Последователи

петък, 28 юли 2017 г.

Загадките на древните цивилизации. Рептилии и тяхната роля в историята на човечеството

                   





Вече много от хилядолетия-предполагам скритата присъствието на нашата планета нечовешки интелект. Представителите на тази цивилизация живеят в подземни градове и директно в живота на човека, не пречат. Въпреки това, има всички основания да вярваме, че те са били създатели от паразитната мощна пирамида за контрол на съзнанието на представители на т.н. глобален "елит", което те не са дори и в генетичните условия "чужденец".

Но това не винаги е така. Древните легенди, описват събития от древни времена, когато не-човешката раса току-що се е появила на нашата планета.



               

Знакомство с Глубинной книгой

Ето как обяснява значението на тези образи - според Ведите и други традиции на народите на Земята - пазителя на древната ведическа традиция руския пътешественик, биолог и антрополог Г.Сидоров:

"Сега, има едни устни разкази за велика космическа битка. За този ужасен момент, когато е била унищожена планетата Astra, или Phaeton и е бил опустошен близкия до нея Марс. Неговото море изчезва/изпарява се и той беше изгорял. И светът на Земята се роди след това ...
Тази легенди са на около два милиона години. След събитията, разказани в тях, са били записани на страниците на книги, но милиони години, никакви книги, не издтржат. Затова тези древни събития и са се превърнали във веда за Велес и Рине. Велес според легендата победил врага си, опустошил неговото "Орлово гнездо" на небето, но Рин паднал на земята и проникнал в недрата на планетата. И там са оцелели. На Това много малко изследователи обръщат внимание. А това би било необходимо.

И още Рин седял на дракон. Влечугото било негов съюзник. Сериозно влечуго! Според Ведите, от неговия вик са били унищожени планините, а от огнения му дъх морето се изпарява. На Марс, това просто се е случило. Нито един от нашите зомби учени не осъзнава, че митът за битката на Велес с Рене, където дракона, е първата в света легенда за пристигането в Слънчевата система на могъщи нехуманоиди.

Факт е, че във всички слоеве на земята, като се започне с триас, има следи от дейността само хора. И преди два милиона години в близост до пространството се появи влечуги. И тъй като те не изчезват. Той започна дълга война с човечеството yascherogolovymi. Тя отива в нашето време. Жалко е, че в Веда няма описание на НАПИ. Какво прави той?Но това са подробности.


Факт е, че във всички слоеве на земята, като се започне с Триас, има следи от дейността само на едни хора. И ето преди два милиона години в близост до пространството се появили влечуги. И тъй като те не са изчезнали. Започнала дълга война на човечеството с ящероглавите. Тя се води и в нашето време. Жалко е, че във Веда няма описание на Рина. Какво ли представлява той? Но това са подробности.


В онези дни на Земята е паднал гигантски астероид, а може би повече от един. И от падането му под водата отива люлката на черната раса - легендарната Лемурия. На планетата рязко се променя климата и започва терциера изчезване на флора и фауна. Има т.нар четвъртичен застудяване. Лошото е, че планетата периодично е разтърсвана. И нашите предци е трябвало да я спаси с помощта на мощното гравитационно поле на изкуствено създаден спътник. Трябва да знаете, че Луната е построена на древното човечество ...

Аз ще ви кажа, че преди около седемстотин хиляди години на Луната и на Марс са възникнали нови колонии на земляните. Но се случва бедствие, нещо подобно на това, което наблюдаваме днес. Древна човечеството кой знае защо, започнало катастрофално да деградира. И както ви казах по-горе, за относително кратък период от време човек се превърнал в нов вид архантроп, който е кръстен в науката неандерталец. Ясно е, че и лунните и марсиански колонии на древна раса също се израждат и умират. Има закон: нито една малка колония не оцелява без мегаполиса.

Но, както ви казах, във високите географски ширини, а на север и на юг, групата на кроманьонците оцелял - пазители на древните знания и потомците на тези, които се присъедини към нея от смъртта, прероден общество. Оцелелите излязоха да общуват с далечна родина, стартира нов кръг от еволюция. Това се е случило преди около петстотин хиляди години. Но ако смятате, че митът задревношунерския Atraharsise, новата цивилизация на хора-богове на Земята продължава розови сто хиляди години.


Факт е, че според шумерската легенда преди около четири хиляди години една мистериозна планета Нибиру, която се предполага, че се намира в покрайнините на Слънчевата система и принадлежи към поредното Слънце на Земята пристигнали някои Ануннаки. Според описанието и статуетки от прото-шумерската култура Убаид били много реални влечуги. По това време, не-хуманоидите дошли на Земята с мир. Те заявили на белите богове, че тяхната далечна планета постепенно губи атмосферата, и че за да се запази е нужно злато. И то много.

Веднага възниква въпросът защо белите богове на земята приели бившите си врагове и започнали да ги подкрепят? Отговорът може да бъде само един. Нашите предци не са били толкова силни, за да откажат на Не-хуманоидите. Те разбраха, че втора война, след дегенерация на по-голямата част от човечеството срещу анунаките няма да бъде спечелена. Със сигурност белите богове са знаели за подземните бази на Не-хуманоидите и желанието им да се възползват от планетата, но за съжаление, не са имали избор. Може би нашите предци са знаели тайните стратегии на своите врагове. Имам предвид, информационото въздействие, което довело до израждане на обществото и превръщането му в един нов вид полумаймуни ...

                 

Във всеки случай, древните мини на земята са намерени. Те са разположени в южната част на Африка, и се оценяват от съвременните учени на повече от сто хиляди години. Дори и тази оценка води до страхопочитание. Оказва се, че златото се е добивало когато според съвременната наука, кроманьонската раса не е съществувала. Но тогава, кой е изкопал тези мини? Оказва се, че неандерталците. Няма кой друг.

В действителност златни мини са много по-стари.Те са най-малко на двеста или дори и триста хиляди години ... Но да се върнем на мита. На първо място, както е посочено в шумерските летописи, самите анунаки добивали злато, но скоро се умори и реши да създадат роби. След това илюминатите си намерили вратичка. Те казват, че цялото човечество днес, е създадено изцяло от влечугоподобните.

Вече казах, че анунагите не са се страхували от белите богове. И техният проект за създаване на нови хора от архантропи не е можел да бъде спрян от нашите предци. Какво е направено? Annunaki добавят на архантропите само части от гените на бели богове, в Далечния изток -  синантропи на юг- питекантропи  и неандерталци. По този начин се появила основа за появата на две велики раси от хора: жълти и черни. Именно тези хора са хибрид и принудени да работят в Африка за производство на жълт метал ... От тук и раболепие, пред дракони, характерни за китайския народ. Както можете да видите, не е толкова сложно, колкото изглежда ...

Според мита много скоро хибридното човечество се размножило, и е трябвало да бъде разпръснато ... Но митът е мит в него са пропуснати много неща, и за тях можем само да гадаем ... На първо място, не се споменава за войната на земните боговете с анунагите. Такава война е имало при това не една. Паметта за нея е запазена в народните традиции на всички, без изключение, потомците на бялата раса ... И не-хуманоидите, загубили тази войната е загубен и защото променили своята стратегия. Тази война е принудила анунаките за победа над белите боговете да хвърлят в техните редици троянски кон ...

Това е стара доказана технология. В историята за Атрахарсис се казва, че преди триста хиляди години по-голямата част от анунаките били принудени да напуснат Земята. Интересно е, че заминаването им съвпада с появата на хибридни раси на Земята. Всичко това води до извода, че влечугоподобните са отишли от нашата планета против своята воля. Очевидно е, че генетичната намеса, за създаване за себе си  на робите, е заставило бели богове да поставят гущероподобните на място.

На земята са останали само представители на анунаките, които са се подчинили на върховния бог Енки и вече не се опитвали да му противоречат. Така е по митът. В действителност yascherogolovye предприели интересен ход. Аз го наричам "Троянски кон". Легендата разказва, че след всички тези битки триста анунаките отишли в рая, и триста останали на Земята. При това невидими за хора или богове. Сега нека да си припомним, че в далечния север според древните небето се слива със земята. За какво говори това? Не показва ли това че тази сто анунаги са отишли на север? Изглежда точно по този начин. Така че, пътя на тези замаскирани гущероглави лежеше в покрита с ледници Европа ...

Легендата разказва, че анунаките останали на Земята. Не много, около триста ... Перфектно владеейки генното инженерство, те са имплантирали психическия комплекс на гущер-анунаките в тялото на част от белите богове. И така, че този геннен комплекс, изцяло и напълно да се предава по наследство. Това е троянския кон.

Интересното е, че точно същия генни технологии, са използвани египетските жреци на Амон, за създаване на Богоизбрани. Само че за последните е избран друг генетичен комплекс. Не от влечуго, а неандерталски. Той преминава по женска линия от поколение на поколение. Ето защо, потомците на бащата на Авраам генетично са наполовината от неандерталците. Оттука, те имат тази страст за присвояване наготово. Но това е само едната страна на монетата ...



Твърде много изследователи изучавайки психологията на потомците на бащата Авраам, изумени, че те имат съвсем различна за обкръжаващата ги външна страна. Те сякаш са извънземни от друг свят. Не от земята ... Всичките техни концепции са обърнати с главата надолу. Фактът, че бяло, те виждат като черно и обратно. Разбира се, всичко това, което ви казвам, не е вярно за всички членове на това племе, но в много голяма част от него. По принцип в основата си азиатско и африканско.

                            


http://planet-nefelana.ucoz.ru/forum/18-99-22


Можем да предположим, че на територията на културата на гущероглавите Убаид, те самите са които изобразяват хората в статуетки, имащи генетични отклонения в посока на рептилиите. те са били родени, очевидно от хора с гените на Ануннаки. Защо така? Да, защото у фигурките няма опашки. Ясно е, че това е хибрид. Ануннаките са с опашка. Това се посочва в изображения на китайски, японски и други рисунки ...

Фактът е, че анунаките са същества, които не разполагат с дясното полукълбо. Те са изцяло с лявото полукълбо. Какво показва това? Това че тези зверове са продукт на един напълно различен свят и при техните представители, отсъства многоизмерната полева съшност, която нас хората ни свързва с Твореца. Ето защо те не разполагат с дясното полукълбо на мозъка. Те са много добре развита логика и способност за абстракция. Но ако тези товари разбират законите на развитие на света по-долу чрез логика, то ние, хората, имам предвид не, биороботите с леви-полукълба  а съвсем нормалните хората, които получаваме знания от по-горе, чрез прочитат на информация от полето. Това, което наричаме интуиция. Сега, нека да си спомним, се счита ли се, нашата земна наука с интуитивно познание?

... Виждатели ли какво се оказва. От една страна, те, гушерите, които се борят, за да отключат в човека дясното му полукълбо, а от друга - се опитва да си променят манталитета, да изменят своята психика като я доближават до човешката. Очевидно е, че в Боливия и Перу за дълго време е имало една лаборатория на  хибридните анунаките за изучаване на централната нервна система на нашия вид. Далеко от севера, и в Европа, на тихо място. Но до тях очевидно са достигнали боговете от Боливия - белите виракоча. И лабораторията престава да съществува.

                 

Но да не се разсейваме. Ние правим сравнение между нашата и психиката на влечугите. Както можете да видите, работния план на епифизната жлеза и дясното полукълбо при човека е по-организиран. Ето защо, биологически и духовно, ние сме много по-напред от анунаките. Така трябва да бъде, защото те са влечуги, а ние сме представители на прогресивен клас. Но, както можете да видите, тези люспести момчета са доста упорити. Те не падат духом. Техния "троянски кон" е развърнал на Земятаа такава дейност, която понякога може да доведе до отчаяние.

Установихме с вас две от групите им. Една група - триста лица, които се криеха на земята, и другите - тези, които са останали някъде в небето. За тези, които са на Земята, според мен, ясно. Не е трудно да се отгатне, че това са едни и същи, които постепенно дойдоха на власт в Атлантида. Платон, който описва падането на духовността на своите управници, разказва за времето, когато е имало смяна.

В Атлантида тези същества под формата на хора са идвали на власт, съдейки по случилите се събия, два пъти. За първи път преди около 40 хиляди години. Именно те, са отприщили Първата световна война между Атлантида и Ориана, следи които и днес може да се видят по цялата планета. Тази велика битка именно е "преселила" в южните ширини кроманьонците. В действителност, бежанците от севера и загиващия запад. Това беше по това време когато колония от земляните на Луната и Марс са били унищожени. Този път те не са били възродени.

Втората световна война, тези същества в човешка форма, отново от Атлантида, организирали преди около 13 хиляди години. След това се прилага оръжието: мощни йоносферни енергийни удари по тектоничните плочи. Именно тази война е генерирала - Великия потоп - голямо наводнение. Не е шега работа: в света на дъното на океана потънали наведнъж три континента! Вълна цунами заляла цели континенти. Сега разбирате откъде са се взели на Пиренеите, в Централна Европа и Африка, оцелелите от Атлантида? Откъде в Египет се появили онези, които заменили култа към слънчевия Ра с култ към Сет Амон?

Но тези генетични изроди са били сравнително малко. Някои от тях са укрепени в страната Keми. Другите окупирани от Убаид/Дуказ са по-късно Шумер и Вавилон. Всичко, което сега ви казвам, се е знаело от вавилонския свещеник Шамаш Берос(праправнука му днес живее в Ешкинази Зара- раптилчето Св. Беров). Според него, в един забравен от хората шумерски град на брега на река Тигър, чието име Сиппар, се е съхранявала най-огромната библиотека на свещениците. В нейните книги се разказва подробно за всички тези събития ...

              

Трябва да се разбере, че не само египетските жреци на Амон са работили по създаването на свещеническа армия от богоизбрани. До голяма степен това се правили и халдейците. Тъй като и над тях, са стояли едни и същи полухора-полуаннунаки. Не забравяйте, където е написана Тората, Талмуда и Кабала. Всичко това е създадено във Вавилон. Не от египетските жреци а от халдейците. И не от тяхното свещенничество, а неизвестно от кого. Кой мислите, е написал за йудеите техните свещени текстове? ...

                  

Нека поговорим за тези аннунаки под формата на хора, които са се преместили, според мита, на небето. Ясно е, че тези генетично модифицирани създания не са се отправили на небето. Техните господари са ги насочили към Европа, именно това е мястото, където те са намерили убежище. За известно време тази група е живяла сред европейските неандерталци и питекантропи едни до други. Придобитите знания им позволи да се защитават.

Но 40000 години, след първата световна война между империите, когато в Европа от запад и север нахлуват мигранти, а нехората се обзавели с многобройни "поклонници-овце". Те са станали лидери, свещеници, с една дума, елита, който ръководи компанията от т.нар кроманьонци. Но, въпреки това, потомците на анунаките не споделяли своите знания с тези, които те управлявали. Тайното знание на люспетите "богове" техните предци, се е разпространявало строго само в генетично модифицирана среда.

                  


След втората световна война, те приемали на тяхна територия и други преселници. Атлантида е била унищожена, преселение в Европа на много хора. Предшественици на същите фризове и протокелти. Те са били известни в Европа като Албани. Името "Албания" и "албанци" възникнало точно от тази дума. Всички тях модерната историческа наука отнася до палеоевропейците. Именно тези следпотопни преселници хибридните Ануннаки и оглавяват.

Криза на власта при тях започна, когато от Карпатите от източно европейската равнина и Сибир нахлули племената бореали. Но той не трае дълго. Отстъпвайки на чужденците част от централно - европейска Албания а гущероподобния елит се преместил в Англия. Друга група от тях, напротив, се премества на юг от Алпите, в посока на Апенините. Уест Албан не го направи. В Иберия по това време са наложили различна култура, корените, на която идват от Африка. Именно от палеоевропейците е бил наложен великия Рим.. По-точно, от техния елит. И не трябва да се мисли, че той е възникнал под влиянието на доплавалите от Мала Азия до бреговете на Тибър троянците.(Каквато е историческата. Наистина от кои други племена наследници на земните бели богове би могъл да възникне Рим освен от троянците - бел.ред.)

Тъмните свещеници, или по-скоро, полухора-полуаннунаки, използвайки древните знания на организацията на обществото събрали около себе си разпръснати племена палеоевропейци и придошлите от Алпите бореали, и създали както ние знаем Римската държава. Това е мястото, където всичко започна. От Рим. Защо етруските, нашите близки роднини го мразеха. Очевидно е, че техните свещеници са се досетили какво се случва.

               

Сега, нали знаете, откъде се взеха кървавите гладиаторски борби и дивите зверове на арената - лъвове, мечки и леопарди - беззащитни жени, деца и възрастни хора? Кой би могъл да харесва такава сцена? Само нечовеци с гени на гушероглави. Защо? Тъй като при подобни люспести винаги е имало и има отвращение към човека, като вид.

За да ви докажа това, достатъчно е да си спомним, че в империята на нашите предци не е имало нищо подобно на това и никога не се е практикувало. Ако имаше битки, под формата на търсене на истината, така наречените "Божия съд". Мисля, че сега са по-точно ще се разбере трагедията на финикийския Кар-Хадшта или Картаген. В своят Сенат са се окопали в "светските/земните" потомци на анунаките, в Рим, са потомците на тези, които са отишли на север. Тандема от нечовеци редовно подхранва и кървави войни между две различни или повече държави. Стара доказана технология: трябва да победи най-силния. Рим е бил по-щастлив. Всъщност в него и сложи генетично модифицираните нехора. Той е бил нужен за да продължи войната, която започнали предците им преди хиляди години ...

Техните домакини ануннаки дали на всяка група от "троянските кон"  съвсем различни знания. "Земните" - тези, които са останали в Мала Азия, получили цялостни познания за финанси и банково дело. Те са били обучавани как да се превръщат злато и скъпоценности в фалшиви хартийки, и как чрез тази измама чрез лихва по заемите, да завоюват не само потомците на белите-богове борейци и хиперборейци, но и на цялата планета.











Луната като основна „рециклираща“ станция

Няма коментари:

Публикуване на коментар