Последователи

събота, 8 април 2017 г.

Ловците на души създават синтетичния Аз

    


Живеем в едно от най-вълнуващите хилядолетия от създаването на цивилизацията и няма как да не се вгледаме в неговите знаци. Ще попитате какви са знаците? Те имат едно измерение. Предупредителни. И се забелязват навсякъде по пътя. Картините, рисувани от различни прогнози са толкова манипулативни, че спокойно можем да хвърлим одеждите си и да влезем в огъня на настъпилия либерален Милениум. Златният Клондайк на бързите пари пусна пипалата си в духовното развитие на човечеството преди няколко години и няма никакво намерение да излиза от там. Гуру, водач, учител, духовен баща, майка на групата – са частица от захаросаните титли, описващи не малка част от Ловците на души. Те са дошли тук преди много време – банда отстъпници от други звездни системи. Невидими, те искат да се превърнат от нежелани обитатели на Земята в нейни лидери.

       

Ловците на души атакуват ментално с подбрани клишета

С прилагането на технологическата магия, те са имали влияние върху всички области на живота ни. Зловещото е, че са манипулирани генетичния код на човека. С това започва и глобалната промяна на съзнанието. Тези хакери на фини частици променят самата структура на мисълта и създават изкуствена хуманоидна раса от бездушни биороботи, програмирани да заменят нас хората. За нашата цивилизация е предвидено да поеме пътя, водещ до смърт. Дали ще стане? Прониквайки в човешкия ум, “Новодошлите” са променили нашето възприемане на реалността. Те имат технологията да нахлуват в психиката с помощта на ментални клишета, които държат човека в ниска вибрация. Така се изтъкават нишките на едно изкуствено ядро, изграждащо фалшивия синтетичен Аз – килърът на човешкия Аз. 

                  

Килърът на човешкия Аз

Поради тази причина на Земята, човекът – това е Бог, който е в изгнание. Той се е превърнал в затворник в прекрасния свой свят. И толкова дълго, колкото той толерира задушаващото иго на Бездушния, Човекът няма да се избави от оковите на ограниченията. Ето защо все повече информация се появява като че от нищото. “Лийкс” днес не е скандал, а протест срещу системата, налагана от ловците на души. 

              

В секретни форуми изтичат все по-стряскащи данни за колонизация на Земята от чужди цивилизации. И това щеше да е просто поредната фантасмагория, на която никой нямаше да обърне внимание. Но тези съобщения се потвърждават от неопровержими археологически, астрономически и исторически доказателства.

                  

Сивите и астралните същества


               

Няма коментари:

Публикуване на коментар