Последователи

неделя, 21 януари 2018 г.

МИСЛИ ФОРМИ 116




"Колкото по-горе, толкова по-надолу

- Хермес Трисмегист.
                                                                     


"Спомних си линията от хиндуисткото писание, Бхагавад-Гита, Вишну се опитва да убеди принца, че трябва да изпълнява своя дълг и, за да го впечатли, взима своята многоръка форма и казва:" Сега съм станал Смърт , разрушител на светове "- Юлиус Роберт Опенхаймер, 1904-1967.








Времето е социална институция, а не физическа реалност. Няма такова нещо като време в природния свят - светът на звездите и водите, облаците, планините и живите организми. Има такова нещо като ритъм - ритъм на приливите, ритъм на биологичните процеси ... Има ритъм и има движение. Времето е начин на измерване на движението. ~ Алън Уотс (1915 г. - 1973 г.)








Когато обикнах себе си започнах да се освобождавам от това което не е добре за мен - храна, хора, ситуации.

Всичко което ме сваляше далеч от себе си и това което съм.


Отначало наричах това поведение - здравословен егоизъм.

Днес знам че това е ДА ОБИКНЕШ СЕБЕ СИ.


Защо трябва да бъдете потвърдени, потвърдени от други? Ако знаете сами, ако сте опитвали вашето същество и това е красота и е радост и това е великолепие и това е слава, кой се интересува от това, което казват другите. ~ Ошо / Шрей Райнеше (1931 г. - 1990 г.)



"Алегорията на Адам и Ева в Едемската градина е космически мит, разкриващ методите на универсално и индивидуално установяване. Буквалната история, призната за толкова много векове от немислим свят, е абсурдна, но творческата мистерия, на която е символ, е една от най-дълбоките истини на природата. Поклонниците на змиите на "Офитите" почитаха едемската змия, защото това е причината за индивидуалното съществуване. Ябълката представлява знанието за процесите на прогресиране, чрез пробуждането за което е създадена материалната вселена. Въпреки, че човечеството все още се скита в света на доброто и злото, в крайна сметка ще постигне завършване и ще яде от плода на Дървото на Живота, който расте сред илюзорната градина на земните неща. По този начин Дървото на Живота е и назначеният символ на Мистериите и чрез участие в неговия плод човек постига безсмъртие. "~ Manly P. Hall


"Ние сме в клетка от нашето културно програмиране. Културата е масова халюцинация, а когато излизате извън масовата халюцинация, вие я виждате заради това, което й струва. "~ Теренс Мекена


"Окултизмът е древната наука, която се занимава с скритите сили на природата, законите, които ги управляват, и средствата, чрез които тези сили могат да бъдат поставени под контрола на просветения човешки ум. Окултист е този, който вярва в реалността на езотеричните науки, изследвал ги е научно, решил е да усъвършенства собственото си съзнание според своите правила и може или не може да практикува ритуалите и формулите на Трансценденталната Магия ".  

~ Manly Palmer Hall


"Животът който е живян в отсъствието на психеделичното преживяване, на което се основава първичният шаманизъм, такъв живот се обезсмисля, отрича се, такъв живот е поробен от егото." - Терънс Маккена



Медитацията е като да прегърнем себе си, да се свържем с тази страхотна реалност в нас. Докато медитираме, чувстваме дълбоко чувство на интимност към Бог, любов, която е необяснима. ~ Парамаханса Йогананда


Най-порочната форма на невежество, с която трябва да се срещнем, е невежеството, което подкрепя егоизма. Имаме закони, управляващи всяка човешка мисъл и действие. Тези закони са необходими, защото те са законопроект за правата на човека, с който всеки човек е теоретично защитен от егоизма на всеки друг човек. Прилагането на тези закони изисква огромни разходи всяка година в тази страна. Стотици милиони долари, изразходвани годишно за предотвратяване на наранявания, убийства и експлоатация на други хора, е изумително. Но още по-лошо е, че непрекъснато се правят категорични усилия да се избегнат тези закони и да се премахнат всички, които контролират задоволяването на индивидуалната безпощадност ~ Манли П. Хол (The Alling Eye Eye Volume 5, 1931, p.22)





Много е трудно, дори и за великите, винаги да показват, тази рядката смиреност, която е семето на истинското величие. ~ Манли П. Хол (The Alling Eye Eye Volume 5, 1931, p.5)

                                               


"Може и да създавате образи, чрез които да боготворите Господ, но вече съществува по-добър образ и това е живият човек. Може и да строите храмове, в които да боготворите Господ и това е хубаво, но такъв храм вече съществува; той е по-добър и много по-висш и това е човешкото тяло".

Свами Вивекананда





"Пролетариатът не представлява никаква опасност. Оставен сам на себе си, той ще продължи от поколение на поколение и от век на век да се труди, да се плоди и да умира не само без никакво желание за бунт, но и без възможността да осъзнае, че светът би могъл да бъде друг."



Джордж Оруел (1984)








"Докато пребивават в съзнание, никога няма да се бунтуват, и едва след като са се разбунтуват те може да загубят съзнание." 
Или „Те няма да въстанат, докато не се осъзнаят, а не могат да се осъзнаят, преди да въстанат.“ - Джордж Оруел (1984)



Контролираната класа се състои от Партпериферията и Партядрото, съответно Партядрото представлява елитарната прослойка на посветените (тайно общество). Тя стои начело на диктатурата, докато Партпериферията изпълнява ролята на нейна маша. От раждането, та чак до смъртта си всички членове биват надзиравани, а нарушаването на партийните закони води до арестуване и смъртна присъда, която се изпълнява от колегите. Това се отнася най-вече за Партядрото, което много силно напомня на правилата на реално съществуващите тайни общества, както и предполагаемият брой членове: ,,След Големия брат идва Партядрото, в което членуват не повече от шест милиона души, или под два процента от населението на Океания."



Властниците планират всеобща механизация и индустриализация, за да надзирават хората и в крайна сметка да отстранят средното съсловие и да наложат пълен контрол. Но все по-развиващите се технологии, с всички откриващи се възможности, крият и опасност: ,,Въпреки това опасностите, породени от машините, остават налице. От момента, когато се появи първата машина, за всички мислещи хора стана ясно, че необходимостта от робския човешки труд, и следователно до голяма степен от неравенството между хората , ще изчезне... Също така беше ясно обаче, че всеобщото увеличаване на благата заплашва със смърт - в известен смисъл дори вече беше смърт за йерархическото общество."



Решението е следното: ,,Проблемът беше как да се въртят колелата на промишлеността, без да се увеличава реалното богатство на света. Трябваше да се произвеждат стоки, но не биваше те да се разпределят. На практика единственият начин да се постигне това бе чрез непрестанна война. Основната цел на войната е унищожаването не непременно на човешки живот, а на продуктите на човешкия труд... Същевременно съзнанието за състояние на война и оттук на опасност обуславя съсредоточаването на цялата власт в ръцете на малобройна каста, което изглежда неизбежно, естествено условие за оцеляване."


Въпросната малка прослойка е вътрешното ядро на Партядрото, така наречените надзиратели. Но самите те също не стоят на върха на пирамидата. Истинските господари са тези, които символично наблюдават с всевиждащо око от триъгълника на върха на пирамидата върху еднодоларовата банкнота. Банкнотата е в обращение от 1932г. В същата година Джордж Оруел издава своя роман.





Йерархическото общество е възможно само върху основата на бедността и невежеството.












"Беше ясен студен ден през април, и часовниците биеха тринадесет часа." - 1984





Вятърът в Холандия вдига хора по улиците и ги носи във въздуха Властите обявиха червено код като ниво на опасност и призовават хората да не излизат от домовете си и да избягват шофирането на автомобили. На кадрите се вижда как вятърът, достигащ скорост от 120 км/ч буквално подхвърля хората във въздуха. Опитвайки се да се спасят от урагана, те се хващат за светофари и всякакви други опори, но вятърът с лекота разпилява велосипеди, мотопеди и леки коли. В Туитър холандците публикуват и видео, запечатващо как вятърът преобръща автомобили, събаря покриви и разпръсква контейнери в морето.







Мързелът е прекрасно свойство! Бъдете по-мързеливи, по-малко глупости ще направите. Работата е там, че мързелът е правилното претегляне на необходимостта от действия.



Затова е казано: „Да седиш и нищо да не правиш е за предпочитане“. Мислете, четете, опитвайте се да осъзнаете всичко в себе си – точно затова сте родени, а не за да направите много физически движения, от които нашият свят само се замърсява.


              


Всъщност, ние лъжем почти постоянно и всеки ден: започвайки с малки уловки и премълчавайки малки недостатъци – до най-голямата измама и клевета. Лъжата е част от нашия живот.

Детето започва да лъже от ранно детство, дори без да осъзнава, че го прави. Ние се умиляваме, когато на въпроса: „Кой изяде бонбона?“, детето, с изцапана с шоколад уста уверено отговаря: „Не съм аз!“ Какъв е смисълът на лъжата и как тя развива човека?

             

Лъжата е заложена в основата на творението, като противоположност на истината. Истината и лъжата са равнозначни по важност, защото не могат да съществуват една без друга. Ние трябва да оценяваме едното спрямо другото, иначе нищо няма да почувстваме. Няма зло без добро и няма добро без беда, няма тъмнина без светлина и т.н.

Затова винаги вътре в истината присъства лъжата и обратно. Ако се задълбочим в основата на творението, то там има светлина, която се явява истина. В края на краищата светлината е единственото нещо, което съществува – само отдаване и обединение на всичките части на творението. А лъжата, тъмнината идват всеки път, желаейки да разделят, разединят и дори да разбият цялото творение.

Именно това се е случило при прегрешението с Дървото на Познанието. Написано е, че лъжата може да съществува само в случай, че е израснала от някаква истина. И затова в началото Адам и Ева опитали ябълката, бидейки уверени, че могат да я ядат, и да ѝ се наслаждават заради отдаването, и не може да има никаква забрана. И действително това било истина.

Но когато те продължили да ядат, вече не можели да избегнат изкушението и се оказали в лъжа. Тоест, лъжата израства от истината, и ние, резултатът от лъжата, на онова на огромното разбиване, което се е случило с нашите души в самото начало.

         



И затова, ако искаме да стигнем до истината, трябва да преминем през лъжата, провирайки се като че ли през тъмна гъста гора и тогава, малко по малко е възможно да достигнем до истината.

      



Именно „възможно“, защото това е наистина невероятно трудно да се постигне. Освен това, тази възможност зависи от нашето развитие, което осигурява науката кабала за сметка на светлината, възвръщаща към източника. Защото иначе ние въобще не виждаме къде е истината и къде е лъжата, точно като детето, което ни уверява, че не е изяло бонбона, въпреки очевидните доказателства. Ние не разбираме и не осъзнаваме своята лъжа, понеже лъжата е нашето изначално свойство.

     


Затова е необходимо да прощаваме за лъжата, отнасяйки се един към друг с разбиране и да се научим да се издигаме над цялата тази измама, възприемайки я като мили детски лудории. В края на краищата, това е нашата природа…

           



Светът не може да съществува без лъжата и именно в наличието на лъжата може да съществува истината. Хубаво би било, ако бъдат по равно, защото сега ние живеем в свят на непрекъсната измама. А тези зрънца истина , които има в него, са предназначени само, за да представят лъжата за истина.

        


                                            


По какъв начин желанията, които усещамe, са производни на желанието на Твореца? Дали се получават от обкръжението?

Не, обкръжението е само проводник. Общото желание, в което съществува общо намерение, общата мисъл напълват цялото творение.

Това е и намерението на Твореца, което малко по малко се реализира в нас, и ние постепенно го възприемаме. Всеки от нас и всички заедно изпълняваме действията на Твореца, мисълта на Твореца, замисъла на Твореца. Неговите замисъл, действие, мисъл са едно и също нещо.

Всичко произхожда от Него и няма нищо друго в света, както е казано: „Няма никой освен Него“. Всичко, което Той прави с нас, ние изпълняваме автоматично. Но можем да достигнем състояние, в което, оценявайки Неговите действия, да ги предшестваме с устремяването си към Него.

Тоест, мога да достигна състояние, когато предварително ще желая определени действия на Твореца. Ако моите желания съвпадат с Неговите намерения, ще се окаже, че с Него работим в унисон и моето съзнание тече в Неговото съзнание. В този случай може да се говори за сливане на творението с Твореца

            


            


Как да усетим вечната любов? Има ли тя някакви прояви? Отговор: Не, защото не можете да я почувствате в своя егоизъм. Няма начин. Вие трябва да се включите в група и сериозно да се занимавате. Тези занимания ще предизвиката въздействието върху вас на определена, скрита в природата, положителна енергия. В нея ще започнете да чувствате своята отрицателна енергия и ще разберете какво равновесие можете да създадете между тях. Между плюса и минуса, които ще откриете, ще разкриете висшата сила, напълваща нашия свят и с отрицателна, и с положителна сила. Тя ще се нарече Творец. Това е любовта. 

Michael Laitman

           

Как да разбудим човечеството?

Може би не трябва да безпокоим съня им?

Именно това е казал Фараонът на Моисей и Аарон в Египет: «Защо безпокоите народа? Нека хората спокойно да си работят. Какво искате от тях от тях? Вижте как добре и благополучно живеят. Аз създадох на земята рай за тях».

Египет действително е бил егоистичен рай за тях. И изведнъж идва Моисей и започва да ги безпокои: «Трябва да излезем в пустинята!»

Тоест, не трябва да безпокоим хората преждевременно, трябва да оставим всичко за сметка на Твореца. Творецът е природен закон. Той всички ще разбуди. Ще дойде време и хората ще се пробудят.

Свободата на човека се изразява в подем над нашия свят. Там съществуват естествени основи. Като променим системата за измерване, по друг начин започваме да гледаме на живота, изменяме ценностната си система.

Затова понятието свобода се намира именно в подема над нашия егоистичен свят в обем, в който съществува само свойството отдаване и любов – свойството на Твореца. Това трябва да постигнем. Тогава ще разсъждаваме правилно.

А всички материални философии нищо не дават. Те са ограничени в рамките на човешката природа. Затова философията отдавна е изчерпала себе си. Нещо повече, всички науки постепенно се закръглят, защото човек достига до крайното състояние на своето развитие, а по-нататък го чака постигане на свободата.



                 

«Няма тревичка в низините, за която да няма ангел, който да я бие и да я заставя да расте».

Действително ли е така. Всичко, което се случва в нашия свят, се осъществява по точни указания и въздействие на Висшия свят.

Но ние не можем да ги проследим. Не можем да кажем какъв корен, каква сила от Висшия свят влияят върху нашия свят и какво именно действие желае да реализира тази сила, защото не виждаме Висшия свят, не разбираме неговата програма, въздействието му на нас.

От нисшия свят може да се постигне Висшия свят единствено, само ако се уподобяваме постепенно на природата на Висшия свят. Дотогава, докато не изучим цялата комплексна система на въздействие върху нас отгоре надолу и не я разкрием отдолу нагоре, ние нищо не постигаме.

           



Законът за корените и клоните се свежда до това, че съществува връзка между висшия корен и нисшия клон: във всеки атом, във всяко едно действие, на всички нива на неживата, растителна, животинска и човешка материя, в мислите, в силите – във всичко.

Но тази връзка ние не наблюдаваме и не можем да кажем, какъв корен предизвиква едно или друго следствие в нашия свят и как от това следствие могат да се направят каквито и да било изменения в нашия корен, за да може в крайна сметка да се подобри неговото отношение към нас, макар това да е предмет на изследване от кабалистите.

Науката кабала, изучавайки това, дава практически съвети и навици, как да преведем себе си в съответствие с висшият корен така, че да съумеем да въздействаме на него и да получим от него желаните отговори.

                         

       

На Земното кълбо има места, които не са предназначени за съществуването на човека: Северния и Южния полюси, както и зоната около Екватора, където основно са разположени пустините. Очевидно за хомеостазата, равновесието в природата, е необходимо да съществуват такива екстремни условия: с екстремен студ и екстремна топлина.

Точно по същия начин може да ме попитате защо има четири сезона, не е ли по-добре да има постоянна температура от 25 градуса? Но ние разбираме, че външните условия са отражение на нашето вътрешно състояние. Отвън се случват същите процеси, които са и вътре. Вътре в мен се сменят зима, лято, пролет, есен: студени и горещи състояния, състояния на сухота на душата и живителен дъжд.

Затова всички условия трябва да приемем като необходими за особения кръговрат на климата, промяната в настроението, в неживото, растителното и животинското в света и в човека. Цялото мироздание е изградено от четири стадия. Понеже в света има само две сили: силата на отдаване (свойството на Твореца) и силата на получаване (свойството на творението), а също и прехода от едното към другото и обратно.

Не сме способни да бъдем само в едната сила за получаване – в нея е невъзможно да се живее. Сега най-после се убеждаваме, че не можем да продължим да съществуваме в такъв егоизъм. Но и само в силата на отдаване също не може да се живее, необходимо е комбинирането на двете сили.

Дори и в духовния свят, който е съвършен, не можем да оцелеем без нашия егоизъм: той ни е необходим за лявата линия, в противовес на светостта. Без него е невъзможно да се изучи, представи, измери духовното – то винаги се измерва относно другото. Затова са необходими и плюс, и минус, правилната комбинация на които трябва да се постигне.

Какво е вътрешната пустиня?

Вътрешната пустиня е гореща и суха. Това са много тежки условия, когато я няма втората сила –влагата и прохладата. Няма равновесие в двете сили и затова е толкова трудно.

В противоположните условия, когато е много студено, също е невъзможно да се оцелее. В пустинята може да бъде 70 градуса жега, а на полюса – 70 градуса студ. И едното, и другото е проблем.

За нас е необходимо да стигнем до равновесие на двете противоположни сили. И тогава постигаме средната линия, тоест равновесието между силата на отдаване и силата на получаване, и можем да живеем добре: в мир между нас, и всеки със себе си.

Ако някога успеем да постигнем такова вътрешно поправяне, за което говори науката кабала, то с това ще повлияем и на външния климат, и на природата, на животните, какво е казано, че вълкът мирно ще живее с агнето.


Michael Laitman


                           



         

Каква е тази сила, която кара целия свят да се развива: цялата природа и човека?

Ние съществуваме в силово поле, наречено „природа”, което включва в себе си много различни сили.

Разделяме тази сила на нива: неживо, растително, животинско и човек, или съгласно научния подход за нейното изучаване: физика, химия, биология и т. н. Ние определяме тази сила, съгласно оста на своето развитие, като причинно-следствени връзки.

В това поле има такива области, които са неизвестни и неразбираеми за нас. Цялата природа – това е абсолютна сила. Колкото повече ние постигаме реалността и колкото по-дълбоко изследваме природата, толкова повече се убеждаваме, че това е една сила.

Нашето възприятие става все по-интегрално, глобално, и ние вече разбираме, че няма отделно физика, химия, биология, зоология, а всичко представлява една форма. Само поради ограничеността на нашето възприятие улавяме общата реалност като отделни фрагменти. Просто не сме способни да видим цялото мироздание като една картина, една сила.

Но постепенно, според своето развитие, започваме да разбираме, че това действително е една картина, една сила, в която се намираме. И тази сила ни развива и ни дава възможност да я опознаем. Силата, която се нарича „природа”, като че ли сама иска да я опознаем.

Човекът изучава природата според своите свойства, дадени му по рождение и затова той, разбира се, е ограничен от времето, движението, пространството и своето възприятие. Той не е способен да изчисти своя мозък и да го препрограмира наново. (Eстествено ако човечеството е резултат от дълга еволюция под въздействието на всевъзможни въздействия и сили в продължение на милиарди години бел. ред.)

Човекът е резултат от развитието на природата и затова възниква въпросът, може ли той, бидейки неразривна, интегрална част от природата, да я изследва? Наистина за това е необходимо да се издигне над природата.

Едва в последно време, на преден план на развитие на науката, започваме да разбираме, че времето и мястото са относителни, а вместо маса може да бъде енергия. Но енергията е нещо, което може да изчезне, значи, и масата също може да изчезне.

              


Излиза, че всичките тези безкрайни тонове материя, които виждаме във Вселената, това не е маса, а енергия, т.е. нещо прозрачно и изчезващо. Всъщност, нашата Вселена е пуста!

Освен това, причината и следствието могат да си разменят местата и това, което ни се е струвало причина, може да се окаже следствие и обратно. Възможно е това събитие, което трябва да се случи сега – то и извиква за себе си причината, а не причината да извиква събитието.

В квантовата физика са известни явления, когато частиците, отдалечени една от друга на космическо разстояние, се оказват свързани една с друга. И ако едната частица извършва кръгово движение, то на милиарди километри от това място другата частица прави същото. И не, че едната повтаря действието на другата, а те двете са свързани заедно.

Нито една от тях не се явява причина или следствие, те са едно цяло и в такава форма, която не сме способни да възприемем със своя разум заради неговата конвенционална ограниченост.

По този начин се получава така, че всички наши изследвания на природата са много ограничени.

Трябва да си признаем, че не знаем много неща.

Почти нищо не знаем.! Нали нашето възприемане на математика и физика е също следствие на нашата структура. Ако бяхме устроени по друг начин, щяхме да имаме друга математика и „1 + 1” нямаше да бъде равно на две. Това е само предположение, че 1 + 1 = 2. Ако бяхме сменили своите органи на възприемане, щяхме да видим друга реалност. Цялата обкръжаваща ни природа щеше да изглежда по съвсем друг начин.

Силата, която развива природата, можем да приемем за абсолют, съществуващ извън нас. Тази сила създава природата и нас самите в такава форма, която ни позволява да изследваме природата ограничено. Ако в действителност искаме да изследваме природата, то сме длъжни да се издигнем на нивото на тази сила, за което е нужно да придобием нови свойства.






Стадото от овце се води от най-умния овен. Самите овце си го издигат. А при хората излиза точно обратното: идиоти и извратеняци са начело на обществата. И в Америка, и в Русия, и в останалата част от света – разлика няма. В минали времена обществата все още са имали достатъчно мъдрост: при първите признаци на полудяване на елита, веднага са го сменяли с нормален. Но в наши дни този механизъм не работи. Причините са много, но основните са две: първо – липсата на финансова база у нормалното население. И второ – връзката на обезумелия елит с чиновническия апарат от низините!






















Стадото от овце се води от най-умния овен. Самите овце си го издигат. А при хората излиза точно обратното: идиоти и извратеняци са начело на обществата. И в Америка, и в Русия, и в останалата част от света – разлика няма. В минали времена обществата все още са имали достатъчно мъдрост: при първите признаци на полудяване на елита, веднага са го сменяли с нормален. Но в наши дни този механизъм не работи. Причините са много, но основните са две: първо – липсата на финансова база у нормалното население. И второ – връзката на обезумелия елит с чиновническия апарат от низините!



             
Как да убиете цял народ, без да ви усетят? 

Стъпка 1: Убедете ги, че тези раси не съществуват, но всички хора са една раса с различни цветове на кожата, така че те ще вярват, че ще бъдат заменени от същите като тях "самите, но с различен цвят на кожата" 

Стъпка 2: Създайте фалшиви причини, поради които имигрантите трябва да дойдат да живеят с тези хора (квалифицирани работници, гостуващи работници, бежанци, студенти, събиране на семейството ...) 

Стъпка 3: Забрана на статистиката за раса и религия между различните възрастови групи на тази страна 

Стъпка 4: Повторете същата лъжа, че чужденците са само 5 или 7 процента и няма да променят нацията ви 

Стъпка 5: Дайте на чужденците огромни пари за социални помощи, за да финансират безполезно присъствие или да финансират развъждането им като зайци. Стъпка 6: позволете на всеки чужденец да доведе братята, сестрите, родителите, братовчедите, съпругите и цялото семейство, които също ще доведат своите роднини 

Стъпка 7: Дайте националност на всички тези чужденци 

Стъпка 8: популяризирайте всички движения, които намаляват раждаемостта на местните жители като анти-семейни филми, аборт, лесен секс, хомосексуализъм, трансцендентализъм, индивидуализъм, лесен секс ... 

Стъпка 9: Направете условия на бедност на местните хора, като ги отделяте от трудолюбивите им пари, за да финансирате социалната система. Във Франция, Германия, Швеция млад човек, който работи, ще загуби почти 32% от месечната си заплата пред правителството, което ще го накара да се откаже от създаването на деца или да формира двойки 

Стъпка 10: Насърчаване на смесването на раси, размиване между чужденците и местните жители във всеки филм, всяко телевизионно шоу, всяка карикатура за деца, всяка образователна книга, всяка публикация 

Стъпка 11: Забранете свободното движение за чужденци, исляма или раса чрез налагане на политическа коректност и социални организации, които се борят срещу "расизма", така че местните жители ще затворят молците си и ще приемат своя геноцид 

Стъпка 12: Насърчаване на културите на чужденците, популяризиране на исляма, популяризиране на всички останали раси култури и идентичности, с изключение на културата на местните жители и християнството 

Стъпка 13: Затворете лидерите, мислителите, интелектуалците и писателите, които се опитват да събудят масите 

Стъпка 14: Накарайте местните да мразят себе си, тяхната история и всички големи постижения на техните предци. Препрочетете историята им, за да унищожите гордостта им в тяхната раса, предци или култура, така че да не се интересуват от това да бъдат заменени 

Стъпка 15: Насърчаване на вината в мозъците на местните жители, че те са отговорни за всички нещастия на други раси и нации 

Стъпка 16: Насърчаване на индивидуализма, лъжите за глобалното затопляне и пренаселеността и насърчаване на хуманитаризма. Така че местните жители ще спрат да имат бебета, вместо това те мислят за глобалното затопляне или ще искат да осиновят деца от други държави с различни раси 

Етап 17; Забрана на свободното слово от истинските владетели на тази нация, евреи и хазари(левити и кагани), които стоят зад този изтънчен геноцид, който ще отнеме само няколко поколения, за да бъде постигнат

               

Евреите са като мравки. Единият от тях е безобиден, но много от тях, които работят в екип, много бавно и много организирани упорити работници, могат да ви изядат живи, както ядат огромен плод 10 000 пъти по-голям от техния размер. Това е опасността от евреите. Те са много малки, но силно организирани и ориентирани към работа в екип, с изключение на това, че целта им е да не ядат плод, а да изядат народа, цивилизацията, мозъка и духа ви, като ви убедят, че те са безобидни и безсилни малки малцинства

http://smoloko.com/


                

"Приятелството е най-чистата любов. Това е най-висшата форма на любовта, където нищо не се изисква,... няма условие,... в което човек просто се радва да даде." -Osho


Няма коментари:

Публикуване на коментар