Последователи

четвъртък, 8 юни 2017 г.

GIFs - 40


                         







Звук за твоето Аз е М, а звукът, за този, който отваря всички врати е "Р". Негови са всички числа. Звукът Мрррр... отваря всички врати/портали. 

Другия звук който издават е Мяу/Яо/Мао < = Аом/Ом, друго ОМ,... реверсирано. 

И когато поглеждат в себе си( когато мяукат) ще пропадат надолу към крепоста, където ги тегли КА. 

А другата половина от Ман които носят в себе си просветлението в Омая и се наричат Манас и ще са Отци. Когато поглеждат в себе си ще политат нагоре, към Небесното царство където ги тегли ОМ. 

Котката със звука "мяо" слави ЯО -луният дух "Ару" 

Кучето със звука "ау/ав" сляви РА ."Aв"или звуков лай "Ау", е поздрав и бележи възкресението на Рa към вечния живот. 

Ако кучето служи на Рa, вълка и котката са Aрa служители .




В египетската митология , котката се е почитала като покровител на къщата . Идваща от слънчевата система е свързвана с подкрепата и към бога слънце Ра. Съвременният размер на котките съвсем не отговаря на преди хилядолетия назад във времето. Тъй като са , котката не се е подчинила на Анубис и е останала вярна на принципите си е била наказана да придобие сегашния си вид . Звукът, който издават котките има лечебен код - мяу / MAY / Маул реверс на Аум/ОМ .




Петоъгълен модел на Земята и Венера






Златният правоъгълник
















Вортекс- геметрия


Твърди тела




















"Всяко небесно тяло, в действителност и всеки атом, произвеждат определен звук за сметка на своето движение, ритъм или вибрация. Всички тези звуци и вибрации образуват универсалната хармония, в която всеки елемент, със своята собствена функция и характер, допринася за цялото. Звездите в небето пеят музика, дори и само да имахме ушите да чуем. " ~ Pythagor Πυθαγόρας 570-495.BCE




Болка в човешката психика е като огън, който Алхимията пречиства за да направи велико дело. Болката, мъдрост, нека си вали, защото с търпение, поток и движение ще бъде качество на въздуха. Божествения дъх е изключително важен за осъществяването на това велико дело. Има един вид алхимия за трансформиране на болката в катарзис, за да попречи да се превърне страдание.



Блажени онези, чийто пороци умрат пред него. Основната тайна на Великото Дело, е способността да се убие Аза и да се възстанови живота на мъртвото същество.

















Вяса Бхагавадгита












Няма коментари:

Публикуване на коментар