Последователи

сряда, 31 януари 2018 г.

МИСЛИ ФОРМИ 120



"Истината беше огледало в ръцете на Бога. То падна и се счупи на парчета. Всеки взе парче от него и те го погледнаха и си помислиха, че имат истината. - Руми




"Да се изправите срещу човек със собствената си сянка е да му покаже собствената си светлина". ~ Карл Юнг



"Те се скитат в тъмнината, търсейки светлина, без да осъзнават, че светлината е в сърцето на тъмнината". ~ Манли П. Хол


"Любопитно е, че физическата смелост е толкова обичайна в света, докато моралната смелост е рядкост." - Марк Твен



На кратко планът на ционистите е "продължение на "рухването на комунизма""..ама, че лаф! Ако "комунизмът рухне" значи "рухва и юдаизма", а те се канят да стоят до края на кали-юга, значи има нещо гнило в "рухването".Та, ционистите след 11 септ. 2001 са в нов етап от "световния ред" и в това число мюслитата играят роля, както преди национал-социалистите в Европа...По принцип, ционистите са национал-социалисти. Ето къде виждаме в ислямът нишката на едновременоста юдейския тандем "социализъм-националсоциализъм". Цитирам ислямист" "Исламът е мирна религия, но разрешава атаките, като самозащита". Как ги направялват ционистите?... Заселват ги в Eвропа и им дават прекалено много права(и те се плодят,като знайци- аллах дал !) пред други, примерно пред славяни, китайци или от Далечния Изток. Разбира се, хем им вършат черната работа, хем са им част от плана за "ОБЕЗКЪРВЯВАНЕ" на местното (домакинско) НАСЕЛЕНИЕ...Как ще стане точно диктатът на юдеите описан в "Протоколите на ционистите"?...-ще стане, като цитирам "ГОИТЕ САМИ СИ ИЗБЕРАТ ДИКТАТОРЪТ"( в танахът пише, за "rod of iron", дори в яхувистичното "откровение на йоан"). Юдейският цар ще се наложи след като лансира ПЪРВО ислямът сред "гоите"(говедата)-християни и после ще го(ислямът) разруши, идвайки, като "победител" с новата СИНТЕЗА. Ще го(ислямът) радикализира, понеже е ПОДОБЕН НЕМУ и ще принуди европейците ДА ИЗБЕРАТ финият диктат на ционистите пред пещернячеството на ислямът.



Движещият мотив в настоящото развитие на Света, не са парите.Те се използват само като средство, като "оръжие" за постигане на основната цел,"остадяване" на населението извън елита(евреите) и редуцирането му до шепа гои, като обслужващ персонал,а след това ликвидиране и него.
На "господарите" пари вече не им трябват, поради простата причина,че те могат да си правят пари от нищото.Вече формулата на Маркс,"пари-стока-пари прим", не работи.
"Те" държат в ръцете си всички инструменти за правене на пари от "нищото"- емисионни банки,борси, рейтингови агенции,агенции за манипулиране курса на валутите. За какво им е да се "балтавят" с някакви си "производства".
"Парите" им трябват за да управляват стадото и го насочват в определените от тях посоки, включително, към "кланицата", част от която са войните.Така както части от тази "кланица" са зареждането на стадните организми с ГМО, с ваксини убийци, ръсенето с отрови посредством "кемтрейлс" и кой знае още колко отрови.
Не трябва да се забравя и най-масовата "отрова", за превръщане на "човеците" в "овце" - медийно-развлекателната и образователната системи.
Това е основното предназначение на парите - онзи камшик, който трябва да закара стадото до кланицата.
Причината е, че благодарение на технологиите,на господарите вече не им трябва работен добитък.



Изхвърлят/Ликвидират все повече излишни гои. За какво да ги държат?
И така, марш към кланицата. И по пътя към нея се минава през насъскване и взаимно избиване на стадата.
Победителите от тази "битка", ги чака същия край.
Накрая, след окончателната победа ,"Божиите човеци",съгласно Божиите закони, ще почнат да се делят по описания вече начин на "висши и нисши", докато се избият всички.



България е на първо място в Европа по най-много джамии на глава от населението – 1200, с което се нарежда до арабските страни. Това сочи проучване на Евростат. А над три хиляди ученици в основното училище всяка година изучават ислям в държавните и общински училища. 570 хиляди наши сънародници се самоопределят като мюсюлмани. От 13 години учебните програми у нас включват изучаването по желание на ислям.





ДПС е "бизнесменска партия" от куки на бившето ДС монтирани на бизнес позиции, турци, цигани и малко крипто българи (плод на расово смесване), с проруска ориентация. Всяко поверително съобщение, дошло в София, след 3 часа е на бюрото на Путин.









Днес целият свят кипи. Глобализацията, за която повечето хора знаят малко, отвори границите на всички държави за свободен трансфер на информация, пари, стоки, бежански потоци. Но освен всичко споменато, протича и трансфер на САКРАЛНИТЕ ЗНАНИЯ, намиращи се извън времето, пространството и властта.








Компютърните технологии не са създадени от наши земни учени. Дали са ни ги наготово тези, които са заинтересовани от създаването на “електронно човечество”!



Няма коментари:

Публикуване на коментар