Последователи

понеделник, 25 септември 2017 г.

МИСЛИ ФОРМИ 48




Талантът на човека да причинява страдание на себе си и на други живи същества е феноменален и изключително добре развит. И неговата неспособност да сее радост и щастие около себе си, е адекватно пропорционална на първото. Човекът в своето щедро невежество за живота и реалността, е предпочел пътят на омразата, презрението и страданието. Което определено влияе на човечеството като цяло. Излъчването ни в настоящия етап е чудовищно. Човекът е осиновил поведението да е като вълк към себеподобните си и мантрата „животът е война срещу останалия свят“ е неговият девиз. Е, в този „благоприятен“ повсеместен климат е истинско предизвикателство да упражняваш свободата си, уважавайки тази на другите! Включително и свободата на примитивите да се държат животински. Изпитанието е невероятно! Всеки от нас малко или много нарушава свободата на другите в един или друг аспект. Но животът е именно това, триене, фрикция, опит и учене. Духът живее в тялото „Джон Смит“ именно заради предизвикателството. Добрият геймър не обича лесните игри. И като него Висшият Аз не играе на дребно, скача в хиляди тела едновременно и замъглява напълно тяхната перспектива, спомени и представа за това кои са. Ние идваме тук в пълна амнезия. И бавно, в течение на хилядолетия, чрез всяка своя инкарнация си припомняме отново кой сме и и с това постепенно се изхлузваме от сковаващите ни ДНК-шаблони. Колко от вас могат да кажат с ръка на сърцето, че са свободни? Сигурно болшинството. А колко от вас осъзнават всъщност, какво е да си свободен – може би 0,001%. Ето това е дефиницията за свободния роб. Той е роб на себе си и собствените си илюзии и ограничения. От там нататък, кой ще го заробва, манипулира и използва, има ли значение? Той е разменна единица, добитък във ферма, затворник на собственото си съзнание…"

Откъс от книгата "Вътрешен Космос"


               


     



  






В днешно време е много модерно хората да се окичват с разни дрънкулки, гердани, обеци, ланци (в повечето случаи от благородни метали). Също така това върви в комплект с една огромна или почти на цялото тяло татуировка (в някой случай и на по интимни места). "Aх мода, ах изящие и красота вървящи с огромна простота!" 

Нима никой не си дава сметка, че това са форми на съзнателно (доброволно) заробване?
Нима не ви пука за цялостната картина (до колкото може да има цялостност)?
Нима не си задавате въпроси?
Нима не виждате, оеднаквяването, механизирането и роботизацията на соца?



Оковите са позлатени и разбира се шумно рекламирани като нещо "яко", "в крак с времето" и разбира се "аспект на изобилие и стабилно финансово състояние". Но колкото и да бъдат позлатявани и рекламирани, те си остават такива - окови! Иронията е, че едно време това е било признак на робство, бедност и STO, а сега е признак на стабилност, независимост и благополучие (което е fake само по себе си). И докато едно време са им ги "давали" без пари, сега вие си плащате за тях с широка усмивка и видимо приповдигнато настрение, супер нали? Освен всичко друго, самите окови символизират и неразградена основна ДНК верига (колко по ясно да ти го покаже Висшия Аз), щом имаш "нуждата" да носиш подобни неща, това е нещото, което трябва да правиш, в друг етап няма да имаш нужда от тия атрибути разбира се :) 



Здравеняк, целия с татуси по тялото - какъв респект само, всеки иска да е като него, о материална реалност, ти толкова прекрасна! Преди време по някой места със специален режим са маркирали хората с жигосване или разни символи или букви, предшестваник на съвременните татуировки. Каторжници, убийци, крадци и всякаква измет е била "маркирана" с подобни красоти. Естествено на по-късен етап това става адски модерно и задължително (нещо като да си бръснеш мишниците). Виждали сте как разни мафиотски кланове имат татуси из цялото тяло, примерно членовете на "Якудза", виждате как в наши дни тумби яки момчета се разкарват с черни фланелки и татуси по цялото тяло, какво говори всичко това?
То говори само едно - КОЛЕКТИВИЗЪМ, тук няма ИНДИВИДУАЛНОСТ, което показва, рудименталността/инфантилността на тези инкарнации (повечето инкарнации на животинската колективна анима), разбира се това не е проблем, те са длъжни да минат по този път, няма червеева дупка, която да прескочи етапите на развитие, почваш от "А" и стигаш до "Я" без заобиколки (опита за прескачане на някой "букви" води до сегашното състояние, в което са повечето от хората: желаят лесен и приятен живот в 3D плътността, а дефакто получават съществуване, наситено със страдание. И за това не е виновен еди кой си бог, това са намеците, че се отклоняваш от пътя си).





Една свободна душа не би искала НИКОГА да носи/имплантира подобни неща по тялото си, въпреки, че осъзнава, че не Е тялото си. Точно там се прицелват "науки" като трансхуманизма - повече импланти и технологии в човешкото тяло, по-малко контрол на духа върху тялото, докато достигнем до една армия от андроидни копия, лишени от разсъдък и индивидуалност.

Концепция за "свободния роб(от)". Татуси и вериги

              



                        

                                      

Моля, помогнете и премахнете татуировката. Aз не го обича вече.



Ромите са упаднали брахмани след кръвосмешение с йудеи от Индия. (Това си е направо реклама,...за ромите де - бел. ред.)

            

Племената Йадава/Yadava (Йаху/Yahu )дезертирали/обвинени в зловредност от кшатриите(царе) Арийци/ от Индия за Близкия изток и други части на света, като отмъкват с тях и преправените Ведаически Свещени писания(Шастрите) и преправената религията на Йишвара/Yishvara в новите си домове. В Близкия изток тази преправена религия на Йишвара/Yishvara по-късно става йудаизмът.Заедно стях са изгонени и пра-цигански племена/парадхи – индийското племе*сродно с Йаху* от наследствени престъпници ,харни – притежават дарба да мамят целия свят рамоши – джебчии/.Сихките, подобно на йудеите не вярват в Бог, като ОТДЕЛНА ЛИЧНОСТ,а като дух,който най-много може да се въплъти в
"учителят"(гуру), по подобие на юдеите, които боготворят своите равини за техният дух Яхве."Изгубените племена" никога не са се "загуби". Те са отишли в Северна Индия. Хетейците(Hittites), господарите на Ерусалим(Йерушалайм), когато Авраам пристигнал там, са били древна Индо-Ивритска управляваща каста, а не отделна етническа принадлежност, както ние сме били погрешно информирани. Злоупотребата с жени и деца при юдеи и техните братя роми е наследство от Кашмир, гнездото на нагите. Моголската империя е
същата вяра в Ал Аху, както и Ел Яху- рудрически лемурийски духове на Кали създадени също чрез генна модификация.
Завръщане на нагите в Кашмир-това е инвазията на
ислямът при сидхите, които вече са направили първата крачка при отхвърляне на ВЕДА-смесване с рудрическият дух Ал Аху. Война на Армагедон", а е приключила преди повече от 4000 години. 

           

Ето какво откриваме в “Залезът на боговете” от Фридрих Ницше:
“Нека разгледаме друг случай от така наречения морал – случая с отглеждането на определена раса и вид. Най-великолепният материал за това е индийският морал, санкциониран в религия като “Закон на Ману”. /…/ "Например третият едикт /Авадана Састра I/, който се отнася за "мръсните зеленчуци", определя лука и чесъна за единствена храна на чандала, позовавайки се на писанието, че не им се разрешават житни растения и плодове, съдържащи в себе си семена. При това на чандала се забранява употребата на огън и вода за приготвянето им. Същият едикт постановява, че чандала нямат право да черпят вода от реките, изворите и езерата, а само от блатните ръкави и следите в калта, оставени от животинските копита. Било им е забранено да перат дрехите си и да се мият, защото определената за тях вода е можела да се използва само за утоляване на жаждата. И накрая, на жените от кастата на ратаите судра е било забранено да акушират жените чандала, а на последните - да си помагат една на друга при раждане. Резултатите от тази санитарна дейност не закъснели – смъртоносни епидемии, жестоки полови болести. /…/ Самият Ману казва: “Чандала са плод на лош брак, на кръвосмешение и престъпление”. За облекло чандала могат да използват само дрипите на умрелите, за съдове употребяват строшени глинени гърнета, а за накити – старо желязо. На богослуженията били длъжни да боготворят злите духове – и без почивка да странстват от място на място. Забранено им е било да пишат от ляво на дясно, както и да използват за писане дясната си ръка – тази ръка и изобщо движението “от ляво на дясно” са били добродетели, запазени за благородните…” Ето я истинската причина Чандала за напуснат своята топла и плодородна родина и да поемат трудния път през евразийските степи.
Сигурно се досещате кои са племената Чандала. Същите, които не искат да ги наричаме цигани, а рома, тоест римляни. Да, същите цигани, които днес постоянно пищят, че в България са подложени на расизъм. И то не защото съществува реален расизъм, а защото разни могъщи институции в САЩ са заинтересувани циганите да им помагат в осъществяването на разни неособено законни видове бизнес. Като търговията с наркотици и проституцията, например. Публична тайна е, че ЦРУ по този начин си попълва скромния бюджет. Ако се наложи, готови сме да докажем своето твърдение. Европейският натиск пък се дължи на нарастващите цигански проблеми в Централна и Западна Европа. И европейците решават да експериментират на наша земя. И на наш гръб. Имат ли обаче право да експериментират?
Според международното законодателство със статут на малцинство не могат да се ползват етническите групи, останали на дадена земя в резултат на чужда военна окупация. А циганите идват тук именно със съдействието на една чужда окупационна сила – Османската империя. За какви малцинствени претенции можем да говорим? За малцинство могат да претендират арменците, намерили в нашата Родина спасение от геноцида в Турция. За малцинство могат да претендират руснаците, намерили тук спасение от болшевишкия терор. Но не и племена, дошли тук с намерение да унищожат народа ни. Всъщност циганският проблем може да бъде решен много лесно. Ако на циганите им се покаже ясно и недвусмислено, че законите на страната се прилагат еднакво към всички, и че не се допускат никакви привилегии, основаващи се на верска принадлежност и етнически произход. Стриктно спазване на законите – нищо друго. И за всяко нарушение да се прилага предвиденото в закона наказание. Без никакво изключение. Всичко друго ще даде само временен резултат, докато в един прекрасен ден осъмнем с правителство, решено да приложи към циганите техните собствени закони. Законите на Ману. Историята помни и такива случаи. Само че циганите не познават своята собствена история. Иначе биха били по-скромни в наглите си претенции.
  

               


Сектантски Хиндуист в България, обособил се в родното си гето."Циган" произлиза от "Синдар", от. р. Синд(Инд),като са я наричали от западният и бряг Перси и "Ар"- Земя . Другата дума с която са известни е терминът "gypsy", чиито корен е в думата "Egypt". Друга дума, скоято са известни в България е "мангала", което е планетата Марс на Санкрит в Астрологията Джйотиш(загатващ за примитивността, подлостта им и афинитет към кръвта- архетипите Овен и Скорпион).
На изток от р. Инд ги наричат чандала. Извън-класови(untouchable), асоциирани с Луната Чандра и чудовището Чанда, слуга на асурите Сумбха и Нисумбха . Аспект на материалната енергия Майа - Чамунда ги убива.

 

Сингарите(иде от река Синд=Инд) принадлежат към извън-кастовата група, наречена ЧАНДАЛА("отхвърляни от Чандра-дева на Луната"), описана в "Ману-смрити"("Ману-Самхита")!      

           
Хинду "анти-семитизъм".
Унгарският хазар(вляво) гледа Ром-антично към свой родственик(клонинг) от Индустан(вдясно), но дали изповядва вярата му?... Може би да ако е $,но ДНК-то и на двамата е Ром-анско(сингари, от р. Синд/Инд).

              




Змийските царе са главно хабиру "апиру"(номади) и назначават у цивилизованите народи пак от своята "класа". Всеизвестен е факта, че др. Тодор Живков е 1/4 или 1/3 циганин. Барони с нежни имена....
Тодор Живков- незаконен потомък на Борис III от Ротшилдската издънка на "Уиндзор" -ТУК.

Бели сигхани=хазари=персийски евреи/Когато ромите бяха само цигани!




                    





Бащата на Амшел – Виктор, трети барон Ротшилд, беше провъзгласен за съветски шпионин. Излязоха не малко изследвания по темата. Което не попречи през осемдесетте години на миналия век той да се върне във витрината на фамилията, банката “N M Rothschild & Sons”. Стана неин председател и се опита да потуши възникналата вражда – навярно на бизнес основа – между брат си Нейтън Чарлз Джейкъб Ротшилд и сър Ивлин.[По онова време сър Ивлин дьо Ротшилд беше директор на парижката банка “Rothschild Frиres”, семеен надзирател на списание “The Economist”, председател на Британската асоциация на търговските банки и на застрахователните дружества, и така нататък – общо десетина подобни длъжности.] От автобиографиата на Виктор Ротшилд, издадена през 1984 година, както и от други източници узнаваме, че той задкулисно е направлявал министър-председателите Едуард Хийт и Маргарет Тачър, кадрувал е в BBC и в други обществени и държавни институции…

Обиден от обвиненията в шпионаж в полза на Москва, през декември 1986 година, две лета след кончината на Андропов, той адресира отворено писмо до “The Daily Telegraph”. В него категорично отричаше, че е имал някаква връзка със Съветите. Маргарет Тачър не просто го защити, а отхвърли всички упреци:

„Не съществуват никакви доказателства, че той някога е бил съветски агент“, потвърди тя.[www.margaretthatcher.org/document/106210]

Обаче през 1993 година, след явно окончателния разпад на СССР, шестима пенсионирани полковници от КГБ начело с Юри Модин, ръководител на мрежа от задгранични агенти на службата, потвърди, че Виктор Ротшилд е бил петият човек в т. нар. Кеймбриджска петорка.[Вж. Roland Perry – “The Fifth Man: The Soviet Super Spy”, Sedgwick & Jackson, London, 1994 г., стp. 89.]

            


Дали схващате, че става дума за мрежа? Ще бъде жалко за онези, които досега не са разбрали, че на света съществува една партия – на парите. Тя може да се прави, че е разчленена на множество перца и пухчета с най-разнообразни имена. Но на върха на йерархичната й пирамида се намира тайното Политбюро на секретния Централен комитет, оглавявано от фамилията Ротшилд.


Това е изнесено пределно ясно още в средата на ХІХ век от предостатъчно авторитетен и достоверен източник – покръстения евреин Давид Драш, бивш равин на Париж. Той цитирал признанието на друг виден евреин на име Морел:

„Какво могат да свършат най-мъдрите мерки на властите във всички страни срещу широкообхватната и перманентна конспирация на един народ, който като обширна и здрава мрежа се е разпрострял върху цялото земно кълбо и който насочва мощта си, за да обсеби всяко случващо се събитие, стига да е в интерес на името Израел?“[David Drach, Chevalier, P. L. B. – “De l’Harmonie entre l’Eglise et la Synagogue”, Tome premier, Editeur Paul Mellier, Paris, 1844 г., стр. 79.]


                     


Съществуват две основни техники за промиване на мозъци и манипулиране на масите.Първата е „проблем-решение-реакция“,а втората е т.нар.„пълзящ тоталитаризъм“. Те действат в синхрон с цел реализиране плановете на илюминатите, оправдавайки промените, които кукловодите искатда наложат, без да разкриват връзките между определени събития по света.

Техниката, наречена „проблем-решение-реакция“ работи по следния начин. Искате да извършите промени в обществото но знаете, че тези промени ще предизвикат остра съпротива, ако обявите какво възнамерявате да направите. Затова не обявявате открито своите намерения.

Тогава се задейства механизмът проблем-реакция-решение (ПРР). 

Първо сами създавате проблема. Той може да бъде терористична атака, финансова криза или война, в зависимост кой проблем съответства точно на вашите планове. После обвинявате някой друг или нещо друго за проблема, който сте създали.



Второ искате да провокирате реакция на страх или реакция от типа „нещо трябва да се направи“ от страна на обществото. За целта се използват послушни медии, които предават информация, която им поднесете, без да задават неудобни въпроси, а само повтарят версия за случилото се като единствена и неоспорима истина.

Тази версия може да гласи, че Осама Бин Ладен е дирижирал събитията от 11 септември 2011г. от една пещера в Афганистан. Също че свинският грип е смъртоносен и е тръгнал от една свинеферма в Мексико, макар да не е поразил нито едно прасе в света.



Трето, предлагате решение на проблемите, които сте създали и тези решения отразяват вашето виждане за промените, които трябва да се наложат в света.


Разберем ли принципа на действие на техниката ПРР ще започнем да откриваме примери за прилагането му почти всеки ден. Двете световни войни са типичен пример за прилагането на принципа на ПРР. Именно илюминатите стоят зад издигането на режимите на Хитлер в Германия, Сталин в Русия, Чърчил във Великобритания и Рузвелт в САЩ.


Именно те са накарали своите американски агенти да създадат проблема, нападайки държави като Полша, а агентите им в други
страни са взели решението да обявят война на Германия, за да подпалят глобален конфликт, който да въвлече Япония и целия Далечен изток. Ето защо фамилиите Рокфелер, Буш и останалите американски илюминати са финансирали военната машина на Хитлер и нацистите, с които впоследствие САЩ влизат във война.







Харолд Розентал - ИЗПОВЕДТА НА ЕДИН ЕВРЕИН


                      



             
           
                         
          
Цялата истина на света се побира в една голяма лъжа


„В края на краищата Хитлер кого уби?“

Ликвидираният от Моссад американец от еврейски произход Джак Бърнстейн, който петнадесетина години беше гражданин на Израел, свидетелства:

„Едновременно със своите сим­па­тии към ко­му­низ­ма и подкрепата си за него, еш­ке­наз­ки­те ев­реи, кои­то ими­гри­ра­ха в Из­раел от Гер­ма­ния, са склон­ни да одо­брява­т на­цис­тка­та раз­но­вид­ност на фа­шиз­ма. В Гер­ма­ния, по вре­ме на Втора­та све­тов­на вой­на, те­зи ели­тни цио­нис­тки еш­ке­наз­ки ев­реи ра­бо­те­ха в тясно сът­руд­ни­чес­тво с Хит­ле­ро­во­то Гес­та­по при прес­лед­ва­не­то на германските ев­реи от нис­ши­те кла­си и дос­тав­яне­то им в кон­цен­тра­цион­ни­те ла­ге­ри. Се­га, жи­веей­ки в Из­раел, същите ели­тни цио­нис­тки ев­реи, кои­то бяха доб­ре обу­че­ни във фа­шиз­ма по на­цис­тки об­ра­зец и го пред­по­чи­тат, въ­ве­до­ха мно­го от аспектите на фа­шиз­ма в Из­раел.“


Няма коментари:

Публикуване на коментар