Последователи

понеделник, 15 януари 2018 г.

МИСЛИ ФОРМИ 113



" Всичко е вътре в себе си. Запознайте се с най-вътрешното си аз и потърсете какво съответства на него в природата. "- Египетска поговорка





                     


Завръщането на строителите на пирамидите









"Не забравяйте, че вашето възприятие за света е отражение на вашето състояние на съзнание". Екхарт Толе






"На най-дълбокото ниво, много по-дълбоко от атомите или квантите, е нищото." Най-лудото нещо е, че "нищо" създава всичко от миг до момент. Всичко излиза от това "нищо", идва от празнота, която е извън обичайното разбиране. Ние сме част от безкрайно" ново творение "във всеки един момент". • Hans-Peter Durr






"Препятствието пред действието напредва. Това, което стои на пътя става пътя. "- Марк Аврелий




Това е тайната на света, че всички неща съществуват и не умират, но се оттеглят малко от зрението и след това се завръщат отново. ~ Ralph Waldo Emerson


"Познайте онова, което е пред вас, и това, което е скрито от вас, ще ви стане ясно, защото няма нищо скрито, което да не се проявява". ~ Gospel of Thomas


"Ако искате да намерите Бог, излезте в пространството между вашите мисли." - Алън Коен


Сигурен съм, че съм наистина различен от моето тяло и може да съществувам без него. ~ Рене Декарт


"Вселената е пълна уникална единица. Всичко и всеки е свързан с някои невидими струни. Не разбивайте сърцето на никого; не гледайте надолу по-слаби от вас. Скръбта от другата страна на света може да накара целия свят да страда; щастието може да направи целия свят да се усмихне. "- Шамс Табризи


"Ключът към растежа е въвеждането на по-висши измерения на съзнанието в нашето съзнание". ~ Лао Дзъ


"Божият Дух, разбрах, е безкрайно блаженство, тялото му е безброй тъкани от светлина". - Парамаханса Йогананда


"Да бъдеш безупречен с твоята дума е правилното използване на твоята енергия, означава да използваш енергията си в посока на истината и любовта към себе си". 

-Дон Мигел Руиз


• Ние сме тези невероятни геометрични частици на източника •


Нашите емоции са божествен дар, да ни водят, а не да ни поробят. -Chantelle Renne






Когато човек може да формулира мислите си, неговите емоции и действията си във верните изрази на най-висшите си идеали тогава Свободата е Неговата, защото невежеството е тъмнината на хаоса и знанието е светлина на Космоса. ~ Manly P. Hall (1901 г. - 1990 г.)



"Парадоксално, въпреки че може да изглежда вярно, е че животът имитира изкуството много повече, отколкото изкуството имитира живота." - Оскар Уайлд. 1854-1900.




Ние можем да намерим природата извън нас, само ако първо се научим да я познаваме вътре в нас. ~ Самаел Аун Уеор (1917 - 1977)



Трябва да влезем в трансформирано знание, незнанието, което не идва от невежеството, а от знанието. Екхарт Толе








"Ако можеш да обичаш смъртта, ставаш безсмъртен, ако можеш да разбереш несъществуването, то тогава твоето същество се превръща в самата основа на битието, самата земя на Бог." Ако можеш да обичаш несъществуването тогава нищо не може да те унищожи прекратено е време и пространство.След това сте се превърнали в едно с общото и това е святостта - да бъдете цялост/всичко е да бъдете свети. " ~ Раджнееш






Бяхме на Луната, начертахме дълбочините на океана и сърцето на атома, но имаме страх да погледнем навътре към себе си, защото чувстваме, че точно там се крият всички противоречия. ~ Терънс Маккена








Тяло, като планината 

Сърце, като океан 

Ум, като небе. 

- Доген






Който влезе в собствената си владение, трябва да търси слепешком, това което е под ръка, той трябва да усети пътя си от камък до камък. Той трябва да прегърне безполезни и достойни със същата любов. Планината не е нищо и пясъкът държи царства, а също и нищо. Съдът трябва да падне от вас, дори вкус, но преди всичко гордост, дори когато се основава на заслуги. Изключително бедни, нещастни, несъзнателно унизени, минават през портата. Обърнете гнева си срещу себе си, тъй като само вие се спирате да гледате и да живеете. Загадката е мека като въздух и тънък дим, а вие сте суровина, която е обезпокоително тежка. Но нека нашата надежда, която е най-висшата ви доброта и най-висша способност, да поеме пътя и да ви служи като водач в света на мрака ... C. G. Jung, Червената книга Liber Novus.






От едно човешко същество до друго всичко е толкова трудно и толкова несвързано и така без модел и пример, че човек трябва да живее във всяка връзка с пълно внимание и да бъде творчески във всеки един момент, който изисква нещо ново и поставя задачи и въпроси и искания. .. Rainer Maria Rilke, Писма за живота.




Ако можехме да го измислим малко по-ясно, щяхме да осъзнаем, че цената на отрицателното мислене е просто твърде висока. То не трябва да се измерва просто от гледна точка на малко самообвинение след това или на момент на покаяние. Този негативен умствен процес трябва да се измерва с години на мизерия. След като човек стане жертва на собственото си мислене, той е също толкова нещастен, колкото алкохолика или наркоманиста. Той е загубил контрол над личното си достойнство. Той е жертвал характера си за удовлетворяване на настроенията, на приемането на капризите. ~ Манли П. Хол (да помислим ... да пожънем една съдба 1966, с.2)


Нашата съдба е резултат от мисъл, мотивирана от усещане/чуство и водещо до действие. Качеството на мотивацията и мисълта определя действието. И тези три, които работят заедно, определят съдбата. ~ Манли П. Хол (да помислим ... да пожънем една съдба 1966, стр.14)







Много малко хора обичат да признават, дори и на себе си, че не могат да вземат мъдро решение. ~ Манли П. Хол (да помислим ... да съберем съдба 1966, стр. 4)



Започваме да разбираме ума достатъчно добре, за да осъзнаем фината тирания, която упражнява. Няма съмнение, че повечето хора са жестоко наказани от собственото си мислене. ~ Манли П. Хол (да помислим ... да пожънем една съдба 1966, стр. 1)







Исканeто на полицаите за увеличение на заплатите е несъстоятелна по отношение на дейността която извършват, състояща се в минималните резултати от извършеното. Преходът беляза полицията с прогресираща корупция във всеки един неин аспект, съучастие на различните мафиотски групировки в извършването на престъпления и не на последно място ниската разкриваемост на грабежите и посегателствата спрямо хората. Това е основание за преосмисляне дейността на този орган, както и мащабният по размер чиновнически апарат, присъстващ в министерството и различните звена, което още повече усложнява процеса по разследване на дадено престъпление редом с нефункциониращата съдебна система.
Изводът е, че полицията като цяло е неефективна по посока изпълнение задачите си по отношение опазване и съхраняване на реда в този си вид. Увеличението на техните премии не е в състояние да реши тази дилема, а още повече да я задълбочи и последствията от нея, които ще рефлектират неминуемо върху обществото.





Когато преминем през утробата (SP: функционален stargate) и се родим, всички наши спомени от предишни преживявания и животи временно се изтриват и в крайна сметка връзката и спомена за Източника – както и какво сме в действителност – започва да се разсейва докато растем. В един момент се оглеждаме и се чудим с недоумение какво трябва да правим. Най-лесното което можем да направим е да последваме другите, които са вече тук и правят някакви неща, като всяко нещо извън това се счита за „ненормално“.



Обществото през последния век се е оформило в един калъп на приемливо поведение, състояние и изява. Когато не знаем кои сме всъщност, ние ще придобием склонността да се съобразяваме и да следваме другите.

Контрольорите са помислили за всичко. Когато някой водач започва да казва на другите как функционира системата, това отново се превръща във външна информация, въпреки факта, че идва от вътре (неговото „вътре“ е ваше „вън“ - SP.) Много от хората ще последват този водач, търсейки и възприемайки неговата версия на реалността, вместо да погледнат вътре в себе си и да потърсят там.


Въпреки това обаче, все повече и повече хора започват да разбират какво означават думите „да бъдеш себе си“, „да се вземеш в ръце“ (SP: последния термин загатва много елегантно, че вие сте в ръцете (контрола) на друг, като най-често това е Системата.) От всички тези думи, дела и намерения постоянно се образуват бъгове в матрицата, те предизвикват хаос в системата на кошерното съзнание. Колкото повече хора казват „Не, аз не искам да живея по този начин!“, толкова по-малко поддръжници на тази илюзия ще има, както знаем, всичко, което губи своите източници на енергия – кристализира.

SP: ще повторя отново, че: "първата стъпка към излизането от капана е осъзнаването, че има такъв“.

Матрицата е холографска илюзия, която за да работи има нужда от колективно кошерно съзнание-ум, всички ние сме свързани заедно в това и така колективно формираме илюзията, затова всички контрольори искат да сме еднакви и да мислим еднакво, обратното ще доведе до сривове в илюзията. Затова и през всичките години друго мислещите са били постоянно репресирани или просто елиминирани. Начина да се засегне това кошерно съзнание е прост:
Да не гледаме какво другите правят, а да се вгледаме в нас самите и да разберем защо сме тук – това е едно от най-важните неща, които могат да се направят към този момент.

В допълнение ще цитирам една мисъл на Никос Казандзaкис в която се казва „След като не можем да променим реалността, трябва да променим очите, с които я гледаме“ - SP.

Системата е навсякъде и във всичко, с изключение на вашия дух. Вашето физическо тяло е дори в системата. Мозъка е модифициран от извънземните фракции (империите Орион и Сириус) и сепариран на две части – логически и интуитивен ум. Още от нашия генезис сме под влиянието на контрола върху ума. Чакрите са енергийни центрове, които са необходими в триизмерната среда в която живеем, но също така служат за нещо като „гнезда“, в които различни енергийни вампири и астрални същности да се включат. На пръв поглед изглежда немислимо, че може да се „излезе“ от тази илюзорна конструкция, но една малка тайна гласи, че тези, които са създали тази матрица не искат вие да знаете за това.

        



Другата тайна е, че вашата душа всъщност е безсмъртна и искрата, която носите в себе си (Висшия Аз) не може да бъде подправен. Докато този дух не бъде подмамен да влезе в тяло и да живее в него, повтаряйки този цикъл на реинкарниране отново и отново, той е свързан с истината. Той има свободната воля да се изключи от матрицата. Когато на всички се даде възможност да се запознаят с истината, убедена съм, че много малко ще решат да останат в тази система за контрол. Матрицата ще започне да се разпада, а тези които я ръководят ще останат без цели и техния йерархичен контрол ще бъде безсмислен, тъй като няма да има какво да контролират.

 

       

Около нас има много доказателства, че битката за свобода (Играта) е към своя край. Шоуто, което се разиграва пред нас е в последния си стадий, много от нас смятат, че ние (душите) вече сме спечелили. В известен смисъл знаем, че трябва да напуснем тялото си, а когато се „събудим“ от другата страна ние не трябва да ходим в тунела с ярка бяла светлина, поне не отново. Ние не трябва да плащаме никому за нашата карма, нито пък ще плащаме за греховете си.

А къде да отидем след като откажем да влезем в тунела с бяла светлина? Бихме могли да напуснем Земята през нейната енергийна бариера, евентуално всеки би правил различни неща и би било редно да му се случи това, което неговият Висш Аз е отредил към този момент, дали ще останете тук на Земята, ще отидете в астрала и там ще правите нещо си е ваша работа. Помнете, че Играта и филмите не приключват с евентуалното напускане на земната Игра, даже напротив точно обратното е ......


           




В същото време не забравяйте, че ние, които сме приели тази роля в Играта сме били подмамени да останем в нея за прекалено дълго време. Всичко извън нас е матрица. Това е последния живот в които сме тук (SP: някой от нас, не всички!), така, че насладете се на добрите моменти и приемете лошите, за един миг всичко ще се промени и ние никога вече няма да бъдем тук отново.

Само спомените ще останат за това трупайте възможно най-много. Те ще останат акумулирани някъде там в ядрото от спомени на Висшия ви Аз, тоест вие, ако почувствате лека носталгия (макар, че се съмнявам), те винаги ще бъдат на разположение да ги разгледате.


          



Почти всеки на планетата предполага, че трябва да мине през този тунел и да последва светлината. Всеки предполага, че ангелите или близките, които го очакват са самите те. Всеки смята, че след смъртта бог ще ни приеме обратно в неговата райска обител и ще се сложи край на това робство. Tова, обаче не е точно този бог, когото сте очаквали. Ангелите, близките, светлината – всички те са фалшиви. Радвам се да поставя една „дупка“ в тази грандиозна измама. Добре дошли в космическата матрица. Заешката дупка продължава да става все по-дълбока.








Ритуала с „полагането на клетва“ – нито президентът, нито правителство държат на клетвите, които са полагали (всъщност същината на това полагане на клетва е директно заявяване, че ще следват плътно системните канони на Орион и тяхната кралица - Св. Георги). Тези клетви, че те ще пазят нацията и т.н. са илюзия. Врагът не е отвън и президентът не пази конституцията от външни врагове, защото самият той е неин враг, докато правителството допуска всичко това. Илюзията, в която онези с властта искат населението да вярва е, че ще ги “пазят” от врагове, терористи и т.н. но тя е само илюзия. Враговете, които те имат предвид са изкуствено създадени – точно както Хитлер през 30-те. Нещата обаче ще се влошат преди да се подобрят. Затова наблюдавайте и анализирайте. Търсете измамата и лицето зад кулисите, за да разберете правилно Играта в трета плътност.

               


Змеят е създание, което съчетава в себе си и четирите стихии - водата и огъня, земята и въздуха. Той лети и носи дъжд. Той обитава планини и пещери. Той бълва огън или мълнии. Казват, че има много глави - но това е просто метафора за неговата мъдрост. Казват, че змейовете пазят и трупат съкровища. И навярно е така - съкровището на знанията, които човекът самонадеяно и вироглаво пренебрегва (авотра ще получи награда от влечугоподобните за тези прекрасни хвалби - оскар от Орион!) , понесен от болезнения стремеж да се самодоказва, плащайки често с кръв и страдания, които причинява на себе си и на природата. Змеят е големият брат, баткото на човечеството - така твърдят за него източните философии. Той е бил преди човека и ще бъде след него (знаете колко стара раса са Орион). Такива са общо казано легендите за драконите - легенди за изгубения по-голям брат, който обаче непременно ще се завърне (ОJesus! Иска да каже, че този голям брат е влечугоподобен и някой ден той/те ще се завърнат? Това е споменато из доста източници – завръшането на Империята Орион и Сириус и в часност Кралицата). И може би той търпеливо чака малкият му брат да се опомни и двамата да поемат заедно към бъдещето, без да спорят за превъзходство и кой ще води по пътя (пълни глупости – горко му на малкият му брат, ние хората) - за змеят този въпрос е ясен: води онзи, който може и понеже пътят е разнообразен, ту единият, ту другият ще поема отговорността да лидира (bullshet – reptilians никога няма да искат да си поделят властта особено с нас хората – за тях ние сме роби, не може овчаря и овцата да водят стадото в различни дни, само овчаря го прави, овцата няма това право... много съм добър в сравнения от този тип). Защото драконът е въплъщение на хармонията с природата, черпи от нея силата си без посредници като електроцентрали и рудници (Макар, че историята друго показва – Орионските големи братя са технологична раса и се нуждаят предимно от ресурси и блага. Те изчерпват всичко на поробените планети и системи)
Змеят на българите вероятно не е някаква особена порода на змейовете, а по-скоро способността на нашия народ да възприема дракона такъв, какъвто е. Пак да напомня - Аспарух избира да основе държава на Дунава тъкмо в годината на Дракона, което надали е случайно (няма нищо случайно, колкото и на някой хора да им се иска да има нещо такова като случайност) .

Една цяла държава - Бутан, освен че носи на знамето си дракон, самото й название означава „Страната на гръмотевичния змей“. Градът Пекин е основан около древен дворец на дракони - и може би така са били всички стари човешки селища, хората са получавали закрила от змейовете. Златният дракон е символът на императорската власт - не че драконът е атрибут на владетеля, а владетелят получава властта си, защото е приближен към драконите(точно в десетката: трябва да си избран да властваш от Орионската администрация, не че ти се полага – просто така работи системата). Смятало се е, че китайският император е потомък на дракони, както впрочем и първият микадо на Япония е син на рибар и змеица - дъщеря на морския цар-дракон. По българските стандарти първият микадо (Император) е бил витяк - змейочовешко дете (и сега повечето от нас смятат, че някой от управниците ни са потомци на рептилиите или просто са)


Дракони и змейове по Орионски


                


"Той бе досущ като нас, но като, че ли нещо му липсваше или пък му бе твърде скучно, никой освен него не може да каже. Така един ден, той създаде симулатор на реалност, която нарече „холограмата”.
Написа безброй редове source code и след няколкото alpha тестове стартира симулатора, като го включи в електонния поток и така всичко, което бе предварително програмирано започна да се манифестира и да живее - флора и фауна, после се родихме и ние, по негов образ и подобие, ние нарекохме всичко това "наш свят". В началото бяхме благодарни на незнайните сили на творението, но после си дадохме сметка, че тази сила е една, създала ни от нищото, това бе дефинирано като Създателя, за да му се отблагодарим за стореното решихме да го почитаме като бог. После други от нас започнаха да казват, че той не е един, а са много такива, те започнаха да почитат и другите от неговата групата като техни по-истинни божества. В по-късен етап други пък започнаха да подозират, че това в което живеем е холограма, която сме възприели като нещо истинско. И според предварително зададеното програмиране доста трябваше да бъдат инфилтрирани заради прозренията си, че живеем в холограма, идващи от източник, който те сочеха като Създателя. Достигнахме до момент, в който част от нас осъзна, че тяхната смърт е била безсмислена, защото ние наистина живеем в холограма. Тези нам подобни започнахме да почитаме като най-близки до Създателя, наричайки ги „светци”. Различни групи правиха отчаяни опити да излязат от тази холограма, но разбраха, че не могат, понеже са „родени” тук. Разбира се това не им попречи да навлязат по-дълбоко в заешката дупка: те създадоха своя собствена холограма, по образ и подобие на първата, в която се превърнаха в божества. В тяхната холограма имаше всичко, което бе необходимо, в нея живееха хора като нас, които бяха родени там и също наричаха това място „наш свят”. Всички се радваха на съществуването си и бяха благодарни на своите божества. Не бе далеч момента, в който някои от тях щяха да се усъмнят във всичко това и да пожелаят да станат богове, досущ като създателите си. И техните божества щяха да бъдат безсилни пред това, защото знаеха, че холограмния source code може да бъде само копиран, но не и модифициран, това го можеше само първия създател."

SPCTTR , инспириран от "The 13-th floor"
От SPCTTR.



Нека да се „потопим“ в познатите води на заетостта на индивида (дума, която е предназначена да олицетворява индивидуалността, отдавна претопена от системните правилници и спогодби). Лицето, което ще използвамe като главен герой в тази публикация ще се казва "Иван", нямамe нищо лично към името и моля никой да не се засяга.

Иван е обикновен средностатистически индивид, който не може да плува и работи по системата “Standart 5 ON 2 ОFF”, демек стандартната 40 часова, пет дневна работна седмица. И аз и вие знаем, че му плащат за 8 часа, но той работи много повече. Не, нямам предвид, че шефа му е плешив мазник (всички оплешивяват рано и сякаш си мажат кожата на лицето със свинска мас) и го оставя след работно време поне 2-3 пъти в седмицата. Имам предвид съзнанието на Иван, което след работа не изключва за работния процес, а продължава да анализира ежедневните (вече отминали) процеси, често свързвани със слабоумни изяви на други колеги (най-вече колежки) на Иван. На английски език този процес е дефиниран като „оverthinking”, един мой колега от първата ми работа през живота, бивш военен, ме беше светнал за пенизите в работата, той ми каза: „Когато отивам на работа, аз „вдигам шалтера“ и започвам да работя, когато стане време да си ходя „свалям шалтера“ и се прибирам у дома“. Предполагам разбрахте метафората, в допълнение на това ще се направя отново за малко на Е. Толе и ще кажа примера с боя на патките, знаете го? ОК! Тогава спирам да се превръщам в Толе. Връщаме се на мен си и по-конкретно на Иван.
След работа той ще мисли още 3-4 часа за нея, т.е. по-точно той ще анализира изминалите събития и де факто ще е все едно, че е на работа, това е като обратното на „като ми е кофти си представям райски остров и съзнанието ми се чувства все едно аз съм там", не е ли така? Няма значение на кое място сте щом съзнанието ви е на друго (има и една особена порода индивиди, които не са никога на работното си място, някой дори ходят до други съзвездия, u know). За да спре да мисли за нещастията си в работата Иван ще се наложи да блокира импулсите, идващи от неговата ЦНС, за целта ще използва най-популярния и легален инхибитор – алкохола. Може би и от там се корени така популярната практика „нощна шапчица“, да пиеш 50-100 грама остър алкохол преди сън. Та въпросната „шапчица“ е пряк виновник за инфарктите сред населението. При ниски дози преди сън Иван ще се отпусне и ще заспи, но по дяволите, той отново ще е на работното място, ще сънува кошмари с шефа и всичките си колеги как го сочат и му се подиграват на глас, ще се събуди облян в пот и ще се мъчи отново да заспи, понеже утре пак е на работа. Некачествения сън ще повиши нивата на кортизол и грелин, а това ще е предпоставка сутринта Иван да се нахвърли на най-коварния въглехидрат – тестените изделия. Може би това е причината Иван да е с наднормено тегло, може би това е причината всички зомбита дето ги виждам по баничарниците да са така, не могат да спят от собствената си глупост и хормоните им разказват играта, което пък те довършват като закусят с баница и доразкажат играта на цялото си същество. Ако сумираме 24 часовото денонощие на Иван ще получим, че той в повечето часове е в режим „на работа“. Има и една още по-прецакана група от Иван, това са вечните работници, да ония същите, които ходят постоянно с блутуут слушалка и денонощно биват тормозени от шефа-копеле, намазал лицето си със свинска мас, я да го закарат някъде в 02:30 am при проститутки или пък да му купят хляб от денонощния в 04:00 am. На практика тези хора нямат личен живот, познавам такива хора и винаги съм им се чудел що за психика имат за да издържат подобна гавра. Когато съм ги питал нямат ли алтернатива, знаете много добре какъв роботски отговор получавам „нямам избор, имам кредит!“ - копеле, имаш избор винаги, имал си и избор да не взимаш кредита, но егото ти е искало да се вози в мерцедес. А сега може да си закусваш мазните баници на черен (напукан) кожен салон в очиларката от '97, мечтаейки за така заветната "банкова свобода".


Всъщност една напълно роботизирана и лишена от съзнание система, е тази която никога не спира или поне не спира докато не се амортизира, после бива бракувана, заменена с нова и накрая за нейно пълно щастие рециклирана. При хората този процес (вливането в системата) започва с раждането, когато малкото дете бива обучавано от плеада безволеви роботи как да се държи като тях. То един ден ще се влее в механизма и ще работи неуморно за благото на социума (разбирай тлъстите търтеи, наричащи себе си „елит“) до пълното си амортизиране, след което с „фанфари и празни почести“ ще бъде пенсиониран и захвърлен извън системата, а по-късно душата му рециклирана за да започне отново този процес. Забелязал съм, че повечето хора не могат да се разделят със системата и въпреки своето пенсиониране, те искат отново да са част от нея, те вече са я възприели като нещо свое, те искат да попълнят вътрешната си празнина с външен пълнеж, нещо като празната вафлена фунийка, която бива напълнена със сладолед и в мига в който го изсмучете я захвърляте празна и заахабена. Буквално някои хора не могат да преживеят „развода“ със системата и умират, други пък още преди да се пенсионират започват да търсят друга работа, класически пример е военен/полицай да стане пазач на обществен паркинг или в най-добрия случай охрана на входа на банка. Ами университетските преподаватели? Предполагам сте виждали 96 годишен дядо, който не може дори да върви, но иначе има 50 титли и се нарича с гордост „проф.“, ако имате късмета да му объркате титлата в студентската си книжка тежко и горко ви. Та на какво може да ви научи, този миришещ на пръст вече, преподавател-робот, освен на това колко не ставате и колко не знаете, а той, драгия, как едно време задирял своите колежки и въпреки това взимал всички изпити с отличен. Интересно наблюдение е, че въпреки, че е на 96 години един мъж никога не загубва своят „мерак“ за съвкупление. Да, той няма физическа възможност да го направи, но за това пък има спомени и живее 100% изцяло в тях. Явно ДНК командите за размножаване си остават до самият край, само тестостерона се губи, понеже орионските генетици са счели, че човек на 96 години не може да даде такова качествено потомство като 18-20 годишен индивид.



                         








Божията майка с трите ръце 



„В главната църква на манастира в гр. Троян се пази най-старата икона - светиня на манастира "Пресветая Богородица Троеручица" – чудотворна. Иконата на Божията Майка е получила своето име през VIII век, когато във Византия бушувала иконоборческата ерес, поддържана от императора на Византия Лъв III Исавър.“ 



Wait a minute! Светата Майка е с три ръце? Я пак „Три ръце“ ....... изводите оставям на вас, но да напомним само за пояса на Орион....... Алнитак, Алнилам и Минтака. 


И така побързайте да се покаете и прекръстите, това е пътя към прос(т)ветлението.


Просветлението е нещо много екзотично и желано в нашия съвременен свят, виждате сами как най-големите крадци и убийци са със свещ в ръка в местната обител и искат опрощение, защо? - защото мислят, че някой външен спасител може да им опрости престъпленията и едва ли не бай Петър ще си затвори очите и ще ги приеме рая, bullshet!

Aми другите ония бедни светло сияещи душици, където гурута и сие им казват какво да правят и как да се просветляват.... пълен провал, трагедия и още по-big bullshet, как може да си го допуснете в съзнанието, че просветление може да се осъществи на масово ниво, no fuckin way – системата ви е програмирала да търсите колективна еволюция, а дефакто ще намерите колективен застои и реинтеграция в триизмерният земен план.

За да онагледим ситуацията ето една историйка (измислена от мен за целта):

„Тъй като Ганьо бил много грешен по default човек, настоящ бакшиш и бивш мошеник на дребно решил да се просветлява и да заживее като праведен гражданин и съответно един ден да премине в по-висша реалност. След като прочел библейските писания, някой материали на Дънов и Ванга, той преценил, че ще прави само добрини и така ще спечели своето местенце в мястото горе на небето..... и така Ганьо решил като най-лесното, което можел да стори - да спасява бабички на пешеходните пътеки от озверели шофьори-мутри с големи джипове. Не след дълго той вече бил станал герой – бил спасил около 92 бабички и дори имало малка статия за него в местния вестник „Дунавски вести“. Но един ден на едно кръстовище Ганьо не преценил добре мисията по спасяването на поредната 93 бабичка и бил блъснат в гръб от свръх мощен, последно поколение джип, управляван от местния рекетьор Гошо Гривата. След миг той се озовал в една светла стая, пред него се явил образа на светия с бяла коса, дълга бяла брада и бяла роба, чувала се тиха музика.... Ганьо първо се стъписал, но после казал: Свети Петре ти ли си това или сънувам?
- Да Ганьо аз самия съм, не сънуваш!
Ганьо: Ами аз такова ... доста бели съм правил, ама са с тия бабички, дето ги спасявах, дали съм заслужил да съм в рая?
св.П.: - Да, заслужаваш го!
Ганьо: Ами са к'во да правя?
св.П: - Просто последвай тунела с бяла светлина и ще се озовеш в рая!
Ганьо: Само това ли?
св.П.: - Да, само това!"



       






Причини за налагането на определени модели в земната Игра и Висшия Аз

Истинските причини за налагането на някой модели са очевидни, няма да се спирам на тях. Все пак налагането на гръцката митология от страна на американските медии е с чудовищни размери, причините са доста, но една от тях е: рефракцията и заличаването на определени събития с цел, контрол на масите. Това разбира се дава определена свобода на мързеливите угоени гърци и е една от причините хората като нас да им прислужват, радвайки се на остатъците от техния пир. Това е по-социална тема в която не ми се впуска, виждате ситуацията и се възмущавате, но знайте, че никой от големите играчи няма да допусне Гърция да западне. Това се случва само и единствено заради нейната изфабрикувана и удобна митология, аз лично не мога да вярвам в подобни глупости. По-горе видяхте как се взимат определени мотиви от по-стари митологии и си ги нагаждат според предиктивно-програмисткия план, пропагандирайки, че това си е тяхна истинска история, bull crap!
От перспективата на земната игра, това с всичките тези „клетки на съзнанието“ си е съвсем валидна концепция, предлагаща на Висшите Азове опитност в доста по-солидни дози. Не казвам, че всичко това което се случва е грешно, просто ви показвам даден модел, няма грешни неща. Тук в тази реалност е точно така, в друга – паралелна на нашата модела е друг. Наскоро видях това заглавие (цък), в него казват, че Хитлер е можело да стане художник и да не направи всички тия неща, ето за това говорим – тотална неадекватност на перцепцията!
Нека се опитам да го обясня: Тук в нашата реалност Хитлер е Фюрера, този които участва във ВСВ, в друга паралелна реалност, той е станал художник, там нещата са се развили по-друг начин, може би не е имало ВСВ, а може и да е била 3-4-5 война, никой не знае, в още по-друга паралелна реалност, той е умрял като бебе и там нещата са още по-различни от всичко това, което ние сме преживели тук в нашата реалност. Както знаете освен, че живеем в една гигантска холограма, самият характер на космоса е изграден от мултивселени, което се явява множество от всички възможни реално съществуващи паралелни вселени (включително и нашата), които взети заедно, съдържат всичко, което съществува – пространство, време, всички форми на материя, енергия, импулс и определени физични закони и константи, които са в сила в тях. Като доуточнявам, че мултиизмерност и мултиреалност са две различни неща.


Как се връзва всичко това с Висшия Аз ?
Висшия Аз както знаем е мултиизмерен, той оперира в по-долните плътности и най-вече в трета плътност, като спуска свой физически инкарнации в различни времеви интервали с цел да може да изпита „букет“ от емоции и съответно да „събере“ нужната му опитност, като ИГАРАТА му осигури оптималните условия за това.
Освен, че е Висшия Аз е мултиизмерен, той е и „Мултивселенен“ т.е. Той оперира в множеството паралелни светове, а не само както си мислим тук в нашата реалност, това беше информация, която наскоро научих и ми бе малко като шок, защото принципно е трудно да си представиш колко огромно е всичко като обем и функционалност. Можете да си представите следната ситуация: вие сте в стая с 1000 екрана и имате „2000“ ръце с които да направлявате всяка отделна инкарнация – това е само за нашата реалност, сега си представете още 1000 паралелни светове, в които Висшия Аз също трябва да управлява свои инкарнации и умножете 1000 х 1000 ...... 1 милион инкарнации, управлявани ТУК И СЕГА! MASSIVE ENERGY !!!
Друг е въпроса дали даден Висш Аз с длъжен да има инкарнации на всяка паралелна вселена или той сам си избира това, но принципно ако аз съществувам на 150 паралелни вселени, би следвало, моят Висш Аз да има инкарнация на мен във всичките тия 150 паралелности.

http://spectator-bg.blogspot.bg/2014/06/blog-post.html
 

            

             

               

Активно мероприятие на ДС - ТОРА НОСТРА


Куките от Blizoo се опитваха да ме рекетират/окрадат за платени такси. Петък 12- 01-18 отивам да си плащам за януари и мадамата ми иска две сметки и за декември. Връщам се вземам си бележката с която съм платил за декември, показвам я, и взеха да въртят телефони после сканираха бележката и ми казаха че е компютърна грешка. Поисках да получа писмено описание на случая от касиерката Лилия Куртева Демирева и ми бе отказано. Казаха ми че в момента не мога да платя и да дойда понеделник. Отивам във вторник и ме информират че неплатената сметка била от юли, която също е платена но си пазя само последните 2-3 бележки. 







Днес 11.02.2016г. в 17:20ч. в офиса на Близу (Стара Загора ул. Княз Борис № 108) отказаха да приемат предизвестието ми, че договора ни няма да бъде продължен и няма да преминава в безсрочен.(„Настоящият договор е със срок: 1,5г. и влиза в сила на 12.09.2014г. В случай, че договорът е с определен срок, същият срок започва да тече от 17.09.2014г. и изтича на 16.03.2016г.“ ТОВА Е ЗАПИСАНО В ДОГОВОРА). Казаха ми да отида на 16 или 17 февруари 2016г. Не можело по-рано от 1 месец да пусна предизвестието. Т.к. съм изглеждала интелигентен човек трябвало да разбера какво означава точно един месец. Обясних им, че това означава минимум 1 месец, но отново отказаха да приемат предизвестието. Това означава, че в точния ден, ако съм възпрепятствана да отида – ГУБЯ :) Отказаха да ми дадат и адрес на управление да си изпратя предизвестието с обратна разписка, защото така също не можело. Какъв е извода: 1 година и 5 месеца по-рано АЗ трябва да знам къде ще съм и да планирам да си подам предизвестието на ТОЧНАТА дата – нито по-рано, нито по-късно.





Mтел + Blizoo - пълен хаос за клиентите





Очевидно „лъскавите“ офиси на Билла Близу Сварга се плащат не само с пари от месечните абонаменти, а и с приходи от рекет. Ама то Австрийските и Българските служби както през комунизЪма така и днес не работят заедно!!!

  1. При мен системата им генерирала „грешката“ от цели 500 лева и малко отгоре, уж щели да я оправят и въпреки лъжливите им твърдения, че са я оправили, имаха наглостта да ми пратят фирма за събиране на вземания и да ме заплашват със съдебен изпълнител. Истината е, че трябва много сериозно човек да се заеме с тях. При условие, че се сезира КЗП толкова пъти за тази фирма, незнам защо още съществува в този вид и позволяват да рекетира хората. Така, е правят си каквото искат защото в момента са втори по пазарен дял и очевидно могат да си позволят да загубят клиенти без да им коства големи щети. И никой незнае кога ще изтегли шестицата от тотото и ще получи някоя честитка от тях за скромните суми от по 500 лева, ето на мен ми се случи чак на петата година от взаимоотношенията си с тази фирма. Истината е, че ние хората сами позволяваме това нещо, а и законите също, след като си позволяват тези волности..Измамата е вече на всеки ъгъл в милата родина.декември 15, 2016 - Иван Канчев


                   

"Мтел" сменя името си на А1

                   


Част от интернационалните комунистически фирми се занимават с кражба на импулси!!! Начело на регионалните офиси на интернационалните телекомуникационни комунистически фирми(франчайзинг) са местни куки и пионки от бившите служби. Основно хоби на телекомуникационното пипало на ДС-ТОРА НОСТРА Стара Загора поръчково надписване на импулси, и повторно плащане на вече платени такси .

Известни бивши куки на службите(в Ески Зара) занимаващи се в този бизнес са например Динко Папагала и Гошко-магазин Роцица. Гошко -" Баничарката" навремето участвал в обир на склад на стойност 300 000 долара след това част от цигари и алкохол като и 555-плочка(внесени от Австралия от познат моряк - 25 стека,... този асортимент на "555" не е внасян в България до днес!!!) бяха продадени именно от куките на ДС и днес стопанистващи магазин "РоЦиЦа" - Алана.




Как интернационалните комунистически мобилни оператори надписват сметки!


               











МВР от 1944 г. и до момента е за политическо обслужване на тези които са на власт. МВР не е реформирана от 1989 г. То е по същите правила като от 1944 г. Прокуратурата и тя е така. Двете институции си търсят господари с пари и власт за да ги обслужват. Оставиха българите да го изнудват банки ,бандити, комунисти, цигани и други за да не могат да гледат в тяхното канче. 

                           



ДС - Тора Ностра е юдейската змия - клон на КГБ/ФСБ/Моссад - която ще ви мюслимизира или цигханизира според ситуацията. Тя е центъра, който координира пионките начело на многобройните червени фирми,( в които работите -бел.ред.) ограбили държавата ви, и ги юрганизира в кошерен легион( чиято дейност след време ще бъде заменена от мощен компютър). Служителите на легиона, пчеличките, са главните потребители които мафията трябва да насочва да потребяват - по равно и справедливо, по комунистически, от интернационалните или местни червени фирми, а дребен и среден бизнес ще бъде унищожени, именно на тези кошерни потрбители се крепи пирамидата.

                           

                         

                              

                                

                               




Договорът между юдеите от Анта-рикша на атмосферата с кому-нагите от подземното царство Била-сварга е: НИЕ ЩЕ ВИ ДАДЕМ ВИСША ТЕХНОЛОГИЯ, А ВИЕ ЩЕ ВОДИТЕ ЧОВЕКЪТ( в гуната тамас чрез потребителско съзнание) КЪМ НАШИТЕ НИЗШИ ЛОКАЛИ



Кетцалкоатъл-Христос играел ролята на добрия бог...на гоите, а Хуитцилопохтли(ЯХВЕ)-лошия бог на,... тази схема по късно се прилага и в играта на леви десни ,комунисти-капиталисти и т.н. Тува/Тула е мястото, където се намират входове към индианската/монголската Шамбала — Яшчилан (Yaxchilбn) (едно от имената на индианската Шамбала, която била построена от маите във вид на град). Впрочем от Тула има и вход към подземния свят — Миктлан (Mictlan)Билла сварга-царство на нагите.

Упадъкът на Ведическата кутура е започнал с Месопотамия после в МезоАмерика-царството на нагите.....После клановете(нагите) са се преместили в Йудея, после -в Рим, Британия, САЩ, т.нат...днес към Астана, Китай и Русия. Поредица от нови световни редове/цикли, не по спирала а в кръг, без развитие.





Кои са Арктурианците и каква връзка имат с България?


Как се унищожава един народ

                         



Светослав Беров - агент на ДС - учител в Сградото(Стара Загора) по времето на Ранчев през социализъмЪ ...




Няма коментари:

Публикуване на коментар