Последователи

понеделник, 13 ноември 2017 г.

Конфликтът – отражение на самите нас/Прогноза 13-19 Ноември


13-19 Ноември

Конфликтът, който носим в самите себе си, сега ще ни свърже с другите хора и е възможно да ги обвиним тях. Истината е, че ние сме създатели на собствената си реалност и можем да я поправим, само ако разберем какво отразяват другите в нас. Това е и енергията на тази седмица.

             


Овен ––възможно е да влизате в излишна конфронтация с всички през седмицата. Много ще ви се иска да сте прави и егото ви ще бъде много уязвимо. Това да ви кажат, че сте прави ще ви облекчава, ще ви лекува, дори и да съзнавате, дълбоко в себе си, че не сте прави. В момента имате нужда да се почувствате приети.

            


Телец –тази седмица ще ви донесе изобилие. От вас зависи какво ще е това изобилие. То може да е на позитивни преживявания и любов, но може и да е на напрегната опитност и конфликти. Много зависи вие как ще се държите с другите хора.
               

                    

Близнаци –лъжата ще е вашата правилна спътница. Както вие можете да лъжете, така и вие можете да сте лъгани. Позитивното прикриване на неприятната истина няма да реши проблема на никой, а може само да обърка енергията още повече. Спестете си това напрегнато преживяване.

Рак- през тази седмица няма да виждате ясно. Независимо дали сте реално късогледи или не, то няма да можете да виждате надалеч. Дългосрочните цели не са ви ясни. Седмицата изисква от вас да подредите ежедневието си и да се почувствате комфортно тук и сега.

                   


Лъв –-много важни решения ще трябва да вземете през тази седмица. В момента вървите по въже. От едната страна е меко и има памук, а от другата страна има скали. Ще паднете, но трябва да изберете от коя страна. Този избор ще се корени в енергията на тези седмица за вас.


                 

Дева ––плановете ви или няма да се случват или ще се случват толкова променени, че няма да ги познаете. За жалост финалният вариант няма да ви харесва, ще се дразните на участието на некомпетентни хора във вашите проекти, но няма как да промените ситуацията. Сега ще бъде тествано умението ви да приемате.

         
 

Везни –силно противопоставяне ще има между това, което вие смятате за правилно и това, което обществото ви казва, че е правилно. Всичко това може да доведе до конфликти с авторитети, шефове, родители и да ви се наложи да отстоявате себе си по един забележителен начин.

                     
        
Скорпион - особено гневни можете да бъдете през тази седмица. Стара ярост, която носите в себе си от много време, сега може да излезе на преден план и да ви завладее. Това може да се отрази по напрегнат начин над взаимоотношенията ви, но и едновременно с това може да подейства като мотив да се поправят тези отношения.

               

Стрелец –ако някой се наслаждава на енергията на тези седмица, то това ще сте вие. Каквото и напрежение да има около вас, вие имате възможността да минете между капките и да се чувствате добре. Тази седмица дава чудесни предпоставки за разширяване на емоциите по един добър начин.

                  


Козирог ---имате нужда от помощ и подкрепа, но не ги получавате под формата, която вие си представяте за правила. Това може да ви накара да се почувствате разочаровани от другите. Не ги наказвайте със студено поведение и мълчание, а се опитайте да им обясните как да поправят поведението си.

                


Водолей -– пластовете в самите вас се разместват много сериозно и това може да ви прави особено докачливи и напрегнати на моменти. И вие не знаете къде се намирате, а другите от вас изискват категоричност и яснота. Именно това може особено да ви дразни и ще бъдете провокирани да защитавате себе си по един ясен и категоричен начин.

           


Риби ––-комуникацията ще върви много трудно, няма да ви е лесно да изразите това, което чувствате. Не се чувствате уверени да кажете истината за чувствата ви, защото те могат да не съответстват на обществения морал и настоящата ситуация, в която се намирате. Ще се усмихвате, но няма да ви е весело.

Няма коментари:

Публикуване на коментар