Последователи

събота, 11 ноември 2017 г.

Древните енергии на Земята


  

 През 1999 г. Дейвид Коуан публикува книга, която се превръща в своеобразен шедьовър и хранилище за езотерична информация базирана изцяло на практическия му опит. Книгата е резултат на 30 годишен труд и изследвания на енергийната решетка, простираща се на територията на северна Англия и Шотландия. В нея подробно се описва какво точно са творили древните хора, използвайки тези природни енергии, фокусирайки ги върху древни гробища, побити камъни и кръгове. Освен това Коуан обяснява как умишлено целият терен е бивал преобразяван чрез използването на геометрични форми, които са изградени в синхрон с ключови енергийни точки на Земята. От особено значение е и разкритието на различни методи чрез които естествената природна енергия може да бъде отклонена, като по този начин биват създавани паралелни мрежи от изкуствен тип. В своята книга той загатва за огромното влияние на тези енергийни системи, които са основен ключ към контрола над цялото общество. Дали това не е и причината тази книга да изчезне толкова бързо от рафтовете на книжарниците?

                 


Коуан е пропътувал над 5000 км. изследвайки хълмовете в околността на своя роден град Пъртшир в Шотландия. Всичко започва след като той се натъква на енергийно поле, което се излъчва от добре познат местен побит камък. Коуан е силно уважаван радиестезист, който използвал своите умения най-вече за откриване на вода. Така един ден докато обикалял около този побит камък той установява че багетите с които работи силно се изместват в една определена посока. Така че проследил тази енергия. Багетите постоянно го държели в обсега на енергията и следвайки ги, той се изкачил на един хълм след което се спуснал по неговия склон от другата страна. С изумление установил, че енергията го завела до друг побит камък! Това удивително откритие впоследствие го отвежда до множество епични приключения при които той открива множество такива енергийни линии, които свързват всякакви видове побити камъни, древни сгради и местности.
              

Коуан успял да установи, че някои от тези енергийни линии били с естествен произход, но други били човешко творение и направени умишлено, за да насочват тази енергия да минава през различни сгради, чиито руини били останали от древността. Те очевидно били използвани за лечебни цели. Процедурата чрез която това ставало факт също била изключително интересна. Когато „удряш“ по някой голям камък, за да изрисуваш по него някакъв символ или фигура, този камък ще започне да излъчва енергия! Ако придадете енергия на топка, като например я хвърлите, тя в един момент ще спре след като изчерпи придадената ѝ от вас кинетична енергия. В случая с камъка обаче, създадената енергия при неговото удряне на пръв поглед няма къде да отиде или няма как да се изчерпи. Самият камък започва да я излъчва чрез един постоянен енергиен поток. Поставяйки камъка в изправено положение и насочвайки излъчваната енергия в определена посока (като например към други енергизирани камъни на далечна дистанция) може да се изгради цяла енергийна мрежа. Дейвид Коуан показва как да построите своя собствена енергийна решетка в своята книга „Древните енергии на Земята“.
                 

Неговите пътувания и работа обаче разкрили далеч повече неща. Той открил, че тези енергийни линии се отклоняват, за да преминат през различни видове кухини като например гробища (защото те образуват кухини), както и през вода под формата на малки блата или езера. Дори череп на мъртва овца може да послужи за такава цел. След като се отклони от естествения си път, за да премине през подобна кухина, енергийната линия се връщала в своята оригинална посока към своя първоначален маршрут. С други думи – ако построите такава „кухина“ вие може да отклоните тази енергия към нея и след като премине оттам ще се върне към обичайната си траектория.
Подобни „кухини“ могат да бъдат малки или големи. Голяма част от сградите изпълняват именно тази функция. Това са църкви, храмове, катедрали, куполи, имения, дворци, спортни зали и т.н. Арките също играят ролята на кухини от този тип. Всички тези видове постройки биха придърпали към себе си както естествените, така и изкуствено създадените енергийни линии.
Първоначално Коуан бил открил, че от определени места на земята се излъчват полярни енергии, които той наименува черни и бели спирали. Той открива, че „бялата енергия“ образува спирала по един начин и това е здравословно за човешкия организъм. Черните енергийни спирали обаче били екстремно зловредни. По това време той вече бил излекувал редица хора от тежки заболявания идентифицирайки чрез радиестезия черни енергийни спирали, които минавали през техните домове. Някои от тях минавали дори под техните легла. Поставяйки синхронизирани стъклени плочи над тези черни енергийни спирали, той успял да ги изведе извън домовете на хората и в рамките на няколко седмици или месеци те „чудодейно“ се възстановявали. Работата на Коуан свързана с тези зони на „геопатогенен стрес“ е от изключително важно значение, тъй като излагането на тази черна енергия може да доведе до редица тежки заболявания като епилепсия, астма ревматизъм, сърдечни проблеми, алергии, безсъние и т.н.
Точно както удрянето по камъка го енергизира и той започва да излъчва енергия, силите, които се освобождават при движението на тектоничните плочи дълбоко под земята биват конвертирани в едно постоянно излъчване на черна и бяла енергия в различни зони. Тези енергии могат да бъдат употребени след това за различни цели, ако някой знае как да го направи!
В своята книга Коуан описва както добре познати енергийни линии, така и такива, които са малко известни. Всички те се простират на територията на Великобритания като някои от по-големите енергийни канали са осеяни по своя маршрут с безброй много побити камъни, мегалити и местности използвани за ритуали. Древните очевидно са знаели много добре какво точно правят.
Той показва две енергийни линии, които текат от островите Хебридийн в западната част на Шотландия където се намира мегалитния комплекс от побити камъни Каланиш.

image

Побитите камъни Каланиш


Едната линия се спуска на юг и минава през природната местност „Пътя на великаните“ в северната част на Ирландия.


Местността „Пътя на великаните“


Другата минава на изток и североизток и минава през северния бряг на Шотландия, минавайки много близо до или дори през ядрената централа Дунрей и покрай бившия замък на кралицата майка – Мей.
Коуан показва и две от основните енергийни линии минаващи през Англия. Първата се спуска от северозапад към югозапад, а втората от югоизток към югозапад. И двата енергийни канала са изпълнени с безбройни древни местообиталища по своя път. Според изследванията на автора голямата част от британските ядрени централи са изградени точно по тези енергийни линии или много близо до тях.
Така че очевидно тези енергийни решетки изградени от бяла (полезна) и черна (зловредна) енергия се простират през цялата територия на Великобритания (както и по целия свят) и същевременно са били умишлено отклонявани по „целесъобразност“.
В тази връзка е важно да се има предвид работата на Елис Тейлър, който разследва отвличанията и убийствата на младежи във Великобритания. Тейлър успява да разпознае определени модели по които те се извършват и тези модели са свързани както с древното изкуство на номерологията, така и с окултни календарни дати. Дейвид Айк също говори за тези окултни дати във връзка с големи травматични събития от сорта на смъртта на принцеса Даяна например.
Значението на работата на Тейлър се състои във факта, че той успява да открие и една друга връзка. Споменатите инциденти са свързани не само с определени окултни дати, но и с енергийните линии, които пресичат древни местонаходища използвани за сатанински ритуали или просто места със зла енергия като затвора Паркхърст, където са затворени едни от най опасните криминални субекти. Освен това тези линии пресичат различни кралски имения и дворци. Имайте предвид, че колкото по-дълга е една такава енергийна линия – толкова по-голям потенциал има за нейното отклоняване от първоначалния ѝ маршрут.
Дали Дейвид Коуан не е бил прекалено близо до това да покаже истината за функционирането на енергийната решетка? Дали това не е причината неговата книга да изчезне от пазара толкова бързо? Дали Дейвид Айк не е абсолютно прав изказвайки тезата, че тези които са на власт използват древното познание за свой собствен интерес в ущърб на останалите и контролирайки ги по този начин? Дали Елис Тейлър не е сглобил пъзела на взаимовръзките между енергийната решетка, сатанинските ритуали и номерологията? Възможно ли е да е така?
(Причините една книга да бъде с изчерпан тираж и да не може повече да бъде закупена в своя книжен вариант могат да бъдат доста разнообразни. В случая прави впечатление, че конкретната творба може да бъде закупена нова в британския amazon на умопомрачителната цена варираща от 860 до 2500 паунда. В американския amazon варира „само“ между 250 и 400 долара. Това обикновено се случва когато заедно с факта, че тиража на практика е изчерпан, самата книга като информация предлага нещо наистина уникално. През 2003 г. издателството на Дейвид Хатчър Чилдрес откупува правата за американския пазар и същината на книгата е издадена там под друго заглавие, с различен съавтор и се казва „Leylines and Earth Energies“. – бел. Alien)

Та в случая можем да си зададем въпроса доколко е възможно енергийната решетка, която се простира под територията на Великобритания и по целия свят и аранжирана от древните за лечебни цели, да е била умишлено модифицирана? Много преди римляните да се установят на острова, там има посещения от Вавилон и тези хора поставят своите побити камъни по цялото западно протежение. Така те преобразуват цялата мрежа в черна енергийна спирала, която може да бъде използвана за най-разнообразни цели от тези, които знаят как да я използват по предназначение.
Тези, които контролират света и управляват политиците като марионетки очевидно имат нужда да се хранят с подобна енергия. Така чрез създадената изкуствено нова решетка те могат да усвоят енергията на масите – независимо дали тази енергия е извлечена от страх или пък от вълнението на хората присъстващи на огромно спортно събитие, например. И това далеч не е спекулация.
Ако посетите остров Уайт и отидете в манастира Куар, като останете там за известно време, може да усетите черната енергия излъчваща се от това място и определено ще ви стане неприятно. Ако пък я намирате за приятна, вероятно притежавате определени гени, които ви предразполагат да ѝ се наслаждавате или пък сте поели по духовен път, който резонира с нейното възприемане.
Елис Тейлър установява, че затворът който се намира на този остров е тясно свързан с някои от инцидентите които той разследва. Манастирът пък е построен върху мощна черна енергийна спирала, която също оказва влияние върху определени събития. Доста вероятно е да има и отделна енергийна мрежа на острова, която е свързана с националната, която пък е свързана със световната. Всички те са свързани посредством вече описаните видове „кухини“.
Запитайте се дали сте били на място където не сте се чувствали особено комфортно? Някъде, където сте се чувствали зле или дори сте усетили присъствието на злокобни сили. И ако да – къде е било това? В сграда? Вероятно тази сграда действа като „кухина“ свързваща я с черна енергийна линия.
Освен това е добре да помислите и върху следното:
Коуан установява съществуването на различни видове енергийни канали пресичащи Великобритания и че те са както естествени, така и умишлено конструирани и могат да бъдат използвани за лечение. Елис Тейлър стига до извода, че тези енергийни линии са връзката между различни убийства и отвличания. Линиите преминават през различни религиозни конструкции и продължават своя път до дестинации като скалите на о-в Уайт, Брюксел, Атина и Гиза в Египет. Тейлър казва също, че номерологията и сатанинските календарни дати имат огромна връзка с тайминга на голяма част от тези отвличания и убийства. Дали подобни действия не захранват мрежата допълнително чрез човешката енергия и масовата травма, която се създава след това?


Скалите на о-в Уайт


Дейвид Айк заключава на базата на многобройни сведения достигнали до него, че сатанинските ритуали са нещо присъщо на управляващите планетата и че хората с власт имат кръвни линии, които ги отвеждат до древен Вавилон. Разбира се знанието и детайлите свързани със съществуването на енергийната мрежа и нейното използване са от особена важност, което би провокирало подобна информация да бъде укривана на всяка цена. Дали това не беше и причината тази книга да изчезне от рафтовете толкова бързо?


Източник: http://www.hiddenmysteries.org/
             


Превод: Alien www.parallelreality-bg.com/  

                   
     



Няма коментари:

Публикуване на коментар