Последователи

събота, 24 февруари 2018 г.

Животинските инкарнации в човешки тела

Дойде денят, в който ще седна, ще предам натрупания си опит и информация по тази важна и засягаща всички ни тема, свързана с някои процеси и живи същества тук на Земята. Теорията ще е много малко, защото с ръка на сърцето си признавам, че теоретичната информация по въпроса е оскъдна за мен (а аз не обичам да спекулирам и да разсъждавам, без да имам поне интуитивно знание – а ако го имам, рядко бих изложил публично информацията, без да съм я разучил в дълбочина и проверил – защото това може да доведе до манипулация за читателите), но пък практичните методи са 100% работещи, а наблюденията ми и философската част след тях ще Ви дадат нова перспектива (и отговори) над някои „нерешени проблеми на човечеството през 21 век”, над които може би някои от вас си блъскат главиците.


Ясно ми е, че все ще се намери някакъв индивид, правещ се на такъв какъвто не е, регистриращ се само и само да напише „пробвах практически, ама нищо не е вярно”. Онези, които не са пробвали методите, но напишат коментари от рода на „тази информация е невъзможно да е истина. Просто недоказана теория и фантазии.” – са ми също ясни. По-лесно и удобно е да отречеш информация, отколкото да си признаеш, че не можеш да я провериш и интегрираш (защото нямаш нужните качества и умения) или си като кон с капаци, предпочитащ фалшивата сигурност на убежденията си пред обективната истина, осветяваща проблемните й зони. Типична Его реакция.


Бъдете отворени за информацията и я тествайте лично. Това са съветите ми. :)




Теория:


Незабравим миг от живота на едно същество е да разбере, че то не е само някаква форма (тяло). Друг ценен момент е да осъзнае, че всичко (което не е изкуствено създадено и е видимо) е живо – дори това, което образователната система ни учи да наричаме ‘нежива природа’. Да речем, че Земният Планетарен Дух (ЗПД) е същество (специфичен клас играч), чийто основен и естествен Път е да проявява Себе си чрез минералите, растенията, животните, както и четирите основни елемента – въздух, вода, земя, огън.


Ако човек тръгне да изследва различните проявления на ЗПД и не е обременен от науката или модерната езотерика, ще прозре, че има Ин и Ян проявления. Ще види и почувства, че това същество се стреми към хармония и развитие. Ще може да види и почувства красотата, смисъла и творческия импулс в повечето от неговите Естествени проявления. :)


„Хубавците”, които управляват Земята зад кулисите и принадлежат към Тъмната полярност – са забелязали един много важен принцип и са решили да го използват за свои цели. Когато създадеш по естествен начин едно тяло (форма) в трета плътност – това тяло трябва да е одухотворено от нещо. Ако е създадено по изкуствен начин – това е робот с изкуствен интелект. Ще говоря по-надолу за този „фантастичен” сценарий. Но да се върнем на естествения начин – какво става когато бройката на хуманоидните тела надхвърли бройката на Душите (които са избрали Земята като дестинация)? Земният Планетарен Дух е длъжен (заради принципа на одухотворяването и факта, че действието се развива на Земята) да запълни това тяло с някаква есенция. Животинска такава.


Единият основен проблем е нарастващото количество от физически хуманоидни тела. Вторият (и според мен по-важен) е унищожаването на разнообразието на тази планета. Във всякакъв аспект. А щом няма разнообразие и уникалност, това означава, че напредналите Души просто няма да избират Земята като дестинация да се инкарнират в този и следващите векове (ако желаят изобщо да се проявят в трета плътност). Което означава повече животински съзнания (инкарнирани в човешки тела) в настоящето и бъдещето.


Нека да видим как може да разпознаем практически дали хуманоидната форма срещу нас е животинска инкарнация, или е ‘събрат’ по есенция. :) (Както загатнах по-горе, може и да е нещо съвсем друго.)


Практика:


Когато бях малко Ключарче :D не можех да разбера следната ситуация с някои от членовете на родата ми. Ще разгледам само един пример и ще кръстя човека Х – без значение майка ли е, баща ли е, брат, баба и т.н.т. Субектът Хикс изпитваше нереална привързаност към котките. През къщата ни са минали и аз не знам колко котки. Повечето улични, които са отгледани от Хикс. Тогава бях толкова млад и недоумявах следните факти за ‘човека’ Хикс:


1) нереална и необяснима привързаност и интерес към котките вместо към живота на другите от родата;
2) когато Хикс е гладно и жадно – то спира да мисли за друго. Фалшивият морал и норми, които е наследило от Матрицата, спират да действат в такива моменти. Изключително грозни ситуации е имало, когато Хикс е изяждало неща, които са предвидени и за други членове на родата;


3) ако няма достъп до телевизора, Хикс полудява! О, повярвайте ми, нямате си на идея какво влагам в думата ‘полудява’. То не са псувни, викове, нерви, негативизъм ... И като се почне лавинообразно се стига, че в тази държава нищо не е в ред. Аналогично е за всяка друга липса – цигари (ако пуши), алкохол (ако пие) и т.н.т. Това се отнася дори за тревопасните животински инкарнации, които в 90% от времето – ако са материално осигурени, са послушни и кротки.


4) ако Хикс види реклама за ядене, дори да е яло преди половин час – изпитва „вътрешна нужда” да яде отново. Ако Хикс знае, че има сладки неща за ядене – то ще става през нощта по 1-2 пъти да яде и пак ще ляга да спи.


5) Хикс може да чете всякакви книги, но реална промяна и еволюция няма! Прави го просто за развлечение и стриктно се придържа към изградените от Матрицата убеждения. Невъзможно е да приеме нова и различна идея! Какъвто и тон да използвате, каквито и логически аргументи да давате или примери с поведението й – ще последват критика и обиди по ваш адрес, защото Съзнанието е Дуално и пребивава само и единствено в его режим, особено ако напипате лицемерието и двойните аршини, за които ще стане дума по-надолу;


6) Хикс е невъзможно да изпита емпатия. Не може да надскочи егото си. Дори да Ви уверява в противното – лесно и бързо ще се разбере, че реално нещата са различни. Просто трябва да не сте засегнати емоционално от конкретната тема и да сте я решили напълно, защото вашата субективна проекция ще я проектирате на другия човек, без той реално да изпитва такъв тип емоции, чувства, мисли и мотиви.


След време малкият Ключар порасна (метафорично и буквално) :)) – натрупах малко знания (включително тази ценна информация – че е възможно животинска есенция да е в човешко тяло, идваща в точен момент, водеща до епично Вътрешно преживяване с Душата ми и мигновено Осъзнаване, че Хикс се вписва перфектно в краткото описание на тази информация – по-надолу ще кажа източника й) и умения, които ми помагаха да познавам още по-лесно вида на инкарнациите. Това са моите топ 3 безотказни метода, с които мога да позная дали есенцията е животинска, без дори да я опознавам в дълбочина:


1) ако виждате енергийно, няма да видите нищо в горните енергийни центрове (чакри) на животинска инкарнация в човешко тяло (в петия, шестия и седмия център). Те нямат Индивидуална Душа / Висш Аз.


2) ако имате развита чувствителност, ще може да почувствате например тази хубава мадама, която сяда на съседното място в автобуса с горните си центрове (четвъртия и седмия) – дали има енергиен обмен през коронния/седмия й център, или няма никой там горе. :)


3) просто докоснете нежно по главата или челото човека. Ако сте чувствителен – ще почувствате Енергийния поток и ще се уверите, че срещу Вас има инкарнация, притежаваща Душа / Висш Аз. В повечето случаи потокът е слаб, защото хората не работят върху Себе си и нямат развити горни енергийни центрове. Ако отново няма никой там горе – работата е ясна.


В момента под ‘Енергиен поток’ визирам индивидуалната енергия на самия Дух (това, което старите китайци са наричали лично Чи), което е съвсем отделно нещо от кръвта Ви – макар двете да са свързани.


Ако все пак не можете да използвате никой от първите три метода, ще се наложи да опознаете човека и да използвате информацията и опита ми, които Ви изложих до тук, че и в следващата графа ‘Наблюдения’. Лесно ще стигнете до извода дали срещу вас има животинска инкарнация.


Ще Ви дам и четвърти метод:


4) flat eyes / в превод: плоски, безсъдържателни очи. Ако се вгледате внимателно и отпуснете, когато животинчето е в нормално състояние (т.е. не се смее) – ще видите една бездънна яма в очите й. Не е случайно изказването, че очите са прозорец към Душата. Да, може да Ви изглежда, че като се смее има игриви и нормални очи – но тези очи не излъчват нищо. Погледнете ги в Дълбочина и ще видите и почувствате бездънната черна яма! Няма нищо! Нищо не ще почувствате от тях към вас, освен как губите от Енергията си и тя се влива в тях през другите им центрове ....


Дори да се смее на „новата серия на Комиците” или да „изживява емоционално” турската сапунка „Листопад”, или разпалено да води битов разговор – веднага може да проверите това вярно ли е, или не.
Ако не можете – поздравления, тъкмо намерихте сфера, в която може да почнете да се развивате. :)


Даже четвъртият им енергиен център, отговарящ за емоциите и чувствата – не е развит. Те реално не са способни да изпитват емоции или чувства. Използват думи, но те непритежават огъня/заряда, който имаме в нас.


Чудих се дали да слагам в темата снимки на деца/възрастни инвалиди с празни очи, или видеа с порноактриси и садо-мазо (животински) изпълнения, или други снимки (на реални личности, чийто Фейсбук профил гъмжи от „любовта им” към домашните животинки, и можете толкова лесно да видите кучешкото изражение, изписано на лицата на автора на профила) – но накрая се отказах. Нека всеки сам намери доказателствата (ако все още се съмнява, вместо да получи от Душата си потвърждение за валидността на информацията ми, и е неспособен да я провери чрез първите три метода).


Освен при инвалидите, при 90% от циганите също без проблеми бихте видели тези празни очи. Сега разбирате ли защо циганите не могат да бъдат интегрирани? Защо са такива, каквито са от векове наред и не са мръднали в развитието си? Защо се държат като животни?


Наблюдения:


Можем да разделим на два основни типа животните, които се инкарнират в тела – месоядни или тревопасни. При месоядните определено е много активен рептилоидният мозък (егото) и жадуват за власт, сила, пари, контрол над другите. Хищни и агресивни са. Повечето от месоядните не се интегрират в Системата (социалните норми на поведение и морал) и стават брутални убийци, изнасилвачи, садисти, педофили, зоофили и т.н.т. (Най-очеизбождащият пример за животно в човешко тяло е зоофилството! Животното в човешко тяло е привлечено от животно в животинско тяло.)


Тревопасните животни в човешки тела са послушни като овчици, следват стриктно законите и рецептите на Системата – посещават училищата, религиозни са (ако са научени да бъдат), задължително семейство и деца + кариера! Винаги предпочитат груповата компания пред това да останат насаме със себе си! Ориентирани са към материалното, битовото. Те няма как да разберат какво е Духа, какво е Уникалност и Индивидуалност – защото не ги притежават. Може да гледат по телевизията всякакви токшоута на такава тематика или да четат езотерични книги, но след като приключат – отново ще ги видите същите, без да са се променили и развили. Вярват винаги във външни спасители (че някой ще ги оправи за 800 дни, и гласуват за всеки следващ Спасител в политиката например).


Какъвто е дневният ред (ценности и убеждения) на Системата – такива са и те. Родени ли са по време на комунизма – ще съдят и критикуват сексуалната разпасаност на бъдещите поколения. Ако обаче са родени към края на 90-те, в демократична страна, облъчваща ги чрез медиите със сексуални послания, както и такива за пиене и безкрайни тийнейджърски купони – такива ще станат тревопасните добитъчета.


С времето забелязах как мисловните модели влияят на физиологията ни – примерно появата на болести или някаква промяна по лицето ни. При животинските инкарнации лицата след 30-годишна възраст няма как да ги объркате. Те ще са продукт на начина им на живот – мисли и действия. При нас като вид имаме и емоционалния компонент, както и чувствения към тази формула. Не съм човек, който си прави снимки, но е много забавно да имате период от 1-2 години на интензивни вътрешни преживявания, променящи и обогатяващи мирогледа Ви няколко пъти. Ако се вглеждате в лицето си, ще виждате промяна в изражението, както и в здравното Ви състояние. Някои от животинските инкарнации (които нямат вродени недъзи) изглеждат „секси” и са външно красиви, но ужасът на Романтик като мен е като види красива опаковка, без съдържание или с отвратително такова .... Абсурд да взаимодействам с такова същество, пък и знам как след години мисловните модели ще я превърнат в точно това, каквото е – отвратително и физически болно същество, губейки и последния си „лъч красота” (външната).


Имайки информацията и опита ми, започнаха отвътре да ми идват прозрения за доста от „човешките” проблеми на нашето време. Най-накрая знаех един възможен отговор на въпроса „Ама как може човек да върши такива неща?” в следните ситуации:


1) битките между „феновете” на два футболни отбора например;
2) самоубийствените атентати на религиозните фанатици;
3) груповите изнасилвания в Индия (5+ „мъже” да насилят жена, което си е ежедневие там ....);
4) да работиш безропотно по 16+ часа, каквато е ситуацията в днешен Китай :( (аналогично може да се сетите кой ще търпи петстотин години робство. Тревопасно добитъче в човешко тяло ...)
5) да измъчваш животни за „забавление”;
6) да продадеш собственото си дете си за пари/храна;
7) да убиеш човек с камъни, защото ... забележете, жена е решила да прояви чувствата си към мъж (хващайки го за ръка или целувайки го на обществено място), към което или религията не позволява, или социалния строй забранява, или е против „великата рода и закони”. Толкова се гордея с такива жени например, защото виждам как проявяват Автентичен Ян, нещо – което изчезва от лицето на Земята. (А с него и Автентичния Ин.)


Аналогично – да израснеш в отвратителна патриархална система като ислямската например, и въпреки това да покажеш уважение и сърдечност към жените, нищо че си в мъжко тяло и можеш да се възползваш от този факт заради системата на дневен ред – е повод за Радост при мен и говори само по себе си що за Човек одухотворява тялото. :)




Дори да имате две глътки с вода в манерката си и да умирате от жажда, хуманоидът ще сподели едната или и двете на друг хуманоид, негов приятел или непознат (но нуждаещ се) – с усмивка на лицето и радост в сърцето. Каква по-хубава смърт за единия и потенциален урок за втория? :) Възможност на втория да Оцени нещо, което цял живот може би не бе успял, но само за два мига той може да е различен ... и да умре славно като Истински хуманоид също! :)


(Животинското Съзнание ще изпита страх от смъртта и ще е готово да предаде приятеля си, само и само да „живее” още от жалкия си и цикличен, с нищо по-богат живот. Това не е живот, а безсмислено съществуване.)


Когато излезете от къщата си и се разходите из центровете на големите градове, ще си дадете сметка, че поне 80% от щъкащите двуноги са животински инкарнации .... Това е отвратително. Това не е човешка цивилизация, а животинска такава. Не е творяща, а консумираща и употребяваща всичко и всеки, захвърляща всичко и всеки – ненужни му вече, веднъж изпълнил „нуждата/желанието” си. Поздравления за смелостта на този творец! Много добри попадения!


Щеше да е Хуманоидна цивилизация, ако на всеки ъгъл срещаш велики, индивидуални и творящи мислители, архитекти, писатели, художници, певци, танцьори, физици, химици, биолози, математици, алхимици, мистици, инженери, дърводелци, строители, шивачи и т.н.т. Всеки индивидуален и уникален, зачитащ правото на всеки да бъде и проявява потенциала си и предлагащ най-добрите условия той да се разгърне. Без борба и конкуренция, макар различни в същността си, обединени и проявяващи неизменни и универсални качества. Обогатяващи себе си, другите и цялото Мироздание. :)


Философска част:


Няма да крия огромното ми разочарование в миналото, когато научих тези факти за „хората”. Разочарованието на един идеалист и светъл човек, желаещ по-добър свят, където да проявяваш Индивидуалността и Уникалността си няма да се среща постоянно с отрицание, подиграване, ограничаване, липса на емпатия и липса на други качества. Освен разочарованието ми съм се ядосвал на (не)осъзнатото им лицемерие и преувеличаване. Например: „о, колко прекрасно е човек да си пийне. Ако не пиеш, не си мъж.” или „Защо не си намериш някоя приятелка, за да си щастлив и пълноценен?” и като им отвърнеш, че това не е като да си избираш едностранно дреха, пък и човек трябва да внимава, за да не повтаря техните грешки, защото очевидно е че те не се обичат истински, нито са щастливи, нищо че живеят заедно и имат дечица. Познайте какво получавате като подарък за откровения си отговор от иначе „обичащата Ви рода” – „Любовта и зрелостта на щастливите” семейни хора. :D И този сценарий се повтаря повече от рекламите на телевизора. Всеки ден или поне веднъж в седмицата ако се навъртате покрай тях, ще има такива малоумни и незрели въпроси, които се опитват да забият във вас чувство за нещастие и непълноценност. Как да им простиш на тези дървари, наричащи се творци (родители), без значение свои или чужди? Без значение това по медията ли го чуваш или в автобуса, или в хубавия парк? И какво е това налагане на мнението и агресивно повтаряне на едно и също нещо, докато не го изпълня?


Уви, действа понякога този модел на количествено натрупване в Несъзнателното Ви. Например едно красиво Съзнание не може да си изкара от главата с години отвратителни думи на бившия й мъж, които макар и на „шега” казани – остават в нея. А какво остава за друг пример и едно също добро създание, но имащо за баща пияница животинска инкарнация – нанасяща психически травми, бидейки в това състояние. И когато решите да погалите или целунете това същество, когато го изслушвате и виждате знаците на тялото и духа й – е толкова ... толкова тежко. Да виждате Красотата, която бива потъпквана и изчезва, която не може да проправи пътя си пред страховете, блокажите, страданията и за капак липсите, които това общество създава у нас. И можете само да съчувствате, да кажете какво виждате в другия, да сътворите възможности той да се Осъзнае колко Велик и Красив е всъщност ... Ако не успее – горчивата глътка е ваша. Но поне сте били Истински Творец и сте опитали. :) Радостта от Душите на двамата за този жест ще изчисти Страданието така, както сълзите, стичащи се по бузите Ви.


Хубав завършек на минорната част от темата – линк. :)

~~~

Сега ще следва вторият ми любим пример, скъпи читателю. Само забележи перфектните ми логически аргументи, които забиват животинските инкарнации за няколко секунди, но после отново са в его режим и отговарят „Абе ей, дървен философ такъв! Я не ми се ...”. Ситуацията е следната: повечето в тази китна страна се оплакват от шуробаджанащината (било то в държавните или частните институции), обаче на какво ни учат като малки възрастните? „Отиди и помогни на брат/братовчед си по този предмет, защото ти ги знаеш нещата, но той не.”, „Но, бабо, той е мързелив и не отделя никакво време за учене. Нали съм го правил вече преди – гледа само да получи отговора наготово, без да се опита да разбере алгоритъма и смисъла. Така той ще може да решава и другите задачи.” ; „Нищо, нищо. Вие сте една кръв, от една рода сте. Помогни му.” ; И като пораснете голям, ако по ирония на съдбата получите „хубаво място” на работа и имате силата да назначавате хора – какви ще изберете? Ако се водите по „мъдростта на възрастните” – ще изберете близките си. Значи ако Вие сте на мястото на власт имащите и разделяте баницата с родата си – всичко е перфектно, ама ако другите го правят, а вие гледате гладно отстрани – ще ги псувате, че има шуробаджанащина .... И като им го изтропам като аргумент на масата, чак е чудо че съм жив все още. :D


А на който му е интересно как свърши личната случка – след още 2 опита (погледнете доброто ми сърце, не един, а цели 4 пъти съм му дал шанс в една и съща ситуация да покаже, че има поне малко потенциал, а не мързел и отбиване на номера, за да получи решението на задачите), тотално вдигнах ръце и се отказах да помагам с обучението на който и да е, непритежаващ това, което считам че човек трябва да притежава, без значение от родата ли е или не. В противен случай това не е помощ, а мечешка услуга, и ... как беше – шуробаджанащина. :) Ако не искаш да виждаш шуробаджанащина, то не бъди такъв и не прилагай двойни стандарти ...


Другият ми любим номер, пращащ животинските Съзнания в нокдаун за 2 секунди, но и изливащ отново тонове помия върху мен (като се свестят говедата) е когато възрастните се оплакват, че еди-кой си от родата много често излизал на вън и не прекарвал време в къщата, пък друг-някой не излизал от нея. И такива „феноменални и обогатяващи” земеделското им ежедневие разговори се водят не веднъж, а кажи-речи минимум един път на седмица. Даже може и по-често, но не съм бил мазохист все пак да седя и наблюдавам разговорите им. Малкото Ключарче не беше глупаво и бързо се отегчаваше. Гордея се с него сега като се върна назад във времето. :))) Та, да се върна на темата – и като им кажа: „ама вие угода нямате! Ако седи човек вътре, защо не излиза, а ако е вън – защо не се прибира. Винаги недоволни??!” ; и следва или познатата фраза със сериозен и отговорен тон :D „Ей, дървен философ такъв! Замълчи!”, или смях и признание че са такива. Но това е Неосъзнато признаване, защото продължават да са същите отново и отново. Никога не се променят, ако са животински инкарнации ...


Малкото Ключарче имаше шанс да прозре колко нелепо е да изпълняваш нещо, само и само друг да е доволен, особено ако ще пренебрегнеш себе си или нищо не искаш в замяна на твоето време, енергия и вложени чувства и качества. Но му трябваха години, за да Осъзнае напълно до какво довежда този урок, а Мирозданието – дашно като девойка преди 15 века назад в древен Китай – винаги е отворена и даряваща те с преживявания, от каквито се нуждаеш. :))) Ех, че поетично се изказах!


Липсват ми тези времена тук в 21 век. Много студен век и все по-такъв ще става. Фригидността и импотентността ще се увеличават с темпото на технологиите. Вярвайте ми ... Имам умението да виждам чуждите катастрофи (в случая – тези на животинската ни цивилизация). Работя върху умението да виждам собствения ми кораб на къде върви, ама понякога ми е трудно да управлявам руля ... Много се върти и само с двете ръце е трудно да се удържи! :D Чудовищен кораб ... Да беше и екипажа малък, ама те .... много. Бива, бива Творец, ама Душата ми ражда „на конвейер” инкарнации. :D Но ги ражда с Любов, читателю. И не само ги ражда, а как се и грижи – всеки детайл е изпипан. Нищо че може и да е болезнен на места. И едновременно с това е дала най-големият дар – Свободата. От нас зависи ще разберем ли за плана ни и разчетем ли правилно знаците на картата ни, или ще се въртим в кръг като хамстерчета в клетка. Клетка, която си приел за реалност ти. Поради що се срамуваш да се откажеш от осем часовия работен ден, о неразумни ... :) Докато „рЪнЪтЪ прави борбЪтЪ” – си бъди роб на работата и на хляба ти, и на борбата ти.

~~~

Как чрез ‘научни’ доводи можем да обясним възможността точно животинска есенция (Съзнание) да влезе и оперира в хуманоидно тяло (а не такава на минерал, дърво или цвете)? Единственият начин, за който в момента се сещам, е – чрез генетиката. Самото ДНК представлява компресирани мисловни модели на Съзнанието. Ако Съзнанието Ви не резонира на някакво ниво с мисловните модели на родителите Ви и техния краен продукт – то няма да влезне в това тяло.


Ако едно Съзнание (в случая животинско) с неговите мисловни модели може без проблеми да управлява животинско тяло, то за да управлява човешко тяло – би трябвало да има голямо съвпадение в генетичен план (и като физиология (органи, жлези и системи), и като мисловни модели, изграждащи тялото). Вторият важен момент е, че животинската душа не е способна да развие и управлява пълноценно човешкото тяло. Като резултат се случва да имате деца с вродени психични заболявания, с недоразвити крайници, с вродени дефекти на вътрешните органи и жлези, и т.н.т.


Когато тялото не даде на късо и генетиката на животното е много близка до това на тялото, то ще се роди без вродени недъзи – но отново няма да ползва пълния потенциал на хуманиодната форма. Трудно е да се намери в Интернет сравнение на генетиката на животните с човешката, но за котки, крави, кучета, овце, патки и маймуни в човешко тяло съм сигурен, че има. Вярно е, че гламавите учени наричат ‘junk dna’ 98% от генома ни, но такова твърдение може да направи само платен идиот или псевдо учен.


Изводът, който ще направя на база „официалните научни данни” е, че трябва да има съвпадение на минимум 90% от „активния” геном (нищожните 2%), за да може животинска есенция да влезе в сегашната версия на човешкото тяло. Маймуните и всички останали по-горе изброени от мен животни попадат в този диапазон. Сами виждате до какво е докаран великият андрогин – до двуполов идиот, ползващ само 2% от генома си активно, позволяващ приют на животински Съзнания ... :(


~~~


Като по-млад се чудих защо хората са обзети от дупето и циците на жените. Моята романтична и чувствителна натура не можеше да проумее частта с дупето. Но преди половин година си бях направил един експеримент, докато чаках един Приятел, зърнах една позната жена (за която знаех, че е животинска инкарнация). В преден план нищо не почувствах – а аз винаги гледам хората горе в главата и после долу в сърцето. Когато тя мина, реших да пробвам нещо ново – да се загледам в задника й! :)) И изведнъж вторият ми Енергиен център (и фалосът ми) подивяха, без да имам никакви помисли. :)


След още подобни опити стигнах до заключението, че явно при животинските инкарнации Енергетиката им е концентрирана главно в първия и втория им център, максимум до третия – който обаче е голям и понякога нашата енергия (от която си похапват) отива там и изглежда сякаш имат четвърти. Вече бях доволен – знаех защо по-голямата част от хората говорят дебелашки и просташки за дупетата на мадамите. :) Всъщност „повечето от хората” бяха също животински инкарнации (както написах – минимум 80% от щъкащите двуноги) и няма как да не са привлечени енергийно към подобна на тяхната енергия. Щом тя е концентрирана в дупето – разбира се, че ще гледат дупетата на жените. Ако техните страсти и инстинкти ги наричате емоции – така да бъде. В такъв случай ще кажа, че имат емоции. Но за мен емоцията е свързана с активен и индивидуален, работещ сърдечен център – а те това го нямат. Чувствата също са свързани с четвъртия, но и със седмия център.


С времето осъзнах, че няма смисъл да се ядосваш на нещо, което не можеш да промениш и не зависи от теб – в случая визирам начина на живот на животинските съзнания. Научих, че не е и нужно да се бъркам в пътя им и да зачитам свободния им избор и проявленията им, макар те да са изцяло под контрола на Матрицата. Веднъж интегрирал това – няма да изпитвате негативни емоции към тях. Неутрален ще сте, защото разбирате по-добре от тях в какво състояние се намират. Те са перфектен пример за това в какъв инвалид ще се превърнете, ако слушате по цял ден медиите, ако преминете образователната система, намерите си осем часова работа, която Ви смачква психически и физически, и за капак решите да си намерите „половинка” (защото не сте цял и Матрицата Ви облъчва с това всеки ден) и създадете потомство.


Такава Радост и Свобода е да знаеш, че няма да си сложиш социалния хомот и да следваш обществото, правейки същите грешки и безкрайни цикли! Единственият начин да останеш здрав на стари години и да напреднеш Вътрешно – е следвайки Пътя си!


Такава Радост е да осъзнаеш, че следващия етап от еволюцията на Съзнанието е от груповото и безиндивидуално битие (каквото животните в животински и човешки тела имат) към индивидуално битие, прерастващо в по-следващ етап, състоящ се в едновременно индивидуално и групово съжителство. Т.е. живееш в свят, където проявяваш и уважаваш своята Индивидуалност и Уникалност, както и тази на другите, Съзнателен и за взаимовръзките помежду Ви. В това число даже включвам и Съзнанията, които повечето от вас не знаят, че също взаимодействат с нас и вътре в нас. Включвам и цялото Мироздание – Съзнанието започва да се разширява и да осъзнава ценността на абсолютно всичко, случващо се. Не знам дали има по-следващ етап, но както виждате повечето се намират или в животинския, или в индивидуалния, макар реално Душите Ви (пребиваващи пета плътност) да са на последния изброен от мен етап.


Според единият източник животинските инкарнации нямат индивидуално Съзнание, а групово/кошерно. Самата идея за кошерното съзнание е отвратителна и чужда за нас, които имаме индивидуално. Просто сме минали този етап от еволюцията ... или сме били създадени от Източника, бидейки Индивидуални. Тук може много да се философства, но не виждам смисъл.


Иначе съм склонен да се съглася с изказаната теза. Нито имат по-горни центрове, нито съм видял искра на Индивидуалност, Различност и Уникалност – следват си системата и групата, и това е ... Така напредват в еволюцията си, докато не дойде момента една есенция да се отдели от групата и да започне Индивидуално съществуване. Какво се случва в такъв момент и как ще се опише такъв процес – не знам. Но е възможен поне на теория. :)


~~~


Животинските инкарнации могат да бъдат оформени в положителна насока – всичко зависи от възпитанието, което получават. В каква среда израстват и какви мисловни модели биват изливани в тях. Но във времената, в които живеем – с разрастващата се глобализация и медията като фактор – ще почувствате резултата от отглеждането на такава инкарнация. Не го пожелавам на никого ..... Още повече пък на онези, които са мечтали и копнеели Истински за деца, а получават „80% подарък” – животинска инкарнация. Да не говоря за по-лошия случай – ако има вродени недъзи ... Отвратително. Как ще се грижиш за това дете? Цялото ти време, енергия и усилия ще са насочени върху нещо, което е непоправимо и на теория, и на практика ... В повечето случаи майките и бащите на такива Съзнания имат в генетиката си незрели мисловни модели, оставени от предходните поколения ... но – щом са родени в такъв род и тяло, то те имат същите мисловни модели и трябва вътрешно да си ги оправят, преди да тръгнат да създават потомство ... ако изобщо ще го правят. Затова се иска Вътрешен труд ... Такива отвратителни неща ще срещнете във вашата си генетика, защото предходните „велики творци/родители” изобщо не са били Вътрешно зрели – че ще отнеме години да си прочистите само тялото ... А като почнете да Осъзнавате и как Духа Ви е свързан с другите Ви Аз – става още по-интересно. :)


Моят личен съвет е изобщо да не се създават деца в днешно време, ама кой ли ще го послуша този съвет. :D Не и в 21 век. Самоубийствен акт е. За вас и децата Ви.


Само не бях допълнил още един довод, защото вече щеше да им дойде мночко за преглъщане. :D (сега бъдете гъвкави, че следващото изречение хич не е със забавен тон) Свързан е с потиснатата и непроявена секусалност у жените, която си е вследствие на отвратителните времена в миналото и отново народните мисловни модели. И изобщо повечето от тях не използват и не знаят как да използват тази Творческа Енергия и грешно правят аналогия на това събуждане на Енергията им с желанието за деца ... което естествено довежда до загуба на сексуалните преживявания и потенциал, защото като имат деца и забравят тотално за втория енергиен център.


Отделно наблюдавам тенденцията да се използва потискането на сексуалността като „оръжие” срещу мъжете, за да може един вид да си го върнат за онези времена. Това са мисловни модели, на които жените Несъзнателно стават проводник и ги изстрелват в разговори например. Обаче такъв род дуално подхвърляне на топката (няма да правим секс, защото аз не искам и сега не мога) и от двата пола – само ще подсилват проблемите. Вместо да има Емпатия и Разбиране на нуждите, че едва тогава евентуално Съзнателно проявяване и Върховни удоволствия .... има знаете какви взаимоотношения у повечето „семейни двойки”. И както бях казал в онази тема – проявлението и утоляването на нуждата/недоимъка/липсата не решават проблема. Отлагат го до следващия му цикъл и енергиен дисбаланс у вас.


Това, че вече ставате например на 45+ и вече нямате възможността да проявите в случая сексуалния цикъл – също не ви прави неуязвими и превъзмогнали незрелите модели. Даже става по-зле, защото ще избият по друг начин. Изпуснали сте точното време за решението му ...


Макар че е напълно възможно да сте и на 60 години, и пак да си имате активен втори център и богат сексуален живот. От вас зависи. :) Стига толкоз, че излизам от темата.


~~~


Източникът, от който първи научих за съществуването на такива инкарнации, беше книгата „Матрицата V” (макар българският вариант да е превод на 230 страници от 1600). Виждал съм втори чужд източник, обясняващ същата тематика, но използващ термина „органични портали”. Ето статия на български.


Забелязах, че във форума някои възрастни потребители и идея си нямат с какво темпо вървят технологиите и не са изобщо в час със случващото се в тази среда, но пък бързат да напишат коментар от вида на „роботоидните агенти са фантазия и измислица. Не съществуват”. Сигурен съм, че тези хора изобщо не разбират от програмиране и изкуствен интелект. Това е нормално – все пак не са израснали в нашето време. Ама да изсипваш неадекватни коментари с неоснователно самочувствие (или заради ощипано его) – без никакви аргументи, си заслужава затапката и почистването на плевела (чуждия и безполезен коментар). :)


Вместо да сте кон с капаци, бъдете подготвени за близкото бъдеще. Горещо Ви препоръчвам два мои любими филма в този жанр, показващи перфектно темата с роботоидните агенти. Първият ми любим филм на такава тематика, съдържащ в себе си и темата за наноботите, и за квантовите компютри, и за проект Монарх, и за проекта Супер Войници ..... се казва The Machine (2013). (Най-много да Ви замръзнат ташаците, като изгледате трейлъра. :D)


Вторият е Ex Machina (2015) с чаровната Alicia Vikander. :) Много реалистичен филм (няма нищо да Ви замръзне) с хубави послания ... Макар че ако се изреже последния кадър (вдъхващ надежда и оптимизъм) – ще е изпипан докрай в реализма си. Но пък публиката няма да го приеме ... :)


Не очаквайте от тези филми богати емоционални преживявания. Ако се свържете на мисловно ниво с трансхуманизма като вибрация и усещане .... ще станете празен, безчувствен, без живот ... Това е лицето на технологиите. Макар липсата на емоции, филмите дават много хубава храна на ментално ниво. :)


Методът на Тъмните е до болка познат:
1) прокарва се идея в Несъзнателното на хората чрез филмовата индустрия, като таргет групата е новото поколение;
2) бавно се симулира процеса на създаване на тези идеи. Ама че некадърни роботчета се показват по новините, защото:
3) такива технологии вече са факт и се ползват тихомълком от години. Но чак след години, когато информацията вече няма как да се скрие (и изтече) – ще се ускори процеса на създаване на изкуствени роботи в „реалния свят” и ще почне тяхната продажба.


Тук няма да имаме нито индивидуална, нито групова есенция и енергийни центрове. По-зле е от моя гледна точка ...


~~~


Защо казах в началото, че според мен напредналите души няма да се инкарнират в сегашния и следващите векове, напук на всичките езотерични буламачи и ченълинги? Защото наблюдавам сегашните Ин и Ян проявления както на локално ниво – помежду ни, така и на глобално. И определено няма как една зряла и напреднала Душа да се инкарнира в тези тежки условия, защото тя няма да съдържа такива мисловни модели! Разбирате ли? Няма как ти да си вътрешно богат, хармонизирал своите Ин и Ян, и да се материализираш Несъзнателно или Съзнателно да желаеш визията на сегашното състояние на Земята, предлагащо уроци – които вече си минал. Ако такъв тип Душа ще прави напълно Съзнателно решение да дойде на Земята в такъв времеви период – абсурд да се занимава с глобални кампании от рода на „да спасим човечеството” или драми от сорта на „непълноценен съм, нуждая се от половинка от другия пол”.


Под глобално ниво визирам абстрактните значения на конкретните проявления като например масовото замърсяване на планетата – както на земята като елемент, така и на водата! (Случаят с Япония еба майката на половината океан (пълнейки го с радиация), а петролният разлив край Америка реално унищожи Гълфстрийм и доведе до промяна на климата на цялата планета. Знаете и тази година какво бе положението.)
А отсичането на дърветата какво представлява като символ? Масово отсичане на Дърветата – пак повтарям ..... А умирането на хилядите животински видове какъв знак са? Липсата на плодородност и суша в някои райони? Пожарите какво символизират? Естествените вулканични изригвания в някои райони? И най-вече крещящият пример със самоубийствата на дефлини! :((


Когато Земният Планетарен Дух убие високо интелигентни и развити същества като делфините .... трябва да си природно сляп или неинтересуващ се от случващото се извън теб на този свят, за да не усетиш, че нещата загрубяват ..... и алчността на вида, който управлява земята, минава границите. Няма човечност в тях! Именно! Те също не са хора, дори някои от тях да имат човешка форма ...


По-зле са и от животинските инкарнации .... Но, неее, те на всичкото отгоре продължават да дупчат тази земя за природни изкопаеми. Дупчат, консумират и употребяват ... Това го умеят перфектно. Да унищожават всичко, което е различно и уникално от тях. В това ни превръщат и нас ... Wake up, Neo


Живеем във времена, в които от другите може да се научите предимно как да не изживявате живота си и как да не се държите с другите – без значение дали е щъкаща буболечка или неподвижно и красиво цвете. След като станете емоционално неутрален към тези процеси, които са извън ваш контрол – се фокусирайте само върху нещата, които зависят от вас. Вашият личен живот и поведение. Вътрепребивавайте и Наблюдавайте! :) Не можете да спрете всички описани от мен сценарии в тази тема – може ли да спрете масовите изнасилвания в Индия или унищожаването на горите? А да се опълчите на арабските емирства? На теория можете ... и ще умрете. Изборът е това ли искате, или ще използвате времето, енергията и качествата си по друг начин.


Аз лично се Радвам, че още преди да узная как 80% от ходещите двуноги нямат потенциала да се развиват и как тази Земя няма да може да възвърне естествения си и хармоничен вид ако не изчезнат паразитиращите видове на нея – научих друг важен урок: каквито и добри стремежи и идеали да имате, каквито и възможности да сътворявате за друго Съзнание, ако то самото не желае да се Развива – няма да успеете ...
Както Ботев е казал „Свободата не може да се подари. Тя е вътрешно състояние.” ; Не може да научите друг каква е цената и ползата от определени качества и умения, докато той сам не го Осъзнае. Така че ориентирайте се към Себе си и проявявайте качествата, които искате да виждате в другите. След време ще попадате на такива Съзнания и места, по-красиви от настоящето или не – в зависимост от мисловните Ви модели, чувства, емоции и страхове. Случва се от време на време взаимодействието Ви с някое Съзнание да пробуди в него качествата, които проявявате – и тогава е Красиво и Обогатяващо взаимодействието. Защото сте намерили едно ходещо хуманоидче! :))) Малко по малко ще намирате още такива хуманоидчета и ще изпитвате такава Радост и Благодарност! Защото едно е да сте сред хуманоидчета, друго е да сте в среда, изпълнена със Съзнания в животински/его режим – винаги критикуващи ви, винаги недоволни, винаги с очаквания, ограничаващи ви или желаещи да ви манипулират.


И на един човек тази информация да е помогнала – за него е била и си е струвало.


Успех в Живота! Да бъдеш хуманоид или не – това е въпросът! :)


~~~


Ще завърша темата с една велика песен на един уникален Дух! Който за съжаление беше опетнен от „силните” на деня (защото бе направил песен против тях и се депрограмираше от проект Монарх – They don’t care about us (чута от стотици милиони Съзнания по цялата Земя, в която даже може да чуете как казва, че ще бъде убит за тази своя дързост и дори ги псува с „Fuck you”! :D) и съответно беше ритуално убит на специална дата.


Помня много добре деня, в който чух мръсните клевети за него, изказвани от медиите. Който е преглеждал творчеството му и най-вече романтизма и добротата му – ще знае истината, че това е целенасочена дезинформация. Аз лично ако бях на мястото на водещия новините, искащи от мен да изрека такива лъжи в национален ефир (въздействайки по този начин на милиони Съзнания) – бих казал истината, че това е манипулация, след което с радост бих приел уволнението си ...
Но се искат топки, а живеем във времена, където хората без топки доминират (в буквален и преносен смисъл) ...


Michael Jackson – Heal TheWorld


Винаги докосваща сърдечния и коронния ми център. Нямат още такъв зрял mind set, Майкъл. Почивай в мир и живей в хармония на едно по-добро място! :)


Чувствителността – най-голямата слабост и сила на хуманоида! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар