Последователи

неделя, 1 октомври 2017 г.

АБВеди/Излъчване на вихри

          


4.3 Излъчване на вихри


И така, ние разбрахме, че разликата във вихъра се формира от радиационните потоци, които асурските вихри  обменят един с друг. Така че тези вихри се повлияват един на друг. Радиацията/Излъчването е средство за предаване на този ефект, а обменът на вихри чрез радиационните форми между тях представлява линия на обменно взаимодействие, което се явява  разностният вихър.



Такова излъчване и неговият ефект върху други вихри може да бъде наблюдавано по-ясно, ако в качеството на излъчваш вихър се разглеждат електромагнитните вибрации, възникващи във всяка електронна верига.

Например, такъв вихър се формира в телевизионен предавател. Част от този вихър се предава чрез излъчване в подобен вихър, образуващ се в телевизионния приемник. В този случай вихрът на предавателя променя параметрите на вихъра в приемника, като го запълва с информацията си.

Механизмът на предаване на въздействието от един вихър на друг е фундаментален за цялата вселена и затова лесно намира аналогията си в радиотехниката. Веригата на най-простия суперегенеративен приемник демонстрира подробно работата на този механизъм.

Както е известно, тази схема е усилвател, покрит с положителна обратна връзка и по този начин явяващ се генератор на хармонични трептения. На този модел на възбуждане на вихъра ние измислихме принципа на действие на пирамидата. По този начин осцилациите/колебанията, образувани в схемата на суперрегенеративната приемна верига, се явяват типичен и най-прост вихър.

Тези трептения обаче периодично се връщат наново, като по този начин започват отново процеса на самовъзбуждане. Предимството на тази схема, освен нейнатавпечатляващата простота се крие във факта,че в началния стадий на самовъзбуждане, докато няма колебания на генератора, тази схема е резонансен усилвател с огромна коефициент на усилване и висока чувствителност. Възбужданите в този момент резонансни вибрации, възприемат в себе си всички постъпващи отвън вихри, като по този начин променят параметрите на собствените/естествените си  колебания. По този начин веригата на вихровият генератор е много проста и в същото време много чувствителна приемник на лъчение от други вихри.

Въпреки това, за да се организира взаимодействието с други вихри, тази схема не само трябва да вземе тяхното лъчение, но и сама по себе си ги засяга. Контура на обменно взаимодействие се формира именно по пътя на обмен на лъчение между вихрите. По този начин веригата на нашия суперрегенеративен приемник трябва едновременно да бъде предавател на радиация/лъчение.

Как може този приемник да излъчва?

Както видяхме преди, асурският вихър не може да надвишава своята ограничаваща/пределна енергия и затова цялата приета енергия излъчва обратно.

За да може суперрегенеративната приемна верига да се разглежда като схема на аусурски вихри, тя трябва да излъчва енергиен импулс, когато амплитудата на нейните колебания достигне определено ограничаващо ниво. На този етап трябва да се осъществи не принудително изхвърляне на енергия в някакво шунтиращо натоварване, както се случва в конвенционалната верига на суперрегенеративния приемник, а изхвърлянето му в пространството да е под формата на квант вихър вълна, възбудена в схемата. Именно това освобождаване на енергия, е което възстановява колебанията във веригата и процесът на тяхното самовъзбуждане започва отново.





Ако разгледаме излъчения в този момент квант/фотон по отношение на гравитационното или електромагнитни смущения, то той се явява "бозон", образуващ съответното поле. Всички тела, като асуричния вихър, непрекъснато обменят такива "бозони". Всеки от тях носи в себе си информация за параметрите на асуричния вихър, който го излъчва, която, когато попада в друг асуров вихър, съответно променя параметрите му. Поради тази размяна асурските вихри взаимно променят параметрите си, като по този начин се повлияват взаимно.



Aсуричния вихър отнема/приема "бозон" от друг вихър, варира(променя се) под негово влияние и го излъчва обратно в пространството, което ще добави към него информация за собствената си система, като по този начин влияе на другите вихри. Така се формира полето на обменно взаимодействие.

За материални тела това взаимодействие се проявява под формата на различни полета на силата. Въпреки това, с разширено разбиране на феномена, ако параметрите на вихрите се третират като информация, може да се каже, че текущият обмен, формира глобално информационно поле.

Разликата Вихър, очевадно се образува не само между Асури, но и между Сура. Това ясно се вижда в примера с атомните ядра, между които, както и между електроните, има електромагнитно взаимодействие. Разбира се, такова взаимодействие се наблюдава между свободните ядра и електроните.


Очевидно вихъра между тези елементи на системата ABC възниква дори когато те са вътре в самата система. Именно това е този вихър, който е описан в мита за разбиването на океана от мляко.

Също така е очевидно, че този вихър също се възбужда в съответната генераторна верига, която може да се разглежда като суперегенеративен приемопредавател. Следователно, вътрешния разностен/диференциран( нееднакъв) вихър на системата ABC трябва да има способността да възприема външни влияния от разликите вихри на други системи и да сам да въздейства върху тях. Очевидно е, че ако разгледаме същия атом като АБС на системата, радиацията на вътрешната му разлика ще се превърне в ядро между електронното ядро и ядрото.

       

Човекът също е система AБВ, в която има вътрешен вихър. Този вихър се формира в главата на човек и е мисъл. И като всяка вихрушка, тя може да има собствено излъчване. Такава радиация са например акустичните вибрации, възникващи в човешкия ларинкс, известни като глас. Запълването на този вихър с информация превръща тези колебания в човешка реч. Запълването на тази реч със значение може да промени съзнанието на друг човек, който го е чул, което е въздействие върху вариантният/диференциран вихър на неговата система AБВ.
           
           

В процеса на комуникация хората действат един на друг, като взаимно променят мислите си. В резултат на това между тези хора възниква контур/верига на обменно взаимодействие.

Подобен ефект се получава, ако в качеството на излъчване на вихър/вортокс действа светлинният фотон. Приет от човешкото око и преобразуван в мозъка, той носи информацията в състояние да наруши мирозрението и предизвиквайки в човешкия ум психичен/мислен вихър, съответстващ на източника.

     

Хората обменят информация по различен начин помежду си. Всяка дума, чута от ухото, всеки жест, видян през очите, буква в книгата, или байт информация, получена чрез компютъра, е емисия на вихри, възникващи под формата на мисли в съзнанието им. Обменът на тези излъчвания образува между хората контур на обменно взаимодействие, които сумарно образуват глобално информационно поле на човечеството.

         

http://abvedi.com/4-3-izluchenie-vixrya.html


4.5 Форма на разностният вихър


Електроните, без да се отчитат изкривяванията, които действат върху тях, са абсолютно идентични частици. Следователно, асурските им вихри са еднакви един с друг и съответстват на останалата енергия на електрона.



Определен асурски вихър 1, отдалечен от нас, спрямо собствената си координатна система, има същото значение. Това винаги се наблюдава при разглеждането на асурен вихър по отношение на собствената си координатна система. Ако обаче нашата система на отчет е разположена на ауричният вихър 0, тогава асурският вихър1, имащ изкривяване d спрямо ABo, ще има променена стойност.



С други думи, асурският вихър 1 в референтната точка, свързан с ABo, ще се възприема в изкривена форма. Причината за тези изкривявания е, че между двата асурични вихри се формира различна вихрушка.

От гледна точка на асуричния вихър 0, върху него се отклонява асуричния вихър 1, в резултат на който се образува вихър, което е разликата между тях.



Този вихър може да се нарече диференциран вихър:



Формулата за тази разлика е, както следва:



По този начин, разликата във вихъра съдържа набор от всички изкривявания d между два свободни асурски вихри или в по-обща форма между два елемента на системата.

Чрез пренареждане на компонентите на тази формула може да се види самият механизъм на изкривяване на асурите.

Както може да се види от горната фигура,



Асуричният вихър 0 възприема аурителен вихър 1 само чрез разностния вихър. За него този асуричен вихър е сумата от истинския асуричен вихър1 и разностния вихър, който го променя. Но за него това количество вихри изглежда като един изкривен асурски вихър.




Няма коментари:

Публикуване на коментар