Последователи

вторник, 26 декември 2017 г.

"Лабораторната работа" на паяците - 5 (Откъде идват етническите групи?)



Откъде идват етническите групи? В оригиналната си форма всички "пътници" на всички обекти имаха напълно ЕДНАКЪВ ВИД и еднакви структури на мозъка. Но обектите не транспортират материалните тела и следователно, при кацане в "креслото" всяка материална структура е сгъната в малка топка мълния, с размера на главата на кибритена клечка. Още по време на намотката може да е имало малки изкривявания. Следователно потенциалите на мозъка преди намотката може да са били различни. По пътя обектът би могъл да прелети през метеорит и да вземе всякакви гадни неща под формата на тези микроби, които "съвременната наука" обикновено намира на метеоритите. Освен това параметрите на околната среда, от която пристигал обекта и параметрите на местата за доставка на "пътниците" могат да се различават по структура (на Земята имаше повече кислород). Ако оригиналният мозък е загубил най-малко една честота (а генераторите на обекти не забелязват това), много от оригиналните свойства са загубени при доставката на място. Липсващите свойства са били попълнени със "склад за резервни части" (с изтекъл срок на годност, тъй като преместването било повече от сто години). Ето защо всеки обект донесе това, което е било заредено в него, но то е лошо опаковано. Всяка етническа група имаше еднаква структура на органите, но различни структури на мозъка.

Мозъкът, или свойствата на биоструктурите, като система за външен и вътрешен контрол, памет, ориентация, свойства за обмена на информация, са по същество еднакви, но те се различават в основата. Базата е вече индивидуалните свойства на етническата група, по отношение на които са изградени обменните процеси на приемане и предаване на информация или превод на езика. На територията на Грузия например базовият елемент е манган (осетинците имат друг основен елемент, това е друга етническа група). Когато в Грузия беше "прибран" почти всичкия манган, в населението започнаха процеси на "сгъстяване" на кръвта и повишено налягане в белодробната циркулация. На практика това бе забелязано през 1989 г.

Контролната система, отчитаща мястото на "шатрите", за 3500 години преди новата ера започна да ги свързва със слоя на атмосферата номер 2. Използвайки особеностите на конструкцията на мозъка на етническите групи, на първо време всяка получи основна честота на излъчване, по отношение на която се проведе настройката на атмосферния слой № 2. Броят на радиационните честоти е повече от 100. Използвайки основата, т.е. честотата на излъчване за ВСЕКИ специфичен етнос, техните количество и брой във всяка етническа група бяха доведени до програмираните зададени стойности.

Основните стилове на живот (култура) и местообитанията на всяка група по отношение на слоя атмосфера № 2 бяха въведени и придобити. Границите на местообитанията вече нямаха форма на палатка. В центъра на бившата форма бяха създадени "столиците" на етническите групи. Във връзка с това бяха построени допълнителни селища и т.н. В процеса на развитие, за да се стабилизира управлението в изпълнението на програмните процеси, ВЪТРЕ във всяка етническа група бяха наложени ограничения, които не позволяват на различни етнически групи да се слеят, т.е. да се смесват. Това е оформено от фигуративно и поведенческо въвеждане (концепция и осъзнатост) на различни традиции, вярвания и др. Ако групата не отговаря на условията на програмните изисквания, т.е. има извънпрограмни отклонения в развитието си от някакъв необратим характер, бивала разрушена, обикновено с помощта на други етнически групи. Но всяка група има свой собствен обект за защита и ако групата е била унищожена, тогава обектът също е бил унищожен и преминавал в неработещо състояние.

Основната цел на програмата бе да създаде "Златен милион" въз основа на "Децата на слънцето", а всички етнически групи трябва да бъдат само опитен материал за провеждане на експерименти с програми за подобряване и привеждане на мозъка до желания генотип според тяхната програма и в точния размер. Междинната група на "златния милиард" започна да се формира от година 0 на новата ера. В същото време представители на тази група вече имат определена връзка с мозъка на атмосферата, разположен в слой на дълбочина от -4400 до -2200 метра. Те могли да имат до 12 преводачи на езици в мозъка, за да общуват с други етнически групи, получавали основната необходима информация, за да "създават" и "внедряват" нови технически средства, които да подобряват социалното им устройство. Те формираха свои собствени общества и управленски структури, разгърнаха примитивни, но собствени системи за управление и т.н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар