши в дните близки до Пасха.”



           


Огромни вълни в Охридското езеро, наводнения в Хърватска

Начело на държавите кукловодите избират доказани дегенерати, масовите убийци са предпочитани.


             


По руски план отстраняват патриарх Неофит от управлението на Църквата – безполезен за Москва


                      

Във Варна полицай под прикритие,залови проститутка по време на полов акт на пътя - не се отчитала на ТИМ.




               



Циклон блокира хиляди в Австралия

Ветрове със скорост от 130 км/ч доведоха до отмяната на полети





                     


                       






Във Врачанско със160 км в час: Бурният вятър отнесе покриви на къщи и цели стълбове

Прочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2018/03/18/



                      


                                            







              




"Достатъчни са две ракети и сбогом, Тереза Мей!". Тези думи прозвучаха от устата на кандидата за президент и лидер на руската Либерално-демократическа партия (ЛДПР) Владимир Жириновски в предизборен дебат, предаван по телевизията "Россия 1". Циничният му коментар бе в отговор на днешното решение на британския премиер Тереза Мей да изгони от страната 23 руски дипломати и да прекрати дипломатически контакти на високо ниво с Русия заради случая "Скрипал".

"Външната политика - това е лицето на държавата. Не трябва да допускаме някой да ни обижда, да ни прави на глупаци, да ни заплашва, да ни лепи етикети и да ни предявява ултиматуми. Главнокомандващият да изпрати Балтийския флот към бреговете на Британия", разпалено призова Жириновски.

"И още нещо ще ви припомня. Хрушчов веднъж каза на британците: "Достатъчни са ми две ракети и вашите острови ще престанат да съществуват". И те си затвориха устите за 20 години напред", категоричен бе политикът, известен с твърде екстремистките си възгледи.

"Днес нас ни заплашват, поставят ни ултиматум. Някакъв беглец, предател, шпионин - някой го отровил и е виновна цяла Русия. Ние сме 150 милиона и те заплашват да ни бомбардират, плашат ни с кибератаки, да започнат война. Те са полудели. Тереза Мей, министър-председателката на Великобритания... Жена, която никога не е воювала, също като Тачър, която започна война за Фолклендските острови, а тази сега иска да започне война в Европа", обясни ситуацията кандидатът за президент.

"Във всеки момент ние ще предприемем военен отговор, ще накажем Русия. Обявява ултиматум, какъвто се обявява само пред война", заяви още Жириновски.

Той разкритикува още "гнилия Запад", където на власт са партии на педофилите и даде пример с Холандия. "Във Франция бият с палки привържениците на традиционното семейство. Такава Европа ли ни е нужна?", възкликна той, с което предизвика реплика на Ксения Собчак, че говори небивалици.

"Тези, които проповядват такива ценности на гнилия Запад у нас, трябва да бъдат изгонени. И всички, които отричат принадлежността на Крим към Русия, са държавни престъпници! Когато стана президент, всички ще отидете на съд!", категоричен бе лидерът на ЛДПР.

(източник: Епицентър.Бг)

            


Навремето за убийството на Кристоф де Маржери, Владимир Жириновски/клоуна на Москва/ изрази увереност, че водачът на снегорина не е виновен за самолетна катастрофа във Внуково Москва . Според него, за аварията е виновна жертвата - ръководителя на петролната компания Кристоф де Margerie.Според него, една от основните причини за тези бедствия е човешката алчност.Жириновский сказал:чего ты летишь ночью?. А для Немцов тоже сказал:чево тьй гуляеш ночю?.
                     

                            
                        
                         
                   


             



"Но какво ще стане, ако Владимир Путин стори немислимото и натисне големия червен бутон на бюрото си в Кремъл?", пита британският в. "Експрес".

Шокиращият анализ показва, че почти 1 милион души ще бъдат изпепелени моментално, а няколко милиона ще пострадат, ако Путин натисне спусъка и атакува Лондон.

Русия се гордее със страшното си ядрено оръжие РТ-2ПМ Топол, чиято бойна глава е с мощност 800 килотона, която може да разруши всеки град в Англия, включително Лондон.

Ако Лондон бъде атакуван с Топол, над 900 000 души ще загинат веднага, а други 2,3 милиона ще пострадат, съобщава NukeMap.


http://epicenter.bg/
            


"Мистиците, гностиците, теософите - всички говорят за свят на душа и дух, който за тях е също толкова реален, колкото светът, който виждаме с нашите физически очи и се докосваме с физическите си ръце." ~ Рудолф Щайнер





Глашатаите на Мистериите говорят отново, като приветстват всички хора в Дома на Светлината. Голямата институция на съществеността се провали. Фалшивата цивилизация, построена от човека, се е обърнала и като чудовището на Франкенщайн унищожава своя създател. Религията се разхожда безцелно в лабиринта на богословската спекулация. Науката се нахвърля насилствено срещу бариерите на неизвестното. Само трансцеденталната философия знае пътя. Само осветената причина може да носи разумната част на човека нагоре към светлината. Само философията може да научи хората да се раждат добре, да живеят добре, да умрат добре и в перфектна степен да се раждат отново. В тази група от избрани - тези, които са избрали живота на знанието, на добродетелта и на полезността - те ви канят философите на епохите "Манли П. Хол, Тайните учения на всички векове Живот вечен"


Едно от най-често срещаните грешки е да се счита, че границата на нашата способност за възприемане също е границата на всичко, което трябва да се възприеме. ~ Човек видим и невидим, от C.W. Leadbeater


Великият труд е преди всичко сътворението на човека сам, тоест пълното и цялостно завладяване на неговите способности и бъдещето му; това е най-вече перфектната еманципация на волята му.. - Елифас Леви


"Емпатите (Емпатията или съчувствието е способността на човек да съпреживява емоциите, чувствата и мислите на другите. Емпатията е обратното на егоизма.) не дойдоха на този свят, за да станат жертви, ние станахме воини. Бъди смел. Бъди силен. Ние се нуждаем от всички ръце на палубата. "- Антон Сен Маартен Арт от Гилбърт Уилямс


"Този обесен човек е Адепт, обвързан със своите ангажименти, одухотворен, както се вижда от неговото обърнато положение. Прометей е подложен на вечни мъки като наказание за неговата славна кражба или по подобен начин той е предателят на Юда и неговите страдания заплашват всеки, който трябва да разкрие Великия Аркан. " ~ Елифа Леви. 1810-1875. 



"Езотерично обгърнатият човек е човешкият дух, който е спрян от небето от една нишка." Мъдростта, а не смъртта, е наградата за тази доброволна жертва, по време на която човешката душа, прекратена над света на илюзията и размишляваща върху нейната нереалност , е възнаградена чрез постигането на самореализация. " ~ Манли П. Хол. 1901-1990.



Quietly Endure, Silently Suffer, and Patiently Wait. 

Тихо търпи, мълчаливо страдай, и търпеливо чакай. 



Who speaks of conguering? To endure is Everything. 

Кой говори за поглъщане? Да издържиш е всичко.

                             

Пазете личната си енергия , за повишаване на собствената вибрация , която според Толтеките - потомци на Атлантите , е изход от видимата триизмерна вселена , т.н. Матрица или Илюзорна холограма . Предвид вечния Трети Херметичен принцип -" Нищо не е в покой ; всичко се движи ; всичко вибрира " , който обяснява , че различията между различните прояви на Материята , Енергията , Ума и дори Духа са резултат от различната честота на Вибрацията . От ЦЯЛОТО ( Субстанционалната реалност , лежаща в основата на всички външни явления и прояви , които ние познаваме с имената " Материален свят " , " Феномените на живота " , " Материя " , " Енергия " ) , което е Чистия Дух , надолу до най-грубата форма на Материята всичко трепти - КОЛКОТО ПО-СИЛНА Е ВИБРАЦИЯТА , ТОЛКОВА ПО- ВИСОКО Е НЕЙНОТО МЯСТО В СКАЛАТА !! Та в тоя ред на мисли , цитирайки извадки от " Кибалион " и изучавайки дълги години древното знание на Атлантите , съхранено и опазено до ден днешен от Толтеки, давайки ключа с който всеки сам трябва да отвори вратата към следващата плътност на съществуване на Душата , ви давам моя отговор на перманентно задавания въпрос - Какво да направя , за да се измъкна от омагьосания цикъл на Триизмерния затвор Земя - ферма за източване на енергия в колосални количества ? 

ПАЗЕТЕ ЛИЧНАТА СИ ЕНЕРГИЯ , НЕ Я ОТКЛОНЯВАЙТЕ И ПОДАРЯВАЙТЕ НА АСТРАЛНИ СЪЩНОСТИ , ЕГРЕГОРИТЕ ИМ И ТЕХНИТЕ ЕДНООКИ ПОДЧИНЕНИ , НАСОЧЕТЕ Я ИЗЦЯЛО КЪМ ПОВДИГАНЕ НА ВИБРАЦИЯТА СИ , ПАРАЛЕЛНО С ТОВА СЛЕЙТЕ ДВЕТЕ СИ ПОЛУКЪЛБА , ЗА ЕДИН БЕЗУПРЕЧЕН УМ , ОСВЕТЕТЕ МАКСИМАЛНО ТЪМНИНАТА НА СЯНКАТА СИ , ЗА ДА ЗАХРАНИТЕ АСТРАЛНИЯ СИ АЗ И ИЗНЕСЕТЕ ДУШАТА СИ В ДРУГОТО ИЗМЕРЕНИЕ ЧРЕЗ НЕГО , СТАВАЙКИ СВИДЕТЕЛ НА ФИЗИЧЕСКИЯ АЗ И ПОДЧИНЯВАЙКИ ГО ИЗЦЯЛО ДО БЪДЕЩОТО МУ РАЗЛАГАНЕ . 

Или предвид вечния Втори Херметичен принцип " Каквото е горе , това е и долу ; каквото е вътре , това е и отвън " , изживейте престоя си тук като Алхимика , с единия крак в Астралния невидим свят и с другия във видимия Физически свят , до пълното сливане Дух-Тяло към Безсмъртието , което сме имали и ни е незаслужено взето .

- Митко Марашев -


            


Великата Мартенска Социалистическа Революция



В напреднала руска обремененост! 

Комунистическата казарма беше душегубка.Там завършваше процеса за създаване роби на Кремъл.





Объркването като дар



От Ошо "Объркването е огромна възможност. Проблемът с хората, които не са объркани, е огромен - те си мислят, че знаят, но всъщност не знаят. Хората, които вярват, че имат яснота, са наистина в голяма беда; тяхната яснота е много повърхностна. В действителност те не знаят какво означава яснотата; това, което те наричат яснота, е просто глупост. Идиотите са много много ясни - ясни в смисъл, че те нямат интелигентността да се чувстват объркани. Да се чувстваш объркан изисква голяма интелигентност. Само тези, които са интелигентни, могат да почувстват объркване; посредствените просто се движат в живота, усмихвайки се, смеейки се, натрупвайки пари, борейки се за повече власт и слава. Ако ги погледнеш, ще усетиш малко завист; те изглеждат толкова уверени, те дори изглеждат щастливи. Ако те успяват, ако техните пари нарастват, и тяхната сила нараства, и тяхната слава се увеличава, ти ще усетиш малко ревност. Ти си толкова объркан...


Няма коментари:

Публикуване на коментар