Последователи

неделя, 9 април 2017 г.

За технологията за убийство на Душата. Как човека да се превърне в изрод



Сводките на криминалната хроника, съобщаващи ни за поредната мерзост, не свойствена за здравият човек, станаха символ на нашето време. Многочислени изнасилвания на деца, зверски убийства, психопати, излетели от «релсите», убиващи случайни преминаващи – всичко това на практика не е сърцевина, а само връх на «айсберга».

Това е само тази, омерзителна част от проблема, която е очевидна за болшинството. Този «айсберг» е огромен и многогранен, той е безкраен в своите проявления, състоящ се не от хора, не, и даже не от животни, това сравнение е оскърбително за последните. Не, този «айсберг» се състои от същества от трети род, изменени, болни, загубили сами себе си, движими от изкривени инстинкти, от химерни фантазии. Тези същества, нямащи род земен и загубили връзка с Рода небесен, наричаме изроди. В болшинството случаи, изроди стават не при раждането, изроди стават при живота.

Всеки път, когато вземайки решения ние вървим против нашият вътрешен глас, престъпваме през своите мечти и идеали, ние стъпка след стъпка се превръщаме в изроди. Макар по-точно е да се каже, че нас ни превръщат в изроди, нас ни превръщат в безлика и отвратителна биомаса, създаваща добавена стойност за хазяите на този монстър. Важно е да се осъзнава, че ние сме жертва на определена психологическа технология, прилагана в масов порядък. При това дотолкова очевидно, че доказателства за заговора ще бъдат излишни. И мотивът на това престъпление е очевиден – създаване на идеалният роб, надарен с физически възможности на човек, интелектуални способности, но лишен от душа, превърнат в идеален инструмент за умножение на капитали. Създаване на същество, недалновидно, не способно да разбере картината на света, същество със специфическа система ценности, създадени за него, примитивно същество, служещо на химери, същество с наглухо заблокирано безсъзнателно от висш порядък — идеален роб на всички времена и народи, изрод. Изрода е много леко да се управлява, защото той е предсказуем и прост, него е леко да се манипулира без негово знание, нужно е само правилно да се разположат набор от необходимите стимули. А ако изрода е прогнозируем, значи той е безопасен за власт имащите. Тази технология е само пореден етап от развитието на робовладелческият строй. В древността оковите на роба са били от желязо и насилие, сега способът за изковаване на оковите силно се е усложнил, можем да кажем, че сега оковите на роб са направени по технология «стелс».

Сега за тази технология. Подробно да се опише в рамките на една статия не е възможно, защото не може да се опише в две думи това, което се е създавало от злодейски гениални умове на протежение много десетилетия, ако не столетия. Ние само ще се постараем да разголим най-очевидните моменти. Главното оръжие от арсенала, оръжие, убиващо душата. Основната същност на това оръжие е проста, тя е в подмяна на ценности. Виждайки основата на технологията за израждане, вие ще бъдете предупредени. А както се казва, предупреден значи въоръжен. И така, кратко да разкрием тези стълпове на деградация.

1). Възпитанието на децата се строи по схема стимулиране инфантилно поведение сред тях, с други думи, изкуствено се забавя процеса на настъпване на социална зрелост. Това се прави за утилизиране енергията на младите хора в периода на нейната най-голяма активност (от 15 до 25 години). Работата е там, че във всички исторически времена основната маса революционери е била именно тази категория население. У младият мъж настъпва пик на физическата и интеллектуална активност към 20 години, той е здрав, умен, горещ, принципиален и безкомпромисен. Опасен е, нали така? Достатъчно е да си спомним, че Александър Македонски е бил само на 20 години, когато е започнал своята «кариера», княз Святослав на момента на смъртта му е бил на не повече от 30 години, Иван Грозни превзема Казан на 22 години. А в наше време (особено в Европа) на тази възраст младите хора се считат «подрастващи». Ето на това и е разчетено възпитанието на социален инфантилизъм, превръщането на вършителя на историята в здраво и безопасно детище. А излишъкът от енергия нека излее накъде, е, например, в безпорядъчни полови връзки, в алкохол, наркотици или в уличен криминал.

2). Възпитание на девойките и младежите по общи стандарти. Това се прави не толкова да се привие на жените мъжественост, колкото за това тя да се отнеме от мъжете.

3). Прививане на егоцентрична картина на света. Егоистът – това е самотник, е как тук да не цитираме Маяковски: «…единица – вздор, единица – ноль, один, даже если очень важный, не подымет простое пятивершковое бревно, тем более дом пятиэтажный…». Или «разделяй и владей» както са казвали древните римляни.

4). Формиране образа на «успешния» човек. На проверка, в този «успешен» човек същността не е повече от образ на идеалният роб на системата. Вратовръзка, сако, главозамайваща кариера, отличен дом, скъпа кола, отдих зад граница, ирландско уиски. Супер, да? Ето провървяло му на човека, а на практика той е идеален роб, защото зависи подобно наркоман от своите вещи. Затова ще прави всичко, за да съхрани стабилността на системата, той ще търпи всякакви унижения на пътя по кариерната стълбица. Той ще скрие всички свои детски мечти така дълбоко във себе си, че ще забрави сам себе си, превръщайки се в човекоподобно същество, във изрод.

Тук можем да отнесем и други образи на «успешни» хора. Тук са и «якия» здравеняк чичка с чаша бира в бара, и «курва», сменяща мъжете като ръкавици, и феминизирана мадам, и гангстер. Въобще, за всеки вкус и цвят. Избирай каквото искаш. Няма го тук само образа на защитника, образа на воина, образа на майката, образа на поета, учения и т.н. Едни изкривени субститути на естествените за човека образци на поведение.

5). Секс и насилие вместо доблест и любов. Не е секрет, че половите инстинкти са едни от най-силните. Съответстно, чрез темата за «секс» може по определен начин да се въздейства на човека. Дори повече половите инстинкти, както и всички други инстинкти, съставят нашата тъмна, животинска част от личността, безсъзнателното от низш порядък. Чрез средствата на СМИ, рекламните технологии, пропагандата в научната и художествена литература, компютърни игри се стимулират тези инстинкти. Фридрих Ницше е казал: «Човекът — това е въже, закрепено между звяра и свръхчовека — въже над пропастта”. Та от психологическа гледна точка, «свръхчовека» е свързан с висшата форма на нашето безсъзнателно, областта източник на творческото, научното, поетическото вдъхновение, източник на героически постъпки. А областта на низшето безсъзнателно е свързана със звяра, с инстинктите, с насилието, страха. И «свръхчовека», и звяра са неотделими части от нас самите, само у едни «свръхчовека» доминира над «звяра», а у други – наопаки. Ще ви открия един малък секрет, нашите хазяи се боят от развитие у своите роби на висшата форма на безсъзнателното, защото тази част от нашата личност е божествено дълбока, неподконтролна и непредсказуема. Они справедливо за себе си са решили, че монстърът на животинското насилие, свързан с инстинкта за размножение, със секса, е далеч по-малко опасен за системата, отколкото източника на божествено вдъхновение. Именно по тази причина аферистът от психологията З.Фрейд е започнал да насажда своята теория. Фройд се безпокои не от науката, него безпокои «окултизмът» от безсъзнателното, него безпокои проявлението на неистова божествена сила. По-точно това безпокои неговите спонсори. За тях е бил много жив примерът как от висшето безсъзнателно на германският народ се изтръгва отдавна изглежда забравеният образ на «беловласа бестия» и едва не прекроява цялото световно устройство. За тях са по-безопасни «секс и насилие».

6). Потреблядство. Това е именно оръжието от техния арсенал, което «убива» наведнаж няколко «зайци». С какво се различава потреблядството от потреблението. Потреблението е обусловено от естествена необходимост на личността в притежаване на този или друг предмет. Това леко се вижда в примери. У вас се скъсва/износва яке, вие отивате и купувате ново – това е потребление, а ако отивате и купувате яке, защото то е марково/модерен цвят/фактура или просто защото ви се иска да се отделите пред окръжаващите – това е потреблядство. С други думи потреблядство – това е неумерено, не обусловено по естествен път потребление. Защо за съществуващата система то е така важно. Първо, потреблядството – това е двигател на техният икономически модел, тъй като то постоянно подсилва търсенето, което на свой ред стимулира производителите за ръст, а електоратът подтиква към оформяне на нови кредити, без които съществуващата парично-финансова система ще рухне. Второ, потреблядството – това е великолепен антидепресант, снижаващ социалното напрежение в обществото, а главно, определящ за населението спектър на позволените цели. Трето, от него, както и от всеки «антидепресант» изпадат в зависимост, а значи то прави хората зависими, слаби и леко управляеми. Четвърто, то пак, макар и в по-малка степен, но блокира висшето безсъзнателно.

7). Моето отечество – цялото човечество. Човека отличава от простото животно не само наличието на развит интелект, но и наличието на култура. Какво е това отечество, нация? Това е не само факта на кръвно родство на популацията, това на първи ред е фактът на наличие на обединяваща и възпитаваща култура. Националните култури са се създавали на протежение хилядолетия, те са попивали мъдростта на предците и са създали здрави жизнеспособни форми. Националната култура възвишава човека, повдига нивото на неговото съзнание. Когато се смесват/унищожават различни култури човек оскотява в прекия смисъл на думата, превръща се в «американец». Нека не ви смущава днешният «прогрес» на САЩ, това е прогрес на «ракова клетка». Историята ще убие Щатите, можете да не се съмнявате, Вавилон винаги загива, независимо от своята мнима «прогресивност». Унищожавайки националните култури, те се стремят да получат човешкият ресурс на тези култури, но на свой ред, подменили културата със сурогат, псевдоценности, те превръщат людете в надарен с интелект скот.

8). Табу на благородство. Благородството е опасно за системата, доколкото формира у хората непредсказуемо и неконтролируемо поведение. Управляващите се боят от неясни мотиви, по-комфортно им е, когато хората движи жажда за печалба, похот, зависимост, порок.

9). Разрушение на семейните ценности. Този пункт отчасти се пресича със «секс и насилие», но има своя специфика. Разрушението на семейните ценности, способства както за унищожението на националните култури, така и за атомизация на обществото, стимулиране на егоизъм и скотско поведение.

Изброените методи са далеч не пълен списък оръжия от арсенала, но целта на всички тези методи е проста – да убият Душата, Вашата Душа. И най-интересното, че от тази напаст има едно универсално лекарство – да помните и слушате себе си вечния. Не продавайте своите идеали за зелена хартия, не постъпвайте никога против своя вътрешен глас, даже ако това изглежда рационално. Интелектът е най-важен инструмент, но много и много не ниже да се обясни със суха логика. Човек притежава не само разум, но и емоции, чувства, интуиция. У здравият човек трябва да бъдат развити всички четири аспекта. И само вашата душа е способна да обедини тези противоречиви и несъединими части на вашата личност. Не я продавайте даже под страх от смърт или нищета, с продадена душа да се живее е много болно и безсмислено. Доколкото именно вашата душа знае за вашето истинно предназначение. Въпросите могат да бъдат безкрайно различни, вие можете да бъдете учени, художници, музиканти, инженери, строители, селяни, воини и много още други, вие можете да създавате и разрушавате, не бойте се. Главно, не се превръщайте в изроди, безлики, живи мъртъвци на духоненавистническата система, отнемащи вас самите от себе си. / СССР-2

              

Няма коментари:

Публикуване на коментар