Последователи

четвъртък, 14 септември 2017 г.

АБВеди/Скрутор

         


4.10 Скручивание(Усукване)

Свободния Асур представлява енергиен контур на асуричния вихър от които има собствено излъчване. Това излъчване влияе на други подобни асурични вихри, в резултат се образува конфликтен вихър с обмено взаимодействие. 

Сега нека да погледнем на електрона, който е такъв Асур в електромагнитното пространство и да го представим като обикалящ по орбита около някакъв център. В този случай, силовите линии образуващи магнитното поле, приемат формата на тор. И въпреки, че тези линии са само виртуални и се явяват проява на действието на излъчването на вихъра, но да обърнем внимание и на факта, че този виртуален тор прилича на тора на ABC система, образувана от вътрешните асурични контури. С други думи, излъчването на асуричния вихър приема формата на вътрешните асурични контури на системата. 

Електронът се явява Асур. Появата около него на тор от асурични контури говори за него като цялостна система и води до определени размишления.

               
Нека се опитаме да се справим с този странен феномен.

Отбелязваме, че този ефект се получава чрез въртене на електрона по окръжност, която може да се разглежда като вихрен контур. По този начин самият процес може да се разглежда като подчинение на свободния Асура на изкуствено създаден външен вихър. Такъв ефект от вихровото усукване на асурския вихър е нищо друго освен модулацията му, която, изглежда, не може да доведе до качествени промени в неговата същност. В действителност обаче има доста интересна ситуация. 

Същността на Асура се състои от няколко ипостаси, всеки от които представлява асурична верига/контур в енергийното си пространство. Ротацията на Асура в орбита е вихър, който обръща/обединява в центъра на тора всички тези енергийни вериги/контури.

           

Такова усукване, очевидно, не само външно придобива формата на бобини на електрически трансформатор, но също така има придобива неговите свойства, енергийно обвързвайки, усуканите асурски контури. В резултат на това те започват да взаимодействат, обменят енергия и информация. По този начин съединяването на няколко асурски вериги под силата на въртящ се вихър образува транс-цирков междуконтурен трансформатор, свързващ тези схеми/контури.


               



Тези теоретични предположения имат много оправдателни примери.

Помислете за просто механично махало, люлеещо се под силите на гравитацията и инерцията. Теглото на товара му може да се счита за Асур, а самите флуктуации/колебания на вихъра, като го завъртя. Този Aсур съществува само в гравитационно-инерционното пространство. Ако обаче свържем тялото на такова махало с други енергийни подпространства, тогава в тази система ще бъдат включени още асурски вериги, съответстващи на техните енергии. За да се създаде такова свързване е достатъчно например да се постави махалото в някаква еластична среда, където колебанията му ще предизвикат вълни, които ще бъдат нов енергиен контур на същото махало. Ако тялото на махалото също е електрически заредено(ако тялото е електрически заряд), то ще започне да излъчва електромагнитни вълни, добавяйки по този към Aсура и контур на електромагнитното пространство. В резултат на това ще бъдат свързани асурските контури на трите енергийни пространства.

Друг ясен пример може да се получи, ако турбината е свързана с електрически генератор. В този случай контурът на енергийния поток от вода или вятър влиза в контакт с електрическата верига(ток).

       



По този начин,завихрянето на различни асурски контури около общата ос, водещи до образуването на общ вихър, условно свързва тези контури заедно, като гарантира тяхното взаимодействие.

Това заключение потвърждава предположението, направено по-рано, че подземният поток от прана, с помощта на вихър, образуван в пирамидата, може да бъде свързан с всякакви други енергийни вериги, с които взаимодействат артефактите, разположени в пирамидата. По този начин вихърът, образуван в пирамидата, е въртящ вихър.

             


4.11 Скрутор

Въпреки това, за организирането на процеса на усукване(скручивания), очевидно е необходим механизъм, който може да възбуди вихри по асурските вериги и да ги сглоби в един единствен интервортекст трансформатор. В горните примери този механизъм е оста на махалото или електрически генератор, свързан чрез ос към турбината. Също така е възможно да добавим тук мавзолей или, в общия случай, пирамида, която е верига, която обръща вихър на подчинената си енергийна верига. Може да се отбележи, че когато се разглеждат тези привидно съвсем различни устройства, има известно сходство в тяхната цел и свойства, което предполага, че те са конкретна техническа реализация на някакъв сакрален механизъм, общ за различни природни феномени. Да се опитаме въз основа на съществуващите знания да формулираме в символична и опростена форма техническата задача за създаване на това устройство и да се опитаме да синтезираме неговата схема.

Във всички примери, разгледани по-горе, се образува въртящ се вихър чрез комбиниране на отделни вихри, образувани върху асурски потоци от различни енергийни пространства с обща ос. Ако тези вихри са ограничени до обем на затворената кухина, в която те са възбуждани, тогава тези вихри ще съвпадат пространственно помежду си. Независимо от факта, че тези вихри са различни в енергийната си природа и не взаимодействат при обикновени условия, асоциацията им(обединението им) чрез обща ос и общ резонатор очевидно символично създава условия за такова взаимодействие.

           

6.6 Опыт Юнга


           


Уговорката е "символична", за да се подчертае, че действителният процес на организиране на взаимодействието на енергийните контури на различните енергийни пространства всъщност е по-сложен. Организацията на вихър на такава схема може да се разглежда като нейната модулация, чрез която съответна, по-сложна схема може да свързва тези схеми/контури.

Въпреки това, като цяло, за всякакви енергоространства, може да се каже, че ако през определен обем пространство преминават енергийни потоци, то за организацията на тяхното взаимодействие е необходимо в този обем да се навият вихри на тези потоци, обезпечавайки ги с пресечна точка/и и обединяване на тези вихри с единна ос.


За образуването на тези вихри, както разбрахме по-рано, е необходимо да имаме съответните генериращи вериги. На свой ред, да се създаде такава схема изисква захранване, например, във формата на препятствие, създаващо турбулентност в потока, и активен елемент за обратна връзка или кухина, в която действително да се образуват вихри.


В резултат на това се получава чисто техническо устройство без никаква недостъпна за разбиране мистика и със специфична функционална цел. В този случай, за да се опрости допълнително разсъждение, е желателно да се даде определено техническо име на това устройство. Възприемайки го в качесвото на неговото назначение за усукване на енергийните вериги като цел, в качеството на наименование на това устройство може да се предложи терминът "скрутор", образуван от думите "усукване" и "тор".


Задачата на скрутора е да организира взаимодействието между енергийните вериги, преминаващи през него. За това, което трябва да създаде във вътрешните обемни вихри по всички тези контури, при това за взаимодействието между тях, ротационните оси на тези вихри трябва условно да съвпадат. В този случай самите вихри, затворени в обема на скрутора, също ще съвпадат, в резултат на което се създава трансформатор, който осигурява взаимодействието на енергийните вериги.

По този начин скруторът е механизъм, който формира единен вихър на асуричните вериги с различна енергийна природа, енергетически и информационно свързващ тези контури един с друг. Този самият вихър може условно да се нарече усукан( скрученным).


Необходимо е обаче да се разбере, че разглежданата схема на скрутора е по-символична или дори философска и може драстично да се различава от нейното специфично техническо изпълнение във всяко енергийно пространство.

Именно такава реализацията на скрутора е всеки електрически генератор или електрически двигател, който преобразува веригата на електрически ток в механичен вихър. Същият скрутор са разнообразието от термо мотори и всички други устройства, предназначени да преобразуват един вид енергия в друг.

             

Същите изкуствено създадени  скрутори са и каменните пирамиди, с разглеждането на които всъщност се стигна и до механизма на скрутора.

Тялото на пирамидата е "стабилно" е закрепено към подземния енергиен поток и, като създава турбуленция, отстранява част от енергията от него. Тоест, това е захранване във вихровата схема. Освен това пирамидата също е резонатор. Функцията на активния елемент на генератора се изпълнява от тялото на мумията.


2.1 Мавзолей

Друг пример, на който можете да наблюдавате визуално работата на скрутора, може да се намери в системата на човешкото общество, която е изпълнена изцяло с механизми за формиране на вихри. Всеки поток от промишлени, финансови или други ресурси, в общ смисъл, е енергиен поток. В държавата се създават различни административни структури, които да използват тези потоци. Такава агенция, засадена на този поток, която за нея е структура на властта, я контролира или образно казано създава турбуленция. Активен елемент е човек, който работи в този отдел. Енергийната система на този човек обръща вихъра на ресурса под негова власт в рамките на своя отдел, както в резонатор.

Въпросното  ведомство обаче очевидно е свързано и към други потоци от ресурси, върху които то също така формира вихър. Тази агенция осигурява взаимодействието на всички потоци от ресурси, преминаващи през нея, чрез преобразуване на един ресурс в друг. Например фабриката преобразува финансовия поток и потоците от суровини и компоненти в потока от продукти. Това означава, че има усукване на различни енергийни потоци в обществото и, следователно, това отделение/ведомство се явява скрутор.

Както можете да видите, скролерът е много реално техническо устройство, работещо във всяко енергийно пространство. Това устройство с обща функционална цел има различна структура в зависимост от вида енергия, която контролира. Но въпреки цялото разнообразие от структури на свитъка, нейната девствена същност отразява нейното изпълнение под формата на пирамида. Тази загадъчна, мистична форма преминава като символ през цялото пространство и интегрира в единна сакрална същност на всички възможни скрутори, каквато и да е форма при това те да са приели. Чрез вмъкване на пирамидата на мястото на куратора стигаме до ново ниво на разбиране на нейната роля в структурата на Вселената.

Пирамидата като сакрален символ на скрутора присъства в митологията на много индоевропейски народи. Така при древните гърци(траки) Асурите – Титанте, се явяват предшественици на Сурите – Олимпийците, те са били свалени от тях в Тартар, разположен някъде в дълбините на света. Докато самите олимпийци се заселили на върха на планината. Съществува асоциация между Титаните-Асури в Тартар и веригата за свободния енергиен (асуричен) контур. Олимп, съответно, е пирамидата на скрутора, поставена над Асурите. В същото време Титаните неизменно действат като мъченици, задържат се под стража някъде дълбоко в недрата или приковани към планината, или са принудени да държат простора/небосвода. За каква цел боговете на олимпийците ги мъчат там? В древния свят да се държат затворници би могло само с една цел - да ги използват като роби. Що се отнася до Асурите, това означава използването на тяхната сила или по-скоро на енергията, която, когато са под планината, трябва да попадне в скрутора, която тази планина се явява.

В индийската митология се среща още по-точно съответствие.  Асурите тук също са изхвърлени от планината Меру (пирамида- скрутор). Основното им престъпление е, че божественото дърво на Читапали привлича сокове в своята земя, а плодовете узряват в горната част на пирамидата. По такъв образен начин, митовете отразяват идеята за използване на енергията на асурите от скрутора.

Гората Меру често се определя от митовете като световна ос. Тази планина е стояла на полюса и се явявала оста на земята. Оста е същността й, дори ако се прилага почти към ежедневните нужди. Именно такова приложение, са открили боговете на тази планина в мита за разбиването на океана. Морето е разтърсило гората Меру - пирамидата, омотало спираловидно около нея змията. Невъзможно е да си представите това от практическа гледна точка. Ако обаче за тази цел използваме тълкуването на планината като оста за възбуждане на усукан вихър, тогава това символично изображение става съвсем реално. В мита тази планина е разтърсена от океана, т.е. тя формира вихър около оста в нея. Това напълно съответства на функционалната цел на скрутора, като възбуждаща схема на усукан вихър.

Няма коментари:

Публикуване на коментар