Последователи

четвъртък, 19 октомври 2017 г.

Тъмната страна на зодия Овен, Близнаци и Дева


Тъмната страна на зодия Овен

Като първи знак в хороскопа, егото на хората от зодия Овен е много силно. Те обичат да говорят за себе си, да се хвалят сами, да изтъкват постиженията си, ако никой друг не го прави.

Тъмната страна на зодия Овен се появява, както и при останалите огнени знаци, от страх, че с нищо не изпъква, не е специален, а уменията му пет пари не струват. Когато не успее да се наложи с добро, той го прави с лошо.

             



Понеже са родени, за да бъдат лидери, когато изпаднат в ниските нива на характера си, те започват да командват. А когато не изпълнявате командите им, стават агресивни и започват да ви крещят.

Непрекъснато правят забележки и реагират като попарени, ако имате мнение, различно от тяхното. Водят война с хората, които не са съгласни с тях, повишават тон и обиждат всичко, което противоречи на техните виждания.

Овенът в тъмната си страна иска да се налага. Не го интересуват личните ви принципи и мечти, а реагира крайно – или сте с него, или сте против него, а ако сте против него, може да очаквате изблици както на словесно, така и на физическо ниво.

Когато Овенът е ядосан обича да чупи, да троши и да вика. В негативното си проявление не може да канализира неизчерпаемата си енергия в нещо конструктивно и по тази причина блъска и крещи.

                
http://prekrasna.bg/kakav-chovek-si-spored-zodiyata/

Тъмната страна на зодия Овен не успява да контролира вродената си агресия, не си прави труда да търси причина за нея, а се оглежда и се чуди върху кого да я излее. Така само да му кажете две думи на въпреки, той ще ви посрещне с порой от обиди.

Овенът е максималист – иска всичко и го иска сега, но когато изпадне в ниското си проявление, няма търпение за нищо и започва стотици проекти, но никой от тях не завършва и не получава никакви резултати от идеите си.

Тъмната страна на зодия Овен е провокирана да руши всичко около себе си – от самочувствието на хората до предметите, които го заобикалят. Превръща се в диктатор, които насилва околните да го следват, без да ги уважава и да се съобразява с тях.
    

  
Съдбата на зодия Овен   





Отрицателните черти на зодия Близнаци

Всяка зодия има своите както положителни, така и отрицателни черти. Това важи с пълна сила и за Близнаците.

Близнаците имат сравнително малко отрицателни черти, но пък с тях са способни да вбесят и най-спокойния човек в света. Те изумяват със своята инфантилност. Тя ги съпътства до дълбока старост.

            


Близнаците остават вечното дете - както интелектуално, така и в чувствата си. И сякаш отказват да пораснат. Това често става причина да живеят на нечий чужд гръб до края на живота си. Те са типичният пример, доказателство на фразата: „да преливаш от пусто в празно”.

Представителите на тази въздушна зодия често градят въздушни кули. Въпреки че четат малко, те винаги имат свое мнение за всичко, а то не търпи критика. И при все това, че се мени по десет, дванадесет пъти в седмицата.

            


Като цяло, Близнаците не са нито физически, нито физически издръжливи. Всяко нещо, което не е Когато влезе в по-напреднала възраст, Близнакът най-често изпада в съзерцателност. В живота тези хора стават актьори или писатели.

Едно от най-любимите неща на Близнаците е да посреща гости. В най-добрия случай обаче ще ги почерпи с чай, а в обичайния - с празни приказки. Това е показател и за една друга тяхна отрицателна черта – лицемерието или по-скоро – интригантството.

Близнаците са уникални в своите умения да откриват информация. Те обичат усещането, че хората в ръцете им са пешки, а животът е шахматна дъска. Но именно факта, че са информирани ги кара да се чувстват неспокойни, нервни, а кризите са неизменна част от живота им.

Най-големият проблем на Близнаците е разсеяността. Справят ли се с нея, те имат възможност да станат най-добрите във всяка една област. Дори да успеят обаче, те често са неблагодарни към близките и приятелите си, като смятат, че всеки им е длъжен.

Най-хубавото нещо – да се събуди съвестта, може да се окаже най-лошото за един Близнак. Изпаднат ли във възмездието наречено съвест те губят желание за живот. Тогава изчезват както отрицателните, така и положителните черти, и те стават неузнаваеми.


            

                


Тъмната страна на зодия Дева

Тъмната страна на зодия Дева се проява, когато вродената ѝ нужда от ред и последователност се превърне в перфекционизъм. В преследването на съвършенството се превръща в бездушен критикар, който само сочи недостатъците в другите.

И докато повечето хора си мислят, че Девите виждат несъвършенството само в другите, то този знак може да бъде 300 пъти по-груб със себе си. Те отлично знаят кои са слабите им места и се вглъбяват в тях, анализират всеки малък елемент.

Заради това нервничат, имат ниско самочувствие и са много тревожни. Когато заговорите за недостатъците им, ще реагират все едно сте ги полели с вряла вода, понеже им е трудно да говорят по болезнените теми.

              


Изпаднали в крайна негативност, Девите стават силно фокусирани върху лошото. Така например ако им направите 10 комплимента и само 1 упрек, те ще запомнят упрека и ще започнат да го анализират, докато не открият логика в думите ви, оставяйки на заден план всичко хубаво, което сте казали или направили за тях.

В тъмната си страна Дева стават хипохондрици – непрекъснато се страхуват, че ще се разболеят от нещо. Фиксират се върху чистотата и се превръщат в маниаци, които се трият с антибактериални кърпички през 5 минути.

Когато са в ниското си проявление, Девите си лепват ролята на спасител и решават, че могат да поправят както своя живот, така и живота на другите, следвайки точно определени критерии и живеейки по точно определени рамки, от които не бива да се излиза.

Месят се там, където никой не ги е питал и не са способни да откажат услуга, с което се докарват до пълно изтощение, жертват личното си време напразно, като превръщат живота си в непрекъсната работа и преследване на въображаем идеал, който никога няма да достигнат, защото той не съществува.

Съдбата на зодия Дева

Няма коментари:

Публикуване на коментар