Последователи

събота, 27 май 2017 г.

GIFS 38


Джоузеф Овертон описва как съвършено чужди на обществото идеи се вадят от помийната яма на общественото презрение, измиват се и накрая се закрепват законодателно


                      


Прозорецът на Овертон

---------------------------------- Т.Е. -----ВСЕКИ Е ОБРЕМЕНЕН СЪС НЕЩО , И ТРЯБВА ДА СИ ГО НОСИ , И ДА СЕ БОРИ СЪС НЕГО ТИХО И КРОТКО- ДА ГО ЛЕКУВА , АКО Е ВЪЗМОЖНО - НО -БЕЗ ПАРАДИ !!ЗАЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ МАЛКА ГРУПА ХОРА ПОЛУЧАВАТ НЕЗАСЛУЖЕНИ ПРЕФЕРЕНЦИИ И ОЩЕТЯВАТ ГОЛЯМАТА ГРУПА ОТ ХОРА ,КОИТО СЕ БОРЯТ ЗА ГЕНЕТИЧТОТО ОЦЕЛЯВАНЕ НА НАЦИЯТА ! Т.Е . ТЕ СА ПОЗИТИВНИ УЧАСТНИЦИ ВЪВ ЕТНОГЕНЕЗИСА НА НАЦИЯТА , СПОРЕД ЛЕВ ГУМИЛЬОВ !Обратното означава тотална содомия и инцест ,наблюдаван днес в ЗАП. ЕВРОПА И СКАНДИНАВИЯ.

              

Защо циганите станаха роми и се превърнаха в обект на "научни" изследвания? Изфабрикуваха им "култура" и "фолклор" и ги набутаха в учебниците на българските деца. Тук сме вече в четвъртия етап от отварянето на прозореца на Овертон.



...етап шести от джама/щама на Овертон-наблягаме на това как в БЪДЕщЕ льошите западняци със сигурност ще станат канибали (педофили, детска евтаназия, кръвосмешение и т.н.) за да не би да се отвори на въпрос канибализма в СССР след идиотската политика на Ленин(довела до канибализъм в Поволжието) и Сталин(канибализъм през време на Голодомора). Тов. Ленин ще продължим да го осветяваме в мавзолея като през прозорец на Овертон, за да не забравяме каква огромна полза има от него за установяване на тоталитаризма в 20 век, а Сталин тихомълком го реабилитирахме, та той ИЗОБщО не е бил льош човек като западняците, които май вече са канибали, педофили и так дальше:)))) Много е необходима тази тема, защото православните руснаци пак ще бъдат докарани до канибализъм.A за педофилските приключения на Тов.Сталин да сте чули?


В момента съдийската мафия викат дръще мафията. Не че прокуратурата е цвете, но 2/3 от делата са граждански и търговски и съдиите са тези които отвращават хората като отказват правосъдие. Съдийската безконтролна мафия са хората, които първи неспазват законите.
ВРЕМЕ Е ЗА ЗАКОНА НА ЛИНЧ И ТРЯБВА ДА СЕ ПОЧНЕ ОТ ТЯХ.




България навярно е единствената европейска страна без ЕДИНЕН ИМОТЕН РЕГИСТЪР. Въпреки потресаващите случаи на кражба на имоти и незаконна продажба на жилища.

Държавата съучастник ли е на имотната мафия- ДС ТОРА НОСТРА ?!


СЪДЪТ НА КАМБИЗ : КОРУМПИРАНИТЕ ПРОКУРОРИ И СЪДИИ СА БИЛИ ЖИВИ ОДИРАНИ, А С КОЖИТЕ ИМ СА ТАПИЦИРАЛИ СТОЛОВЕТЕ НА ТЕХНИТЕ ЗАМЕСТНИЦИ

Правосъдието е в основата на всяка държава

Без ефективно и максимално справедливо правосъдие не са възможни да функционират не само органите на самата държава, а търговията, производството и всичко което се върти около тях. Това е причината държави с много ниски данъчни ставки да се избягват от инвеститорите и производителите, защото какво значат ниски данъци, когато няма елементарна съдебна система?! Това е било ясно на хората от хиляди години.


Подкупния съдия бил одран жив, а с кожата му тапицирали стола на неговия наследник

Камбиз II цар на Персия е син на Кир Велики. Камбиз живял от около 559-522 преди новата ера. Налице е хроника на следната история от Херодот. Ужасяващото наказание, одиране жив не е рутинна практика дори в онези времена и е запазено само за най-бруталните престъпления, като държавна измяна и в случая за съдия уличен в получаване на подкуп.

Според Херодот, Сисамнес бил корумпиран съдия. Той приел подкуп и в резултат на това издал несправедлива присъда. Бил арестуван и одран жив. С кожата му по заповед на царя тапицирали стола на който трябвало да седне неговия наследник в съда, в случая неговия син.

В късното средновековие (1498 г.) жителите на град Брюж (сега част от Белгия) решили да украсят за спомен от това събитие, залата за съвещания на своите общински съветници.

На този диптих наречен ''Съдът на Камбиз'' холандския художник (David Gerard) е изобразил арестуването на подкупния съдия и неговото наказание. Една от странностите на тези две картини е, че героите не са облечени в древни дрехи, а вместо това са представени в облекло характерно за епохата и модата на Възраждането. В 1542 г. друг холандски майстор (Dirck Vellert) пресъздава случката на витраж.

Пол Зюсман Изгубената армия на Камбиз


                 



В Украйна фактически няма семейство, което да не е пострадало от репресии, гладомори, депортации или други престъпления на тоталитарния комунистически режим, които взеха животите на милиони хора. Това е част от националното им съзнание. По традиция на 21 май e Деня за възпоменание на жертвите на политическите репресии и върху сградите на държавните институции държавното знаме на Украйна се спуска наполовина.

Всъщност, почти във всяка една област украинска земя крие тайни гробища, братски могили, пази останките на невинни жертви на терора.


Периодът на 30-40-те години на миналия век в страната е белязан с терор, насилие и престъпления от тогавашната съветска комунистическа власт

Между нацизма и болшевизма няма разлика, те са двете страни на един и същ медал.

Формално касапите от НКВД и сталинската пропаганда са насаждали в съзнанието на хората митове за „шпиони“, „диверсанти“, „врагове на народа“, но на практика репресиите са били насочени срещу елита на украинската нация – интелигенцията, към която принадлежат културни дейци, учени, писатели, по-късно справедливо наречени «разстреляно Възраждане». Тяхната вина е била в това, че те са обичали земята си и са били против насилственото въвеждане на комунистическата идеология. Не са успели да избегнат трагичната съдба нито работници, нито селяни, нито учители и др.

Маховикът на масовото и цинично унищожаване на хора заработи от март 1937 година и действа непрекъснато чак до началото на войната, когато сталинската окупация доброволно отстъпила място на нацистката. Въпреки че мащабните престъпленията на комунистическия режим са имали място и по време на Втората световна война и в следвоенния период. Ние не трябва да забравяме и за това, че преди масовите политически репресии Украйна е преживяла инициирания от Сталин Гладомор, при който загиват най-малко 7 млн. души. По този начин, периодът на 30-40-те години на миналия век в Украйна реално е белязан с терор, насилие и престъпления от тогавашната комунистическа власт.

За престъпленията на комунистическия режим в България и Украйна нямат срок на давност.



Само седмица след като оглави кабинета Баце3 той побърза да се обади на президента на Руската федерация, за да излъже и него и нас, че щял да намери стратегически частен инвеститор, за довършването на проекта АЕЦ „Белене“.



Приватизацията свърши, иде национализация на откраднатото от комунагите!



                        


Президентът на САЩ Доналд Тръмп и кралят на Саудитска Арабия Moше Сал(м)ам(Ям).

За да направи Америка "отново велика" Тръмп ще трябва да се справи със системата

                 

Тръмп сключи най-мащабната оръжейна сделка в историята на САЩ със Саудитска Арабия, включваща доставки на американски оръжия и военно оборудване на Саудитска Арабия за почти 110 млрд. долара. Тя влиза в сила веднага. Сделката предвижда и допълнителни продажби на оръжие за Рияд за 350 млрд. долара през следващите 10 години.

https://dariknews.bg/…/trymp-skliuchi-naj-mashtabnata-oryzh…


                           

"ТЪМНИТЕ" СИЛИ - ИНДУЛГЕНЦИЯ ЗА ТЪМНАТА НИ ВЛАСТ

НАШИТЕ ОЛИГАРСИ С ВРОДЕНА ПАСИВНОСТ

Два неизвестни факта за "свръхмогъщите тъмни сили" и за слабостта им пред истинските (при това малки) държави.
*** Всеки нов американски президент иска от малкия Сингапур (град-държава) да прехвърли в САЩ осъдените на дългогодишен затвор заради наркотици американци. И винаги получава отказ.
*** Навремето, през 1957 г., в условията на ожесточена Студена война и космическа надпревара първият съветски изкуствен спътник на Земята е бил обработен като идеална сфера в швейцарски завод. Най-могъщите "тъмни" сили са се измъчили в усилията си, но не са успели да попречат на това.

Grigor Lilov

       
       

1. Постъпвай така , сякаш това е сън. Действай смело и не си търси извинения.
2. Не се обяснявай твърде много. Когато се обясняваш защо не можеш да направиш това или онова, всъщност ти се извиняваш за недостатъците си, надявайки се слушащите да бъдат добри и да ти простят.
3. За да извлече максималното от живота човек трябва да може да се променя. Най-трудното нещо е намерението да се промени.
4. Никога на никого не се сърдя. Нито един човек не може да направи нещо такова, което да си заслужава такава моя реакция. На хората се ядосваш, когато чувстваш, че техните действия са важни. Нищо подобно отдавна не чувствам.
5. Винаги трябва да помним, че пътят – това е просто път. Ако усещаш, че не трябва да вървиш по него, остави го.
6. Ти сега не можеш да ме разбереш заради навика ти да мислиш така, както ти виждаш.
7. Ако не ти харесва това, което получаваш, промени това, което даваш.
8. Основната пречка за повечето хора е вътрешният диалог. Когато човек се научи да го спира, всичко става възможно. Най-невероятните проекти стават осъществими.
9. Хората обикновено не осъзнават, че във всеки един момент могат да изхвърлят от живота си каквото и да е. По всяко време. Мигновено.
10. Единственият истински мъдър съветник, който имаме, това е смъртта. Всеки път, когато почувстваш, че нещата вървят зле и си на ръба на провала, обърни се наляво и попитай смъртта така ли е.
11. Всеки върви по собствения си път. Ако вървиш с удоволствие, значи това е твоя път. Ако се чувстваш зле – по всяко време можеш да го изоставиш, без значение колко далеч си стигнал. И това ще бъде правилно.
12. Ние се нуждаем от цялото си време и цялата си енергия за да победим идиотизма в себе си.
13. Номерът е в това, по какво да се ориентираш … Всеки от нас прави себе си или нещастен, или силен. Обемът на работа, необходим и в първия и във втория случай – е един и същ!
14. За да станеш човек на знанието, трябва да бъдеш войн, а не заядливо дете. Да се бориш, да не се отказваш, да не се оплакваш, да не отстъпваш, да се бориш до тогава, докато не видиш. И всичко това само за да разбереш, че на света няма нищо, което би имало значение.
15. Това, което правиш в момента, може да се окаже последната ти постъпка на Земята. В света не съществува сила, която може да ти гарантира, че ще живееш още една минута.
Дон Хуан

              

Тръмп прегледа стената на плача в ДжуРусСалям.
- великата стена,- каза Тръмп, е ние същото, ще построим стена на границата с Мексико, нека и там плачат.

Шалом Алейху, Алаху Малахей ха ха Кидош....

                   

Иванка Тръмп похвали Саудитска Арабия за неспазването на правата на жените както и за практикуването на обезглавяване на опоненти на юдейския режим, след като страната й дарила 100 милиона долара за нейната кауза

              


Имало жив наследник на рода ДУЛО, потомка на княгиня Олга! Идват добри време за България!

Пряката наследница на първордния род и чиста ДНК – Лейла Путьова ще участва в историческо първо предаване за духовната история на родината ни!

Величието на родината ни се въздига след хилядолетие на забрава!

Рода Дуло се показва със силата и славата си през вековете отново!

Зовът ни ханКо Братко, цар Борис, цар Симеон, княгиня Олга и БОЯН МАГА!..И жреческите охранители на рода – во главе със Свети Киприян! Отново след хиляди години времената настъпиха!

Славата на България се въздига! Уникални разкрития и хилядолетни артефакти! ”

http://chujdozemec.com/…/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D1%80%D0…/

                            




Необходим ли е мозъка за съзнанието и мисленето?

Магарето/Маркус - с жълта книжка - агент на ЩАЗИ на стаж/служба при СТАРОЗАГОРСКАТА ДС-ТОРА НОСТРА, в схемите за кражби от ресторанти и магазини, естествено от гоите.

http://budha2.blog.bg/technology/2017/05/24/.1468276


                   


Енергиите на материален план се командват от парите, те са сведени до мястото, от което чрез пари да бъдат лесно управлявани
Затова и трябва да се излезе от материалния план, тоест от коловозите на материалния лабиринт, и отгоре да се въздействува върху пулта на материалното управление

МЯСТО В ЦЕНТЪРА НА ГРАДА В КОЕТО ЩЕ СЕ РАЗБУЖДАТ ПОЛУСЪБУДЕНИТЕ ДУШИ – КООРДИНАЦИЯ И ПРОСВЕТИТЕЛСКА РАБОТА

1.ИЗХОДЪТ Е ВЪН ОТ КОЛОВОЗИТЕ И УСЛОВИЯТА ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАДАДЕНИ В ЗАДАЧАТА
2. ПРЕКЪСВАНЕ НА ВРЪЗКИТЕ С ТЕЗИ ОТ НИСШИЯ АСТРАЛ
БОМБАРДИРОВКА ОТГОРЕ ОТ СТРАНА НА МЕНТАЛА

ГРЕШКИ КОИТО СЕ ДОПУСКАТ НА ТОЗИ ЕТАП
РАЗЧИТА СЕ НА СЛУЧАЙНА ПОМОЩ ИЗНЕВИДЕЛИЦА СЯКАШ МОЖЕ ДА СЕ ИЗЛЪЖЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО СЪЗДАДЕНИЯ МЕХАНИЗЪМ – РАЗЧИТА СЕ НА БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ФОНДОВЕ, НЯКОЙ ДА ПОДПОМОГНЕ НЕЩО ДА СЕ ПОЯВИ КАТО ЧУДО ОТГОРЕ
НЕ СЕ ИЗЛИЗА ОТ КОЛОВОЗИТЕ НА УСЛОВИЯТА – ЛАБИРИНТА НА МИНОТАВЪРА
НЕ СЕ ОТЧИТА НЕВИДИМОТО ВЛИЯНИЕ НА ЕНЕРГО-ИНФОРМАЦИОННИТЕ ПАРАЗИТИ
НЕ СЕ ОСЪЗНАВА ЧЕ СИЛАТА КОЯТО УПРАВЛЯВА Е ТАЗИ НА ОТЕЦЪТ ДОПУСКАЩ ВСИЧКО ТОВА В ИМЕТО НА ЕВОЛЮЦИЯТА – НЕ СЕ ОСЪЗНАВА, ЧЕ БИТКАТА Е ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАДАДЕНА И РЕШЕНА КАТО ИЗХОД ОТ ОТЕЦЪТ!

НЕ СЕ РАБОТИ С ВЯРА, А СЕ УМУВА И СЕ ЗАТЪВА В ПЛЕН НА СТРАХОВЕ
НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА СИЛАТА НА МИСЪЛТА – МЕНТАЛА

НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА, това е твърдението, че нищо не може да се направи!

Системата създава имдж на самата себе като за нещо непоклатимо и свръхважно, като че от нея зависи живота на земята.

Сегашната система е обяздена от Англосаксонската всъщност еврейска старозаветна култура, с главен бастион - триглавата ламя САЩ АНГЛИЯ РУСИЯ С ФИНАНСОВ ЦЕНТЪР СИОН/ЩВЕЙЦАРИЯ И ФАЛШФЛАГ ЦЕНТЪР ИЗРАЕЛ - КИБУЦ ЗА ВОЕННО ОБУЧЕНИЕ НА НЕПЪЛНОЛЕТНИ ЗА ЦЕЛИТЕ НА НСР=НОВАТА ПОЛИЦЕЙСКАТА СВЕТОВНА ДЪРЖАВА - ГУЛАГ.

                


Бащите крадяха пити кашкавал от мандрите, синовете- целите мандри! Бащите крадяха агнета от чуждите стада, синовете- целите села. Бащите разстрелваха без съд и присъда невинни, синовете- прикриват виновни бандити и убийци. Бащите подпалваха селсъветите, синовете- подпалиха цялата държава!

Бащите национализираха, синовете приватизираха?! А някъде дори едно и също лице е национализирало и приватизирало. Къде тук има морал? Пребивали са хората, за да им вземат имота, вкарвали са ги по затворите, защото са били за демокрация и капитализъм, набивали са в главите на населението колко е добра ръководната роля на партията им! А днес същите тия имат лице да се изправят пред същия този народ, след като са му взели имота, да му обясняват що е то демокрация и капитализъм, колко е лоша опасността от авторитарно управление на другарката Бойка Борисова...

             


"Доналд Тръмп, на първото си президентско посещение в Израел, поиска да няма да мир в Близкия изток - в крайна сметка.

"Благодаря на премиера за неговия ангажимент за продължаване на "мирния процес", заяви израелският премиер БенМяуМин Нетаняху

"Той работи много усилено за този "мир" - това не е лесно", продължил г-н Тръмп. "Чувал съм, че това е един от най-трудните сделки на всички времена. Но имам чувството, че ние ще стигнем до там в крайна сметка. Надявам се."

https://www.davidicke.com/…/trump-israeli-palestinian-peace…


                          


                             

                   
Посещението наTръмп в Суадитска Арабия, ритуал, сключвайки договор за оръжия и подялбата на света. , "Великият диктатор", имитира Хитлер как си играе с глобусът на света.


Няма коментари:

Публикуване на коментар