Последователи

петък, 27 октомври 2017 г.

ЧЕТИ МЕ...

             
Германска народна приказка
       

Имало едно време една Федерална република. Казвала се също както и днешната- Германия. Но била малко по-друга. Всъщност много. Та Всичко започнало миналия век, или, ако трябва да сме екзактни- Миналото хилядолетие. Била 1973 година. В Щутгард, се родил един Ханс. Порастнал, учил, почнал работа във фабриката на Мерцедес Бенц. Сглобявал ключалки. През това време се срамувал и с право пред света от действията на Хитлер. Така минали години. В 2006 година се оженил се за Гертруд. Вече не се срамувал сам. Станали двама. Появили се Курт и Елза. Курт бил много любопитен, а Елза весела и чаровна. С Гертруд ги научили на всичко, включително и на срама. Те също били виновни. Ханс и Гертруд гласували за новата канцлерка. Тя била пълничка, с ярки, сини очи и била смазана от вина. Винаги тъжна. Идеалната министър председателка на Германия. Пуснала милиони бежанци. Ханс и Гертруд решили и взели 17 годишният афганистанец- Хюсню(Хунг Ван Дайк на виетнамски). 

                 
       

Направо от перона. Бил бос, с една черна чанта и едва набола брада. Взели го от срам. Че са германци. Че са мразели някакви нисши раси и че те са руси, а той чер. Дълбоко в душите си, те изкупвали греховете на фюрера. Хранили го, поили го, купили му ай фон 5 на старо. Курт му подарил стария си лаптоп, а Елза му оправяла кревата всяка сутрин. Седемнайсет годишният Хюсню мълчал като пън, шпионирал Гертруд през ключалката на банята, плюскал вурстчета и всеки петък вечер, когато Ханс и съпругата му отивали на кино, той насилвал малката Елза с нож опрян на гърлото.. Хюсню не се срамувал от нищо. Той дори имал малка тайна. В Афганистан, втората му братовчедка кърмила току родените му близнаци- Махди и Фатих. Една сутрин Хюсню станал рано и излязъл от къщата. 

                        

Получил съобщение по ай фона- Алах е велик. Алахът на Хюсню, не бил Алахът на повечето араби. Той бил друг алах. Зъл, злопаметен и жесток. Такъв разбираемо станал и Хюсню. Той се качил в първия влак за съседния град, като по пътя извадил брадва взета от гаража на Ханс и обезглавил изпречилият се пред него Юрген- Кондукторът. Главата на Юрген тупнала на пода на влака и в погледът и се четяло учудване. Хюсню замахнал още 3 пъти, крещейки че идолът му е велик и паднали още трима - Петер, Андреас и Гювен. 

                

И четиримата били гласували за милата синеока леля. При това тъкмо два пъти. Сетне е ясно. Полицаите застреляли Хюсню, като бясно куче и той, разбираемо, умрял. Чувайки за случилото се Ханс си купил нова брадва и пистолет Хеклер и Кох с три пълнителя. По телевизията давали покрусената леля със сините тъжни очи. Гримът и бил размазан от сълзи. Тя решително обявила че в сърцето си е с роднините на жертвите и скърбейки, подсмърчала покрусено. Никой не и вярвал, дори тя самата. Но какво от това? 

                         

Новата Германия имала нужда от нови хора. Дребни, подли и зависими. Малката Елза вече не била весела. Tя гледала тъжна в нищото, а коремът и растял ли растял. Ханс точел брадвата си всяка вечер. Той спрял да се срамува и започнал да мрази. Един сив ноемврийски ден, малката Елза родила син. Кръстили го Адолф.

                                
              

Кхан-ъм Ангела Меркел (някои казват, че е получена чрез осеменителните програми на Адолф де Ротшилд, лично от семето на "Фюрера"- "ариец")


Древни легенди





Брахма " създателят на космоса", Шива, лунният бог на планините и Вишну, пазителят на цялата вселена, седнали да играят на блато. Брахма бил мъж оцветен в червено с четири лица и четири ръце . С тези четири ръце, Брахма изяждал три пъти повече фъстъци от Вишну и изпивал три пъти повече бира и това много дразнело Вишну-пазителят.

Шива , който е махагуру, учител на учителите, живеел в планината Каиласа. Всяка сутрин ставал, заемал поза лотос и така изпивал няколко сутрешни мътни бири отингер. После се оригвал много шумно и отивал да ака. Шива бил почитан от будалите като бог-разрушител и страшен враг на демоните , закрилник на аскетите, отдаващи се на съзерцание. Такъв аскет, отдал се на съзерцание бил и Буда. Буда седял в поза лотос пред един дъб, чисто гол и от време на време подписвал някоя и друга папка. Така подписал и една папка с гриф строго секретно към ЦСБОП, на която пишело "ДОН" БУДА. Тая папка я прибрали, с цел да се покаже , като му дойде времето, че буда не е никакъв аскет и само се прави че седи под дървото. Всъщност е дебел чревоугодник, който пуши пури и държи Буда бар на територия от 111 000 квадратни километра. Тайните си дела той вършил нощем, а денем седял пред дървото и цицките му се полюшвали безметежно от вятъра.

Шива и съпругата му Парвати имали два сина - богът на мъдростта Ганеша, който мязал на чист слон и Сканда - победителят на демона Тараки. Парвати, чрез страшните си превъплъщения в образа на Дурга и Кали, също се прославила с победите си над демоните. Шива, в началото на всеки нов период на Вселената, със своя танц я събуждал за живот, а в края я унищожавал, изпълнявайки танца на разрушението. Според древна легенда Шива му омръзнало да играе сам карти и създал Брахма. Брахма, обаче, бил голям тиквеник и се увличал по кукли, обличал се с рокли и си слагал червило. Минали хилядолетия, докато Шива го вкарал в правия път и го превърнал във велик картоиграч. Брахма пък създал Вишну, който веднага го направил капо на двойка белот.



Буда също много искал да прави като Шива, но му се отдавало само танца на разрушаването и той на всеки 4 години разрушавал целият Буда бар и го строял отново , все по грозен и със все по-некомпетентен персонал. Накрая прибягнал до услугите на кюрди, цигани и психично болни, поради липса на кадри. Тези хора станали будисти и издигнали буда на пиадестал. Той се качил там, смучейки гордо пурата си, но се хързулнал и падайки си счупил дясната ръка. Тогава назначил един плешив визкултурник, да му бъде дясна ръка и така карал известно време. Неговата съвсем се съсухрила и вдървила и седяла като непотребен кол. Та се налагало плешивият да се движи постоянно около него.

Шива, Брахма и Вишну им писнало блатото и решили да цакат белот. Пратили сервитьорът Вибухти Дуган, долно изчадие, което използвали за теляк, ибрикчия и куриер, да викне Буда. Казали му:

- Вибухти, ако срещнеш Буда, вербувай го.

И Вибухти тръгнал. Но не можал да стигне. По пътя го срещнала Кундалини и го простреляла смъртоносно с турски газов пищов. Главата на вибухти се пръснала на парчета и вятърът я отвял по четирите краища на земята.

Така Буда никога не разбрал за картите, и наново съборил целият бар. Тъкмо почнал да го строи и дясната му ръка ненадейно се извъртяла и му нанесла смъртоносен удар с нож в гърба. Барът останал порутен, а Шива, Брахма и Вишну с досада, звъннали на Кришна, че то от блато можеш направо да изкукуригаш..






Няма коментари:

Публикуване на коментар