Последователи

събота, 1 април 2017 г.

Активно мероприятие на нелегалната ДС-ТОРА НОСТРА (клон Стара Загора)



Всяка система на наука или религия, която набляга на разделението на хората по какъвто и да било признак произтича от силите, които паразитират върху човешкото невежество и породените от него страх и страдание !

              


              
https://www.facebook.com/lifecycle.sz/

            


Активно мероприятие на нелегалната ДС-ТОРА НОСТРА (клон Стара Загора)с основна цел чрез рекет, сплашване и побой,  младежа начело на "КРЪГОВРАТ" за да прехвърли колоездачното дружество на подставено лице - кука от ДС.


        


План схема на мероприятието.

1. Насочване на младежите да вземат помещение на точно определено място в града с монтирани подслушвателни устройства.Изпълнител Харито и приятелчето му фотографче който уж взема гаража под наем - за да се подготви де.

                    

                      



Венци с очилцата, на събиране на деца на куки и полицаи(от Стара Загора) по случай професионалния празник на полицията - 8 ноември. Момченцето пред бат Венци- катастрофирало - бере кармата на родителите си(майката счетоводителка при Арбалов)

                      



2..Намиране на дете - с колело - с подходяща дата на рожден ден, естествено родители близки до ДС куки или полицаи. Подизпълнител Венци- младите куки на ДС



3. Запознаване на белязания - който предстои да бъде окован с белезници и след това бит - с рожденика

4. По късно- покана за рожден ден - естествено в гараж по далеко от нежелани свидетели от блока.

5. Алкохол,... лицето трябва да си пийне, изчаква се да се напие. Някога се прилагат и добавки към алкохола.

6. Следва увеличаване на музиката полицаите (точно определени монтирани на смяна )идват след 5мин. за да не го изпуснат и евентуално да не си тръгне.

               



7. Дейности на групата за побой от РДВР.Указания

- Стягане на белезниците с цел скъсване на сухожилие

-След слагане на белезниците - търкане на главата върху плочките на земята със сила

      



-Ритане на точно определени места

-удари в гърлото

          



-след това викане на "другари" от полицията на помощ

-откарване на младежа и пошушване/намек за прехвърляне на дружеството

- снемане на показания от децата на куки и от случайните деца ествено чрез заплахи 


                


КАЛИ ЮГА - БУЛГАРИСТАН

22Г. МЛАДЕЖ АРИЕЦ - ПРЕБИЛ ДВАМА ВЪОРЪЖЕНИ СИВИ - ПОЛИЦАИ - КОИТО ИЗВИКАЛИ И ПОДКРЕПЛЕНИЕ,

МЛАДЕЖЪТ БИЛ С БЕЛЕЗНИЦИ

ПРИМАТИТЕ СИ ИЗВАДИЛИ МЕДИЦИНСКО ОТ СЪДЕБНА МЕДИЦИНА, НО НЯМАЛИ НАЛИЧНИ БЕЛЕЗИ И СИНИНИ , НО САМО СИВ НАТУРАЛЕН ГРИМ


-вадене от службите на ДС -съдебна медицина фалшиви медицински за полицаите.

               


Основна цел на бързото производство е саморазправа и рекет над по-будната част от бялата раса от сивите.

Мероприята се заплащат от бюджета на ДС -Тора Ностра


                


Спрямо статистиката на Блумбърг, България заема осмо място в класацията на държавите с най-много полицаи на глава на населението.В същото време спрямо други статистики сме и страната с най-малко заловени извършители на престъпления.

....Особенно сред политици, куки на ДС, държавни служители и на първо място полицаи - охраняващи мафията ДС и прикрепени на хранилка към нейните фирми.

           

Дали част от старозагорските полицаи са примати и "Светого духа" ---т на мафията ДС - естествено срещу заплащане на ръка?
Да полицията е само една от ръцете на многоръката мафия ДС. За да се корумпират полисМенчетата се държат на ниски държавани заплати - наполвина пълни канчета - но получават от мафията допълнителни месечни или на парче доходи.
ДС-ТОРА НОСТРА е собственик чрез подставени куки на 80% от имоти и магазини в централната част на по-големите градове и с част от печалбите си корумпира не само примати в полицията но и цялата гама от държавни служители.
През комунизЪма сценките по време на семейни тържества или рожденни дни и доносите за шум бяха един от любимете сценарии на комунистическите изверги за попълване на машината на ДС с доносници, куки и щатни и нещатни сътрудници. Жени топяха мъжете си, мъже жени и комшии а деца родителите си. Може да не ви се верва, но системата и днес си съществува - не пипната от новата псевдо демокрация.

   
   

Да подшушна на по-младите старозагорци, да знаят, че в почти всяка групичка от приятели, ДС внедрява кука на вашата възраст - обикновено децата на куките наследяват "професията" доносник на родителите си.

              



В Булгаристан са много малко случаите на осъдени полицаи и куки на нелегалната ДС и това конфортно състояние на ненаказаност води до дегенерация, хомосексуализъм и превръщането на приматите в закоравели престъпници.



           




                

          

В България се използваха готовите структури на милицията, армията и бюрокрацията. А те от своя страна осигуриха приемственост към сегашните такива структури...и я постигнаха напълно.

Съдиите, прокурорите, следоватлите и дори дребните милиционери, по места са прецизно прихванати по различен начин, и от различни престъпни групи и организации, да вършат точно това, което е "целесъобразно" за тях. Нито един съдия в България, решаващ дела с обществена значимост не е извън този наложен престъпен обсег!
На практика всеки съдия, прокурор, следовател или малко копойче е вид СПЯЩА КЛЕТКА НА БАНДИТИЗМА! Бива оставян да работи по схема, само наглед спокойно, но е поставен в силна зависимост. И при поява на престъпна нужда го активират в съучастничество. Което е изключително трудно доказуемо.




Сценките с ухапване от близо година, масово се използват от полицаи с цел захранване на съдебната система и лично облагодетелстване на дегенератите.

Например в Стара Загора на 30.03 17г. при оплакване за висок шум по време на рожден ден едно от полицайчетата отворило устата на младежа - след поставяне на белезници -а другото педалче(Иванов) си навряло лявата ръка за да бъде ухапан. След това Искова Молба!!!


Искова Молба от Иван Желев Иванов Стара Загора ул.Иван Вазов 11 вх.А ет.2 ап.4 чрез адвокат С. М. М.(адвокатска кантора) -цена на иска 1800лв. за рани от ухапване на 3 и 4 пръст.




Истинското значение на гражданското неподчинение


ПОЛИЦИЯ, ПРОКУРАТУРА И СЪД СА ДОЛНОПРОБНА МАФИЯ ЗА РЕКЕТ, ГЕНОЦИД И ПОРЪЧКОВО ГАРАНТИРАНЕ НА ПРЕСТЪПНОСТТА В АБСУРДИСТАН : НАЙ-ГНУСНАТА, НАЙ-ГОЛЯМАТА МАФИЯ !!!!
СЛЕД 27 ГОДИШНИ "РЕФОРМИ" И В ТРИТЕ НАВЪРЗАНИ МАФИОТСКИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА ИНСТИТУЦИИ ОСТАНАХА КОРУМПИРАНИТЕ, ГЪЗОЛИЗЦИТЕ И НЕКАДЪРНИЦИТЕ !!!!
ВСИЧКО СТОЙНОСТНО С ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО БЕ ПРИНУДЕНО ДА НАПУСНЕ ИЛИ СЪКРАТЕНО ПОРАДИ ЕЖЕГОДНИТЕ "РЕФОРМИ" И УЖ ПРИГАЖДАНЕ КЪМ ЕС !!!!
ВСИЧКИ, КОИТО СА НА РЪКОВОДНИТЕ ПОСТОВЕ И В ТРИТЕ ИНСТИТУЦИИ СА КОРУМПИРАНИ НЕКАДЪРНИЦИ, ГЪЗОЛИЗЦИ И АЛЧНИ ПОРЪЧКОВИ ПРЕСТЪПНИЦИ !!!!
ЗАТВОР И КОНФИСКУВАНЕ НА ИМУЩЕСТВОТО ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО НА ВСИЧКИ ПРОКУРОРИ, СЪДИИ И НАЧАЛНИЦИ ПОЛИЦАИ ПРЕСТЪПНО ДЕРИБЕЙСТВАЛИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 27 ГОДИНИ !!!!

СРАМЪТ И ПОЗОРЪТ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ЧЕ РАБОЛЕПНО ТЪРПИ ВСИЧКО ТОВА Е БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ НА НАЦИИТЕ !!!!


https://i.imgur.com/24A5VzO.gif

                          


                            

            

Няма коментари:

Публикуване на коментар