Последователи

четвъртък, 4 януари 2018 г.

"Лабораторната работа" на паяците - 10



1433 - 1841 г.

Значителен принос за увеличаването на ролята и придаването на различно ниво на програмна значимост на управленското влияние на "паричната сила" се появи с въвеждането на 441 генотип на мозъка, осъществено от Управляващия комплекс на Алпи 1 през пролетта на 1433 г. През този период с придобиване на управленските функции на индивидите от 441 генотип на мозъка, балансът на разклатената властническа сила се запази за сметка на "силата на парите", а властта на базата на остарялата религиозна методология на ценностите сдаде своя водещ авторитет завинаги. Придаването на мозъка на допълнителни мантиси от различен ред позволи на представителите на този 441 генотип да придобият напълно различни СЪСТОЯНИЯ във всичко. Рязък скок се случи в "научното" познание, което доведе до практическото прилагане на проявените технологии - за въвеждане на машините във всички сфери на човешкото съществуване. Алпийският комплекс усложнява значително процеса на формиране на Управленската програмна субстанция на състоянието на ебровския разум за този период.




В резултат на това специално осъзнаване, обкръжаващата "обективна реалност" на индивидите от генотипа 441 им даде възможност да ВЪПЛЪТЯТ програмния процес на управление на битието в нова форма. Осъзнавайки себе си като особено "избрани и познаващи някои дълбоки тайни на този свят", те оформят кръга си със сакрални ореоли от различни ордени и кланове, тайно поставяйки под влиянието си всяка власт в сферата на Управлението на водещите страни по света. Активира се процесът на формиране на организирана финансова система и нейното завършване в състояние на цялостно управление на мозъчния генотип 441 с участието на специалисти от други генотипове, като се отхвърлят всички предишни авторитети. Този генотип за кратко време успя да придобие специални управленски функции в обществото, пренебрегвайки всички норми на закона и завладявайки правото на собственост и управление във ВСИЧКО, което е свързано с организацията на битието на хората, завършвайки процеса на постигане на "силата на парите" като особено важна властническа функция в процеса на Управление.




С въвеждането на нов генотип на мозъка и двата предишни не бяха ликвидирани. Те бяха подложени на постоянна програмна и функционална корекция и развитие, включително разработване и подобряване на ценностния базис, адаптирайки собствената им позиция и участие в изпълнителните процеси.
Генотипът 421 е използван за подобряване на процесите на обмен, първичното РАЗВИТИЕ на системата от ценностни еквиваленти, като ембрион в явлението на бъдещите финансови системи в големи области, където досега не са изживели и не са организирали такава система.
Предишните генотипи на мозъка бяха заменени от малък, но интелигентен, разумен и много жесток генотип - както в процеса на вземане на решения, така и в действията за тяхното прилагане. Представителите на този генотип за кратко време ПРИДОБИВАТ водеща и мощна позиция във всички влиятелни сфери, които определят организацията и управлението на цялото битие на обществото.
С по-деликатен логически ред и по-висока степен на функционална способност при получаване на информация за управлението, представителите на този генотип на мозъка, които не притежават голяма представителна масовост, успяват в кратък период да преодолеят повечето установени стереотипи на ценностната методология, държавността и правните конструкции и да започнат процесите на социална реорганизация на обществата на голяма територия почти едновременно. Вещните ценности намерили много нови форми и са се променили значително в мащаба. Продължи активното развитие на правилата и законите на новия бартер. Обществото получи тласък в развитието на банковото дело и формирането на елементи от световната финансова система.
Устойчива основа и влияние върху всички процеси придобиха предоставените обеми на заместителя в обръщение. Контролът, притежанието и употребата на заместителя (злато) са взети от представители на 441 генотип на мозъка.
Всички субективни ценности и тяхната основа се променят под диктаторското влияние на сакралните ордени и кланове. Изграждането на мощни социални структури в обществото, формирането на икономическите системи (икономика) на основата на робското прилагане на "човешкото стопанство", програмното нарастване и нерешимостта на социалните проблеми - това е начинът за закаляване и изработване на функционалните възможности и способности на мозъчния генотип 441. Това беше труден етап в придобиването на способността да се управлява в тежки и трудни условия, в зараждащия се век на машината.
Чрез практическата дейност на изпълнителите на 441 генотип на мозъка в кратък исторически период започна изпълнението на Програмния процес на разделението на труда, който впоследствие изигра изключително важна роля в определянето на "пътя на развитие на цивилизацията".
До края на 1840 г. водещата позиция на индивидите от 441 генотип на мозъка в сферата на управлението на обществата започна да се изгубва рязко, активизираха се конфликти в рамките на клановете и тайните ордени. Несъгласието и конфликтите оказват значително влияние върху спада и ефективността на всичките им властнически функции в обществата. Ефектът от действията и легитимността на изпълнителите значително намаля. Системата за управление се подготвяше за въвеждането на нов програмен генотип, а на света се подготвяше съдбата на кървавия исторически епизод за половин век.

Автор: Фёдор Дмитриевич Шкруднев

Няма коментари:

Публикуване на коментар