Последователи

неделя, 22 октомври 2017 г.

МИСЛИ ФОРМИ 67



Roberto Ferri, angel in black and white
 "Блажен е бунтовникът, защото без него няма да има прогрес".



Ключовите принципи на левия път са развитието на индивида като външна метафорична проекция на нашия най-висок личен потенциал. Лявата пътека се отнася до небуларната/безформена колекция от всички традиции, противопоставящи се на основния поток на духовните практики. Това може да включва, но не се ограничава до: Aghori, Black Magic, Chaos Magic, Cthulhu Mythos, Demonolatry, Discordianism, Luciferianism, Психически вампиризъм, Qlipthotic Magic, Santería, Satanism, Vodou, Vamachara Tantra, Yazidi. Термините, които използваме, за да опишем левия път и десния път, се отнасят до дихотомията между два противоположни подхода към магията. Ако откриете, че тези разлики са объркващи, това е така, защото хората усложняват нещата прекалено много. Лично ми харесва да използвам разграничаването между изток и запад! В източната мистика, десният път на път следва определен план, за да обедини и разтваря личния Аз в Всичко. Лявата пътека се разглежда като всяка духовна пътека, олицетворяваща принципа на ин; характеризира се с пасивност и достига до просветление, като протича според вътрешната си природа, което нарочно противоречи на поставения план, за да се обедини и разтвори в Себе Си в Всички. В западната мистика дясната пътека следва определен план, за да влезе в задгробния живот на конкретно божество / божества и да остане покорен за тях. Лявата пътека: използвайте или игнориране на плана/проекта, който е от полза или се вписва в морала ви, отделяте себе си от всички божествата, за да станете себе си, за да се превърне в божество.


Знак за левия път . Лявата ръка, сгъната отгоре надясно, символизира оценяването на напредъка и запазването на себе си, прославянето на по-временни и земни цели и лична власт, а не духовно постижение. Последователите на този път се стремят да станат "божества" сами по себе си. (На снимката: кметът на Сан Франциско Гавин Нюзумо в списание TIME от 25 април 2005 г.)


Знак за десния път . Дясната ръка, сгъната отгоре над лявата, символизира постигането на близост до божествеността или интеграцията с божествеността. (На снимката: Дейвид Рокфелер, старши президент на Chase Manhattan Bank и основател на Тристранната комисия в списание Town & Country от декември 1995 г.).


Знак за истинския среден път

татраика-стхам джагат кртснам правибхактам анекадха апашйад дева-девасйа шарйре пандавас тада татра—там; ека-стхам—на едно място; джагат—вселената; кртснам—напълно; правибхактам—разделена; анекадха—на много; апашйат—можеше да види; дева-девасйа—на Бога, Върховната Личност; шарйре—във вселенската форма; пандавах—Арджуна; тада—в това време. 

В същото време Арджуна вижда във вселенската форма на Господа безграничните експанзии на вселената, установени на едно място, макар и разделени на много, много хиляди. 

ПОЯСНЕНИЕ: Думата татра („там") е много важна. Тя означава, че докато Арджуна и Кршна седят в колесницата, Арджуна вижда вселенската форма. Другите, които са на бойното поле, не могат да видят тази форма, защото Кршна дава подходящо зрение само на Арджуна. Арджуна вижда в тялото на Кршна хиляди планети. Както научаваме от ведическите писания, има много вселени и много планети. Някои от тях са направени от земя, други от злато, трети от скъпоценни камъни, някои са много големи, други не са толкова големи и т.н. Докато седи в колесницата, Арджуна вижда всички тези планети, но никой не разбира какво става между него и Кршна.

Докато Вишну е Законодателната власт, Брахма е Изпълнителната, то Шива е Съдебната.

Разделението на властите не е независимо както в светската държава.
Законодателят(Който е отвъд Законът) следи за изпълнението и съдебността на Законът Си- САНАТАНА-ДХАРМА ("ВЕЧНО СЛУЖЕНЕ") чрез резултатът от тези действия- КАРМА.


"От всички 11 Рудри Аз съм Господ Шива" Бхагават Гита 10:23


"От всички 11 Рудри Аз съм Господ Шива" Бхагават Гита 10:23 "....а от змиите Аз съм Васуки." Бхагавад Гита 10:28 Санскр. "сарпа" е едноглава "змия"(серепентина), докато "нага" е многоглава змия. "Нага" - от Санскр."нагна"(Бъл. "гол")= Рус. "нагой", Engl. "naked". Оттука- "нага-баба". Санскр. сарпа е дало наименованието на българското 'сърп' (Луната в полумесец), която е впленета в матираните коси на Шива "Сарпа" представлява "дъгата на илюзия" на Светият дух(от Сричката ОМ)- затвореността и цикличността на Духът в матрицата("облакът, който закрива слънцето") От сричката "Ом" разбираме, дъгата на илюзията- "сарпа" е свързана с цикличността на Луната. "Цикличността на Луната" показва Времето(Кала, Хронос, Сатурн). Затова Шива е "Кала"(Владетелят на Времето, важно за Астралното съзнание, имайки вплетен в кокът си коса полумесец в 5-ти ден на "нарастваща Луна"- "панчами"). Цикличността на Луната влияе на циклите на Майа, съпругата му. Англ. "Moon"(Гот. Mena, Гр. μήνη) иде от Санскр е "меса", което ще рече на Бълг. "месец"(Eng. "month"), или "меря". Луната има 4 цикъла по 7 = 28 дни 2+8=10, числото на Шива! Цикълът от 2( Monday Луната, Дева) до 8( Saturday Сатурн, Шива-Линга) измерва сЕдмицата 7 на евр. "шабат", което всъщност е 6-ен цикъл, тъй като липсва 1-цата или Слънцето(Кришна)!



Виж публикацията "Сричката ОМ".

Кришна е Шива, но Шива НЕ е Кришна; Кришна е Васуки, но Васуки НЕ е Кришна!!
Бог може да е всичко, но нищо не може да е Бог, освен Самият Него!

Богът изпълнява всички желания на инд. душа, съобразно нейната карма, получена от заслугите на душата при изпълнение на дхармата(Законът). Законът(на Ману, "Ману Смрити") е предписан набор от задължения за различните духовните класи(варни), в зависимост от тяхната квалификация(натрупан еволюционен опит чрез прераждания). Така не може да очакваме водата да гори на горе или огънят да тече надолу, тъй като квалификациите са различни. Това е дхарма. Дхармичните задължения са предписани за 4-те варни(класи) от Законодателят - Кришна - "дхарма-варман", КОЙТО Е ОТВЪД ЗАКОНЪТ.
Той не е подвлатсен на дхармата, кармата и класите, а техен Създател за функциониране на човешкото общество в цивилизована институционалност(а не - варварска кръвородствена племенност) и постепенно издигане към Неговият Трансцедентален свят отвъд Законът!
Само служба към Кришна освобождава от дхармата. За това, ваишнавите не се съобразяват с класата, ако някой иска да служи на Кришна. Но ако някой иска да служи на неидентифицирани духове и не иска да служи на Кришна, като Бхагаван, и не иска да се съобразява с дхармата за класовост, то Кришна чрез Своята безгранична милост, е позволил дори и това, чрез Своят гуна-аватар в ТАМАС(мракът и невежеството)- Махадева Шива. Шива благославя и йоги-деви и демони-духове. Шива никога не се разкрива ЛИЧНО, и учи "демократично", че всеки един, всяка една индивидуална душа джива-таттва може да си стане "бог"(Вишну-таттва), автономна и независима, само-осветяваща се и само-достатъчна. Но всъщност, всяка една душа(джива) може да стане Шива ("Аз и Отец ме едно" думите на Христос Галилейски) за отрязък от време(Кала), но не и Вишну. Ако душата не иска да "расте" Астрално и да премине Отвъд към Трансцеденът, то Шива и помага по пътя и към "Утробата на Вишну"- "НИХИЛОТО" за ново прераждание.
За това- позицията на Шива е полу-трансцедентална- ТРАНСОВА, т.е Шива все води до някъде В МАТРИЦАТА, обаче!! Или е несъзнаваната и латентна част или - до най-високото ниво на Астралния свят, на границата с Будното Съзнание към Свръх Съзнанието от Трансцедентът.






Шива наистина е "Шивач" (Санскр."-сив"- Бъл."шев", шия, зашивам) - той "закърпва" душата към друго грубо-материално тяло, към друго ниво на Астралният свят. Той отсъжда каква е кармата съобразно дхармата. Шива се занимава с телесната машина- Шри-Янтра, тъй като гуна-аватар на Кришна за "най-дебелото въже(гуна)" за привързване на душата към материята - ТАМАС-гуна. Той е в непрекъснат контакт с грубата материя- Майа.





Шива се занимава с органичната репродукция(Линга/Йони) чрез материални полове, както и - деструкцията на същото това органично тяло, съставено от 5 грубо-материални елемента, КАТО НАПРАВЯЛВА ТРАНС-МИГРАЦИЯТА НА ДУШАТА В АСТРАЛЪТ, КОЯТО Е ПРИДРУЖЕНА ОТ ФИНОТО ТЯЛО-УМ, РАЗУМ И ЕГО. 



За това Шива, освен, че "разпада" грубите 5 елемента до атоми(земя, вода, огън, взъдух и етер), той и "приспива" 3-те фини(ум, разум и его) с оглед душата да ги ползва наново съобразо новата си карма си в новата грубоматериална "опаковка" след реинкарнация си. Шива реинкарнира наново инд.душа "джива" в кръгът "самсара". Това състояние на пребиваване на нетленната вечна индивидуална душа(джива) с финото тяло без грубоматериалното в матрицата под "Астрално състояние/съзнание" се нарича именно "дух", "призрак". Душата, поради нетленността си, е в матрицата, но в Астрално състояние. За това Шива е наречен още "Свети Дух", който се "разпорежда", направлява и отсъжда каква е съдбата на тези паднали духове, които си остават пак в матрицата, разбира се, за тях няма освобождение от нея, те са в нея, като в тъмница.





Докато взаимоотношения на душата с Кришна, Бхагаван-ът са ДОБРОВОЛНОСТ И ХУМОР, то Шива се занимва с императивност, сериозност, мълчание, мистериозност(неразкритост), магия-мощ, иде от "маха"(велик), с които качества се злоупотребява от демоните и падналите духове за "кон-спиративност"("съюзяване на паднали духове в едно") , поради позицията си в най-ниската част от материалната природа Майа - ТАМАС гуна.



Andro-gyny(Андро-гин) ανδρ("андро")- мъж, което дава за човешкия род - άνθρωπος-"антропос") и γυνή ("гинИ")-жена, γυναίκα("гинЕка"), gene(γένος-"гЕнос") woman="womb-man"("мъж с утроба"). 

Разликата между БОГ(арио-тракийската дума: Багат=Богач=Бхагават) и ГОСПОД(арио-семитска дума: Ардхара Нара Ишвара-=ЯХВЕ=ЯХОВА=АЛЛАХ)-- дори и в семитската библия я има: 

Бог=Ел, Бал=Бел(Брахма) 
а 
Господ = Йешуа/ЙеШива=Сива/Шива(Исвара/Ишвара)=Иисус, Иса=Дева Ил(Дявол)


Ард-Хара-Нара Ишвара ( "Повелителя на "земния Земо-Човек") Сива(Скорпион) се разделя на 2 и се появява Майа(Дева). Сат-урн(Шива) е "светата урна", от където се подава нага-сарпа("биджа"-семето) Урната на Сива става утроба на Майа. Тетрагамонът Яхве(ЙХВХ/YHVH се свързва с Ард-Хара-Нара-Ишвара-андрогина/хермафродит -10) 

Бог СЪТВОРЯВА, първо Небето, после-Земята. В начало Бог създаде небето и земята. Бит. 1:1 И Бог сътворил човека по Своя образ; по Божия образ го сътворил; мъж и жена ги сътворил. Бит. 1:27 

Господ започва да СЪЗДАВА след 8-мия ден(цифрата на Сатурн, т.е- следващи по-низш цикъл) и то-първо Земята и после-Небето. Това е произходът на небето и на земята при сътворението им във времето, ...когато Господ създаде земя и небе. Бит. 2:4 И Господ Бог създаде човека от пръст из земята, и вдъхна в ноздрите му жизнено дихание; и човекът стана жива душа. Бит. 2:7 И Господ създаде жената от реброто, което взе от човека и я приведе при човека.Бит. 2:22 

Появяването на "Господ" се проличава по-ясно в индуските пурани на Веданта се казва как Шива(Скорпион) се сцепва на две и от него излиза Майа-Парвати(Дева) и Мохини(Везни, аватар на Бога, за баланс между двете); Господ се явява АНДРОГИН=ХЕРМАФРОДИТ(или Ард/Ха-ра Нара Ишвара(अर्धनारीश्वर, Ardhanārīśvara), "ард-ха"- "земя", "нар(а)"=земен човек, "ишвара"-"повелител". Това е еврейския персонаж 'ЯХВХ'-тетрагамон- "1-0". Бинарния код.


Шива е слязъл да се плоди и размножава. Майа, илюзорната материална енергия, е отделена от него и готова да му служи. Поднасяне Лотусът ("Падма") , или - в копираните митологии, кое да е цвете (Роза, Лилия, т.нат.), извършвано от жена, има смисъл на желание за оплождане. 

"Разцъфването на цветето" е "разтваряне" на Вселената към проявено състояние", причинено от "издишване на Вишну". 

В Космосът-"развиване/разширяване" на Галактиката. 

(Нов Завет: Мария бива оплодена от Светият Дух). 

Първородният им син е Сканда-Моргун-Картикея или Марс(Мангала), който управлява Овен или Агни(Агнецът).


Докато Сканда-Моргун-Картикея е символ на его-то, то Кришна е символ на Свръх-душата. Общият паун и за двамата, е символ на "аз"-ът на различно ниво.


Моментът на плодене(цветята на върха са символ на "оплодени"(проявени) Вселени, тъй като "цветето" е символ на "проявена Вселена") е взимствано многократно от другите митологии. В Библията се казва, че Аврам когато почнал да се плоди добил име "Авраам", ...а може би и - "Аврааааааа...АМ". АМин! Именно за това Аврааааамските религии са Скорпионски-МАРСОВИ. : "Агнецът зклан, "възкръсва" с реинкарнация при Скорпион."


1. Черният камък в колона-стамбха(съединяващ Земята(Притхиви) и Райа на ИндРа-("Су-ар-га"-букв. "Благочестива Земя") символизира мъжкият полов член на Шива с Линга, Санскр. букв. "знак" 3-те хоризонтални линии-гуните на материалната природа Майа; 
2. Васуки сарпа - едно-главата змия символизира оплодителният сперматозоид; 
3. Коша(куша) - плетен кош за купата с вода, мляко, ориз, пречистено масло(ги) символизира семенна течност; 
4. Йони - басейнчето с вода, символизращ утробата на Майа и околополдните води; 
5. Дамару(Eng."drum") - барабанът-часовник на отмерване Времето Кала; Едната половина-проявено време, а другата - непроявеното("Утробата на Вишну") 
6. Рогът на изобилие и възвестяване на Времето-Кала; 
7. Трисула - тризъбецът на унищожение на 3-те материални гуни -на знакът Линга, трасформация на материята и трансмиграция на душата джива;
8. Ароматен инсенс, свещи- мистиченост на по-висшите лока(планетарни системи); 
9. Раковината "шанка" - съхраняване на плодовете и дживата и възвестяване на Трансцедентът; Тя е по-скоро атрибут на Кришна, Вишну, като Върховен Бхагаван. 
10. Плодовете - символ на жертвоприношение ахимса(ненасилие);


           

Обрязване на мъжкия младенец на 8-мия ден
(според юдейския закон на ЯХВХ)

Въпреки, че Шива изпълнява планът на Кришна по размножаване на човечеството, то Кришна е в основата на семето(биджа) не само за човешкият род, а за - ВСИЧКИ ЖИВИ ОРГАНИЗМИ. Кришна се намира в сперматозодите(Гр. σπέρμα , Санскр. сарпа) на всички живи същества, оплождащи с фалос тъй като е Васуки от едноглавите оплодители, и Ананта от многоглавите змии(наги), които са "генетични инжинери"(включително на т.нат. "антропоморфизми") на 8,400,000 форми на живот във Вселената.
Докато гръцкото "σπέρμα" е "семе" за някои видове(сарпа), оплождащи с фалос, то "биджа" е събирателно понятие за всички оплождащи семена на организмите и формите на живот.
Линга/Йони не касае оплождането на всички живи същества(дживи).

С това Линга-Йони са отговорни само за "най-слезлият", "уплътнен" човек.

Пълната иманентност в животът се презентира от Кришна!"Аз съм семето, което поражда всичко съществуващо" Бхагавад Гита 10:39


При "Биене на Млечният Океан" от деви и демони ("Океанът" е символ на Астралът или "Под-съзнанието")
се е отделила отрова(несъзнаването, безсъзнаването) и нектар-амброзия (съзнаването).
Скалата(островът) на Съ.Знанието изплува над Океанът на Под-съзнанието и върху нея(него) на върхът е Знанието(подобно във ВЕДАическата Космогония, където Брахма е на върхът на Астралните нива на Вселената, тъй като носи Знанието, дадено му от Свръх-СъЗнанието. )
Съзнавнето носи Вечност на душата отвъд самсара-циклите в Океанът на подсъзнанието, а отровата - вечност на душата в циклите на Океанът-Астрал чрез пре-раждания. Шива е изпил отровата с цел да облагодетелства Съзнанието в "Астралният Океан"- Подсъзнанието. Но той не дава Спасение от циклите, а само - облагодетелстване "от долу" - душата да не изпада в несъзнаване, той поема несъзнаването на душата (в "Утробата на Вишну"). Амброзията-нектар се носи от Мохини(единственият женски аватар на Вишну, който е всъщност съпругата Му - Лакшми). Тя се е появила след Биенето на Океанът да отдели Съзнанието(Будно Съзнание до Свръх-Съзнание) от Подсъзнанието -демоните искат вечност(некатрът), но не отговарят на условието за съзнателност за Богът. Девите-отговарят. За демоните няма нектар, но "ги поема" Шива, тъй като той е изпил отровата на несъзнанието-безсъзнанието, в гуната на мрака ТАМАС. Така, че демоните си циркулират ВЕЧНО в самсара от Безсъзнанието("Утробата на Вишну") до Подсъзнанието -"Астралът", или - Причинният Океан "Карана".


Горе: Все се намират мушмороци, които да копират Шива във вземане на интоксиканти и в пробване на Линга си.
Долу: Аллах-съзнание: "Заключ-заключ в къщичка": "Щом душата е потулена в тамас - е на сигурно място" !



Полуотворените 2 очи, както и 3-то око, показват трансовата позиция на Шива-готов да прати всяка невежа душа, в Утробата на Вишну(безсъзнателното/несъзнателното), за да се прероди в по-низша форма на живот. Полумесецът в 5 ден от новолуние("панчами") съвпaда а със свещеното число- 5(хамса) на мусулманите, които се молят по 5 пъти на ден и ходят на 5-ият ден в джамия(Петък-Friday ) след денят на Луната- "Moon-day"




Обектът(безличното) на Безсъзнателното обожание е "Утробата на Вишну"("U-Terra", Лат. "uterus") , където душите влизат, "слизайки от материята"(това показва, че е локал "под материята", което езотериците на ричат НИХИЛО- Лат. "нищо"). Но "нищо" не съществува, а на негово място същестува "безсъзнаване". Безсъзнаването не е "нищо", а - състояние на съзнанието, при което следва кармично(съдбовно) ново проявление в матрицата! Този процес е наречен "пре-раждане" в матрицата.. "Утробата на Вишну" се обожава в Египетските Лунни култове, като "обожаване на ковенанта", откъдето юдеите са изплагиатствали за светинята си - "кивот". Латинската дума е "кабина, кабинет", асициирано с Арабската дума "кааба"("куб"), на Гр. κύβος= кивос е "куб" и "УМИРАМ"! Думата "ковчег" - Англ.- "coffin". . "Утробата на Вишну" има за ритуалност интоксикиращ пушек, символ на Сатурн, Сани, Сива и Кали-Рудра, (тамян, който иде от глаголът "тамя", "създавам завеса от мрак", "тамас", безсъзнаване и има лек наркотичен ефект. Тамянът съдържа вещества, които по химическата сси труктура приличат на сексуални хормони, както- и в него се съдържа тетра-хидро-канабинол- подобен на канабисът- хашишът-марихуана, или - индийският коноп- гангджа, който пушат шайвитата). Утробата на Вишну изисква и кръв, като приношение, тъй като душата после се реинкарнира(транс-мигрира)отново в матрицата чрез утробата на Майа. Така, че- Кали изисква кървави жертвоприношения.


Падналите духове Яхова и Аллах копират и едноврменно извръщават Шива: "Да ги връзваш за знак на ръката си, и да бъдат като надчелия между очите ти". Второзаконие 6:8 ; "Това ще ти бъде за белег на ръката и за спомен между очите" Изход 13:9 Черният куб Ка'аба : "Кивот" иде от еврейската дума "кИвос"(κύβος), което ще рече "КУБ" и "умирам". "Куб" на арабски е "кааба" The Kaaba (Arabic: الكعبة‎ al-Kaʿbah IPA: [ælˈkæʕbɐ], "The Cube"). От тук - "кабина", "кабинет". "Ковчег"(кутия, куб) на английски е "ark", а на гръцки е "кивотОс"(κιβωτός). "Завет"(съглашение, договор) на английски е "covenant", а на гръцки е "симвОлейо"(συμβόλαιο). Ark of the Covenant" / "Куба на Символизма"! Kύβος и κιβωτός са ЕТИМОЛОГИЧНО свързани И НЕ САМО ПРЕЗ ГРЪЦКИЯ! Имат значение на КУБ. "Кивотόс" е производна на "кύвос". А евр. "Абирт"(кхабрит) е етимологично свързана с арабската КААБА, което значи КУБ. От тук бълг. дума "кибрит". Еврейската "кабрит"(אָרוֹן) и арабската "кааба"(الكعبة‎). 9. Дойди, ще ти покажа невестата, жената на Агнето. 10 И отведе ме чрез Духа на една голяма и висока планина, и показа ми светия град, Ерусалим, който слизаше от небето от Бога, 16 Градът беше четвъртит, с дължина равна на широчината му; и като измери града с тръста, излезе дванадесет хиляди стадии. Дължината, широчината и височината му са еднакви. Откровение 21 "Агнето" е плагиат на египетския Амон(Амун, Амен) Тези гузни и потайни очички над очилата издават: Престъпленията против човечеството и живото същество, като цяло, към които подтиква духащият Йах били "божествени"!! Селските тарикати и хитреци-неспокосаните копировачи на Шива, който разрушава(но - демоните и непотребното) бива копиран именно от тях - баш паразитите- юдеите. И те искат да бъдат разрушители, но Разрушението на Шива да ги подмине( с цел да паразитстват над труповете на неюдеите и управляват материалната енергия):

2 Посвети на Мене всяко първородно, всяко, което отваря утроба между израилтяните - и човек и животно; то е Мое.
7 Безквасно ще се яде през седемте дни; и да се не намери у тебе квас, из всичките твои предели.
16 Това ще бъде за белег на ръката ти и за надчелие между очите ти;

Изход 13



1)таттва притхиви -"земя", която произлиза от трансцеденталната матрицата("Вриндавана на Радха" позната от Веданта). Земята е пъвата таттва в Сътворяването(на ПраKрити), коятоБрахма ползва. Брахма се асоциира с "Небе" или още таттва "въз-дух"). Втората двойкитаттви е "вода-огън". Огънят е последната и разрушителна таттва. Проблемите на днешния човек, съставен от близо 80% вода, идва от тези две таттви.
2)"пара-манделей"- "Мандала" или "квадрат-кръг". Аврамитските религии са взели от ВЕДА през египетско-халдейската митология(повече днес юдеи и мюсуллмани не го разбират това, темата е друга защо) като "Ковенант"/Кивот/"Кубот"/Куб- при евреи( "Ка'аба"- при араби).
3)"земни планети"- средната част на Галактиката, които са наричат "Бхувар локас"- "Слънчевата ни система".(виж публ. "Ведантическа космогония")
4) планетата "Земя"(Бху/ми, буквално "битие"), която е по-скоро "Вода" и заема формата на капка в пространството. Тука вместо "Мандала" се появява понятието "Шри Янтра(или "Великолепна Машина", за тялото на Майа, тука земята е по-скоро Вода, а"Телец"-архетип е по-скоро "Рак"-архетип). Янтра/Джантра е дало названието на "engine".Това е, по-скоро, ХЕКСАГРАМАТА- таттвите "Огън/Вода".


Този бог, който злите сили копират, е Рудра. Комбинация от Рудра-Шива(марут) и Кали.

Поради проповядване на невежеството относно как е устроено материалното битие и Вселената, тези сили проповядва награда, която е присъща само за брахамни(не говорим дори и за ваишнавизъм!!)- материалният рай, при демоничен начин на живот, който мусулманите наричат "нашата религия". Живеейки, като извънкласови, падналите зли духове "яху" или "аллах" им обещава брахамнски рай, който е присъщо на девите и йоги чрез покаяние от материалаата енергия. Вместо това падналият дух ги подтиква към кървави жертвопринушения, употреба на интоксиканти и многоженство за разплод в материален аспект и после им обещава материалният рай на Индра и ли Брахма. Фалшива благодетелност- "колиш камилата на курбан или кравата и раздаваш месото на бедните". Това осигурявало спасение от Аллах в "Джанна"("Градината"). Това е същото положение, когато "с юдейска кредитна карта да искаш да си купи здраве или дълголетие".. Тези невежи, не знаят, че колейки животното, си подписват чек за аддхо-локас(адските планетарни системи), дори - негативната карма ги застигва и в настоящата им инкарнация на регистрирване на бесовско(рудрическо) съзнание, берейки плодовете още приживе тази инкарнация чрез страдания.. Но както казах, целта на падналите духове е да впримчват в матрицата с всякакви трикове("ако мине)", и "номерът върви" именно там където има мрак за да се активира бяс(рудра).


"Топлата връзка" между Ахве и Яллах - "каменното масло"(петрол) на подземните наги


Aбрахамският/Ислямският рай ("Джана, "Градината") е типичен пример как един паднал дух с демон за пророк, може да управлява невежите и да им прахоса не само настоящата инкарнация, на дадена душа но - ценната човешка форма, за която се казва, че дори и девите понякога желаят да пробват в нея, тъй като освобождението от материалният свят става по-лесно.
Вместо това, злите сили са създали религия на заробването в матрицата и "разширяване на илюзията"(Маха-мада = Маха-Майа) на материалните сетива. Сляпото подчинение("ислам" значи "подчинение") започва от детската люлка. Новороденото, още, когато е в гуната на тамас бива принудено да не излиза от тази гуна. Пребиваването в тамас-гуната на невжеството осигурява на злите сили "управление" на низшата материална енергия, представяйки се за "бог"(аз съм, позната работа от юдаизмът).
Този бог, който злите сили копират, е Рудра. Комбинация от Рудра-Шива(марут) и Кали.

           

Kids Going to School in a Skull



Няма коментари:

Публикуване на коментар