Последователи

неделя, 7 май 2017 г.

GIFS 37


31г. от руско - съветския жидовски ядрен геноцид с цел ритуален холокост.

Към тази дата е интересно да се отбележи, че в СССР и Русия всички специалисти и еврейската общественост празнуват Пасха - Песах!

Фигурата показва календара на еврейските празници през април 1986 година. Днес целият свят знае, че МОССАД и Израел (Rothschild & Ко) планират атаки и война, чрез обвързването им с датите на еврейските празници. Маркира се не само планирането на терористични атаки и военни операции по време на еврейски празници, но също така и извършването на атаките, така че погребението от терористичните атаки да се падна на празника на евреите.


                   
            
Робството не започва от робовладелците. Робството започва от робите. То не започва когато някой извади оръжието и принуди хората да му работят. То започва когато хората се откажат сами да се грижат за себе си и за своите семейства, и когато поискат някой друг да им осигурява необходимите неща – до края на живота им. Робството идва тогава, когато човек изостави отговорността да взема решения за своя живот, и остави тези решения на други хора.

Истинската същност на робството е в съзнателната замяна на свобода за сигурност. Робството се състои в съзнателно предаване на индивидуалните права и отговорности на други хора или институции. Робството е в овчия инстинкт да търсиш овчар да те пасе и стриже.


На съвременния политически и обществен език можем да кажем, че робството – това са социалните грижи. В здравното осигуряване за хората, които никога не полагат грижи за здравето си. В пенсионното осигуряване за хората, които никога не искат да мислят за бъдещето. В безплатното държавно образование за децата на родителите, които могат да правят деца, но не желаят да се грижат да тях. В регулациите на икономическия и личния живот.

Всички тези неща са робство. В основата си те имат един и същ мотив: Желанието на човека да избяга от отговорността за своя собствен живот и работа. Хората, които държат да ги получават, надават същия вик като онези израилтяни в старо време: „Добре си ни беше с рибата, която ядяхме даром, и с праза, чесъна и лука.” Имаше някой да се грижи за нас. Искаме и сега някой да се грижи за нас. Дори ако това означава да ни бият с камшици и да работим по цял ден под тропическото слънце. Дори ако това означава да ни товарят с 60% данъци, да ни карат да чакаме на опашки пред бездушни мързеливи бюрократи, да ни унижават и да ни отнемат живота, свободата и собствеността. Дайте си ни безплатната коричка хляб всеки ден!

Народ от роби няма бъдеще. По един или друг начин той умира. Било от външно нашествие, от емиграция на младите активни хора (децата на робите) или от естествена смърт. Никакъв Европейски съюз не може да го спаси. Никакви обещания за още безплатни корички хляб не могат да го спасят – те само ще го убият повече. Робите не носят мироглед за бъдещето и затова не могат да имат бъдеще.

Само свободният човек има бъдеще. Бъдещето принадлежи на онези, които сами поемат отговорността за него. Останалото е самозаблуда и утопия…

Борис Стругацки


                    


Ситуацията с изкуствения интелект е "оти ги ручахме жабетата". След десетилетия, в които тюринг машините ни водеха към светлото бъдеще, се оказа че те стават само за пишещи машини, управление на прости линейни системи и увеличаване на бюрокрацията. За да излязат от ситуацията, най-светлите корпоративни умове на Запад са решили чисто и просто да копират работата на естествените невронни мрежи в главите ни, но без да знаят какво всъщност копират. На всичкото отгоре, гадните машинки мълчат и не казват как го правят номера на китайката. Резултатът е, че вместо 7 млрд. ходещи загадки на въглеродна основа, ще си имаме може би още толкова загадки на силициева основа. Освен това случаят с шофьора на Нвидиа ни показва, че новите силициеви загадки може да са толкова асоциални (не им пука какво им се говори), колкото и техните въглеродни прототипи.


                        

http://www.faktor.bg/

В. Лилков и Хр. Христов: До 1989 г. ДС и БКП провеждат репресии срещу „бившите хора“ и децата им.

Oт 1989 до днес, преминалата в нелегалност ДС - подкрепена от целия си бивш и новопостъпил кошерен легион от куки,нещатни сътрудници и пионки във бизнес позиции - провежда репресии срещу оперативно интересни пробудени личности, семействата им и целокупно срещу дребния и среден бизнес несвързан с нелегалните структури на ДС(свързани с над 50% от служителите в държавните и властови структори.)


Офицери от бившата ДС създадоха българската мафия

След рухването на комунистическия режим настъпва пълна, но временна дезорганизация на репресивния апарат на комунистическия режим. Държавна сигурност – фундаменталната опора на партията, е деморализирана. Да подготви контрапреврат е рисковано. Затова предприемат позиция на изчакване и определяне посоката на вятъра. След кратък период на постепенно окопитване представителите на ДС започват да се прегрупират, като реализират и капитализират пазените от тях тайни.

Представителите на Първо главно управление на ДС успяват да разграбят основните финансови ресурси на държавата и формират групата на бъдещите олигарси. Офицери от тази секретна служба заграбват създадените от предишния режим държавни задгранични дружества за износ на оръжие, на синтетични наркотици и др. Високопоставени ръководители на Второ и Трето главно управление се заемат с организирането и ръководенето на много доходния охранителен бизнес. А някои от първите служители на Шесто управление и по- точно на неговия Шести отдел започват търговия с досиета на агентите на ДС. Чрез компромати и заплахи за публикуване на агентурното минало на своите жертви те осъществяват брутален рекет, изнудвайки десетки свои бивши сътрудници. В крайна сметка бившите шефове на ДС се превърнаха в най-богатите мафиотски босове, които създадоха организираната престъпност у нас.


                           

                               Изгонването на Гергов от Рая

                           

Песента на Александър Джапаровски, посветена на руския президент Владимир Путин

За основа е използвана популярната революционна песен от годините след Илинденско-Преображенското въстание (1903) "Заплакало е Марийово". Песента е посветена на учителя по български език и литература в битолската гимназия войводата Георги Костов Сугарев, загинал с всичките си 22 четници в сражение с турския аскер при Параловския манастир на 23 март 1906 г.

Вместо познатото на всички родолюбиви българи:
Заплакало е Марийово, заплакало
за той ми Георги Сугарев...


Сега в Македония вече се пресъздава диалог между народния певец и руския президент и се пее така:

Заплакала е Македония, заплакала
за той ми Путин, Путин, Владимир.
Къде си Путин, Путин, Владимир?
Сега да дойдеш от ЕУ и НАТО да ме куртулиш
Къде си Путин, Путин, Владимир,
сега да дойдеш от Америка да ме куртулиш?
"Слушам те народ, народ поробен, македонски,
внуци на Александър Македонски.
Сега ке свършам яз во Сирия и во Турция,
и одам тамо в Македония.
Ние сме народ, народ православен, най-добрен.
Яз ке ви спасам от дявол амерички
Климент и Наум нас ни дадоха слово, азбука
Вие ни дадохте църква и писменост.
Климент и Наум нас ни дадоха слово, азбука
и ние това не го забораваме..."

Всъщност на гроба на войводата Сугарев до 1944 г. е стоял паметник, на който е било изписано: "Българино, тук родната ни земя прибра праха на безсмъртния учител, революционер, славния битолски войвода Георги Сугарев, роден в Битоля през 1876 г., загинал за нашата свобода заедно с 22 четници в сражение с турския аскер при Параловския манастир на 22 март 1906 г."

Копирано от standartnews.com


                                   


СЛЕД ПОТЪВАНЕТО НА РУСКИЯ ВОЕНЕН КОРАБ ПРИ СБЛЪСЪК С ПЛАВАТЕЛЕН СЪД ТРАНСПОРТИРАЩ ОВЦЕ,

ВЪЗДУШНО КОСМИЧЕСКИТЕ СИЛИ НА РОССИЯ ЩЕ ВЗЕМАТ ОТВЕТНИ МЕРКИ СРЕЩУ ВСЯКА ОВЦА БЛИЗО ДО ГРАНИЦИТЕ НА СВЯТАЯ РОССИЯ! ЛИЛИПУТИН АКБАР!



„Светът според Доналд Тръмп“ нарича Китай „Експерти по стените“, САЩ с гръмкото „Тръмп“, половин Африка „Терористи“, а другата половина „Родината на Обама“, Русия – „Убийци на ИДИЛ“, Австралия – „Опера в пустинята“, цяла Южна Америка – „Ферма за Мис Вселена“, а Европа – „Нова Мека“.     




„НоваТВ“ бе купена преди време за 600 милиона долара от руско-българска олигархична групировка скрила се под името на някаква шведска фирма без дейност в Швеция. Така нашата и руска олигархия си перат крадените от нас мръсни пари ,като използват глобалния пазар на неолибералния капитализъм, в който живеем последните 30 години, купуват си една чужда фирма без дейност ,пълнят я с свои капитали( крадени от нас пари), слагат за изпълнителен директор някой чужденец, после под чужд флаг и с чужди имена се връщат у нас и стават концесионери, приватизатори, инвеститори и прочее, като ограбват безжалостно българския народ.

Но понеже остават със стария съветски комунистически акъл без никакво разбиране за демокрация и правова държава, сега превърнали се в нови червени капиталисти, естествено е да я карат с метлата на цензурата на татко си и пръв ръководител - Путя, който пък ги заимства от татко си Сталин.
Собствениците на „Нова“ са копие на олигарха Пеевски държащ 40 % от медийното пространство на България, с руско-българския олигарх Гергов държащ бТВ, с руският олигарх Тодор Батков/Чорни собственик на "Стандарт" (и още някои вестници), с газовият руски олигарх Сашо Дончев собственикът на в.СЕГА- всички изброени получили началния си капитал от първата олигархична руско-българска групировка на БСП - Мултигруп, добавям и руско-българския олигарх Иля Прокопов също получил началния си капитал от Мултигруп, който заедно с "Отворено общество"държи вестниците от групата "Инакомедия"- Дневник, Капитал, Фактор, ( с руско-българските олигарси на БСП с представителни лица Тошо Тошев, Петьо Блъсков, Венелина Гочева.. списващи останалите весници “24 часа” , "Труд", “Монитор” , “164 часа”...)
Останалите ТВканали също се държат от "Отворено общество" начело с Блумбъргите и прокарват неолиберална политика сега, когато неолиберализмът като икономическа и обществена докрина се отхвърля от цял свят, дори в меката му- САЩ ....
А олигархът Борисов,чийто СиБанка също получи началния си капитал от „Мултигруп“, няма нужда от своя медия, защото е на власт и владее всички национални медии, които трябва да бъдат обществени, но продължават като време ОНО на тоталитарната комунистическа държава, да бъдат правителствени.

"Капиталите движат парада"- това е формулата на неолибералния олигархичен капитализъм, в който живеем последните 30 години, с неговия ГЛОБАЛЕН ПАЗАР на движение на капитала без национални рамки и правила, в който собственика се вижда не по това къде е регистрирана фирмата му - в Швеция, Атина или прочее, а какъв е ПРОИЗХОДА НА НАЧАЛНИЯ КАПИТАЛ, от там се вижда кой е собственика и вида/чистотата на капитала.

Една олигархична посткомунистическа мафиотска клика от всички партийни цветове, ръководена едновременно от Москва и Вашингтон, управлява държавата ни вече 27 години и не желае да изгради правова държава и заложи в нея правилата на бяла Европа , защото добре знаят, че тя първо техните капитали ще провери и ще ги погне и от тях дори нищо няма да остане. За това сега имаме 38 олигарси и мултимилионери с богатства колкото половината БВП на страната направени с пладнешко ограбване на всички българи в мутренско- бандитски преход, а останалия 99,99% народ е с най ниския жизнен стандарт в Европа и обявен за най бедния.
За това сме и на 103 място по скалата за свободата на словото, след нас са само Русия и Зимбабве.
Докато не свалим тази олигархия от власт и измъкнем парите които я правят силна от ръцете и, но не със съветски методи на войната, а с европейските - на съзнанието и обединения вот на избирателите, няма да имаме медии, нито свобода на словото.
Автор Дора Апостолова


Коментар на Идея за България

           
         

Светлината

на природата-жизненост е подобна на лунна светлина а светлината на живота-жизненост прилича на златно сияние. Жълт дворец(ЖД) е слънчевия сплит. В ЖД възпроизводствената сила се превръща в жизненост/ци/. Природата жизненост е отрицателна(ин а светлината й е подобна на лунна светлина), живота жизненост е положителен(ян), прилича на златисто сияние/.

Жизненото дищане/прана/ е което подържа органите на човека. Когато бялата и златистата светлина се слеят, концентрирането на 5-те прани в главата(в скъпоценния котел кухината на първичния дух или родилната кухина) създава макроскопичен елемент, и съзнанието става отново дух. При отрязване на пъпната връв, зародишното дишане се заменя с придбито, способноста да виждате се раздвоява, съшностната природа се премества до сърцето а вечният живот се спуска в долната част на корема и разтоянието м/у тях е малко над 25см. Духа е заменен от съзнание и докато сте живи същностната природа и вечния живот няма да се слеят.

Дао(елемент 545 -празнотата) е вродената духовност-жизненост, т.е. сливането на същностната природа/дух/ и вечния живот/жизненост/.Когато възпроизводствената сила се пречисти( в долния дан тиен под пъпа), в средния дан тиен(ЖД-Жизненото дищане )се превръща в жизненост, тя(Ж) се изкачва в мозъка, за да се слее с същностната природа(в сърцето,джива е свързана с първоначалната кухина чрез два канала.)Това сливане обуславя проявата на бялата светлина на жизнеността/ци/, подобна на лунната светлина.

Когато жизнеността слиза в долния дантян, за да се слее с вечния живот тогава се появява златистата светлина, която след това се връща в изходната кухина на духа в мозъка за да излезе навън.

Кръгът(Великият предел) е в който се сливат първичната (+)жизненост и първичната природа, за да се излъчи светлината на жизнеността, Това са светлината на същностната природа в скъпоценния котел в мозъка и светлината на първичния живот в долнат а част на корема.

Светлината на очите която е (+)ЯН/бялата светлина на Жизнеността/ насочена надолу, когато се срещне с (-)ИН/златна светлина на Жизнеността/ излъчва скъпоценната светлина.


                


May Day: Честване на приноса на "работника пчела"

1 май е и ден на Taurus бика, който разбира се символизира регенерация, и е свързан с пчелата. Въпреки това, 01 май е най-известен като "Ден на работниците", важен ден в Съветския съюз, например, чиято политическа и трудова структура - комунизма, е проектиран да емулира реда на кошера по света.

Включването на пчелна символика в комунистическите идеали е разбираемо, като се има предвид подредения и алтруистичен модел на обществото, което кошера представлява.


                


1 МАЙ световен сатанински ден на ЛЕВИТИ и КАГАНИ ЦИОНИСТИ и техните слу(ДЖУ)жители-интернационалисти, основни генномодифицирани единици на еврейската мафия. На този ден те празнуват своята измама над ГОИТЕ, а гоите празнуват своето робство.

Хората мислят, че на 1 май се празнува интернационалният ден на работниците. Но в действителност, това е рожденият ден на илюминати - световният елит, който ограбва труда на хората, които работят.


1 май е сатанински празник -Валпургиева нощ

В германската средновековна митология Валпургиевата нощ е празник на вещиците,които заедно с други нечисти сили (великото сборище) се събират на деня на света Валпургия на връх Брокен в планината Харц и се опитват да попречат на идването на пролетта .


Един от основните подаръци на Империята Орион в сериала „V“ е т. нар. „синя енергия“. Тя се генерира от две колони, които активирани – освобождават „чиста енергия,от газ

Раждането на новата енергия, което ще доведе до „новия свят“, който ще промени представата ни за нас самите, се случва между двете колони, които играят ролята на своеобразен stargate/портал на съзнанието

Както виждате двете колони са репрезентация на до болка познатата ни тема за Яхин и Воаз, които по всяка вероятност също са пряка част от окултния извънземен пантеон, защото масонството е изцяло отражение на тези модели.





                       


СИГНАЛ ЗА БЕДСТВИЯ MAYDAY

SOS . . . – – – . . . MAYDAY

Сигнал за бедствие — радиостанцията се настройва на необходимата аварийна честота и се повтаря три пъти думата MAYDAY: „Мейдей, мейдей, мейдей!“



Основната цел на комунистите (левити и кагани) днес е унищожение на средния бизнес. Окрупнявания на банки и финансови къщи, на червени производствени, търговски, транспортни, развлекателни компании, хотелиерски и ресторантьорски вериги, в малко на брой свръх големи – гигантски – корпорации, сме го живели. Това е колхозничество, текезесарщина, несвобода, невъзможност за изява на човешките качества, възможности и намерения, комунизъм!


                            

Днес повече от всякога българските граждани трябва да си припомнят забравения 3-ти абзац от Преамбюла на Всеобщата декларация на ООН за правата на човека:
"...НЕОБХОДИМО Е ПРАВАТА НА ЧОВЕКА ДА БЪДАТ ЗАКРИЛЯНИ ОТ ЗАКОНА ТАКА, ЧЕ ЧОВЕК ДА НЕ БЪДЕ ПРИНУЖДАВАН ДА ПРИБЯГВА КЪМ БУНТ СРЕЩУ ТИРАНИЯТА И ПОТИСНИЧЕСТВОТО КАТО ПОСЛЕДЕН ИЗХОД."
Запомнете:
Международното право признава бунтът срещу тиранията като последен изход от потисничеството.


                          

Защо хората искат постоянно да генерират заетост, да впечатляват някой си там или пък чисто и просто пред себе си да се чувстват полезни. Ако за миг спрат с вършенето на тези толкова важни дела дали ще им се случи някакво нещастие или ще умрат самообвинявайки се, че са безделници? Едва ли! Архемисълта за „мързеливия гладен безработен“ всява страх у масите. Всъщност Системата е направо в екстаз от този тип мислене, толкова перфектна механика се получава на моменти, че ти е непонятно дали това е нещо лошо или просто си внушаваш. На моменти Системата е толкова добре смазана, че израза на Радой Ралин "Откакто свят светува, все мазният отгоре плува" най - добре я разкрива.


„Работи за СИСТЕМАТА, почивай си докато мислиш за СИСТЕМАТА, спи докато сънуваш за СИСТЕМАТА!“ - Аз

Хората обичат най-много две неща: да плащат сметки и да се оплакват. Най-хубава синергетика се получава, когато всеки ден плащаш по една сметка за да има повече ходения до учреждения и каси. От перспективата на социален индивид това ще генерира повече срещи и най-вече повече водения на безсмислени разговори за това, което най-често определяме погрешно като „нашия живот“, което е толкова далеч от истината, че все едно возещия се на последната седалка на автобуса да заяви, че той е шофьора.

"Искате да говорите за живота, а всъщност говорите за времето, политиката, спорта и комшията"




                 

       БСП и тъгата, която ще умори милионерското войнство

                       




Всички олигарси у нас са продукт на новата неолиберална олигархична система донесена от САЩ през Русия по руско-азиатския модел на неолиберализма от последния елит на БКП с американския икономичесик план Ран Ът. Тя ни бе наложена от Москва по комунистическа линия от последния елит на КПСС, на която нашата БКП беше сателит и придатък. Нашите олигарси са родени от руските и смесени с тях, а руските като по-силните изнасят парите на българскитe олигарси( т.е на България) в американски банки.

Сега 38 олигарси с богатства половината БВП на България направени с използване властта на партията си да заграбят държавна собственост за 1 лев, държат цялата икономика и целия национален продукт в ръцете си. Те плащат 10% данък или нищо не плащат, а останалите прибират в джоба си и изнасят в американски банки и офшорни зони - всички американски и английски протекторати. Така изпразват държавната хазна и държат българския народ с най -ниските пенсии и заплати в света.

                   

За явлението"Цацаров"
Някои нашенци се питат:
"Толкова ли няма законов начи "този' да бъде махнат и да понесе наказателна отговорност. По-успешно деяние с оглед премахването на Механизма не мога да си представя!"
Законов начин ( законче и механизъм) има, но няма кой да го приложи. България няма работеща съдебна система вече 27 години „демократичен преход“, защото тя продължава да бъде като време ОНО под политическа шапка и да изпълнява само политически поръчки на партията на деня.
Причината е , че пак бившите комунисти продължават да управляват и след 1989 г със старото си съзнание и сталинистки прийоми на управление без никакво разбиране за демокрация, нито познаване на съвременната правова държава родена от реалната демокрация на Европа.
Съвременната правова държава на развитите западноевропейски демокрации има желязно правило да разделя съдебната система от политическата власт и я издига в надстройка на обществото( не на държавата), отгоре да гледа и с желязната си секира начаса да коригира действията на политическата власт.
У нас е точно обратно, сега бившите комунисти управляват не в една партия, а пръснати в 300 партии и по старому да държат съдебната система под мишницата на политическата власт, като ВСС продължава да се избира от парламентарно представените партии на квоти.
До 2009 г ВСС се държеше от БСП и СДС, след като Боко завзе властта 2009 г, салдо морталдо направи за да нареди свои хора във ВСС. Един от тях е Цацаров избран за главен прокурор от квотата на Бойко в ВСС.
Така Бойко сложи „вся влясть советом“ под мишницата си и коли и беси точно по тертипа на майка си БКП-БСП и първия си работодател Тодор Живков. .
Липсата на главния стълб на държавата- съдебната система е главната ни причина за мутренско - бандиския преход с разграбване на голямата държавна собственост и загубата на държавата ни.
Боко си поддържа, четка и лъска БСП-то като своя проформа опозиция, макар двете партии да са двете страни на един и същ медал и партии от един и същ болшевишки тип. Дори нещо повече - ГЕРБ произлиза от БСП. Боко не може без БСП, ако няма опозиция ЕС ще го заподозре, че оформя авторитарен режим, а в ЕС диктатури не вървят. ;)
Именно това настояще статукво роди ,храни и поддържа явлението"Цацаров"!
Идея за България


                   

Начело на регионалните офиси на интернационалните телекомуникационни комунистически фирми са местни куки и пионки от бившите служби. Основно хоби - поръчково надписвне на импулси.

Известни бивши куки на службите(от Ески Зара) занимаващи в този бизнес са например Динко Папагала и Гошко-магазин Роцица. Гошко -" Баничарката" навремето участвал в обир на склад на стойност 300 000 долара.

                   
Daphinka Popova‎ до ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА

НАРОДЕ ???? Най-некадърните, най-корумпираните, най-крадливите, най-неудачните, най-безродните, най-долнопробните дяволски изчадия от периферията на БКП и ДС неколцина все още живи дъртаци и други синове и дъщери на вече измрели ни командорят и геноцидват вече 27 години !!!!
Два вида са КУКЛИТЕ ИМ НА КОНЦИ :
"СТАНИШЕВЦИ" И "БОЙКО БОРИСОВЦИ" !!!!
Всички ПАРТИИ и ПОЛИТИЦИ без значение на цветовете им ЧЕРВЕНИ, СИНИ, ЗЕЛЕНИ или "ПИМБЯНИ" са изфабрикувани и командорят от МАФИОТСКИЯ НЕОКОМУНИСТИЧЕСКИ КАРТЕЛ БКП-ДС !!!!
Родните БКП и ДС все още ни командорят но вече като "ГОРБАЧОВСКИ" хамелиони са БЕЗРОДНИ, алчни, долнопробни НЕОКОМУНИСТИ-МАФИОТИ, за собствени облаги и забогатяване слугуват на световния ЦИОНИЗЪМ-РОТШИЛДИЗЪМ !!!!
Всички са НЕОКОМУНИСТИ-МАФИОТИ, безродници майко-продавци, алчни, крадливи, корумпирани до шия дяволски изчадия !!!!
За да подчертаят БЕЗРОДСТВОТО си в изпълнение на циониските планове за унищожението на България и всичко българско, умишлено-черногледо, алчно-геноцидно вкараха в управлението и циганско-турските КУКЛИ НА КОНЦИ : "ДОГАНОВЦИ" И "МЕСТАНОВЦИ" !!!!
Така циониските планове на световния РОТШИЛДИЗЪМ за България от 1990 г. "РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ" и "РАН - ЪТ " са безпрецедентно геноцидно приложени с пълна сила и вече се забиват последните пирони в ковчега на България !!!!
НИТО ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО НА ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ОТ БИВШИЯ СОЦЛАГЕР НЕ СИ ПОЗВОЛИ ТАКЪВ БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН ГЕНОЦИД ВЪРХУ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД, ТАКАВА БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА УМИШЛЕНА ТУРЦИЗАЦИЯ, ЦИГАНИЗАЦИЯ И ГЕНОЦИДНО ОБЕЗЛИЧАВАНЕ И УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКАТА ХРИСТИЯНСКА НАЦИЯ !!!!
" Стресни се, племе закъсняло !!!!
Живейш ли, мреш ли, ти не знайш !!!!
След теб потомство иде цяло -
какво ще да му завещайш ????"
СРАМЪТ И ПОЗОРЪТ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ЧЕ РАБОЛЕПНО ТЪРПИ ВСИЧКО ТОВА Е БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ НА НАЦИИТЕ !!!!
ВЕЧЕН СРАМ И ПОЗОР ЗА ВСИЧКИ ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ РОДИТЕЛИ НА ДЕЦА И ВНУЦИ !!!!

                       



Българинът, като европеец, не мрази чуждите. Той дълбоко мрази ближните си. В себеподобните вижда всичко онова, което го отвращава. Учените твърдят, че всеки човек вижда само онова, което подсъзнателно иска да види!

Никога по време на мир ние не сме били единни и сплотени. Никой не е успял да формулира онзи обществен договор в който всеки от нас да намери своят интерес. Така си живеем – от война катастрофа, до следващата такава. В този ред на нашия живот се излюпват политически гниди, които умело експлоатират омразата, разединението, бедността, етническите различия, страхове и прочее човешки недъзи.


На върха на държавата изплува шлаката на цялото общество!

Наясно съм, че в такава една среда всеки може да бъде подпечатан като всякакъв. На пръв поглед хаос, който в своето съдържание представлява строен престъпен ред в който шепа хора паразитират, чрез престъпленията си, върху гърба на всички останали. Не виждам друг разумен изход освен да насочим вниманието си към тях и подобните им.

Тези лица имат спешна нужда от „особен вид внимание“!

Не взиране в празни от съдържание партии, идеологии, ценности, гонене на вещици и всякаква друга форма на безделие. Колкото по-бързо стигнем до конкретен "разговор", толкова с по-малко жертви ще платим и този кръвен данък…

Николай Марков, Фейсбук

                  

„Патокът“ Доналд, чийто курник е Белият дом, ни разиграва сценки от 1963 година и Карибската криза.

Никита Хрушчов в неговите мемоари, признава как СССР нямал ни най-малко намерение да напада САЩ.

Днес Тръмп(признава с действия че САЩ няма намерение да напада психопатчето Ким Чен Ун) след като проводи самолетоносач, съпровождан от армада от различни военни кораби, осъзна, че е надскочил ръста на своите компетенции и възможности. И седмица по-късно разпореди флотилията да свърне – не в U-turn, както се изразяват американците, вместо да рекат „на 180 градуса“. А да поеме някъде към Япония… Определени негови британски съюзници определиха акцията като “gaffe” и „опасна буфонада“.


                 
Триумфът на психопатите

Какво рече товарищ Тръмп – това курве на курветата – относно някаква факла? Не каза ли, че „всяко американско поколение предава факела на истината, свободата и справедливостта в една непрекъсваема верига от миналото до настоящето“?

Коя и чия истина? Тази на революционните масони, много от които, като типични психопати, са били откровени хомосексуалисти?

Не е ли известно, че всеки комунист е активен или латентен хомосексуалист, както го е формулирал работилият за ЦРУ американски психолог Григорий Климов? В комуниста тлее нещо сбъркано по рождение. Като някакъв скрит лоцман жаждата за власт и за изява – болната амбиция, нарцисизмът – води тези хора не само към грехопадението, но и към дегенерацията. Те са осъзнати или неосъзнати садисти. Поради тяхната психика или зависимост от миналото често пъти идентичната ръководна среда превръща тези техни дефекти в предимство, осигурява им различни високи постове.

„От друга страна, обикновено садизмът е свързан с хомосексуалността – пълна или частична, явна или скрита, латентна или потисната. Това е нещо като откуп, който дяволът на дегенерацията взима за властта, за славата и величието.“[Григорий Климов – „Протоколы советских мудрецов“]

Чия свобода, след като почти сто процента от „бащите основатели“ на американската империя са били робовладелци. Някои са притежавали стотици африканци. Разпореждали са се с тях като с предмети. Наказвали са ги по всевъзможни най-жестоки начини. Даже са убивали тези нещастни хора за щяло и нещяло.

Тази „свобода“ ли, водеща началото си от еврейските търговци на роби? Та днес милицията в САЩ убива безнаказано, когото реши. Занданите са пълни с дребни нарушители с тъмен цвят на кожата – афроамериканци и латиноси. А улиците на американските градове се изпълват с демонстранти, издигащи лозунга, че и животът чернокожите има стойност!

Сега в САЩ могат да ви осъдят на 20 години затвор за нищо. Само заради това, че сте били на неподходящото място в неподходящото време. Показах такъв случай в епизод от документален филм. Майка на четири деца е зад решетките за две десетилетия, понеже била в дома на свой братовчед, когато полицията нахлула и го арестувала за притежание на наркотици. Холивудската актриса Сюзън Сарандън го изнесе пред обществото. Но то мълчи…

Това ли е „факелът на справедливостта“, за който гръмогласно пледира Доналд „Патока“ Тръмп?

„Сега този факел е в нашите ръце“ – каза той. – „И ние ще го използваме, за да осветяваме света.“

Олеле-мале! Благодаря. Thank you. Осветявайте си разпадащата се комунистическа империя.

Но кой е бащата на всички тези факлоносци?

„Луцифер – носителя на светлината;… странно и загадъчно име, дадено на Духа на Мрака. Луцифер – синът на Утрото.[68] Точно той ли носи Светлината и със своя блясък и величие заслепява посредствените, сладострастните или егоистичните души? Без съмнение!“[след Октомврийския метеж през 1917 година Ленин и неговата хомосексуална еврейска болшевишка шайка въвели легендата за крайцера „Аврора“, който с топовен изстрел срещу Зимния дворец възвестил „утрото на светла ера“. Тукашният комунистически поет съзрял в това „факела на нова вера“. (Вж. Христо Смирненски – „Червените ескадрони“, 1920 г.) ]

Не е ли редно да погледнем какво представлява истинският comrade Доналд Тръмп – това чудо на фризьорското изкуство. Изрусено, прикриващо плешивостта си копие на нашенската банкянска мома, за която бях перифразирал Шекспировия израз „непостоянство, твоето име е Б.Б.“!

Подборка от различни медии. Коментарите и оценката оставям на вас и съвестта ви.

http://diagnosa.net



                         


Те ще установят нов световен ред и ще ви натикат
на последната редица, номерирани и жигосани[ Антъни Личионе – съвременен американски поет и писател. ]

Тези структури имат общи сайбии. Те са събрани в кръга, представящ се под различни наименования – например Билдерберг, Тристранна комисия, Римски клуб… Върнете се към Пол Хейлиър, ако щете. Нима този виден ренегат на глобалния елит не завърши с това, че „всички големи медийни предприятия принадлежат на Билдерберг“? На финала на земните дни някои такива, запазили зрънце съвест, получават просветление.

Например в своя последен миг на този свят масонът Йохан Волфганг фон Гьоте извикал: “Mehr Licht!” Поискал още светлина! Какво ли е зърнал в тунела, водещ към отвъдното?

Задайте си въпроса: Защо все наследниците на комунистическите големци или на техните ратаи заемат ръководни постове, а за вашите те остават непостижими? Възможно ли е дете на обикновен работник, земеделец или редови представител на „народната интелигенция“ да стане вицепрезидент на Световната банка, както Сталинка „Кристалина“ Георгиева, да речем? Какви качества притежава, кой ги е забелязал и я е издигнал? Но за нея не представляваше проблем да бъде и еврокомисарка.

Обяснението е простичко: тя е комисарка по наследство. Каква друга да е, след като се е пръкнала в семейство на баща шумкар, активен борец, удостоен с правото да заема ръководна длъжност без висше образование? Комунистка, свързана със секретните служби на диктатурата, тя има тези, а не други интелектуални или Бог знае какво предимства пред нас – плебеите. Ако проследите видеозаписи на някои от изявите, ще откриете твърде семпла, безлична, непривлекателна женица, която крие своята вродена плахост зад груба агресивност, типична за мачовците, даже не за мъжете изобщо.

Това представлява цивилизационна война на живот и смърт.

Вижте например, как чрез политиката и медиите обществата могат да бъдат доведени до катастрофи. Няма да ви карам да обръщате взор към Близкия изток. Там по-ожесточена или привидно затихваща, войната бушува прекалено дълго. Обаче погледнете Европа и Америка. Вижте що стори интернационалният елит с тях. Какво остана от Запада, белким люлката на съвременната цивилизация?

Сякаш някакъв свръх способен илюзионист вади силните карти – козовете – от ръкава си. Представители на елита, каквито без съмнение са Доналд Тръмп, Марин Льо Пен, Найджъл Фараж и останалите, с речите си и внушенията в тях противопоставиха средната класа срещу онази високопоставена среда, която рекрутира, обучи и назначи самите тях за нови фалшиви месии. Не ме разбирайте неправилно. Старите са още по-отвратителни. Във всички случаи е по-добре Льо Пен, отколкото Макрон. Но животът често доказва, че изборът на „по-малкото зло“ е по-вреден.

Така „антиелитарните“ представители на елита настройват хората: средна класа против останалите, бедни срещу богати, християни против мюсюлмани, цветнокожи срещу бели, жени против мъже, млади срещу възрастни… Макиавели и неговият постулат “divide et Impera” – „разделяй и владей“, са живи, актуални, действащи. Ако решите да изследвате поведението на политиците, ще откриете един и същ диригентски метод в оркестрирането на омразата. Проследите ли неговия произход, неминуемо ще стигнете до 1 май 1776 година, до еврейския йезуит Адам Вайсхаупт и Ордена на илюминатите в Бавария. Та впоследствие, преследван и стигнал до просешка тояга, да го зърнете приютен от Майер Амшел Ротшилд.

Тръмп е „Козът“, който този скрит илюминатски, което ще рече юдеомасонски и комунистически, елит извади от колодата с политически карти, за да прецака американците. Но не само, а и света. Сега наред е Макрон във Франция, в която непривлекателният лик на Марин Льо Пен е размахван като плашило.

Впрочем, Макрон също е бил… банкер. Досещате ли се къде? Разбира се в “Rothschild & Cie Banque”, „където бил високо ценен и бързо натрупал малко богатство. Сетне, през 2012 г., с избирането на президента Оланд, настъпи неочаквана промяна в неговата кариера: той напусна Ротшилд, за да стане заместник-генерален секретар в двореца Elysée. Когато през 2014 г. Манюел Вал стана вторият по ред министър председател на Оланд, с инструкции да дерегулира френската икономика [необичайна задача за социалисти], катапултираха Макрон в икономическото министерство…

                 
                          

Защо евреите - комунисти издирват и спонсорират неизвестни писатели и сценаристи?,... след това ограбват труда им и стават известни писатели и сценаристи.

              


Свети Петър извикал на небето Тръмп, Владимир Путин и Бойко Борисов и им казал: “Момчета, краят на света е през 2017 година. Кажете на хората си!”. И ги върнал на земята.
Тръмп събрал конгресмените на САЩ и им казал: “Господа, имам една лоша и една добра новина. Лошата е, че през 2017 е краят на света. Добрата е, че ние ще спасим света!”.
Путин събрал депутатите на Русия и им казал : “Другари, имам две лоши новини. Едната е, че има Господ, а другата е идва краят на света!”.
Бойко Борисов събрал българските депутати и им казал: “Господа, има две добри новини. Едната е, че ни приеха на най-високо равнище, а другата е че ГЕРБ ще управлява до края на света!”

                   
                                                    





Всички телевизии и радиа
бълват военна пропаганда !
Денонощно се прожектират
филми за Балканската и
междусъюзническата война
както и всякакви
исторически такива, които
имат за цел да повдигнат
патриотичният дух на
Българите до възможно
най-високи нива !
Върви кампания за
набиране на доброволци
към армията !
Възвръщат се трудовите
войски и всички, които са
здрави и отказват да платят
своята лепта за нацията са
арестувани и принудително
зачислени в трудови войски
!


Трудовите войски
изграждат укрепителни
съоръжения по всички
граници на страната ни като
в тях участват всички
мигранти и роми, всички
затворници и всички
ПОЛИТИЦИ, КОИТО
ДОКАЗАНО СА СЛУЖИЛИ
НА АМЕРИКАНСКИТЕ
ИНТЕРЕСИ У НАС !





Президентът Румен Радев ПОДГОНИ ОЛИГАРСИТЕ: Делите 50 на 50 с Държавата или ОТИВАТЕ В ЗАТВОРА!

Освен това Президента Радев нареди на Народното събрание да раздаде 7 милиарда лв. по 1000 лв. безвъзмезно на всеки човек в България( под човек президента нямал предвид куките от мафията ДС начело на 80% от бизнеса в страната.)

До края на годината под натиска на Радев в България ще се въведе доживотен безусловен доход от 800лв. за всеки пълнолетен гражданин, като пенсиите отпадат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар