Последователи

сряда, 17 януари 2018 г.

МИСЛИ ФОРМИ 114



Умът е прекрасна сила, присъща на Аз. Това, което възниква в това тяло като "аз", е умът. Когато тънкият ум се прояви през мозъка и сетивата, брутните имена и форми са познати. Когато остане в сърцата, имената и формите изчезнат. Ако умът остане в Сърцето, аз или егото, което е източникът на всички мисли, ще изчезне и самото, истинското, вечното "аз" само ще блести. Там, където няма и най-малката следа от егото, има Аз. 

Рамана Махарши

            


Ако сте търпеливи в един момент на гняв, вие ще избягате от сто дни на скръб. ~ Китайска поговорка



Точно както всяка капка от океана носи вкуса на океана, всеки момент носи и вкуса на вечността. ~ Sri Nisargadatta Maharaj


• Когато корените са дълбоки, няма причина да се страхувате от вятъра •


Невежите хора виждат живота като съществуване или несъществуване, но мъдреците го виждат отвъд съществуването и несъществуването, нещо, което ги превъзхожда(и невежи и мъдреци); това е съблюдаването на Средния Път. -Seneca



Намерете любовта, която търсите, като първо откриете любовта в себе си. Научете се да почивате на това място във вас, това е вашият истински дом. - Шри Шри Рави Шанкар







Умът е Създател на всичко. Ето защо трябва да създавате само добро. Ако се придържате към определена мисъл с динамична сила на воля, тя най-накрая приема осезаема външна форма. Когато можете да работите винаги във воля за конструктивни цели, Вие се превърнете в администратор на вашата съдба. ~ Парамаханса Йогананда (1893 - 1952 г.)







Причината е естественият ред на истината; но въображението е органът на смисъла. ~ C. S. Lewis 1898 –1963.






Човекът рядко знае нещо за това; за него, като индивид, е невероятно, че при всички обстоятелства той трябва да премине извън себе си. Но нека тези безобидни същества да образуват маса и да се появи разяреното чудовище; и всеки индивид е само една малка клетка в тялото на чудовището, така че за добро или по-лошо той трябва да го придружава на кървавите си ярости и дори да го подпомага в най-голяма степен. С мрачното подозрение за тези мрачни възможности човек затваря очите си в сянката на човешката природа. Сляпо се бори срещу поздравителната догма на оригиналния грях, която все още е толкова великодушна. Да, той дори се колебае да признае конфликта, за който е толкова болезнено запознат. "Карл Густав Юнг, 1875-1961" За психологията на несъзнаваното. 1912. Две есета за аналитичната психология. "



"Присъствието е ключът към свободата, така че можете да бъдете свободни само сега". ~ Екхарт Толе


"Моето тяло е само восък и фитил за пламък. Когато свещта изгори, Светлината грее другаде. "~ Египетската книга на мъртвите. "



Най много ги е страх от хората които Не се Страхуват !







Голямо огнено кълбо освети нощното небе в Мичиган. Очевидци твърдят, че чули странен шум и видели ярка светлина в небето, след което към земята се спуснала огненото кълбо











Kim Jon the Satellite - NOW IN ORBIT!



Ние се издигаме като вдигаме други



Истината се случва в състояние да не знаеш, истина се случва в невинност. Истината се случва там, където няма облаци от мисли, които се движат във вашето съзнание, когато небето е абсолютно ясно. -Osho








Истината не трябва да бъде открита навън. Никой учител, нито писание не може да ви го даде. Тя е във вас и ако искате да я постигнете, потърсете своя собствена компания. Бъдете със себе си. Ошо


Само на човекът му е позволено да живее без ритъм, за да може да се освободи. Но той трябва сам да донесе ритъм отново в хаоса. - Рудолф Щайнер


Фикциите са необходими за хората, а истината става смъртоносна за тези, които не са достатъчно силни да я обмислят в цялата си гениалност. ~ Albert Pike (1809 - 1891)


"Направете едно нещо и едновременно докато го правите, поставете в себе си цялата си душа, изключвайки всичко останало."

-Swami Vivekananda




• Всичко, което сме, е резултат от нашите мисли •



Без любов човек е просто тяло, празен храм без божеството. С любовта пристига божеството, храмът не е празен. -Osho



Човек, роден в нация, която е в мир със съседите си, няма сигурност, че ще има добър живот, защото без значение колко мирен ще бъде неговият свят, той ще бъде в хаос, ако хаосът съществува в себе си. ~ Manly P. Hall (Натискът на обстоятелствата 1971, стр. 7)


Пази се от човека, който се опитва да вземе решенията вместо теб. - Manly P. Hall (The Pressures of Circumstance 1971, p.7)



Те изискват човек да приеме Библията като буквална и неоспорима история. За тях това е исторически документ. Никога не им се струва, че в "Книгата на книгите" може да има нещо скрито, някакво мистично и символично значение, което може да бъде разпознато само от вътрешно просвещение, ускорено от духа. След близо две хиляди години стотици милиони християни днес не се съмняват, не питат, нито разглеждат, а четат, слушат и вярват. ~ Manly P. Hall (Месечното писмо на учениците, 4-та година # 11)









Къде можем да намерим добър специалист за премахване на връзка с астрално същество?




Прикачвайки се към енергийното тяло на „хазяина”, те започват да „смучат” енергията му, като го правят все по-слаб и по-слаб (отслабва биополето), беззащитен, докато не постигнат своята така желана цел-да живеят отново, като се наместят изцяло във физическото му тяло, така както някога и те са имали и управлявали физически тела. Това представлява т.нар. обсебване (Човек може да бъде обсебен от тленни и нетленни същества. Механизмите са различни.)



Астралното същество е дух-паразит (на биополето), поддържащ съществуването си чрез използване енергията на поразения, вследствие на което при втория се получава дефицит на тази енергия, а тя, както е известно , е най-важният фактор за съществуването на човека.



При проблеми със стара кармична, връзка с астрално същество, потърсете помощта на дипломиран екзорсист.






Няма значение в какво вярваме; а какво правим? ~ Манли П. Хол (да помислим ... да пожънем съдба 1966, с. 5








Много е лесно да се попадне в нещастие/страдание; но за да поддържа съзнателен, положителен оптимизъм, основан на здравия разум, а не на баналността, индивидът трябва да направи много солидно основно мислене. Той трябва да интерпретира опита много по-интелигентно, ако е решен да живее в положителна връзка с живота. Той също така ще трябва да развие силна морална привързаност към честността, като я разглежда като един от най-висшите атрибути на божествената сила. ~ Манли П. Хол (да помислим ... да съживи една съдба 1966, с. 11)








Разсекретен доклад на ЦРУ твърди, че група руски войници, които успяват да свалят НЛО,са превърнати в камък от оцелелите извънземни. Страници от доклада са достъпни на официалния уебсайт на агенцията.

 
Новината се появи за малко в интернет миналата година, но сега излизат още малко подробности по случая. Какво се казва в разсекретените страници? Според набора от документи, предоставени от ЦРУ, руските войници са свалили неидентифициран летящ обект. След катастрофата, екипажът му – от чужд произход – се сблъсква с военните, пише лондонският “Експрес”. Докладът включва твърдения, че чрез гигантска топка светлина 23 войници са били превърнати в камък от извънземните пришълци. Страниците са сред хилядите разсекретени файлове, публикувани онлайн от американската разузнавателна агенция. Според друго британско издание – The Sun, въпросният доклад, създаден на 27 март 1993 г., е превод на ЦРУ от доклад на службите и информация в украинския вестник „Тернопил вечерни“.

Във вестника се посочва, че след като Михаил Горбачов е загубил властта през 1991 г., много секретни документи на КГБ са се насочили към ЦРУ. Включително предполагаемо досие от 250 страници за странната НЛО атака. Там са описани и много свидетелски разкази и показания, пише другият източник вестник Express. Документът твърди, че нисколетящата чиния се е появила по време на учение на военните в Сибир. След което е свалена с ракета земя-въздух. Разсекретеният текст гласи: „Пет ниски хуманоиди с големи глави и големи черни очи изскочиха от обекта“. След което обектът избухва, но превръща 23 руски войници в камък. Твърди се, че двама от военните са оцелели при атаката. Докладът на КГБ продължава, че останките на„вкаменените войници“са били прехвърлени в тайна изследователска институция близо до Москва. Според британските The Sun и Express някои изследователи предполагат, че източникът на енергия, който все още е неизвестен на хората, незабавно променя структурата на живите организми като ги трансформира във вещество, чиято структура не се различава от варовика. В края на доклада агент на ЦРУ пише:„Ако файлът на КГБ съответства на действителността, това е изключително опасен случай“. НП/Д. Аустин.
              






Jesus Reading the Paper






При задълбочено изследване на произхода на човечеството , създадено от извънземна цивилизация на Анунаките и битката между пришълците за съдбата на хората като интелигентна раса или безропотни роби на "боговете " се разкрива генното инженерство , извършено върху хуманоидите на Земята , показва как концепциите за първородния грях и неравнопоставеното положение на жените са произтекли от волята на част от анунаките да задържат хората на нисшите етап от тяхното развитие и как конфликтът между Енлил 《 господаря 》 и Енки 《 учения 》 бележи дългата история на човечеството .



За ДНК-то на белите, русокоси и синеоки "турци" - История от първо лице http://www.budnaera.com

Наскоро направено от турските учени генно изследване показало зашеметяващи резултати: около 80 % от населението в европейската част 
и близките до нея малоазийски райони притежава български гени! 
В Диарбекир - около 60%! Ердоган наредил преустановяване и засекретяване на изследванията. 
Е, пита се - той какво е очаквал?! 

Векове наред да взимат от българите момчета за еничари и девойки за харемите, и да нямат после население с български гени?!




Феминистката Джени Макдърмот:
„Трябва да убием всички мъже. Писна ми да бъда фабрика за бебета, която произвежда още мъже, които в бъдеще просто ще ме подчинят на себе си. Затова единственото решение е да убием мъжките бебета…Просто убийте всеки мъж, който виждате на улицата…който и да е той, просто го убийте. Ние искаме човешкият вид да се развива, но само от жени. Това е единственият начин да го направим, ако искаме човешката раса да се развива само с жени.“

            

                   


Партиите трябва да подкрепят и защитават своите "клиенти"

Клиент в Древен Рим( след завладяване от синхедрина) - човек, намиращ се под покровителството на даден патриций, наречен патрон. Всяка сутрин клиентите се явявали пред своя патрон, за да поднесат поздравленията си, а той им давал своя дар – малка кошничка с продукти или ястия, впоследствие – и с пари. Клиентите били важна опора на политическата върхушка, често техният брой бил важно свидетелство за авторитета и обществената сила на патрона.


                   

Младите жени днес равняват женското овластяване със сексуалната поквара. Окуражени да се конкурират с мъжете, и повлечени от примери като Парис Хилтън и Бритни Спиърс, те приеха промискуитет по-често да се единични като мъжете. Феминизмът който уж имаше за цел да даде на младите жени самоуважението доведе те сами да се продават като месо.Феминизмът винаги е около отхвърлянето на женственост и узурпира мъжката роля. Женствеността е базирана на освещаването на жените на нейната сексуалност с бъдещ съпруг и семейство. Феминизмът ги научи да се държат като мъже и прави секс без любов или ангажимент.


"Жените са потиснато малцинство. Стани срещу тези зли мъже. "(Това е типично комунистическо" съзнание на осведомеността "т.е. индоктринация.)

Мъжете и жените не са равни (т.е. еднакви) и полът не е нито илюзия, нито въпрос на избор. Те са и винаги са били равноправни, но способни да разгърнат пълния си потенциал само и единствено когато съществуват ясни разграничения в социалните роли, които трябва да изпълняват. Мъжете се нуждят от подкрепата и безусловната любов на жените си, а жените – от закрилата и грижата на мъжете си. Разминаването на порядките и налагането на неработещи модели доведе до тотален срив на нравствеността. Броят на самоубийствата, депресиите, алкохолизма, злоупотребата с наркотици, безразборните сексуални връзки и полови извращения е по-висок сега, отколкото когато и да било преди.


МОЩНОСТ Е ИГРА С НУЛЕВ РЕЗУЛТАТ. ДА СЕ ДАДЕ ТАЗИ МОЩНОСТ НА ЖЕНИТЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТЕ ПРИЕМАТ ОТ МЪЖЕТЕ ТЯХНАТА СИЛА. И ТЪЙ КАТО МЪЖЕСТВЕНОСТТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ МОЩНОСТТА, ТЕ СА МЪЖЕСТВЕНИ, КАТО ЦЕЛТА Е ДА СЕ УНИЩОЖИ ПОЛА И ПО ТОЗИ НАЧИН БРАКА И СЕМЕЙСТВОТО.



Имаше една поговорка: "Зад всеки успял мъж е жена."Жените са използвани, за да поемат ръководството над мъжете. Илюминатите са разбрали, че този процес може да работи и в двете посоки. Вместо овластяване на мъжете, жените могат да ги обезсилят чрез предизвикване(овладяване) на техните правомощия.


Чрез насочване на жените към узурпиране на мъжката власт, илюминатите създават нова порода мъже безполезни и неспособни да водят семейства и да предприемат политически действия. Един пример за това как работи: Един приятел, беше разбит, защото съпругата му, го е напуснала. Разделението идва след "домашно насилие". Тя става много войствена след пиене. Той я бута. Тя не е наранена но се обажда в полицията.
В резултат на това те са физически отделени от закона, и връзката е приключила. Тази политика и закони вършат добра работа и поддържат дългосрочни проблемни взаимоотношения.




За една жена, любовта е инстинктивен акт на саможертва. Тя е създадена, за да ‘се отдава’ на съпруга и децата си и да изпитва удовлетворение чрез техните успехи и получавайки тяхното признание, обич и уважение. Една жена прави тази върховна саможертва за един мъж, който ще я цени и ще се грижи за семейството, което те ще създадат до края на живота си. Мъжете инстинктивно искат да изпълнят тази отговорност; те са закрилници. Това е същността на хетеросексуалните отношения (брака): женската сужба в замяна на мъжката власт, изразена под формата на любов. Сексът е символ и проявление на този съюз.

Любовта не се основава на сексуалността на жената, нейната харизма, личност или постижения. В крайна сметка, тя се основава на саможертвата, която тя е готова да направи за семейството си. Ние обичаме хората, които ни обичат.





Феминизмът е проектиран, жените да се чувстват недостойни за жени посвещавайки живота си на хората, които те не обичат. Това ги прогонва от къщата/дома, към места където техните работодатели могат да ги контролират.Това доставя на децата им безрадостни дни, обдухвани от бактериите на климатиците на Илюзионати


Дами, откъде мислите, че дойде феминизмът? Той бе организиран от Комунистическата партия на САЩ,Русия,КГБ,МОССАД, ЦРУ и елитните медии, всички инструменти на централните банкери. Той се финансира от Фондациите на Рокфелер."Free любов" и премахването на семейството са основните принципи на Комунистическия манифест от (1848). Успехът на комунистическата подривна дейност на Америка се вижда от нашата неспособност да разберем, че това вече се е случило. Комунизмът е параван за схема, която да поеме контрола на света от древен сатанински култ подкрепен от международните банкери. Те спонсорират повечето от това, което разболява света днес, включително женски овластяване.

Ротшилд, образувани модерната форма на този култ, илюминатите, в 1776. Малко след това дезертьори разкриха тайните си планове да разрушат Западната цивилизация.



Скрита цел на феминистите илюминати е да се унищожи семейството, което е последната пречка пред държавните структури за придобиване на пълна власт над живота на хората. Страничните ползи включват контрол на раждаемостта и въвеждане на нова форма на управление. Изместването на мъжете от ролята им на закрилници което да дестабилизира обществото.

За да продължи да прокарват плана си за ново, централизирано световно управление, елитът се нуждае от драстична промяна на социалната парадигма. Всеки съюз, независим и неодобрен от държавата, е потенциално опасен – осоебно този, чиито оригинален замисъл е даден от Бога. Контролът на Рокфелер и другите илюминатски фамилии върху медиите, средствата за отбрана, здравния сектор и икономика ги поставя в позиция да поддържат масирана атака срещу социалните структури, които искат да премахнат – това се прави чрез модифициращи хормони във водата и храната; лекарски препарати и практики, които водят до насилствена стерилизация и не на последно място – социални ‘услуги’, които изземват естествената функция на семейството.

Поетът Шарл Пеги каза: „Всичко започва с вяра и завършва с политика.“ Световният елит се нуждае от философия, за да оправдае пътя, по който води човечеството. Тази философия е сатанинска. Неслучайно в момента главата на Католическата църква беше подменен с Папа, който хората харесват и следват, за да може да прокарва идеите за признаване на хомосексуалните съюзи. Инфилтрирането на християнските структури и създаването на подобни прецеденти размива границите между редно и нередно, заблуждавайки все повече хора относно собствените им роли, цел и ценнности.

Съвременната западна култура е масонска. Въз основа на Луциферианството, масонството учи, чечовек, а не Бог, определя реалността. (Разбира се, първо трябва да се отменят природните и духовнизакони, за да установят собствения си контрол.) Те са забелязали, че хората са слабоволеви ипредпочитат да вярват това, което им се каже, отколкото да се доверят на собствения си разум иливъзприятие. Така например, медиите успешно популяризират хомосексуални стойности, които са в противоречие с нашите естествени инстинкти, твърдейки, че сексуалната ориентация е всъщност продукт на средата и децата трябва ‘да избират’ какви искат да бъдат. Стигна се до абсурдността от въвеждането на трети пол или изобшо до твърдението, че човек може да е безполов или дори – амалгама от двата пола.

Всеки аспект на средствата за масова информация (филми, телевизия, списания, музика, клипове, новини) се използва за индоктринация и социален контрол. И тъй като хората прекарват все повече време онлайн, те са обект на неспецифично програмиране много повече отколкото преди 20 години. Сексуалната революция от 70те само подготви почвата за това, което се случва днес в обществото (ако можем изобщо да твърдим, че все още има такова). Стига се дотам, че възрастни жени с деца и внуци се регистрират по сайтове за запознанства и започват сексуални връзки с мъже от мюсюлмански републики, насърчавани от лайфстайл писания да ‘изживеят живота си’. Фокусът е тотално изместен от това да се съхранява вече съзададеното семейство към това да се преследва някаква въображаема романтика на възраст, на която е смешно да се държиш като тийнейджър.

С цел да се унищожи семейството, медиите убедиха жените, че те не могат да разчитат нахетеросексуалните връзки да задоволят потребностите им; че износването и раждането на дете е пагубно за личния им живот и кариера; че отдаването на един мъж е ‘заробване’; че няма нищо по-важно от външността. 

        


Феминистката пропаганда е Илюминатска еврейска пропаганда в стил секса и града.


В резултат на шоута като Сексът и Градът и всякакви авторитетни проучвания на жените се внушава, че най-важното в живота им са: секса, суетността и забавленията. Същевременно на мъжете се внушава, че жените искат да бъдат емоционално травмирани и че унижението има място (дори е задължителна част!) от сексуалния акт. В резултат и двата пола са объркани и фрустрирани до краен предел и изграждането на нормални, дълготрайни и стабилни взаимоотношения е невъзможно. Привидно не би трябвало да има никакви проблеми – всичко е позволено и всеки е съдник сам на себе си, свободен да прави каквото прецени без никакви задръжки или притеснения – но хората никога не са били по-нещастни и самотни. Странен парадокс…

             

Той е раздал силите си, за една жена, и сега тя не го обичаш вече. Жените губят интерес към мъжете, които се опитват да купят тяхната любов. Жените търгуват мощност за любов. Когато мъжете го правят, те стават женствени и жени ги отблъскват. Хетеросексуален съюз е около обмена на женска (светска) мощност за мъжката власт, изразен като любов. Мъжете искат власт. Жените искат любов. Бракът е размяната на двете, запечатани от свръзката на сексуалната ексклузивност.
Илюминатите са саботирали този обмен чрез преувеличена мощност на жената и намаляване на силата на мъжа.


                   

Новите мъжете с промити от обществото мозъци си мислят, че романтиката и секса са условие за щастието. Те поставят жените-кобри в пиедестал и са парализирани от желаната жена. Твърде късно те ​​научават че реалните ползи от всяка жена са преувеличени с коефициент от пет. Парадоксално е, че една доза реализъм би дало възможност на мъж да си осигури една жена. Жените естествено са привлечени от мъже с самоуважение.

Илюминатите подменят естествените любовни инстинкти на жените, като използват следните мантри:

1. На мъжете вече не може да се има доверие. Отвсякъде ни заливат списания, книги за самопомощ и риалити предавания, в които жените са онеправдани, недооценени и потискани, а мъжете – презадоволени, неверни и агресивни. Разрушава се най-стабилната основа на всяка връзка – доверието.

2. Жените са жертви по презумция. Подобно на универсалното заключние, че престъпление срещу чернокож е извършено заради цвета на кожата му, медиите изпращат едно съобщение силно и ясно – а именно: ‘жените стават жертви в личния ни живот, на работа, в обществото като цяло, защото са жени.’Това създава едно постоянно чувство на недоволство, бунт и вяра в това, че им се полагат повече права. Същата тактика се използва за манипулиране на чернокожите малцинства и гейовете. 3. Жените трябва да са суетни и егоистични. Нарцисизмът е качество в днешно време; всъщност той е по-скоро задължение. Десетки флаери разплени из медицински кабинети напомнят на бъдещите майки да ‘отделят време за себе си, далеч от съпруг и деца, за да бъдат психически здрави’. Кампании и статии изтъкват доводи за необходимостта от това всяка жена да заделя време ‘за себе си’ или за излизания ‘по женски’.

4. Сексът не върви задължително с любов и брак. Това е особено опасно, защото (противно на това, което повечето хора вярват) жените са много по-сексуални от мъжете и точно заради това тяхната сексуалност се нуждае от социална регулация. Списания като Космополитън и Ел подтикват младите жени ‘да бъдат като мъже’ и да се отдават на страстта и желанието за експерименти без никакви задръжки. Статии за брак и любов няма, но за сметка на това всякакви пози и сексуални играчки са обсъждани надълго и широко. Както и междувпрочем правото им на аборт и вдъхновяващите лични истории на жени, които не искат да вкарват още деца в ‘един пренаселен свят’.

5. Самоосъществяването лежи в кариерата, а не в създаването на семейство. Социалните ползи отработата са изтъквани като имащи съществено значение за една достойнството и самоуважението на всяка жена. Но това става за сметка на нейните най-съкровени желания и природни функции. Това не означава, че жените не трябва да работят изобщо, а че техният фокус трябва да бъде другаде, защото на тях им е необходим друг вид ‘реализация’.

ФЕМИНИСТКИ-ПРЕДАТЕЛИ НА ОБЩЕСТВОТО / ИЗМАМАТА НА ЖЕНСКОТО ОВЛАСТЯВАНЕ - ФЕМИНИЗЪМ ПСИ-ОН


             

Само за 40 години много жени са загубили връзка с естетвените си инстинкти за любов. Вследствие на това семейството е в безпорядък, сексуалната поквара е широко разпространена и раждаемостта се срива.


"Освободена жена"- сама си изкарва парите и е независима от мъжът !! 1940 г- САЩ

"Технологичният прогрес" днес поставя жената зад компютърът с увеличена независимост!

Но да видим какво правят масоните!! Като стари хитреци, възпитаници на лукавите римляни и гърци, те заемат "разкрачена позиция" по отношение на жената. Те прокламират някакво "равенство" на мъжът с жената, но всичките им тайни общества, които УПРАВЛЯВАТ КОНСПИРАЦИЯТА, са мъжки!!
Подтискането на жената с деспот е държане на душата в робство и невежество.

Те са либерализрали жената по две причини: 1) да я обложат с данъци, 2) да поеме индоктриниранията и възпитанието на децата още от най-ранната им възраст. ОТВСЯКЪДЕ ПЕЧАЛБА ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА РОБСТВОТО В МАТРИЦАТА ЗА ГЕНЕРАЦИИ НАПРЕДЕ!! СПЕКУЛАТИВНОСТТА НА МАСОНИТЕ(наследена от Католическата църква, която е моделирана по образец на Юдейският Абрахамизъм) е т.нар. "освобождение на жената"-"woman's lib"/liberation
Масоните честват "освобождението нa жената" на "8 март".
- 8 е число на Сатурн и
- Март е месецът на смъртта и кръвопролитието
("марта" е "мъртъв" на Санскрит) .


Няма коментари:

Публикуване на коментар