Последователи

неделя, 27 август 2017 г.

Триединство на създаването

            

"В началото беше Словото, и Словото беше у Бога; и Словото бе Бог."

Трудно е да се намери фраза по-вярно в природата и също толкова нещастен в разбирането си. Отнасяйте се по различен начин, но също толкова далеч от истинското значение. Източникът на това твърдение е бил запознат с най-фините аспекти на вселената. Но последвалите ретранслатори могат да се похвалят не можеше. Опитвайки се да се коментира понятието "дума", те най-накрая го доведе в лицето на Христос. (Е, всъщност, защото "Бог беше Словото.") Комбинирането по този начин трите части на фразата в едно цяло.

В действителност обаче, тези части отговарят на три различни компоненти на триединния Бог. И Христос е бил само един от тези компоненти. И не означава думата.

коментатори грешки на фразата започва с факта, че те са ограничени само за компонента информация на "WORD" понятия, забравяйки за енергията, която се превръща тази концепция в напълно отделно от Бога, каза същност.

Въпреки това, религиозни теоретици от древни времена, малко се интересуват от това, което днес е известно като всеки студент. Word говорен от човек, е акустичните трептения, модулирани от никакви данни. Ако, обаче, излиза извън рамките на учебната програма, тя може да бъде разбрано, че думата - водовъртеж от енергия, която може да бъде не само носител на информация (и да преобрази света по отношение на информация), но също така и за трансформиране на физическото пространство. Така например, движението на ръцете, изпълняващи някоя работа, също е водовъртеж пространство-времето, модулирано от нашия ум. И така, на "думата" има смисъл универсален преобразуваща сила. Тази сила не е напълно самодостатъчна, но и да го комбинирате с друг въплъщение на бога, също не трябва да бъде. Това е качествено различен от тях.
Вихърът като феномен може да служи както за унищожаване, така и за създаване. Това е енергия, резултатът от действието на която зависи от информацията, записана в нейната модулация. Ако тази информация е от демоничен характер, то този вихър разрушава. Но в този случай "словото е Бог". Тоест, самият Бог беше информация, модулираща думата - вихър, и в тази модулация се е съдържала цялата информация за цялата вселена.

По този начин, горната фраза, от една страна, съобщава, че думата -вихър, е пряк създател на вселената, а от друга страна, ограничава неговата роля в този процес - функцията на изпълнителя. Истинският създател е богът, който модулира този вихър с подходящата информация.

Само една информация обаче може да възбуди творчески вихър. За да се принуди вихрушка да работи и изпълни Божия план, е необходима воля. Източникът на тази воля е друг бог. Или можем да кажем още един ипостаз на триединния бог, който има истинска власт над вихъра.

Силата провокира вихър и го модулира директно с информация от създателя. Това е връзката за прехвърляне между създателя и изпълнителя. И горната фраза ясно идентифицира този ипостас. По точно в неговата средна - свързващата част.

За тази ипостас се казва в фрагмента - "и словото беше с Бога", което подчертава, че за този бог вихрушката е просто инструмент.

Именно в този фрагмент на израза се говори и за Христос, чийто инструмент е било "словото".

Христос като волята, която възбужда и модулира вихъра.

Бог - бащата, който го е изпратил - е умът, който генерира информацията, която модулира вихъра. Самият Свят Дух в християнската традиция отговаря на самия вихър (дума/слово)

Така тройната комбинация от ум, воля и енергия е създателят на вселената, а стойността на горната фраза се крие във факта, че чрез разделянето й на фрагменти тя ясно разграничава тези божествени ипостаси. Впрочем тройното единство на създателя може да бъде потвърдено и от други примери.


Така основната морална етика на зороастризма е "Добра мисъл, добра дума, добро дело". В тези понятия е заключен философският смисъл на тази доктрина.

Можете дори да се кажете основното ръководство за живот. И на исток тази фраза отново е по същество божествената триединна система, която е в основата на Вселената. Мисълта определя информационния компонент на всеки процес. Деловото качество - активност инициира процеса, а думата вихър е самият процес, който реализира мисълта.

Тези три компонента на божеството създават не само Вселената, но и нейното пространство. Това ново пространство е качествено различно от пространството на неговия създател и е второстепенно за него. Разума, волята и действията на това божество се възприемат там съвсем различно - като напълно независими субекти. Във ведическата традиция тези елементи придобиват формата на Сури, Асури и вихрушката змея - вихър. Скритият смисъл на известния мит "за биенето на млечния океан" се крие в създаването на тези основни  елементи на вселената чрез възбуждане на творчески вихър. Сура това е въплъщение на Божията мисъл или може да се каже, че материалната/материализираната мисъл на Бога, която е станала негов ипостас. Асурите са въплъщение на волята на Бог. Вихрите са инструмент, който директно реализира планираното.

Не се отнасяйте към древния ведически мит като проява на религиозен скрипт/мракобесие/. И божествената амрита и други, появяващи се като по чудо, обекти възникват не според "командата на щуката". Митът описва много реален, работещ механизъм, който ги създава. Само че това не е само механизъм в своето действително/реално въплъщение, а скрита от повърхностния поглед, основна същност на всеки механизъм, като устройство изкуствено създадено от раума, с цел да направи нещо, някакво действие. По-скоро целта е резултат от това действие.

         



Резултатът от механизма, формиран от боговете, е показан в мита съвсем категорично. Това е амрита. Но процесът за неговото извличане остава зад кадър. Биенето на океана не е процес. Това е началото/инициация на процеса. Вятър/вихъра, възбуден в океана, предизвиква още един вихър, който е истинският производител на амрита. И фактът, че в мита, самият производствен процес не е показан, показва, че това се случва в друго пространство. Механизмът, формиран от боговете, свързва тези пространства едини с други. Тъй като тази връзка се осъществява чрез вихър, то тази връзка е логично да се назове усукване. Самия механизъм, завъртащ различни пространства, може да се нарече скрутор/портал.


Мисъл - Сур е създателят на този механизъм.



Aсур- това е активен елемент, който възбужда неговия вътрешен вихър. И този усукан вихър вече предизвиква нов вихър в различно енергийно пространство. По този начин скруторът е генераторът и трансформаторът на този творчески вихър. Заедно с трите есенции на Бог, той е четвъртият основен елемент на Вселената. И този механизъм изобщо не е само инструмент на боговете. Това е свещената същност на всички механизми, които някога са създадени от всеки във вселената. Всяка електронна верига, всяко техническо устройство, проектирано от човек или друг ум, се явява такъв скрутор. В този случай Сур не е самият човек, а неговата мисъл, която е въплътена в устройството на скуратора (принципната схема). Асура е волята на човек, който също така вълнува/възбужда вихър не директно, а чрез активни елементи, включени в веригата на платформата (например транзистори или двигатели). Самоувереният вихър под действието на тези активни елементи се възбужда в пасивните вериги на сктутора - резонаторите.



           


Скрутори са също пирамидите, построени от древни цивилизации, а пирамидалната форма е сакрален символ на този механизъм. Свещената същност на пирамидата се състои в това, че Сур и Асур, които са създали този скрутор, не само се реализират чрез своята схема и активни елементи, съответно, но самите те заемат места в пирамидата в съответствие с тяхната функция. И пирамидата им позволява да реализират тази функция. И всяка функция. Пирамидата не е само символ, а основната същност на скрутора.


           




Тялото на пирамидата стоящо на повърхността на земята, се явява резонатор/кухина, в която Aсур - активния елемент (мумия скрита в основата на пирамидата) инициира вихрър от потока жизнена енергия - прана, преминаващ/протичащ под повърхността на земята. 

              

Сур, като създател на скрутора, заема място на върха на пирамидата. Но това място изобщо не е просто символ на нейното първостепенно значение. Мисълта създател на скрутора се концентрират именно устройството на пирамидона, което преобразува преминаващите през него вихри прана във вихри непосредствено реализиращи намисленото директно от този творец/създател.

Сур, Асур и Вихрите се обединяват на базата на механизма на куратора в триединна система, която е предназначена да реализира конкретна мисъл. Както вече беше отбелязано, самият процес на реализиране на мисълта е в енергийното пространство, различно от това, в което е създаден кураторът. И ако ние самите бяхме в това второстепенно пространство, тогава това предизвикано вихруп изобщо нямаше да изглежда като чудотворен образ, който се спуска от небето като вихрушка. Изкривеният вихър предизвиква/индуцира енергийните контури на новата система. И това е съвсем реално за тази енергийна космическа система. По своята същност това е автоматична система за управление, в която енергийните контури, предизвикани от куратора, са обратна връзка. Такава система може да бъде сложна и напълно независима. Намирайки се във второстепенното пространство ние можем да го наблюдаваме под формата на някакъв материален обект или същност. Но действителните действия на тази същност са вихрушка, която генерира резултат, заради който тя като дъщерна система е била индуцирана. По-специално, именно такава дъщерна система,по пътя на своята реална работа е създала за боговете амрита.

Дъщерната система е в известен смисъл копие, което й роди родителската система. Тя също се явява триединна. Въпреки че само три от нейните елементи с пряка проекция на елементите на родителската система, те все пак се появяват в напълно различен вид.

              

В центъра на дъщерната система е ядрото, което е ипостазата на Сур. Именно в ядрото се реализира замисленото. Ядрото е заобиколено от асурични вериги/контури, които изпълняват защитната функция на сърцевината и осигуряват нейното функциониране. В своята функционална същност те са затворени обратни връзки, а цялата система е автоматична система за управление. На свой ред всяка асурска верига включва затворен контур на вихъра и, вълнуващ/възбуждащ го, активен елемент, който е ипостазата на Асура. Вихърът е конфликт между сърцевината и активния елемент, който всъщност принуждава дъщерната система да изпълни процеса, за който тя е създадена.

Дъщерната система е въплъщение в реалността на процеса на взаимодействие на ума/разума, волята и вихъра. Тройната му структура се явява  за мирозданието свещенна, защото е в основата на всички негови компоненти. Тази триединна структура произлиза от схемата на индуцираната на дъщерната система сакрален пирамидален скрутор. Такъв скрутор е тороидален трансформатор, който индуцира асурските вериги на дъщерната система, които съответно приемат тороидалната форма.

           
Поради тороидалната обвивка на асурските вериги, дъщерната система в естествената си форма също има формата на торус.

Но в действителност в реалноста няма да видим никакви торове. И на това трябва да обърнем внимание. Факт е, че заедно с доста точни предположения за ролята на тора във Вселената, съществуват и множество измишльотини, които дискредитират тази истина.


Говорим за някои версии на теорията на торсионните полета. Разбира се, такива полета имат място да бъдат. Все пак трябва да разберем, че това не е само физическо явление, а тор на дъщерна система, индуциран от някакъв скрутор. Всъщност, именно затова механизмът, който обръща торуса, може да се нарече скруторен. (От словото/думите се усуква и Торусът). Това разбиране обяснява защо тези полета не могат да бъдат открити.

Всъщност дъщерната система не съществува в пространството на скрутора, а във вторичното пространство. Също и в това пространство няма да виждаме никакви тори. Доколкото това пространство е усукано по отношение на първичното, то и тороидната форма на ауричните контури на дъщерната система в него е значително изкривена.

По този начин тороидалната форма е само сакрален символ далеч от реалността. Можем да наблюдаваме такъв торус от аурични контури, например под формата на виртуални линии на сила на магнитно поле, но в действителност този торус съществува само в нашето въображение, тъй като реалните асурични контури съществуват само във вторичното пространство, където те приемат съвсем различен външен вид.

Все пак, въпреки факта, че формата на ауричните контури в пространството на дъщерната система е силно изкривена, тяхното семантично съдържание остава непроменено. Независимо от формата на истинската/реалната асурска обвивка около ядрото, тя винаги се формира от затворени, по отношение на нея, енергийни контури.

Този момент е много важен, тъй като ни позволява да разпознаваме с увереност децата. Структурата под формата на ядро и заобикалящата го обвивка на затворени асурски вериги е тяхната характеристика. Само тези контури не изглеждат в съответствие с геометричната форма на торуса, но в съответствие с изискванията за функционалност, наложени върху тях. 

   



Подобна дъщерна система, в частмост се явява атома. Неговото ядро се явява и ядро на тази система, а електроните, които го заобикалят, са само затворени асурски вериги.

Този момент е много важен, тъй като ни позволява да разпознаваме с увереност дъщерните системи. Структурата под формата на ядро и заобикалящата го обвивка/облаци на затворени асурични вериги се явява тяхния характерен признак. Само, изглежда че тези контури не са в съответствие с геометричната форма на тора, но в съответствие с изискванията за функционалност, наложени върху тях. 


Подобна дъщерна система, в частност се явява атома. Неговото ядро се явява и ядро на тази система, а електроните, които го заобикалят, са само затворени асурски вериги.

             


Создаване на физическото пространство




И създаде Сур  скрутор. 




7.7 К золотому веку




С тази фраза можете да започнете описването на всеки творчески процес. Скрутор обединява мисълта на своя създател - Сура, вградена/заложена в схемата/дизайна на самия скрутор, и волята на този създател - Асура, която се реализира от активните елементи, включени в схемата на този механизъм. Тези активни елементи възбуждат усукани вихри в пасивните вериги на това устройство, които директно извършват работата, замислена от Сура. Именно такъв скрутор създава атома, като своя дъщерна система. По-точно, той се индуцира от усукания вихър, възбуден в този скрутор. При този скрутор се намира не в пространството на самия атом, а в първичното относно него пространство.

По принцип функционалността на скрутора се определя от броя на активните елементи, включени в неговата верига, и от сложността на резонаторите - пасивните вериги. Всичко е както при конвенционалните електронни устройства, където ролята на активните елементи се осъществява от транзистори. В случая с атома броят на активните елементи, влизащи в схемата на неговия скрутор, определя броя на нуклеоните, които навлизат в ядрото му и електроните, които го заобикалят. Всеки такъв активен елемент възбужда, сравнително казано, хармониката на общия усукан вихър, която директно и индуцира във вторичното пространство асуричен контур, обикновено наричани протон или електрон. Сложността на резонатора определя броя на енергийните нива, на които могат да бъдат разположени тези електрони. Хармоничната честота съответства на енергията на електроните по отношение на ядрото, а наборът от резонансни честоти на скрутора съответства на набор от енергийни нива на електроните.

Атом, като дъщерна система, е структура, състояща се от три компонента, съответстващи на елементите на родителската система. Ядрото на атома съответства на сура, електронната обвивка, е ипостас на Асура, а енергията на тези електрони по отношение на ядрото непосредствено се явява вихър. Съответно, на тези свои компонентитези атома може да бъде разделен.


Ако хармониката на усукания вихър прескоча от висока честота на резонанс до по-ниска, част от нейната енергия се разпада от общия усукан вихър. Така се образува фотон - пасивен електромагнитен вихър.

Ако обаче хармоничната честота и съответно енергия на електрона надвишат определено ниво, то тогава хармониката се отделя от въртящия се вихър заедно с активния елемент. Така че от асуричния контур, затворен в сърцевината/ядрото, се образува свободен асуричен (активен) вихър-електрон.

     
 
Свободния вихър е обратната връзка, която се отделя от своята система.


Подобни активни електромагнитни вихри се явяват и протоните, както и всички елементарни частици, които имащи маса в покой. Именно индивидуалните/отделните хармоници на общия усукана вихър, създадали атома, елементарните частици, са били индуцирани в нашето пространство.

За да не се създава объркване, е необходимо да се обясни защо вихрите са електромагнитни, а състоящите се от тях  дъщерни системи - материални. Това е съвсем просто. Вселената/Мирозданието се състои от безкраен брой много разнообразни енергийни пространства. Материални се явяват вихрите на това пространството, в което самите ние сме в качеството на наблюдател.

Човекът е в електромагнитното пространство, така че съответните вихри за нас се проявяват като частици, а телата, които се състоят от тях, са материални. Ако по някакъв начин попаднахме в пространството първично по отношение на електромагнитното, тогава вихрите, съответстващи точно на това пространство, щяха да станат материални. Именно от тези вихри са създадени съвсем материални скрутори, които на свой ред индуцират в електромагнитното пространство атоми и всички материални частици.

Физиците някога са изоставили теорията за етера. И съвсем разумно. И въпреки че сега привържениците на ефира - етерни поддръжници - са запълнили цялото youtube, неразрешените противоречия на тази теория не са изчезнали никъде.

Подобно, с такива неразрешими противоречия може да се похвали и квантовата физика, както и всяка друга. Отказът от реалността на основния източник на материя, чрез заместването на неговата маса с абстрактни и чисто математически понятия, не може да доведе до нищо добро. Отхвърляйки идеята, че материалните частици са били образувани от свръх микроскопични частици на материалния ефир, така също е необходимо да се изостави идеята, че нашите материални частици произхождат от математически формули или от някакво абстрактно поле.


Самото поле не възниква. То е предизвикана от друго, вече съществуващо пространство, чрез превръщане на един вид енергия в друг. Примери за такава трансформация могат да бъдат намерени дори в нашия материален свят.

Усукания вихър преобразува асуричните вихри на първичното пространство в нашите протони и електрони. И ако на някой му харесва, тогава тези асурчни вихри на първичното пространство могат да се нарекат етер. (Ако, естествено, под това се разбира, че тези първични аурични вихри не са материален етер, завихряния в които се генерират частици от нашия материален свят, които вече са известни на физиката, но са елементарни частици на напълно различно пространство, първичното за нашия свят енергийно пространство).

Така че нашият свят изобщо не се е образувал чрез съчетаване на частици, които на свой ред се състоят от още по-малки частици от материал (което от своя страна предполага още по-малко разделение и така нататък).


В основата на неговото формиране е атомът.

Както обаче е известно, атомът не е неделима частица. Атомът е дъщерна система, компонентите на която могат да съществуват и напълно независими единици. Така се формират асурични вихри - електрони и протони и пасивни вихри - фотони.

Основната разлика между тези вихри е наличието на активен елемент, който определя останалата маса и електрическия заряд. Активните елементи взаимодействат помежду си на нивото на първичните енергийни пространства, което във вторичното електромагнитно пространство се проявява под формата на сили, които определят дадените физически свойства на материята. Благодарение на това взаимодействие активните вихри - протони и електрони, за разлика от пасивните вихри - фотони, придобиват маса и заряд.

Всички други, по-малки елементарни частици се явяват проявление в нашия свят на елементи от други енергийни пространства, които са първични за нашия материален свят.


Така например самите асурски вихри, попаднали в скрутора на първичното пространство и превърнали се в усукан вихър, породил нашия атом, са познати в нашия свят като кварки. А всяко действие на всякакви активни вихрови потоци на всички първични енергийни пространства се проявява в нас под формата на бозони с различни взаимодействия.

Необходимо ли е обаче да говорим за образуването на материални частици в главата, наречена "създаване на пространство"?

Не само е подходящо, но и необходимо. Факт е, че без да се имат предвид аурителните вихри, от които са съставени атомите, няма смисъл да се говори за материалното ни пространство. Без асурични вихри физическото пространство просто не съществува.

           



Активният елемент принуждава тези вихри, условно казано, да действат или по-скоро да си взаимодействат помежду си. Това взаимодействие е съвсем реалистично, но това не се случва в пространството на асуричните вихри, а в пространството, което е основно за тях - първичното за тях пространство. Действителните хармоници на усукани вихри се обменят действителни действия, които може да се разглеждат като напълно дееспособни механизми. И тъй като тези хармоници предизвикват асурични вихри, тогава във вторичното пространство тези действия позволяват да бъдат открити. Те се проявяват като бозони. И най-интересно е, че тази размяна на бозони между асуричните вихри може също да се разглежда като вихър.



Чрез този различен вихър, асурските вихри получават възможност да се възприемат един друг и възниква нова реалност за тях. Дори не новата, но единствената реалност на тяхното съществуване. Създават я  изкривявания, които въвеждат разликата във вихъра в параметрите на някои асурски вихри по отношение на другите. В резултат, вместо статично съществуващи неразличими едни от други асурични вихър възниква напълнен с движение свят, динамиката на който е породена от определени разлики в завихрянето като разстояние и скорост. Може би тази реалност може да се нарече виртуална, но това е начинът, по който се формира нашето пространство.

Сингулярноста, която е съществувала преди Големия взрив, която ражда Вселената, е основното му звено за предизвикване асурични вихри. Тези вихри се образуват от един и същ и следователно се появяват в един момент, в който цялото ни пространство е концентрирано. Въпреки това, асуричните вихри на нашата Вселената, във всичките си невъобразими суми,  не са възникнали по едно и също време, а се появяват в серия/последователно. И въпреки че времето им на появяване е сравнимо с експлозията, те не се натрупват в един момент. Едновременно с появата си, асурските вихри започнали да взаимодействат помежду си. Между тях възниква един различен вихър, който не само със своите параметри задавал тяхната относителна позиция и скорост, но и породил силата на взаимното отблъскване, заставил е концентрираните в  нематериалната точка асурични вихри да растат до огромни размери. Това е била голямата експлозия, която родила вселената.

Нека си представим себе си на мястото на протона или електрона. Това е асуричен вихър. Всеки друг асуричен вихър, ние възприемаме само чрез разликата. Тази разлика на вихъра се изважда от асуричния, така че ако неговата амплитуда е голяма, тогава амплитудата на ауричния вихър е съответно малка. Струва ни се, че той е далеч. Ако амплитудата на разликата във вихъра е малка, тогава ще бъдем сигурни, че ауров вихър е близко. Така разликата във вихрите определя такава концепция като разстояние.

Част от енергията на този вихър, определена от неговата амплитуда, е известна във физиката като потенциална енергия на взаимодействащи тела. Колкото по-голяма е амплитудата на разликата вихър, т.е. разстоянието между асуричните вихри, толкова по-голяма е тяхната потенциална енергия.

Освен това вихрът освен амплитуда има и честота. Разбира се, за вихъра този параметър не е толкова очевиден, колкото за хармоничните трептения. И все пак, доколкото диференцирания вихър възниква между асуричните вихри, честотата му съответства на разликата в техните честоти

Само че под честотата на асуричния вихър трябва да се разбира не честотата на хармониката, която го индуцира директно (очевидно е, че тези честоти се различават за електрона и протона), а референтната честота на тези хармоници която е еднаква за всички асурични вихри на космоса. Тази честота определя понятието време.

За самия аурен вихър тази честота е неизменна. Но честотата на други вихри се променя лесно. Диференцирания вихър я изкривява. Ако неговата честота е различна от нула, референтната/опорната честота на другия асуричен вихър ще се промени. И, което е интересно, в съответствие с ефекта на Доплер, ние ще мислим, че този асурски вихър се движи спрямо нас.

Така диференцирания вихър определя такова понятие като скорост. Част от неговата енергия, определена от честотата, се появява във физиката като кинетична енергия и колкото е по-висока честотата на разликата във вихъра, т.е. скоростта на асурските вихри една спрямо друга, толкова повече е тази енергия.

По този начин, диф. вихър определя с неговите параметри, или по-скоро генерира взаимно подреждане на асуричните вихри в пространството и тяхната обща енергия. Или можем да кажем, че той създава това пространство. Глобалния диф. вихър, между всички асурски вихри, това се явява и пространството.

С други думи, нашето физическо пространство се формира от набор от първичните частици на материята - асурични вихри и различителните - диф. вихри, които ги свързват, които определят относителната позиция и скоростта на тези асурични вихри в пространството.


В това пространство няма изначални абсолютни координати. Смисъл имат само координатите, които определят положението спрямо други обекти в пространството. Съответно, цялата теория на относителността произлиза точно от единството на пространството и различителния вихър.

Фотонът е пасивна хармоника на усукан вихър. Именно пасивна. Активен елемент, който вълнува/възбужда взаимодействието с други вихри, той няма. Съответно, няма разлика, няма диф. вихър способен да променя скоростта на фотона, което означава, че тази скорост, по отношение на движещите се обекти, е постоянна.


Разбира се, странните ефекти, произтичащи от тази принципна позиция на теорията на относителността, може сериозно да навреди на мозъка. Въпреки това, всичко не е толкова тъжно. Причината за постоянна скорост на светлината е, че самият фотон - това всъщност е диференцирания нееднакъв вихър. По-точно неговият бозон. Въпреки това, за разлика от бозона  деф. вихър е породил нашето пространство, не се генерира хармоници индивидуален активен вихър усукани и навита от вихри (атоми). Самия фотон е част от усукания вихър. Той е неговата пасивна хармоника, което се явява действие на самите скрутори като пълноценни механизми. С тяхна помощ атомите, индуцирани от тези скрутори, взаимодействат помежду си. Въпреки, че това взаимодействие е различно от взаимодействието на асуричните вихри, които създават концепцията на физичното поле, но и взаимния обмен на фотони също е компонент на глобалния вихър разлика и има своите свойства. Този обмен между фотоните, образува нежду цялата съвкупност от всички атоми на вселената тази част на глобалния разлика вихър, която се явява общото енергоинформационно поле на вселената.

Разстоянието, което един фотон преминава между два асурски вихри, е размерът (амплитудата) на различителния вихър. Доплеровото изместване е неговата честота. Моментът на пристигане на фотона определя фазата на този вихър.

               



Както е известно, други параметри за хармоничните трептения няма и не може да има и следователно скоростта на фотоните може да бъде само постоянна.

Причината за това странно поведение на фотона е липсата на активен елемент

Активният елемент това е Asur/Асур. Неговата непоклатима воля е един от основните принципи на Вселената. Това качество на Асура може да се намери в мъжкия характер и в асуричния вихър. Асурските параметри са непоклатими, което е основният източник на принципа на относителността. Всеки протон или електрон, притежаващ активен елемент, се смята за център на Вселената и целият свят се върти около него. Неговият размер и честота са стандартите за разстоянието и времето.

Пасивен вихър се явява неговият инструмент. В този случай, измерителен. Фотонът трябва да донесе информация за друг асуричен вихър, разстоянието до което съответства на размера (амплитудата) на диференцираният вихър. Само тази амплитуда се определя не амплитудата на самия фотон, а времето му на полет между два асурични вихра. Следователно, за да отговарят на това разстояние, скоростта на този полет трябва да бъде строго дефинирана.

Всъщност можем да кажем, че фотонът като такъв въобще не съществува. Това е само проекция на предаването на действието от един активен вихър на друг и закъснението на това предаване съответства на амплитудата на разликата във вихъра между тях.

И въпреки че собствените параметри на другия ауров вихър също са непоклатими, разликата във вихъра ги изкривява. Поради това, скоростта на асурските вихри спрямо всеки друг, за разлика от фотоните, може да варира. И това се дължи на факта, че между тях, възниква диферинциран вихър които ги променя.

Оттука следва друг принцип на теорията на относителността. Честотата на разностният вихъра не може да надвишава честотата на самите аурични вихри, съответно, и тяхната относителна скорост не може да надвишава скоростта на светлината. Обърнете внимание, че това ограничение важи именно за ауритетни вихри. За скоростта на частиците, които се явяват проявление в електромагнитното пространство на елементите на първичните енергопространства, поради усукване на тези пространства, скоростта на светлината не е ограничена.

Що се отнася до асурските вихри и състочщите се от тях материални тела, то при приближаване на скоростта им към тази граница, ефектите обикновено не са съвместими с възможностите на човешкия ум. И това е съвсем естествено. Контурът на вихъра, движещ се(преместващ се) в пространството, се простира/разтяга в спирала. В същото време трябва да възникнат противоречия, които могат да бъдат коригирани само чрез изкривяване на самото пространство - време.

Наистина, опитайте се да опънете спиралната пружина, като запазите диаметъра си. Това е невъзможно. Но абсолютните параметри на асурските вихри са неизменно постоянни. Диаметърът на спиралните пружини може да се запази само чрез намаляване на техния брой. Това означава, че движението на самия вихър трябва да доведе до факта, че честотата на този вихър ще намалее. Продължителността на времето му ще се забави.

От друга страна, такова разтваряне на вихъра ще бъде възпрепятствано от активния елемент, който, в противовес на този, се стреми да обърне енергията във вихъра. Активният елемент генерира/поражда масата на асурския вихър и следователно неговото противодействие на увеличаването на скоростта на движението на асуричния вихър ще се прояви под формата на увеличение на инерционната сила, която предотвратява ускорението. Това означава, че масата на асуричния вихър ще се увеличи.

Да разтегнете същата пружина до края, като запазвате спиралата и е напълно невъзможно. Следователно, колкото по-близо скоростта на вихровото движение се приближава до скоростта на светлината, толкова по-бавно ще тече времето и толкова повече ще нараства съпротивлението на активния й елемент, изразено под формата на инерционна сила. Масата на асуричния вихър наистина ще се увеличи до безкрайност.

Въпреки това, фокусът на теорията на относителността се крие във факта, че колкото и бързо да се движи асурският вихър, в действителност той остава непроменен/неизменен. Всички негови изкривявания са само "измама" на разностния вихър(РВ), който нарушава/изкривява параметрите му за други асурични вихри. Но доколкото РВ, всъщност се явява нашето пространство, за нас тази "измама" е повече от реална. Тя става физически закон.

От гледна точка на създателя, Вселената може да се разглежда като виртуален модел, който може да се реализира дори и чрез софтуер. Skrutorа в този случай, възбуждащ в първичното пространство   вихрушка предизвикване атом, е нищо повече от рутинна среда за създаване на общ софтуер, програмна среда на мирозданието. Незчислимо число такива съчетания/подпрограми, съответстващи на броя на атомите във Вселената не се нуждае. Това е още едно, на комбинация може да бъде, че последователно изчислява състояние на атома в вселената и вихри, настъпващи в същото време в "резолвер" създател устройство са усукани вихри индуцират атома. Тези усукани вихри в първичното пространство могат да бъдат разположени, както ви харесва. Например под формата на редове и колони на матрицата. Разностният вихър размества индуцираните от него атомите, така че те да формират цялото разнообразие на  пространството, което ние имаме възможност да наблюдаваме. Чиста математика. Всъщност, именно функцията на skrutora, която преобразува първичното пространство в материално и генерира всички математически закони на това пространство.

Можем обаче да обмислим обратното. Можем да кажем, че скрутора се явява е математическа функция, която усуква първичното пространство и го превръща в материалния ни свят. На всеки както му е по-удобно. Фактът, че математиката се намира в сърцето на нашия свят, не изисква доказателства. Необходимо е "просто" да разберем как от виртуалната матрица от математически параметри възниква един свят не по-малко реален от пространството създадено от неговия творец - създателя?

Създаване на материалния свят

http://abvedi.com/triedinoe-sotvorenie-mira

Няма коментари:

Публикуване на коментар