Последователи

понеделник, 5 юни 2017 г.

МИСЛИ ФОРМИ 14



Дългогодишния лихвар от Асеновград, асуро-мангала Румен Дерменджиев-Мунгата(бели цигхани - хазари) и кука на ДС-ТОРА НОСТРА(за пране на пари) е добре известен с това, че наскоро спечели баснословните 548 000 лв.от #НеделнияДжакпот и печелил над 141 000 лв. и над 98 000 лв. в рамките на месец.

Няма кой да свали Румен Демерджиев от трона!!!

Царят на електронната рулетка за пореден път в последните два месеца печели солидна сума в казино #efbet Пловдив! Феноменалният играч, който е автор на израза: „Който не е кука, той не печели", още веднъж доказа колко е прав, защото грабна нови 431 647 лв. от любимата си електронна рулетка! Не е лесно да си на върха - за големите печалби се изисква най-вече сътрудничество с ДС-ТОРА НОСТРА!

             
                   

В КАЛИ ЮРГА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ЗАКОНА ЗА СЪОТВЕТСВИЯТА В ПСИХИЧЕСКИЯ ЖИВОТ Е ПОЕТ ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА СИВИТЕ

Законът за съответствията в психическия живот - не можеш да помислиш да сториш другиму нищо, колкото и потайно да е то, без същото да се случи и на теб.
Не е изключено възмездието да се съдържа още в самата технология на подслушване на вашите мисли.


                

Мусалà, с предишно име Сталин (Предишно наименование на върха не е запазено), е най-високият връх в България и на целия Балкански полуостров с височина 2925,4 m, измерено от равнището на пристанище Варна. По-висок е с 8 m от връх Митикас в планината Олимп, Гърция и с 11 m от връх Вихрен в планината Пирин, България.

Мусала = Защитник на Балканите(смяна на името = отпадане на защитен тотем)

Името Мусала на словото РА прочетено както при руническите надписи, Магура и хиперборейската Торе от дясно на ляво:

Мусала = Мос Ала,,<= Аламос

Арианите по-света, както и Путин вярват, че ако телата им бъдат погребани в земята след смъртта, ще бъдат възкресени от Христ/ Хор от мъртвите за вечен живот, след като той успее да разчупи оковите на Земята <= Аламос (ите) и избяга от земния ад, за да засенчи Слънцето Ra и се превърне в ново слънце Кон (ия) = Chorus/Хо-ар-Христ.(антагонист на Раох-Теос).

Връх Мусала като оръжие на Баала Рама

Баларама е продължител на шестото превъплащение на Вишну. /Става дума за Паршурама – Рама със секира./ Той бил браман с предназначение да погуби кшатрите.
Бала Рама(Белобог) имал за оръжия : хала - орало, мусала - чукало, с което мелел брашното. Той предал на хората знанията по земеделие и бойно изкуство. Заради ралото бил наречен Орача - Гер. Чукалото-оръжието на Херкулес или Геракъл - подобен на Небесния орач. Той е и Хероса на тракийците, и Герос (гр. силен, здрав) и Герой и Хор - небесния орач - орела*гаруда* .

Името на героя носи и град Пловдив – Пулпудева –
Баладева. Най-северното пловдивско тепе – Небет тепе
на всички езици значи „защитник”.

Древен бог, на който евреите насила му сложили рога, за да го изкарат Сатана и Дявол – това е Бал /Баал/! А Неговата Сила (на Баал) е носела името КиБаал или Кибела/!”

По мнението на хасидските кабалисти сега е точното време да се отцеди делтата на Волга близо до Астрахан, а след оголването да се появи наводнения през 1666 Хазарския Итил стари Астрахан = Мека библейския Ерусалим пръвия храм - ". Храмът на Соломон" .

Втория Храм (Крим), и третият храм (Москва) - са "под една корона," доминирани от един ариански Цар, оръжие на Хабад, а именно, Владимир Путин,

Целта на Хасидите е възстановяване на "Храма на Соломон", атомната бомба положена в олтара, и след това ядрен взрив, с което "Бог Иеова" ще жертва цялото човечество. От олтара, на "Соломоновият храм" бележи точката на най-тънката част на обвивката на Земята, ядрена експлозия на този етап ще доведе до разрушаването му, и освобождаване от вътрешността на Земята на нейното ядро Chora Христ, т.е. древния дракон-змия Ka, което ще му даде изход през света на мъртвите ... от ада в космоса. Това ще бъде "цезарово сечение", произведено във връзка с Майката Земя, генериране на

"Цезар" = Ka-цар.

Унищожаването на обвивката на Земята ще промени гравитационните сили, което ще доведе от своя страна до експлоадиране на кухата черупка на Луната, и на този който е в нея, бунтовния дух Yis_Ar ще се събере с тялото си - излязло от утробата на Земята Хор-Христ по езикова формула:

Ka_Ar Yis_Ar = + (Na + Ве) _Ar = Kaos_Ar(Хаос_АР) = "Цезар"

тоест, създавайки "Kaos/КА-ОС" = хаос, блясък в Вселената и поява на второ, "Black Sun/Черно Слънце", опитващо се да засенчи -Ра, абсорбирайки го.


Новият областен управител на София с предложение към президента Румен Радев да се смени името на връх Мусала

               





Глобиха момиче със 100 лв., защото пие бира пред блока си

В КАЛИ ЮРГА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ЗАКОНА ЗА СЪОТВЕТСВИЯТА В ПСИХИЧЕСКИЯ ЖИВОТ Е ПОЕТ ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА СИВИТЕ

Законът за съответствията в психическия живот - не можеш да помислиш да сториш другиму нищо, колкото и потайно да е то, без същото да се случи и на теб.

Не е изключено възмездието да се съдържа още в самата технология на подслушване на вашите мисли.



ПУТИН ПОЗДРАВИ ГУГУТКА

Дори гълъбите знаят кой е Шефът!

СЛЕД КАТО АТАКУВА С ХАРП МОСКВА РЕЙТИНГА НА ШЕФА СКОЧИ НА 101%


                 


                        
Средно с 1,38% поскъпна електроенергията за бита от 1 юли, така реши Комисията за енергийно и водно рекетиране (КЕВР), начело с кука от ДС - наследник на Багрянов.

Най-голямо ще бъде увеличението на цената за клиентите на ЧЕЗ България – с почти 2%. В Югоизточна България, където оперира EVN България, цената ще бъде увеличение с 1,5%. За Енерго Про поскъпването на тока за битовите потребители ще бъде в рамките на 0,22 на сто, става ясно от публикувания доклад на работната група на КЕВР.

               




ДЪРЖАВНИЯ ДЕПАРТАМЕНТ "ТИХО" ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗНАЧИТЕЛНОТО НАРАСТВАНЕ НА "БЕЖАНЦИТЕ"




ЕВРЕИ НАСТОЯВАТ ЗА МАСОВА ИСЛЯМСКАТА ИМИГРАЦИЯ В АМЕРИКА И ЕВРОПА

Това е добре за икономиката.

Въпреки многократните усилия от страна на президента Тръмп за ограничаване на бежанските настанявания, Държавния департамент тази седмица тихо вдигна ограничението за броя на бежанците които могат да влизат в САЩ.

Резултатът може да бъде удвояване на бежанци, влизащи в страната, от около 830 души на седмица през първите три седмици на този месец до над 1500 души седмично, през следващия месец, според бежански застъпници. Десетки хиляди бежанци, чакат да дойде в Съединените щати.

Въпреки факта, че САЩ е най-расистка държава в цялата човешка история, в която живеят най-лошите от всички гои, милиони от третия свят умират да дойдат да живеят тук.



Президентът Тръмп се стремял да "намали" тавана на броя на бежанците имащи право ежегодно да пребивават в страната от 50 000 на 110 000.


"Тези гои умряха, за Израел" А Boobus? - - -


Почитайте вашите мъртви ветерани като си задавате въпроса "кой" и "защо", стои зад тяхната трагична и преждевременна смърт.


Изпращат жандармерията да гони тези които пишат във Фейсбук срещу ГЕРБ

http://bultimes.bg/anton-todorov-iztreshtya-izprashta-jand…/

                       



Журналистка изкара Ботев върколак: Ако си стоял вкъщи, щял още да е жив ...


Чиновничката от ГЕРБ, която спря парите за паметник на Ботев!


                     РАЗЛИКАТА МЕЖДУ САЩ И РУСИЯ

                       




«Зелените» свалиха маските

Това не са наивните борци за екология, които разделно събират боклука и пазят китовете от бракониери. «Зелените» на Запад се занимават с политика. Те са от рода на «рептилоидите», – враговете на човешкия род и на всички нормални хора.

Названието, разбира се е условно, не че наистина под смокингите си, те крият люспести тела и опашки. Другото им име е глобалисти. Но глобализмът, като теория и практика е несъвместим с екологията, защото екологията е наука за биоразнообразието и баланса в биосферата. Което значи, че всеки вид заема своя ниша, и когато един вид започне да измества друг вид, от територията му, се нарушава баланса в природата.


Същото е и с човешките общества. Заради печалба, сивите (разбирай – евреите), например, изтребили коренното население на остров Хаити, и вместо него закарали негри. В резултат, негрите се размножили, изгонили и избили всички бели. А заради комунистическата химера, властите (евреите-комунисти) в Югославия, поканили няколкостотин хиляди албанци в Косово, и в резултат: практически всичките сърби бяха изгонени от изконните им земи. И примерите могат да продължат.

А Германия (след войната), под диктата на глобалистите – «рептилоиди», бе хвърлена в другата крайност, да уважава и приютява всички тези, които преди това не считаха и за хора. И при всеки опит за съпротива срещу тази самоубийствена политика, веднага се чуваше страшният вик «расизъм» от страна на «рептилоидите», мечтаещи да смесят всички хора. Т.е. да унищожат биоразнообразието (макар че на думи, уж го защитават).

А биоразнообразието е ключовият момент. Европейските «зелени» разбират разнообразието , като мултикултурализъм, т.е. съвместно съществуване на различни раси и народи, на една територия. Но истинските еколози считат такъв вариант за убийствен. Екологичните ниши трябва да са отделни, защото съжителството на несъчетаеми видове, води само до потискане и изместване на единия от видовете. За човешкото общество, биоразнообразието означава, всеки народ да запази традиционните си територии и начина си на живот. Няма ли контакти — няма и конфликти.

Предновогодишните мерки на кьолнската полиция, не са расизъм, а са предизвикана от властимащите «рептилоиди», защитна реакция – имунен отговор на обществения организъм /който още показва признаци на живот/, срещу нахлуването на чуждородни «организми». Ако си бяха седяли насилниците в Азия и Африка, а «рептилоидите» не ги тласкаха към Европа, никакъв расизъм нямаше да се проявява.

В партиите на «зелените» влизат бивши леви терористи (като евронемеца (евреин) Йошки Фишер), бивши троцкисти, активисти на «сексуалните малцинства» и либерали от всички цветове. Те се занимават и с екология, но между другото. Но повече ги привлича глобалното, – като борбата срещу „глобалното затопляне“ или «правата» на абстрактни малцинства…



Астрологът Алена, дама от ордена на КА вещае:

Съдбата ще нанесе неочакван удар върху онези, които са живели години на кредит, натрупали са задължения и не са ги покрили, убедени, че всички са им длъжни.

Разплатата за тях ще започне през този месец, ако не са се подготвили и не са погасили задълженията си преди това. Няма как да разчитат на чудо заради собствената си безотговорност и непочтеност.

Безработните имат шанс лесно да намерят работа и да бъдат назначени дори като сътрудници на нелегалната ДС-ТОРА НОСТРА с временни договори, а следващия месец – с постоянни. След това желанието им за агресия ще се засилва преди средата на месеца, затова най-важното е да позволяват на думите си да изпреварват мисълта, повлияни от змея дракон КА..

Няма да са малко разделите и разводите, но и сключените бракове. Изявена е податливостта на кошерния легион от куки към манипулации и използване. Грешка е да се обвързвате с различни от аБрахманските религии, а държавата с държави различни от тоталитарните.

Категоричният ми съвет е да стоим далеч от незасягащи ни междуличностни и международни конфликти. След средата на месеца ще се засилва желанието да сме сред нашите близки дегенерати от кошерните легиони на ДС.

Ако чувстваме потребност да съхраним свободата си, нека да е без емоционални крайности. По-лесно ще е да не прекъсвате връзките си с юрганизираната престъпна група на ДС а да харИмонизирате обтегнатите отношения чрез спокоен разговор с прекия си началник в явочната квартира .

БР - Явочната квартира е помощно средство

Агентурата, респективно сътрудническият апарат условно се разделят на основни и спомагателни. Агентите-явочници спадат към втората категория, но от това не следва, че се разглеждат като второстепенни като значение и полза. Наред с агентите, притежатели на пощенски кутии и куриерите, те осигуряват важни възможности на тайната служба за извършване на съществени операции.
Лицата, привлечени по някакъв мотив да предоставят свое жилище или друга площ с цел да бъдат използвани за оперативни нужди, обикновено знаят за истинския интерес и сътрудничат доброволно. Възможно е обаче и да не знаят, че техният терен се превръща в оперативна явка на служители от тайните служби. Това е така, когато оперативният работник действа "на тъмно", възползва се от психологически или материален интерес на лицето. Например, като му плаща някакво възнаграждение за услугата или иска квартирата като приятелска услуга, за да води в нея любовница. Тогава човекът се определя като категория "доверено лице"

http://bulnews.top/%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D…/


                       

«Ордата на Ногай», е намерила историческо отражение в древното име на улицата "Ординка" в Москва Орда Naga/ Орда-Нагай/Нага/Долна земя => Орда_н_га(-й) => «Ординка», или «Иордан_Кай» Между впрочем, «Ордынка» = «Ордин_ка» дава => «Орден Ка» Между другото, "Ordynka" = "Ordyn_ka" т. е. означава «Орден на дракона-змей», доколкото «Ка» - това е дракона-змей / защото "Ka" е дракона змия. Най-общо казано, думата "Нага-й" в словото РА е представено като: Нагай Na_Gay = = "враг на човека -Ka последовател. Лингвистичната връзка на думата "Нагано" змия се характеризира с факта, че казаците отдавна наричат "нагайкой, камшик" змиевиднта камшик/плетка. В Египет, змията "Кобра", е наречена Naja Haje = "Ная хая" => "Naga (-ya/я)." Следователно, "Нагай (-ската) Орда" - " Кобра орда" е "змийска орда", преди това показахме, че дракона змей Хор-Христ Христос е Сим. Доколкото бе установено по-горе, че"Нагай Orda" е "змийска орда", то ще бъде вярно и следното твърдение: Сим-Орда = Нагай-Орда = «змийска орда» Съгласно правилата на словото РА, Наг (-и,ай) - е този, който следва Наг (ите). С оглед на прехода «г» в «к» в резултат на заглушаване в произношението на съгласен звук, гръбнакът на [H] = [HK] може да бъде озвучен като Ник = Ника. Но "Ника" - това е едно от най-известните имена на Хора-Христа Христос. Оказва се, че с помощта на езикова реконструкция ние бяхме в състояние да докажем, че Нагайската Орда е Ордата на Ники т. е. " Ордата на Христа". Ето защо на Руската православна църква (ние съзнателно използвам думата "Русия", доколкото "руска", е че не е - в "RAOS (и)" = "във величието на Sun Ra/Слънцето Ра ", тя не му вярват и не му се покланя), покланяйки се на Христос като ариански бог, както се нарича при "западно - православните (-alnoy)", т.е. терминът "Орда_Докс" / "Orda_Doks"- Ортодоксално. Тъй като "докс" на Латинска означава "Faith"/"Вера", то Руската православна църква е Църквата на "Horde вярата" /"Орденската Вяра".Защото тя вярва в Христа, той е Христос, който е в основата на "Ордата на Faith/Вярата", което означава, че Нагайска = Татарска змейска Орда, от Долната Земя, действително се явява "Христова", това е, "Ордата на Христос ." Както обикновено се случва в такива случаи, "някои другари се съмняват" - наистина, читателят може трудно да разбере, че нагите - татари всъщност са били християни следващи дракона змия - Христом -Никой.


http://budha2.blog.bg/…/medali-ordeni-i-ordenyt-na-ka.14



                            

На вниманието на изпълняващите прокурорска и съдийска длъжност, но фактически извършващи

ПОРЪЧКОВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПО СЛУЖБА и ПРОКУРОРСКИ И СЪДИЙСКИ УСЛУГИ (т.е. ПРОСТИТУЦИЯ)

В България прокурорите и съдиите са независими най-вече от себе си и преди всичко от Правото и са проститутски вертеп на Държавна сигурност.

ГОСПОДАРИТЕ НА ПРЕСТЪПНИЯ НЕОКОЛОНИАЛЕН ПОЛИТИЧЕСКИ РЕЖИМ, ОТ СЕПТЕМВРИ 1944 Г. ДО ДНЕС СА ДЕМОНИЗИРАЛИ БЪЛГАРСКОТО ПРАВОСЪДИЕ И СА ГО ПРЕВЪРНАЛИ В ЖЕСТОКО-ПЕРВЕРЗЕН ИНСТРУМЕНТ ЗА ПРЕСТЪПНА САМОРАЗПРАВА И УНИЩОЖАВАНЕ НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ВИСОКО ЧОВЕШКО ДОСТОЙНСТВО И НАСТОЯВАТ ЗА ТОВА, ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ ДА СПАЗВА ПРИНЦИПИТЕ И НОРМИТЕ НА СПРАВЕДЛИВОСТТА И ПРАВОТО.

ТЕЗИ СЛУЖИТЕЛИ НА АДА РАБОТЯТ СРЕЩУ ОНЕЗИ ДЪЛБОКО СЪЩНОСТНИ ПРОЯВНИ ФОРМИ НА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО, КОИТО СЕ ХАРАКТЕРИЗИРАТ ИМЕННО КАТО ИЗРАЗ НА НАЙ-ВИСШАТА СТЕПЕН НА ЧОВЕШКОТО ДОСТОЙНСТВО,

И СА ПРОЯВЕНИ НЕ САМО СЪС СВОЯТА ВИСОКА ПРИСТОЙНОСТ,

НО И КАТО СПЕЦИФИЧНО ПОСЛАНИЕ СРЕЩУ ПРЕСТЪПНАТА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ,

НА КОЯТО ПРЕДЕЛНО ЯСНО Е ПОКАЗАНО, ЧЕ СЛОВОТО НЕ Е САМО ДУМИ, А НАЙ-ВЕЧЕ Е ДЕЙСТВЕН ИЗРАЗ НА ГАРАНТИРАНОТО ОТ ПРАВОТО НЕОТНЕМАЕМО ЧОВЕШКО ДОСТОЙНСТВО.

ГЛАВНАТА ЦЕЛ НА ПРЕСТЪПНАТА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ ЧРЕЗ ТУК ВИЗИРАНОТО ПРЕСТЪПНО НАКАЗАТЕЛНО ПРЕСЛЕДВАНЕ Е НАСОЧЕНА КЪМ ТАКА НАРЕЧЕНОТО

УСМИРЯВАНЕ И УМЪРТВЯВАНЕ НА ПРОЯВНИТЕ ФОРМИ

НА ДЪЛБОКО ЧОВЕШКИТЕ ИМПУЛСИ;

и че както по-рано, така и сега провеждането на така визираната престъпна цел е интензивно съпроводено от неимоверно перверзни съпътствуващи престъпни оперативни мероприятия на специалните държавни и мафиотски служби.

http://iankov.blogspot.bg/…/115-30522016-6-07062017-1500.ht…



                         


В КАЛИ ЮГА НЕ ПРИБЯГВАЙ ДО УСЛУГИТЕ НА КАКА КАЛИ ОТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА

НЕ СЪДИ И НЕ УЧАСТВАЙ В КААБАТА НА СЪДЕБНИТЕ ДЕЛА, НЕ ПРИСТЪПВАЙ В СГРАДИТЕ ИМ ОБЛАДАНИ ОТ СИЛТЕ НА ЗЛОТО И ИЗГРАДЕНИ НА МЕСТА С АСУРИЧНИ ВИХРИ

НО ИЗОБЛИЧАВЙ В ДУМИ И МИСЛИ СИЛИТЕ НА ЗЛОТО - ЕСТЕСТВЕНО НЕ САМО ИЗВЪН ВАС.


Съдебната система в епохата на Кали е реверсиран плагиат на "Съда на Анубис" злосторниците с "тежка" душа винаги се оказват невинни.

При Съда на Анубис, човекоподобни същества с глави на кучета претеглят сърцата на хората. Текстът на "Книга на мъртвите", приведени в "Папируса на Ани", се дават подробно описание на представите на египтяните за задгробния живот. Една глава описва Съдът на Озирис, където Анубис претегля сърцето на кантара на истината. От лявата страна на везните, се поставя сърцето на покойника, отдясно - перо богини Маат (-ары) = Матери <= Ратеам, която символизира количеството на величината Бa, дадена на човека от абога Рa първоначално/изначално при рождение.
Бa това е "леко" вещество. Ако човек е живял живот на праведник, и размера на Бa в сърцето му се е увеличило по време на преживения живот, замествайки мястото на "тежката" плътска енергийна компонента на човешкото тяло Ka, то сърцето на човека в края на живота е станало по "леко", отколкото при раждането, така че перото на Ратеам надделява, и така духа на човека Бa се втурва по теглото на Истината, към Слънцето РА към Pайските планети. Като изпълнил своята мисия в света.


          


ПРАЗНУВЙТЕ ПОСЕЩАВАЙТЕ ВСИЧКИ СПОРТНИ И МУЗИКАЛНИ МЕРОПРИЯТИЯ НА СТАДИОНИ КОИТО СА ХАРВИ ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ЕНЕРГИЯ, А НА ОПРЕДЕЛЕНИ ДАТИ ЗА РИТУАЛЕН ХОЛОКОСТ - ЩЕ ВИ ЖЕРТВАТ - ПОД ФОРМА НА ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ ИЗВЪРШВАНИ ОТ СЛУЖБИТЕ НА ЕЛИТА СЛУЖЕЩ НА ДРАКОНА АРУ


                

                         

                                                     





Не всички съдии на първа линия в САЩ са масони, но всички висши съдии са. Те гарантират, че масоните са фаворизирани и присъдите следват дневния ред.

Съдията често се оглежда и когато види масонски пръстен на ръката на адвоката, ще се произнесе в негова полза. Масоните са мрежа с помощта на тайни пароли, ръчни знаци и ръкостискания.

Дамски съдии често са членове на Източна звезда. Феминисткия дневния ред също е синоним на масонството.

Масони / илюминати обикновено са ръчно подбрани от федерални и щатски съдии. Федерален съд е набъбнал с бивши високопоставени съдружници, чиито основни клиенти са големите банки и корпорации. Тези съдии често са поставени на случаи, свързани със съдебни или правителствени злоупотреби. Те обикновено са богати бели или еврейски мъже, които са учили в елитни училища без реална рабта по граждански и правозащитни нарушения.

По същия начин, малките държавни съдии се избират от феминистки и мафиотски движения, които функционират като един вид юридически санкционираща мафия, заплашваща тези няколко честни съдии и защитникът рутинно. Те отиват след политическите дисиденти и опозиция, шумозаглушители за онези граждани на САЩ, които те считат, че са противоположни или врагове на масонската държава.

http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.bg/…/blog-post_17.…


                             


Съдебната система в цял свят е като Еврофутбол или Спорт Тото. След като гоите гласуват(с фиш), се нагласят резултатите с цел минимална печалба на гоите. Съдебната система, която е масонска ложа, се изгражда на принципа на пчелното семейство. Много пчели работнички работят за системата, като са заблудени че правят добро. По този комунистически принцип работи и партийния електорат на БСП, ГЕРБ и ДПС, групирани в клетки /кошериот генномодифицирани микроюрганизми.


МАСОНИТЕ ИЗБИРАТ КАНДИДАТИ ОТ МАЛЦИНСТВАТА КАТО СЪДИИ - КАТО ПРЕЗИДЕНТЪТ ОБАМА - ТАКА ЧЕ Е ПОЧТИ НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ ОБВИНЯВА МАЛЦИНСТВЕН СЪДИЯ В РАСИЗЪМ, ДИСКРИМИНАЦИЯ, НАРУШАВАНЕ НА ТАКИВА ГРАЖДАНСКИТЕ СВОБОДИ И ПРАВА НА ЧОВЕКА И Т.Н. (ПО-ДОЛУ, ЧЕНГЕТАТА ОТ ЧИКАГО . ШАХМАТНАТА ДЪСКА - КААБА MASONIC ЗНАК.)

Федералното и щатското правоприлагане работи в почти същия начин. Докато полевите агенти на ниско ниво и ченгетата обикновено са 100% симпатизиращи на потиснатите, началниците им са избрани да бъдат точно обратни.


Техните началници са масони. Тяхното предателство на американските принципи е единственият фактор при вземането на решени,... и дали те са насърчавани с $$$.



Ако се опитате да се оплачете на различните антимонополни органи, натоварени с разследването на неправомерни действия от страна на полицията (в области като американски адвокати, съдии и прокурори, като местната полиция вътрешните работи Бюрото, ФБР или DOJ, по гражданските права или отговарчщи за корупцията в държавата, Комисията върху поведението на съдиите или Регионалните Дисциплинарните комитети, регламентиращи прокуратури адвокати,) вие бързо ще откриете, че макар и на по-ниските следователски равнища да ви се виждат изключително симпатични, на по-високите прозорци в тези организации, неизменно са предварително подбрани хора от масони/ илюминати.
Те със сигурност ще "приемат" вашите жалби и разследвания. Но със сигурност ще докладват на инкриминираните длъжностни лица, които най-сигурно ще предприемат ответни мерки още по-агресивно от преди, и ще изкопаят правната си дупка още по-дълбоко.


Така работи и системата в България, и ще се влошава с течение на времето, ако хората не направят нещо за нея.

Йохан Волфганг фон Гьоте каза, "Никой не е по-безнадеждно поробен от тези, които погрешно си мислят, че са свободни."

Това никога не е било по-вярно, отколкото сега.

http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.bg/…/blog-post_17.…

                                     


Това е юдейският принцип: ние, богоизбраните, и останалите – гоите. При комунистите делението беше на партийци – привилегировани, „солта на обществото“, и безпартийни – обществения плебс. Ето го седмото правило в животинската ферма, след като прасетата и хората срещнаха интересите си: „Всички животни са равни, но някои са по-равни от другите.“ Масонската клетва изисква частична доброжелателност; а строго погледнато, масоните въобще не изискват никаква добронамереност. Защото по своята същност истинската добронамереност е всеобща. Тя представлява доброжелателност, която се състои в желанието доброто да постигне всяко всемирно същество. И то само, защото съществува, а не понеже доброто принадлежи на този или друг конкретен индивид [народ, верска секта, какъвто е случаят със самозваните „евреи“].С други думи истинската добронамереност задължително е непредубедена. [И е насочена към всички и всичко на Земята и във всемира.] Ала масонската клетва не само не изисква непредубеденост и всемирна доброжелателност. Масоните налагат тъкмо обратното.Тези клетви изискват от масоните да делят хората на масони и такива, които не са масони, като дават предпочитание на масоните, дори когато те са християни, пред християните, ако те не са масони. А това е напълно противоположно на закона и на Евангелието. Обаче безспорно такива са „добронамереността“ и „моралът“ на франкмасонството…“След като комунистите са масони по дефиниция, те няма как да са на страната на доброто. Не по-малко интересно е и как става предаването на масонските тайни и внушения, по какъв начин висшите управляват нисшите степени?„Много просто – всеки масон от висша степен е задължен да участва и в работилницата, стояща една степен по-ниско от неговата. Например майсторът, ставайки розенкройцер, влиза в капитулата (работилницата на розенкройцерите), но в същото време си остава и член на своята ложа, с предишните права на майстор, макар и да минава вече в очите на останалите за любител на външния блясък. Останалите майстори продължават да го смятат за равен на себе си, но в действителност той ги надвишава, защото има преимуществото да действа заедно с другите масони от висшите степени, влизащи в тази ложа. Същата система за предаване на волята масонството практикува и спрямо света на непосветените. Масоните се завръщат свободно в него, разпространявайки получените от тях в ложите внушения и успяват, защото действат единно, и изключително сплотено. Погледнете евреите. Също – комунистите. Ще отречете ли, че те „действат единно, и изключително сплотено“. Погледнете какво става тук вече близо 25 години! Те демонстрират „различие“, което само най-тъпите, необразованите и глупавите не проумяват, че е фалшиво, театрално. В същото време са единни като юмрук, на фона на масовото затъпяване на населението.


В КАЛИ ЮГА НЕ ПРИБЯГВАЙ ДО УСЛУГИТЕ НА КАКА КАЛИ ОТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА
НЕ СЪДИ И НЕ УЧАСТВАЙ В КААБАТА НА СЪДЕБНИТЕ ДЕЛА, НЕ ПРИСТЪПВАЙ В СГРАДИТЕ ИМ ОБЛАДАНИ ОТ СИЛТЕ НА ЗЛОТО И ИЗГРАДЕНИ НА МЕСТА С АСУРИЧНИ ВИХРИ
НО ИЗОБЛИЧАВЙ В ДУМИ И МИСЛИ СИЛИТЕ НА ЗЛОТО - ЕСТЕСТВЕНО НЕ САМО ИЗВЪН ВАС.
Съдебната система в епохата на Кали е реверсиран плагиат на "Съда на Анубис" злосторниците с "тежка" душа винаги се оказват невинни.
При Съда на Анубис, човекоподобни същества с глави на кучета претеглят сърцата на хората. Текстът на "Книга на мъртвите", приведени в "Папируса на Ани", се дават подробно описание на представите на египтяните за задгробния живот. Една глава описва Съдът на Озирис, където Анубис претегля сърцето на кантара на истината. От лявата страна на везните, се поставя сърцето на покойника, отдясно - перо богини Маат (-ары) = Матери <= Ратеам, която символизира количеството на величината Бa, дадена на човека от абога Рa първоначално/изначално при рождение.
Бa това е "леко" вещество. Ако човек е живял живот на праведник, и размера на Бa в сърцето му се е увеличило по време на преживения живот, замествайки мястото на "тежката" плътска енергийна компонента на човешкото тяло Ka, то сърцето на човека в края на живота е станало по "леко", отколкото при раждането, така че перото на Ратеам надделява, и така духа на човека Бa се втурва по теглото на Истината, към Слънцето РА към Pайските планети. Като изпълнил своята мисия в света.



Няма я думата „присъда” в моята уста, а само „Свещено разбиране”. Не съм дошъл Света да съдя, а по-скоро за да не бъде той осъден. Само невежеството обича да се кипри с ПЕРУКА и МАНТИЯ, закони да учредява и наказания да отмерва.

Най-безпощадният съд над невежеството ще бъде отсъден от самото него. Вземете човека. Ако не беше невежеството му, не би разделял себе си на две, предизвиквайки с това собствената си смърт и смъртта на всичко, което той твори в разединения свят.

Книга на Мирдад



Но словото Божие не е ехо в пустошта, не е буца в гърлото, не е пришка на езика, но така е само за лишените от Разбиране. Та нали Разбирането е Светият Дух, който оживява от това Слово, свързва го със Съзнанието. Той е на везната Предвечна кобилицата, на която са окачени двете блюда: Първичното Съзнание и Словото.


Няма я думата „присъда” в моята уста, а само „Свещено разбиране”. Не съм дошъл Света да съдя, а по-скоро за да не бъде той осъден. Само невежеството обича да се кипри с ПЕРУКА и МАНТИЯ, закони да учредява и наказания да отмерва.

Най-безпощадният съд над невежеството ще бъде отсъден от самото него. Вземете човека. Ако не беше невежеството му, не би разделял себе си на две, предизвиквайки с това собствената си смърт и смъртта на всичко, което той твори в разединения свят.

Книга на Мирдад



Как работят нелегалните бивши служби в Булгаристан?

Както през милиционерцоциализма,... и днес са пипало на руските служби.

Като пример ще дадем атаките на руските служби срещу изгнаника Александър Солженицин


И така, от документите, които началникът на дирекция „Архив“ на КГБ полковник Василий Митрохин изнесе зад граница, разбираме, как централата на „Лубянка“ включила в атаките срещу писателя всевъзможни представители на своята агентура на Запад. Сред тях – водещи журналисти в американските всекидневници “The New York Times” и “The Washington Post”; един от най-тачените коментатори на западногерманското списание “Stern” и т.н. Поредицата от операции била контролирана лично от шефа на КГБ Юрий Андропов.[11] Всъщност – по баща Либерман, а по майка Фейнщейн.

„Планът за дестабилизиране на Солженицин също така бил насочен „да предизвика състояние на изнервеност вътре в неговото семейство“ чрез постоянен поток от заплахи срещу децата му и с изпращане на подозрителни пакети, които изглеждали сякаш съдържат експлозиви. Сахарови били подложени на същото отношение.“



Основната цел на войната е унищожаването не непременно на човешкия живот, а на продуктите на човешкия труд. Войната е начин да се разрушават или да се изпращат в стратосферата, или да се потапят в дълбините на океана материални средства, които иначе биха били използвани за прекалено повишаване на благосъстоянието на масите и оттук в последна сметка — за прекаленото им образование.

                                    


НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД, КОМУНИЗМА И Т.Н. В КРАЙНА СМЕТКА Е ЕДНА САТАНИНСКА КОНСПИРАЦИЯ КОЯТО СЕ КОРЕНИ В ЕВРЕЙСКИЯ РЕВЕРСИРАН КАБАЛИЗЪМ(НА ТРАКИЙСКАТА КИБЕЛА).

ТЕ НИ ОТКЪСВАТ ЕДИН ПО ЕДИН, ЗАЩОТО В КРАЙНА СМЕТКА ТЕ СА СЛЕД НАШИТЕ ДУШИ. ТЕ ИСКАТ ДА ПРЕПОСВЕЩАВАТ ЧОВЕЧЕСТВОТО КЪМ САТАНА, ВСЕКИ ЕДИН ЧОВЕК В ДАДЕН МОМЕНТ.

БОРБАТА Е ЗА ВСЯКА ДУША (АКО НЕ СЕ ПРОДАВАТЕ ЗА МАЛКО, ЩЕ ВИ ПРЕДЛАГАТ МНОГО ПОВЕЧЕ). ЦЕЛТА Е УПАДАНЕ НА ДУШИТЕ КЪМ АДСКИТЕ ПАТАЛИ.


ИМА И ПОЛИТИЧЕСКО ИЗМЕРЕНИЕ. "НИЕ КОРУМПИРАМЕ, ЗА ДА ВИ КОНТРОЛИРАМЕ", ЗАЯВЯВА МАСОНСКИЯ ЛИДЕР ДЖУЗЕПЕ МАЦИНИ. ПОРНОМАНЯЦИ И НАРКОМАНИ НЯМА ДА ЗАЩИТАВАТ СЕМЕЙСТВОТО ИЛИ СВОБОДА.


                   

Актьора Дирк Бенедикт твърди, че има хиляди убийства поръчвани от евреите в Холивуд?

Евреите притежават и контролират развлекателни и информационни индустрии, така че защо не са били разследвани за убийствата на Джим Морисън, Джанис Джоплин, Джими Хендрикс, и т.н., и по-скоро на Майкъл Джексън и Уитни Хюстън? Какво ще кажете за Робин Уилямс? Те може би са били тези изпълнители които са се бунтували срещу евреите, и евреите са решили да ги убият, за да дадат пример на останалите артисти, че е по-добре да се подчиняват на господарите си.


Освен това убийството в подходящия момент, освен като ритуално жертвоприношение може да донесе и много шекели. Джордж Майкъл работеше по следващия си албум с продуцента Ноти бой.

Звукозаписната индустрия е контролирана от евреи, а те както знаем са кошерен легион, включващ еврейски бизнес, музикални мениджъри, еврейските юристи, еврейски телевизионни и концертни импресарии, еврейски модни дизайнери, еврейските видео магнати - като например Мъри Ротщайн на MTV известен още като Sumner Redstone(свързан с убийството на М.Джексън) и т. н...

http://budha2.blog.bg/drugi/2016/12/26/.1234878



                      


Както е известно от самото начало на промените, огромната собственост – корпоративна, недвижима и транспортна, само се води на подставени лица. В действителност принадлежи на партията, комунистическата – единствената, непомръдналата, защото е непоклатима. Четете Бунич и разкритията му за партийното злато, другарки и другари.

Поради възможно най-долния им плебейски произход тези алчно червени олигархчета на конци преминават през едни и същи лични катаклизми. Започват да имитират high-life-а в съответната страна, като се издокарват по необичаен за стойките и мутрите им образец. Така се превръщат в комични образи. С един поглед нормалният човек разпознава в тях ерзац капиталиста.


                   
Ако приемем, че руските медии се водят на частници, а фактически са държавни, и член Първи на съветската Конституция не е преставал да действа, да видим чии са основните, най-влиятелните не само в САЩ медии, водещи се… „американски“. Те са контролирани от 5-6 големи корпорации, представляващи нещо като отдели на глобалния Централен комитет на Световната комунистическа партия.

Чии са медиите в първата комунистическа държава на планетата – САЩ, нека се запознаем с това от еврейският разказвач избягал от лоното на синагогата, когато зърнал дявола там.

Всички еврейски имена, които ще чуете, са на имигранти от Руската империя, включително Полша и Кавказ, и Съветския съюз, в това число Прибалтика и Кавказките републики. Потомци на средновековните хазари и други околни народи, приели юдаизма, през седемдесетте години на ХІХ век някои от тях започнали да се преселват в Палестина, тогава в пределите на Отоманската империя. Кракът на никой от предците им никога в историята не е стъпвал в земите, където сега се намира расистката държава Израел.

Брат Натанаил е прав но не изцяло, Християнството като ревесиран Митраизъм, наистина е по-миролюбива религия от юдаизма и исляма, наложена над бялата раса от Сивите с цел ликвидирането им. Мюслите се кланят на лунния дух на АРУ - ЯО, християните на неговото мат_реално тяло, дракона КА -Хор/Христ, а юдеите и хасиди на двете разделени части, т.е. на целокупната старовремска змия, Сатана.

В Сирия по списък унищожиха почти всички митриуми, някой явно очаква идване на месия, истински месия, стремят се да попречат на слънчевото въплащение на РА

Християнската религия след като изигра ролята си ще бъде ликвидирана - като скритата цел е, с ликвидирането да бъде ликвидиран и Митраизма. След Сирия където целенасочено се унищожават храмове на Баал и Митра предстои и унищожаване на първия храм на Баал - Магурата.


Звездата на Дравид(Голока Вриндавана крадната от Веда БаалХаре, станала символ на императора на Османската империя - Дауд - крипто евреи, днес преселили се в Саудитска Арабия, бащата на известния цар Соломон, но Соломон го наричаха библейските писатели, а приятели и познати го наричали Сюлейман ибн Дауд.

Знака Хексаграма която се мъдри на знамето на Израел. Има значение на положително време, пространството се разширява или Четвърти период от Кръговрата - САМАР ВЕДА.

Звездата на Давид се появява на знамето на Израел след основаването на еврейската държава.


Широко-разпространеното мнение, че "хексаграмата е символ на юдаизмът"("Меган Давид"- "звездата на Давид", "печат на Соломон" и тем подобни измислици) датират 2-3 века назаде(XVII c. AD), при формиране на юдео-масонската конспирация от Ротшилд. Юдаизмът е наложил догмата за хексаграмата, като свой символ, дори манифестиран на флагът на Израел, ционистката държава днес, която е дело на Ротшилд и Хитлер.

Езавела зачена дете, роди и го нарече с името Давид, по еврейски “откраднат”. Есей не узна за това, тя го запази в тайна.Пророк Натан Ротшилд дойде в дома на Есей и каза: “Доведи своите синове да ги обрЯзовам...

Принц Чарлз извършва танц със Саудитски меч - Саудитска Арабия, 2014 г.


Това бе споразумението между номенклатурните комунистически "елити" на Източния блок с т.нар. "западни" с посредничеството на Синедриона(Най-голямата Световна Мафия начело с КГБ): "прехода" се извършва като се ликвидира икономиката(главно-индустрията) на Източния Блок, а "Запада" не пипа комунистическата номенклатура за криминалните дела, кото ще извърши, на грабеж от национализираната собственост. Разбира се, в инструментариума на грабежа се включва и безбожно-ниската РОБСКА ставка на работна ръка на работниците(на които им се отнема не само правото на труд, но и социалните придобивки).



ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ КОМУНИЗМА Е ВЪЗМОЖНО ЕДИНСТВЕНО ЧРЕЗ ОТНЕМАНЕ НА ИКОНОМИЧЕСКАТА ВЛАСТ.

ЧРЕЗ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ОТКРАДНАТОТО ОТ КОМУНАГИТЕ.

НЕОБХОДИМО Е КОНФИСКАЦИЯ НА ЗЛОВРЕДНИТЕ ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ КОРПОРАЦИИ ОГРАБВАЩИ ПЛАНЕТАТА.

Днес държавите са в услуга на корпорации, когато в предишните случаи корпорациите са обслужвали тоталитарните държави.

В своя роман „Snowcrash”, Нийл Стивънсън си представя един свят, където корпорациите са формирали свои собствени нации-държави и таксуват гражданите за правото да живеят на тяхна територия.Това ли ще се случи в близко бъдеще? Или е по-удобно за корпорациите е да продължават да поддържат фасадата на правителствата, така че те да вършат мръсната работа вместо тях?



Ротшилд, чрез терористичните си творения Моссад и КГБ взривиха кулите близнаци, обявиха война на тероризма и въведаха в САЩ полицейска държава.

Тролчето на Ротшилд, още с монтирането му начело на Русия, чрез ФСБ и пчеченците "уахабиби".започна серия от терористични актове, обяви война на терора и превърна Русия в полицейска държава.

Новият собсвеник на Шърли Хебдо белият сигханин Ротшилд извърши атентат срещу собствените си тролчета хазари и положи началото на полицейската държава в Европа.


Семейството - през социализЪма - не можеше да бъде напълно премахнато, наистина хората се насърчаваха да обичат децата си почти като едно време.

От друга страна, системно настройваха децата срещу родителите им, учеха ги да ги шпионират и да доносничат за прегрешенията им, както и днес.

В резултат семейството се бе превърнало в придатък към Полицията на мисълта. То беше станало средство, с чиято помощ всеки ден и нощ можеше да бъде заобиколен от доносници, при това негови близки.



Всеизвестенн е анекдотът, че когато Бог раздавал разум, пропуснал военните. Понеже точно тогава те били на маневри…

Какво предлагат униформените? Прилагането на старозаветния принцип „живот за живот, око за око, зъб за зъб“. Някой си полковник Ричард Кемп, офицер от армията на Нейно величество Елизабет ІІ, пръкнала се през април, а празнуваща рождения си ден всяка втора юнска събота, настоява за „мъдрото“:

„Задържане, депортиране, изключване: това е начинът, по който Британия би трябвало да отговори на терора.“


Тоест – въвличане на островитяните в спирала на насилието. Тя, както учи историята, може да продължи да действа дълго. Владетелите на Албиона са водили даже стогодишна война. Но нали знаем: никой не се учи от историята…

Ако се вгледате в думите на comrade полковник, ще откриете: все едно проповядва равин или още по-точно – товарищ Сталин, Йосиф Висарионович. Което е едно и също. Макар да се е борил с троцкизма – идеологията на военния комунизъм и перманентната революция, именно Джугашвили я претворил в живота по безпримерен начин. Зад гърба си оставил огромната територия на Съветска Хазария и на покорената от нея васална Европа, осеяни с труповете на няколко десетки милиона човеци!

По един или друг начин, с всевъзможни средства, военният комунизъм е в настъпление. Невъзможно е тероризмът да бъде изкоренен с насилие. За да бъде премахнат, следва да отстранят причините за неговото възникване. Търсете ги в онзи не намек, а силно предупреждение, съдържащо се в прощалната реч на американския президент Айзенхауер. Ще ги откриете във военно-промишления комплекс. Дуайт Дейвид е имал предвид само американския. В наши дни иде реч за гигантски октопод, чиито пипала са обхванали цялото земно кълбо.

Да припомним, че петте държави-членки на Съвета за сигурност на ООН са най-големите производителки и износителки на оръжия. Впрочем, ако се държи на точността, Русия изпадна. Вече заема шестото място. Ако изчислите данните на глава от населението, Израел ще оглави класацията.

So the world goes. Така върви светът.



Whose is this world? Чий е този свят?

На този етап от развитието на световната революция, наричан „глобализация“, има още много неща, смущаващи съзнанието на нормалните хора. Едно от тях е отказът от свобода, внушен чрез терор, организиран от специалните служби. След взрива в Манчестър, станал в навечерието на извънредните общи избори, Териза Мей се възползва да покаже мускули и въведе най-високата степен на тревога в страната. Вместо да се обучават в казармите, военните излязоха по улиците на големите градове.

Част от британците опитаха жилото и меда на това през 2012 година по време на летните олимпийски игри в Лондон. Днес накокошинено еврейско авторче убеждава читателите си, колко е добре във Франция, където „свикнаха с войниците край парижките музеи или патрулиращи по улиците дори на най-тихото провинциално селце – гледката се нормализира след налагането на извънредно положение веднага след терористичните атаки през ноември 2015 г., което продължава от тогава. Хората в Северна Ирландия с по-дълга памет също добре си спомнят времето, когато военното присъствие оформяше част от пейзажа. Но за останалата част от Обединеното кралство това ще бъде необичайна новост.“

По време на олимпиадата, смята коментаторът, „военните бяха разгърнати срещу абстрактната възможност от нападение, не незабавно след свършения факт на такъв истински ужас“.

Разбирате ли колко лесно е да ви убедят, че вашият живот е по-скъп от свободата? За какво ви е тя, щом не сте живи? Ето го елементарният принцип, използван от интернационалното Братство, за да надделее над народите, смятащи се за цивилизовани.

Hoc mundo iudaeus est.[42]

[42] Този свят е еврейски, лат. Това е неправилен превод, но е възприет. Точният е: Този свят е юдейски. Което ще рече – на хора от Юдея. А най-преките наследници на малобройните антични жители на римската област Юдея са днешните палестинци. Те са приели исляма почти без насилие. Когато през трийсетте години на VІІ век със завладяването на Палестина от мюсюлманския Халифат тази религия достигнала до коренните жители, те започнали масово да я възприемат и то изключително без насилие. Тъй като принадлежността към исляма ги освобождавала от данъци. Като трудолюбиви земеделци и скотовъдци, тези хора предпочели да сложат чалмите и бурките, за да живеят охолно. Не можели да проумеят дошлото до тях доста по-рано християнство. Новозаветната Света Троица им се струвала невероятна и непонятна. Затова до мюсюлманското нашествие се придържали към класическия юдаизъм – талмудизма. Талмудът поел по света тъкмо от Палестина – така нареченият Talmud Yerushalmi – Йерусалимски или Палестински Талмуд.



Нищо не се промени след „нежната революция“ от ноември 1989 година и „промените“ в резултат от нея. За разлика от семейството на унищожения без доказателства „манчестърски атентатор“ Салман Абеди, тук нито един убиец на българи, при това масов, не беше даже одраскан. Освен вербално – устно – и то за съвсем кратко.

Самите терористи, касапите, клали българите, ликвидирали националния ни елит, продължиха да ръководят by proxy – чрез посредници, както се изрази малайзийски премиер по отношение на евреите и тяхната глобална власт. Десетилетие преди „избухването на демокрацията“ сатрапите от номенклатурата на БКП, БЗНС и службите за партийна сигурност бяха започнали да превръщат „общонародното“ имущество в свое – лично, частно. Сетне предадоха или завещаха тази открадната собственост на своите наследници – синове, дъщери, внуци, зетьове, снахи…


Грабеж от такъв мащаб не е запомнен по тези земи. Той е мародерство и доста повече! А населението не притежава разум, за да проумее, че продължаваме да живеем под властта на БКП, БЗНС и останалите тоталитарни организации.

Това ли беше българската мечта? Какво е демократичното на Запада, в който начело на властта са намърдани все комунисти, социалисти, милиционери? Той прие и приюти потомците на най-кървавите диктатори – от Сталин и Хрушчов до Хонекер и Живков. Форумите на НАТО събират членове на комунистически партии, участвали в протести срещу… същата организация.

Например нейният главатар, норвежкият комунист Йенс Столтенберг, агент на КГБ, даже е организирал и оглавявал такива мероприятия, казано на езика на другарите. Начело на левичарски тълпи е демонстрирал пред американското посолство в Осло против САЩ и НАТО. Сега е начело на пакта! Това е умопобъркване, шизофрения, раздвоение на личността.



Когато властват комунистите – независимо под какви партийни названия крият своите сатанински схващания – процесът става неизбежен. Тъй като те, съгласно основите на идеологията им – юдаизма – възприемат труда като наказание, а не като висша проява на човешкия талант и способности. Резултатите от това личат ослепително ярко в нашите занемарени извънстолични краища. А сбирщината от комунисти и техни дечица под формата на коалиционно правителство на БКП, е поредната официализирана измама. Все едно е как ще назовавате комунетата и ченгетата. Впечатли ме, че доста хора го проумяват. Но собственото им безсилие не ги задавя. Може би сме се върнали във времената, когато след обявяването на предстоящото общо обесване, някой задал въпроса: Вие ли ще раздавате въжетата или ние сами да си ги носим от къщи?…


Понеже целта на световната революция, предприета от интернационалното Братство, е тъкмо обезчовечаването, се води и войната срещу вярата. В нея са допустими всички методи и средства. Даже църквите са хвърлени като пияна пехота в битките.

Главният герой в романа на Оруел се захваща с почти непосилната задача да води дневник, в който да вписва истината за живота, а не онова, което партийната пропаганда представя като действителност. Вярва, че все някой ден неизвестен човек от бъдещето ще намери неговите бележки. За да стане ясно какво е било всъщност.

„И все пак миналото, въпреки че по своята същност е променяемо, никога не е било променяно. Това, което е вярно сега, е вярно от вечни времена за вечни времена. Беше толкова просто. Изискваше се само безкрайна поредица от победи над собствената ти памет. Наричаха го „Контрол над действителността“, по новговор: „двумисъл“…

На бъдещето или на миналото, на времето, когато мисълта ще е свободна, когато хората ще се различават един от друг и няма да живеят в самота – на времето, когато истината ще съществува и направеното няма да може да бъде преправено:

От епохата на монотонното еднообразие, от епохата на отчуждението, от епохата на Големия брат, от епохата на двумисълта – привет!

Вече съм покойник, помисли си той.“

Българите – също. Останаха само комунистите и то от най-долна проба.


Тази България – по-точно – номенклатурна Чалгария, прилича на бабичка, зарязана на смъртния си одър. Когато усети болка, изстенва, но никой не й обръща внимание. Всички са заети със самите себе си и със своите проблеми. Останалите нямат значение. Затова вече убиват пред очите ни, а ние наблюдаваме мълчаливо, сковани от страх. С което подписваме своята смъртна присъда.

Времената се хищни, вълчи. Както между 1944 и 1977-1978 година. Наподобяват епохата на военния комунизъм, на сталинизма. Никой не се интересува от миналото, от биографиите. Готови са да доносничат срещу ближните. Срещнах мераклия, жалещ за Сталин. Разбира се – членувал в БКП. И – както се досещате – изпитва носталгия все в същата посока. Защото тогава, в онова касапско безвремие, е имало ред… Сега нямало. Но не се замисля, кому е потребен хаосът, и с каква цел.

Пренебрежението към живота на другите е същото. Никой не е застрахован. Не само тук. Убиват в САЩ, в Западна Европа. В Русия – отдавна и по традиция. От век и повече ураганни бури, придружени от смерчове, помитат Близкия изток. Живеем в свят, в който Deutschland повече не е uber alles. Парите са над всичко. А те са у едни, които поддържат расисткия център в същия Близък изток.



                               
                      http://budha2.blog.bg/technology/2016/12/22/.1322974           

Няма коментари:

Публикуване на коментар