Последователи

понеделник, 15 януари 2018 г.

Наблюдение: Кръста - Кааба - като символ на душевната разруха

              


Формата на кръста (Х) позната ни още като „християнски кръст“ (както бях споменавал в предишни материали в блога си, това е форма с нарушена, умишлено насочена надолу, енергетика. В нея няма абсолютно никакъв баланс, вероятно става дума за отдаване на енергия и най-вече „закотвяне“ в триизмерната равнина на съществуване). 

                              


Той е символ, които подтиска и разрушава всеки един енергиен център (или комерса „чакра“) , над които е поставен. Не си мислете, че някой ще ви хване и ще ви „имплантира“ този кръст, не – вие сами си го слагате. Мнозина го носят на гърлото си – така този център, отговорен за „ясното виждане“ не може да функционира правилно, в това е равно на „слепота“. Други го носят на дълга верижка до сърцето – сърдечно-емоционалния център е портал към по-висшите способности, които евентуално биха могли да бъдат развити). Има и такива, които го носят на колана си, така те вредят на своя енергиен център при слънчевия сплит – защитната система.
Разбираемо е защо един човек идентифициращ себе си като християнин би носил този знак, все пак той символизира неговото робство на извънземните „божества“ и орди от митологични същества. И все пак, какво би накарало един нехристиянин да носи това бижу? Наскоро видях една потомствена индианска танцьорка (изключителен танцьор), която носеше огромен сребърен кръст над гърдите си, докато танцуваше. Няма нищо по-тъжно от това една кореняк индианка да показва своето пълно поражение, като подкрепя религията на своя завоевател. Подобно на това, американските чернокожи много обичат да следват религията на своите господари, те се окичват от глава до пети с различни дрънкулки в това число и кръста. Всъщност този техен манталитет „да носят златни и сребърни верижки с или без кръстове“ е едно архетипно отражение на тяхното близко минало в което са били роби оковани във вериги и техния робовладелец е бил повечето случаи добрия стар християнин с пура във уста (нещо интересно относно символизма на пушенето на пура: пурата е признак на богатство и охолност, конформизъм и всичкия shit характерен за един крупен богаташ. Някъде там обаче дълбоко в себе си те осъзнават [т.е. реално не го осъзнават, защото Егото е доминанта при тях и истинския Аз е подтиснат, с 2 думи ниско ниво на инкарнацията или още по-зле – любимец]. Но винаги ще ги видим да пушат нервно пура, да хленчат и да се карат, защото осъзнават, че както от пурата остава само дима, и нищо друго – така и с това илюзорно тяхно Аз което те си мислят, че са, скоро ще „свърши“ - т.е. ще остане само спомена за това, горе, там някъде абсорбиран). Носенето на кръста се насърчава от всички християнски водачи.




Тези които са направили носенето на кръста нещо „добро и приемливо“ са знаели ясно своите цели, преди да започнат самия процес, тъй като главната идея на религията е да отглежда и държи своите овце на тъмно. Те ще използват абсолютно всички символи, които да поддържат и „развиват“ това състояние на слепота и мрак сред масите.





И ако все пак някой чувства, че трябва да носи кръст, то това може да е един равен кръст, т.е. Балансиран с равни страни, намиращ се във вътрешността на кръг. Tака няма да навредите на своите енергийни центрове, а дори това може да подобри работата им, между другото това е индиански символ на баланса. Много напредналите и доминантните инкарнации трябва да са наясно с този символ, отдавна съм изхвърлил всички кръстове и разпятия. Не ви препоръчвам да ги давате на някой друг или каквото и да е, така само ще му навредите. Разбира се системната религия ще казва „той е обладан от дявола“ и „имаш нужда от помощ“ - нищо подобно, това са глупости с които иска да ви вмени вина и да се върнете обратно в топлата кошара, но НЕ! Това няма да стане, понеже пътя на една инкарнация сочи нагоре от трета плътност, затова доста често гледаме нагоре към звездите, не това не означава, че живеем на някой звезда или, че сме извънземни, това е „погледа“ на духа, той (за разлика от тялото) знае, къде му е истинския дом, даже като го пиша ми настръхват косъмчетата на ръцете, без майтап, нашия дом е там – горе, където е и нашето истинско Аз, обратно хората вървящи с наведена глава, са доминирани от тялото, което иска да е тук на земята и да живее вечно, защото до е страх от смъртта, затова и то ще се поддаде на извънземните мантри за удължаване на живота и ще пие синтетични субстанции до самия край на земната Игра. Кръста – изхвърлете боклука на определените за това места, нали плащаме данък „смет“ нека им даваме качествена „смет“, щях да ви посъветвам да го „счупите“, но се досетих, че братята роми ровят из казаните, белким го намерят и се закичат с него, и така: „Направи добро – подари кръст на циганин!“ е много готин и оригинален коледен слоган :)
Закона на позволението казва, че на всеки, които иска да носи този разрушителен символ, трябва да бъде позволено да го стори, това е пътя му в текущата инкарнация, не го закачайте, не му пречете, нека си „носи кръста“ както му се казва (което пък е направо ужасно: „носи си проклятието/греха/тъпотията, която сам си си imprint-нал). Ако настина чувствате, че трябва да го носите, правете това което чувствате, че трябва, а не чувство базирано на статията на някой си там (аз). Избора си е изцяло ваш, тази информация се дава за да послужи на някой на които трябва.

           



А това с „полагането на клетва“ – нито президентът, нито правителство държат на клетвите, които са полагали (всъщност същината на това полагане на клетва е директно заявяване, че ще следват плътно системните канони на Орион и тяхната кралица). Тези клетви, че те ще пазят нацията и т.н. са илюзия. Врагът не е отвън и президентът не пази конституцията от външни врагове, защото самият той е неин враг, докато правителството допуска всичко това. Илюзията, в която онези с властта искат населението да вярва е, че ще ги “пазят” от врагове, терористи и т.н. но тя е само илюзия. Враговете, които те имат предвид са изкуствено създадени – точно както Хитлер през 30-те. Нещата обаче ще се влошат преди да се подобрят. Затова наблюдавайте и анализирайте. Търсете измамата и лицето зад кулисите, за да разберете правилно Играта в трета плътност.

              


                                   

Няма коментари:

Публикуване на коментар