Последователи

сряда, 8 март 2017 г.

GIFS 29


                         













> Местан влиза ударно в медийния бизнес









Бялата раса губи своята индентичност, културата си. Докато пришълците, се изолират в кибуци. Сегрегацията им поне на Стария континент не е резултат от някаква тесногръда наша враждебност, а от стремежа на натрапниците да оцеляват в своето. Тя е вид расизъм, на който никой не обръща внимание. Религиозни или обществени лидери втълпяват на тези новоевропейци или нови евреи начина на мислене на гетото. А той е основан на страха. Видите ли, ако не ни слушате, проповядват равини и молли, околните, домакините, ще ви видят сметката. Смесването с приемните народи, асимилацията, претопяването, биват представяни като ужасна заплаха!

Ако бял човек има противни възгледи, го обвиняват в расизъм. Някои – незаслужено, повечето – силно преувеличено.

Но когато точно толкова неприемливи схващания биват споделяни, или дори практикувани от други, които не са бели хора – евреи, мюсюлмани, индуси и пр., към тях се отнасят като с яйце. Пазят его, внимават да не го наранят… Не дай Боже някой да реши да се противопостави на идеите на неканения имигрант, на натрапника. На часа „демократичните сили“ – всякакви „политици“, „правозащитници“ и журналя, се нахвърлят върху „хейтъра“.

Съвсем същото важи при критиките и исканията за въздаване на справедливост на комунистическите и социалистическите престъпници. Опитите за представяне на истината биват посичани с идеологическия ятаган и дори с меча на Темида, която отдавна е купена от левичарите.

Стигнахме до там, че в Европа, подобно на най-изолираните, най-затворените и най-недостъпните за външни хора общности – еврейските, допускаме все по-рядкото сключване на бракове извън съответните етнически или религиозни групи – индийци, араби, пакистанци, китайци, виетнамци… Цели отрасли, особено в сферата на услугите и търговията, са окупирани от чужденци. Например градският транспорт в Лондон е в ръцете на индийци и пакистанци. А нюйоркските таксита – на руснаци, контролирани от ашкеназите – хазарите-евреи.

Може да речете: Докато не правят бели, не нараняват никого, не съществува никакъв проблем с всичко това. Дали?

Европейските страни станаха елементарни клетки на терористични групировки. Разбира се, тези организирани престъпни мрежи – истински синдикати за изтребление – бяха създадени от западните елити. В списъците на творците им преобладават старозаветните имена.

Преди четири години даже настоящият пишман-премиер на Великобритания мислеше горе-долу по същия начин. Без да споменава евреите, което е разбираемо. Сам той е един от тях. И като се прави, че не забелязва комунистите. Нали е част от мрежата на съветските тайни служби? Той даже рече:

„Ще ви кажа защо това е така.

Както показват изплуващите доказателства за миналото на онези, които са обвинени в терористични престъпления, ясно е, че много от тях са били повлияни от това, което наричаме „ненасилствен екстремизъм“. А след това възприеха тези радикални вярвания, за да отидат на следващото ниво и да прегърнат насилието.“

За реализирането на своите планове и постигането на целите си интернационалната левитска мафия мобилизира негодници из целия свят.

По правилата за вербуване това са или побъркани мегаломани, зависими от характеропатията и от своето нечисто минало нищожества, или обикновени фанатици.

Кой ще отсъди, кое е по-лошо?

Дяволът ги е стиснал здраво за гушите и те му се отплащат по най-високите тарифи.


> ХЕНРИ БЛОДЖЕТ: "ЗАЩО ХОРАТА МРАЗЯТ ЕВРЕИТЕ?" / ШАРЕНАТА "ЧЕРГА" НА СВЕТОВНИЯ ЕТНИЧЕСКИ ХОР

                             









Пионерите - духовни жертви на комунизма, идейни наследници на Авраамовия Исак






Не Бог е казал на Авраам да убие сина си като тест за лоялност. Това е крещящо лъжа на злия евреин дух, който се върти негативизъм в митове за сътворението, за да се получи политическа власт.Всички не-евреи трябва да видят тази история с отвращение и презрение всички мислещи хора да видят тази история като източник на еврейската психопатия.


Еврейската религия е неистинска а техните духовни истории са самото чисто зло изразено чрез равинското его, но също така, тя очевидно е миш -маш от реверсирани духовни учения на някой друг. Авраам не е истински еврейски патриарх, защото името на човек Авраам е много очевидно антипода на Брахман а тази религия предшества юдаизма с хиляди години. Господ ЯХОВА не може да бъде Бог Създателя, защото Господ на евреите е бог на войната разрушител, който убива и убива и убива.

Как може да се преборим с еврейската реалност? - този постянен холокост чрез войни. Когато отменим еврейската магия която притежава европейски умове? Смъртта ще е единственият изход за европейците, освен ако не се преборят с юдо-християнската магия с която ги заслепява еврейството.
Когато чрез нашите действия отречем еврейската религия като причинно-следствена? Когато започнем да преследваме всички онези, които принуждават нациите да воюват,... война след война за еврейското господство? Кога ще се осъди Израел за  911 и ядрената провокация във Фукошима? Аз ще ви кажа кога. Ние ще бомбардираме Израел, веднага след като получим нашите топки обратно. Първо трябва напълно да отхвърлим евреите и тяхната религия, тогава ще намерим волята си, за да оцелеем, тогава ще действаме по волята си за да унищожим: 

Центъра на еврейската власт, Ерусалим; 
Трите глави на змията - Русия, САЩ и Англия;
И центъра на ционистите банкови евреи ЦИОН- Щвейцария.


Това ужасно заклинание на Абраханизма убива света. 

Не е имало старозаветен(стари топки) Авраам, защото характерът е откраднат от индуизма. 

Не е имало и новозаветен(нови топки) Исус, защото този характер също е бил откраднат от Гита. 

The Holy Bible не е свят, това е черна магия заклинание за вземане на ада в нашия свят и ние трябва да я свърши. Начинът на действие на евреина е чрез обръщане реалността на това е главата.
Brah · мъж brämən /
съществително
2 . (в индуизма) крайната реалност в основата на всички явления.Какво е очевидно е, че базовият реалността към илюзията за живот е това, което съвременната физика описва като квантова пяната. Модерната физика на частиците е свързана и доказана в индуизма, (Дейвид Бом осъзнах, че това обяснявам царство) сега много физици казват, че светът това е симулация, че Вселената е съзнание, изразено в някои гранд холограм . Брахман замесва квантовата пяна, от която произтича цялата материя в холограмата.




Концепцията за индуския Брахман е обърната от левитите с главата надолу с историята на Авраам.
Има някои поразителни прилики между индуски бог Брахма и неговата съпруга Saraisvati, и еврейската Авраам и Сарай , че са повече от обикновени съвпадения.

Интересен е факта, че имената на Исаак и Исмаил произтичат от санскрит: (иврит)Ishaak = (санскрит) Ishakhu = ". Приятел на Шива" (иврит) Исмаил = (санскрит) Иш-Махал= ". Голям Шива"


Човечеството да има предвид, че е контролирано от този ужасен еврейски мит. Евреите вярват, че ако тяхните души са застрашени могат да убиват в името на техния Бог. 



https://hitlerthegreatestman.wordpress.com/



Най-голямата трагедия, според Кабала, е, че езичниците с присъствието си водят цялата вселена в дисбаланс и объркване поради узурпиране на част от властта. Задължението на всеки евреин е да "поправи" щетите, да прави всичко възможно, за да се възстановят евреите към позиции на власт и влияние.

Ако гой направи добро на евреин, то богоизбрания паразит трябва да направи му зло за да се възтанови равновесието ИН- ЯН във Вселената.

В X век Прага е бил център на еврейската търговията с роби.

Еврейски търговци превозвали славянските роби в мюсюлманските страни. Жените и момичетата са били предназначени за наложници в харемите, а младите мъже, след кастрация, за скопци/евнуси. Според законите на исляма кастрацията е забранена и мюсюлманите предоставяли тази работа на еврейски лекари.

Последните чрез манипулации на половите чакри на деца произвеждат целенасочено и днес раса от обратни хомосексуални гои които са контролирани чрез слабостите им.

Средневековния арабски историк ал-Мукаддаси пише, че основната стока от бели скопци в мюсюлманските хареми са били "славяни от страната която, се крие зад Хорезма; те са били кастрирани, и след това се транспортирали до Египет." Славяни, продавани в испански град обитаван от евреите са били кастрирани.

Евреите в Франкската империя, практикуваха кастрация, на специална репутация в това отношение са се радвали евреите от Вердена [Dozy, Gesch. der Mauren, 2, стр.38]. Що се отнася до работата по кастрация ни разказва средновековния арабски историк Ибн ал-Атир: "По време на кастрация изрязват скротума и разфасоват, отстраняват тестисите често по време на операцията, момчето било уплашено и единия от тестисите се прибирал навътре и неговия лекар-евреин .. търсил, но не го намирал, не винаги е било възможно, и го оставял за скопяване по-късно, когато разрезът е зарастнал. Ако остане един тестис, след това евнухът ще е с либидото и сперма, ако това е дясно, то ще му расте и брада "[Ибн ал-Атир, IX, стр.39].

Само малка част от робите са оцелявали след такава операция, но оцелелите са били много скъпи. [Т. е, на съвременен език, това е бил един много добър бизнес за евреите].

В заключение, в днешния век, може да се счита даже за "модерен" Сега операция за смяна на пола. Кой извършва тези операции? Кои са те, тези "лекари"? Кои са тези "сексолози", които насаждат в християнските страни приятелско отношение към хомосексуализма?

http://budha2.blog.bg/drugi/2016/02/22/zad-mita-za-velika-rusiia-kriiat-evreiskata-tyrgoviiata-na-h.1432112





Емигриралите еврейските семейства в САЩ бяха контролирани от семейства с използване на перорален Талмуд и този факт с формата на бизнес културата на САЩ, докато в Съветска Русия остана еврейската общност която прилагала "по-човешки", оформен написан от мъжете - Хасиди, Талмуд.

Така по-добрите - руските йудеи - се занимавали с робо-търговия на склавени, а по-лошите - американски евреи и саки(хамити) - се занимавали с търговия на негри. Последвалата враждебност между Съветския съюз и Съединените щати произтича от различните тактики общество, определени от закона, използван от елита на тези страни. Вероятно има две световни еврейски мафии, които прилагат на практика - изповядват - своите права. И на това се дължи световният театър за гоите.






Юдаизмът трябва да бъде забранен по целия свят. Всеки, който го изповядва или се смята за евреин, следва да бъде преследван и заключван. За да не разпространява заразата и да не разлага обществата. Тъкмо евреи изобретиха социализма, комунизма, фашизма, нацизма, либерализма… Пак те ги внедриха в практиката и ликвидираха милиони неевреи!

Толкова ли не ви впечатлява, че една изкуствено създадена държава, основанието за чието съществуване е измислицата Стар завет и лъжата „холокост“, върти цялото човечество на средния си пръст? Откъде накъде? Каква е причината за това? Или останалите народи наистина са гои – добичета?

Изглежда второто е вярно. Това личи прекрасно у нас, Джусия и в Съветските американски щати – три страни, попаднали под еврейско иго.

През цялата история на еврейството от късната античност, когато то възниква, до наши дни, чифутите биват възпитавани в „концепцията, според която човек се отнася единствено до израилтянин“. Твръди го не друг, а професорът по библейски тълкувания в Колежа по еврейски науки в Чикаго Джуда Розентал. Преподавателят смята, че талмудският „авторитет“, равинът Акиба, бил „по-толерантен“. Той смятал цитирания по-горе откъс от „Левит“ за поробването на неевреите и разпоредбата „владейте ги вечно като роби“ за неотменимо „задължение“ на всеки евреин.

Същото съветвал и прочутият средновековен равин и доктор Маймонид. И той настоявал, че „неевреите трябва да бъдат държани в робство завинаги“ е „нормативна божия заповед“. Нещо повече, според Маймонид, „неевреинът трябва да бъде заробван завинаги, поради единствената причина, че щом еврейският народ е елитът на човешката раса,… той заслужава да поробва останалите…. Човек [разбирайте евреин] може да предостави робинята си на своя мъжки роб или на роба на своя съсед с цел размножаване, тъй като на тях се гледа като на добитък.

Емиграцията на евреите в Съединените щати са вероятно селективни. Вероятно емигрират еврейски семейства, признаващи върховенството на Талмуда и устната клетва а остава семействата кланящи се на силата на Талмуда писмено. Разликата между тях се крие във факта, че по това време, когато по Талмуда се убиват некъдърник в семейния бизнес като тромав син, съпруг или баща, според еврейския закон няма престъпление. В Талмуда писмена разпоредба не е вероятно да се случи. Тези различия в закона, разработен от равините са оформили цялата еврейска "култура".

Еврейски "човек" неспособен да поддържа семейството- да изкарва шекели - бива отровен по заповед на равина или Kaхала от майка си, съпругата или дъщеря си.

Еврейски мъже за да се защитят от този терор, образували световната - мъжка - мафия, за подпомагане на бизнеса си, което пък им позволявало да си спасят човешкия живот. Те били принудени да се обогатяват под заплаха от смърт в ръцете на едни чудовища - еврейските жени. За да не опитат от тази отрова, те убиваха своите конкуренти, другият вариант е бил да бъде отровен от жена си, или свекурвата, които поемали след убийството, собствеността на некадърното еврейче от брака.


            

Стефан Софиянски - предишната му фамилия е Горнооряховски (смята се, че е третата по ред сменена), евреин по майка, женен за еврейка - Алиса Софиянска, масон (Ротари клуб). Бивш изпълнителен директор на Пощенска банка, когато е отпускала незаконни кредити на крупния мошеник Соломон Анжел, бил е следствен за множество финансови злоупотреби.Далаверите му се извършват чрез Любомир Павлов, известен като Любо Пъпката - шеф на Общинска банка и съпруг на бившата депутатката от НДСВ Диляна Грозданова (към днешна дата - двамата правят ремонт на стара къща, от началото на XXв., във Френската Ривиера, която успяха да си купят със заделените пари а през останалото време Диляна управлява частната си телевизия...).

                   

Софиянски е женен за руската еврейка - Алисия Софиянска, от която има три дъщери. Бащата на Стефан Софиянски е бил икономически съветник на Георги Димитров. Понастоящем дъщерята на Софиянски - Ива, живее на семейни начала с Антон Божков, син на известния, като най-богатия българин - Васил Божков (по престъпен прякор - "Черепа").



             





Проекторешение на "Атака" за Геноцидът над българите 1396-1913 г. внесено за първия ден на 43-ото Народно събрание - 27 октомври 2014 г. за пореден път не мина на 11 януари 2017 г.

Във всеки парламент от 2005 г. насам "Атака" постоянно предлага осъждане или признаване на геноцид над българите в Османската империя, но или бива отхвърлено, или не се стига до гласуване.

BR, Антисемитите от Атака май нещо забравят че сме били под турско-еврейско робство.



Съществуват редица сведения, че палачите в Османската империя били предимно евреи, евреи палачи е имало и в България в края на Второто българско царство през XIV в.
Османският вла­детел – султанът, управлявал държавата си с помощта на един висш сановник: великия везир. От четиридесет и седем велики везири, които се изреждат между 1453 и 1623 г. десет са с ев­рейски произход!
Начело на всички турски евреи стоял върховният равин („ха-хам баши“)*, който бивал утвърждаван на тази длъжност от сул­тана. Този равин, като представител на еврейството, имал пра­вото да заседава в държавния съвет на Турция. Стратеги­ческите задачи обаче се поставяли и решавали както винаги от тайното еврейско правителство – Синедриона, който действува на принципа „държава в държавата“. Именно Синедрионът из­действал в Османската империя еврейските въпроси да се реша­ват от равинския съд. Според Израел Шахак*: ,,… В Отоманската империя властта на равинските съдилища била изключително сил­на и същевременно най-гибелна и зловредна…“ . Действието на тези еврейски съдилища отделно от османската юрисдикция доказва особените привилегии, от които са се ползвали „бого-борците“ в рамките на държавата.


Няма коментари:

Публикуване на коментар