Последователи

понеделник, 5 февруари 2018 г.

Антарктическата Атлантида и руини от извънземни



Дейвид Уилкок и Кори Гуд: ПОСЛЕДНА ИГРА – Част 2: Антарктическата Атлантида и руини от извънземни


11 декември 2016

Акценти

На Антарктида са разкрити древни, високотехнологични руини, които доказват, че “Атлантида” наистина е съществувала. Открити са и изключително древни руини, на над 1,8 милиарда години - на Земята и из цялата Слънчева система, често направени от кристална прозрачна алуминиева сплав.

Кори Гуд споменава отново за Съществата от Сферите (the Sphere Beings), които са тук, за да ни помогнат в епичното събитие, което мнозина наричат Възнесение. На Кори са казали, че това ще включва масивно изпускане на енергия от Слънцето, което предизвиква бързи промени в ДНК и в съзнанието. Гигантските сфери са форма на жива технология, която се използва за да помогне за по-плавен преход. Без помощта от сферите, такъв преход най-вероятно би бил катастрофален и непредсказуем.

Основната извънземна група, с която контактува Кори Гуд, са Синита Авиани - раса от хуманоиди с големи очи и сини пера по телата. Според Кори това е същата група, която е действала в Египет, чрез хуманоидни птицеподобни богове, като Ра и вероятно също така Тот. Описания на подобни богове са открити и в други култури. Сините Авиани са потвърдили, че те са отговорни за създаването на сериите ченълинги “Законът на Единия” (the Law of One) от 1981–1984.

Според информацията, която Кори Гуд е получил от неговите източници, на Антарктида са открити серия от изключително древни градове, замръзнали под ледовете. Там са открити също много животни и "Пре-Адамити", запазени в леда. Пре-Адамитите са същества с удължени черепи, с тела, които явно не са били "проектирани" за гравитацията и атмосферното налягане на Земята. По нашите стандарти, това са гиганти.

Други хибридни групи вероятно са били "създадени", с по-обичаен ръст и по-приспособени към земната гравитация.

Групата на Пре-Адамитите вероятно е пристигнала тук от друга планета в нашата Слънчева система, която станала необитаема. Те са пристигнали приблизително преди 55000-65000 години и започнали да създават хибриди от тяхната раса и да развиват човешка популация.

Това, което е сега Антарктида, вероятно е била митичният "загубен остров" на Атлантида.
На старинни географски карти е изобразена Антарктида без ледове и те може би са копирани от древни свитъци във Ватиканската библиотека.
Оста на въртене на Земята вероятно се е изместила поради ядрена война и водата, която заляла континента, бързо замръзнала в гигантски леден шелф.

Хибридите от Атлантида, които успели да се спасят на други континенти, започнали да се смесват с човешките популации.

Една голяма фракция от Пре-Адамитите се спасила в Северна и Южна Америка, докато други се заселили в Европа, Африка и Азия.

Драконианците, които имат бази под Антарктида, най-после разрешили на американците да разкопаят нови археологични места на Пре-Адамитите под ледовете на Антарктида. Те разрешили също на Пре-Адамити, които живеят на Земята, да посетят тези места. Според оценка на Кори Гуд, на Земята сега живеят хиляди Пре-Адамити, ако не са и повече.

Под антарктическите ледове са открити древни технологии и информация, съхранена в огромни библиотеки.

Кори Гуд разказва, че наскоро отново е посетил кораб-майка на Маянците. Маянската цивилизация е започнала да се развива в Централна Америка и благодарение на успешен контакт с извънземни, е успяла да мигрира извън планетата. Оттогава те са станали достатъчно напреднали за да развият уникална технология, която изглежда се базира на използване на камък и съзнание. Те действат като лекуваща група и са лекували много оцелели от робското положение в тайните космически програми.

Наемници на Кабал (тайният управляващ елит) са открили елементи на древни технологии, скрити във времеви капсули в множество древни шумерски руини. В момента тези артефакти били събрани в Мосул, Ирак. Една от причините за ожесточените сражения сега в Мосул била защото различни групи се бият за да разкрият тези артефакти. Изпратени са оперативни работници и на други подобни места по цялата планета да извършват сканиране и да се опитат да открият още от тези времеви капсули.

Древните технологии, открити в Ирак, принадлежат на групата на Пре-Адамитите. Тази група настоява тези артефакти да им бъдат върнати, защото ги смятат за лична собственост.

Различни световни политици и религиозни лидери посетиха напоследък Антарктида, за да разгледат откритите находки. Кабал вече предлага екскурзии на своите хора за да разгледат руините и за тях това е нещо като посещение на Космически Дисниленд

Останките от древни селища на Антарктида са били разкопавани от американците в продлжение на години. Използвани са били "пароструйки" за разтопяване на ледовете.

Открити са били много квадратни километри руини, като само малък процент от тях са разкопани досега. Всичко е било затрупано с тонове дървета, растения, животни. Намерени са и много тела на Пре-Адамити.

Повечето открити руини са под земята, в пещери.
Открити са и много лаборатории.

Пре-Адамитите отишли на Антарктида и заселили руини от расата на "Древните строители", където открили и древни технологии.

На Антарктида има поне един комплекс от расата на Древните Строители, който е на възраст над 1,8 милиарда години.

Изследователите намерили доста удивителни останки от древни технологии.

Открит бил комплекс от стаи, покрити с плочки от сплав от злато и мед. В плочките имало странни спирали, очевидно за провеждане на големи количества електричество.

Имало помещения с атмосфера, различна от тази, която ние дишаме, където гравитацията била само 36% от обичайната земна гравитация.

Удивителни древни руини са открити на огромни площи на Антарктида, заедно с бързо замръзнали пре-исторически животни и жители на градовете от онова време – всички те загинали при голяма катастрофа.

Откритите тела на Адамити са били с ръст около четири метра. Телата били дехидратирани и изглеждали като изсъхнала кожа. Дрехите им били много подобни на египетските, но по-цветни и хубави.

Открити са комплекси от генетични лаборатории, където се създавали всякакви смесени хуманоидни видове на Земята. Те смесвали ДНК от всякакви хуманоиди, това било част от експериментите на Расите на Генетичните Фермери. Така били създадени всякакви видове човешки хибриди. Такива неща са правени с хората през последните няколкостотин хиляди години.

Според Едгар Кейси, една от основните причини Атлантите да бъдат унищожени от Елохимите била, че те си играели с генетиката. Те правели хибриди между хора и различни видове нечовешки същества....

Целият текст на английски:
http://divinecosmos.com/start…/davids-blog/1209-endgame-pt-2



http://lucecita.blog.bg/novini/2016/12/12/.1496223

Няма коментари:

Публикуване на коментар