Последователи

понеделник, 1 май 2017 г.

Хипотеза: ние се намираме в гигантски космически ковчег?




По съвет на един от моите "приятели в мрежата" гледах няколко филма за хипотезата за "плоската земя" и установих, че наистина има много "неясни моменти", за които официалната наука или мълчи, или дава нелепи обяснения, неиздържащи никаква критика. Всеки може да се запознае самостоятелно с тези факти, за да си оформи свое собствено мнение.

Не казвам, че тази хипотеза ме е убедила в своята вярност, но ме накара сериозно да се замисля. И в рамките на хипотезата ми дойде една интересна идея, която също се формира в хипотезата, способна да съгласува разнопосочните гледни точки за "плоската земя", която искам да обобщя.





Аз съм далеч от мисълта, че живелите до преди нас учени и изследователи са били толкова глупави, че не са забелязали всички тези "слабости", свързани с научното разбиране на реалността около нас, или дори съзнателно са участвали във фалшифицирането на научното познание. Не напразно и Джордано Бруно отиде на кладата заради своите убеждения, които се различават от ватиканските картини, описващи света.

Значи, най-вероятно, преди такова множество "слабости" в официалната представа за заобикалящата ни действителност не е имало и ние наистина сме живяли на сферична планета в орбита около нашата звезда - Слънцето. Обаче структурата на Слънчевата система е много по-различна с разположението на планетите от другите звездни системи, което предполага, че тя е създадена изкуствено. А това означава, че е съществувала и галактическа свръхцивилизация, която е създала нашата слънчева система.




Слънчевата система е създадена явно с цел развитието на разумен живот в нея, и е възможно самото човечество да е част от експеримента на тази супер-цивилизацията за "отглеждането" на разумен живот във Вселената. Тази идея не е нова и много изследователи са изразили идеята, че човечеството има своите "звездни куратори", които следят за резултата от експеримента.

Но в даден момент се е появила реална заплаха от унищожаване на тази част от нашата галактика, или на възникналия в нея живот. Същността на тази заплаха е непозната за мен: би могло да бъде огромна "черна дупка", междузвездни облаци от киселина, анти-материя или взрив на свръхнова - например от тази Бетелгейзе, която учените очакват от десетилетия, предупреждавайки за опасността над целия живот на Земята.

Научавайки за това, свръхцивилизацията естествено е реагирала с цел да спаси "засетия" от нея живот и създава гигантски космически ковчег, в който са пресъздадени условията на нашата планета, а след това в него са прехвърлени в безсъзнателно състояние хората и другите живи същества. И сега ние наистина сме в плоската "килия" на Ковчега, защитени със защитен купол и с полета от неблагоприятните условия на космоса.


Естествено, че за "чистотата" на продължаващия експеримент този факт е внимателно скрит от хората, но не от всички. Сред земляните има такива, които са напълно "наясно" с това, което се случва, въпреки че не го признават на официално ниво. С помощта на съвременни технологии, системата от тайните общества и други инструменти за манипулиране на съзнанието, у хората старателно създават илюзията, че реалността около нас не се е променила. Но понякога създадените холограми все пак дават аварии.

Пребиваването ни в този космически ковчег е вероятно да продължи до момента, докато опасността премине, или пък ни изберат подходяща планета, на която да пресъздадат облика на Земята такъв, какъвто го познаваме. И тогава експериментът ще продължи в естествена среда.

Имайки предвид и друга интересна хипотеза - за клетъчната структура на Земята, състояща се от множество подобни на нашия чертог - светове, намиращи се под защитен купол, ще изразя предположението, че ние с нашия свят може би съвсем не сме единствените обитатели на Ковчега. Може да има много такива светове-клетки, с пресъздадени условия на други планети и собствените си съзнателни същества.





Всеки от тези светове е изолиран от другите, но във всеки свят има определени точки на преход в местата на силата, отбелязани чрез древни мегалитни структури. Все пак по-голямата част от тях в нашия свят вече не са активни. Персоналът на ковчега за изпълнение на задачите си може да се движи между клетките-светове и да приема облика на жителите на различни светове. Ето такава е хипотезата като цяло.

http://neonula.blogspot.bg/




> Образа на Abraxas във филма "Jupiter Ascending"



> Матриархат/Кошерно съзнание/Анализ на 2-ри сезон на сериала „V“



> Стоящата богиня от Прищина/Пчелата майка от Орион

Bee фосилизирани в кехлибар над 100 100,0 милиона години

> Старата/нова Кралица-пчела в „Jupiter Ascending“




Пчелата: Богинята майка/ Бикът Апис/ Египет и Шумер



Микенската гробница/Кошер на Tholos - 1500 г. пр.н.е.

- Регенериране на душите под формата на пчели.



Богинята на пчелите, наречена Кибела.



Христос разпнат на Fleur де Lys - образна форма

Матрицата "Майа"- благословия(Йога-Майа) или проклятие(Маха-Майа)/Пчели и Масони

Няма коментари:

Публикуване на коментар