Последователи

петък, 3 март 2017 г.

GIFS 27 - ХАРЕ КРИШНА ПРАБХУПАДА



Библейските християни считат, че им "добър юдаизъм"(мойсеевия-старозаветен) и "лош юдаизъм"(ционизъм-талмудически).
Според тях, Исус Христос от библията е изпълнил "закона на Мойсей", за което им благодарим, че ни улесняват нас-гоите да разберем колко фалшиво е библейското хитриянство! ;)

Каква е разликата между мойсеевия и талмудическия юдаизъм?

При първия- ябълката на гоите гние, но червейчето се крие,
а при втория - е вече гнила и червейчето не се крие вече. ;)

               


Една от основните разлики между дхармичните ведически култове и аврамитските религии е в наличието на Времето Хронос(идентично със Сатурн, Яхве, Аллах и Шива) при последните като "фактор". Това са змийските религии, които извършват кървави жертоприношения на деца, девици и животни, горейки ги в огъня и после-ядейки плътта им. ;)
В днешно време Илюминати("Новите евреи") са заменили "цивилизовано" това НЕВЕДИЧЕСКО(НЕБРАХМАНСКО) жертвоприношение С НАЛИЧИЕ НА ЛИХВАТА. ;)
Чрез лихвата Миналото "изяжда" Бъдещето си(Луната "поглъща" Слънцето и Сатурн-децата си).

                 
                   
                    http://www.zarubezhom.com/Images4/HanalygPaleoHebrew.jpgg     





Германският народ е поверил най-голямата си и скъпа провинция "Байерн"(Бавария) + Франкфурт-ам-Майн-ската стокова борса(която е печатницата на пари за ЕС) на тези симпатични "немци" от Франк-Фурт-ското гето - Aschkenazim, които говорят странен "немски"- "Yiddisch" .

Случайност?...

..и после-защо имало дискриминация от цветни към бели в Европа?....

                

..."Германия, като за Германия" nach Markus Semitisch... ;)
Ах, тази ашкеназка "Германия", която приказва на йидиш(йудиш)! ;)

              



На турски "семитски" е "Saami"-турански племена, днес в Скандинавския север, идещи от Източен Сибир!



Турция и Израел са от едно и също войнстващо и търгашско племе: "СААМИ" с произход- Източен Сибир.

             

                  


Ердоган призовал народа на излезе на улицата: "демокрацията" в неоосманска Турция на Ердоган:
Демокрацията на семитските религии на Яхова и Аллах се нарича "ВАРВАРСТВО"(BARBARIANISM), назовано по "народния човек" за евреите Варава, предпочетен пред Исус.

Във Ведическата трактовка : Варава се разбира като Рудра, а Исус-като Шива.
В генеологията- Варава е доминантен ген, а Исус-рецесивен.

За това, "демокрацията" в "Отвореното общество" на юдеите винаги, където "бели, сиви и черни ще живеят заедно"- сивите направляват смесването на рецесивния бел ген с доминантния черен ген.
Резултатът на този процес се нарича ДЕВОЛЮЦИЯ!

Демокрация не може да има там където има заповеди и субординация. Тя не е приложима нито за Римската империя, нито за турано-семитската теологична държава!
Демокрация може да има само сред белите арйански-общества, където няма заповеди и наказания, а има-знание и съвест.


            



Синьо-бяло-червения трикольор идва от туранските монголски орди.
В Европа се прехвърля чрез оттоманската армия върху якубинците с плагиатстваните фригийски шапчици на жреците на Атлантида(реверсирани вече с форма на ориенталския фез). Темата е взаимствана от френските и американските революционери.

         

     


Пост-отоманските младотурци са разделени на кемалисти и нео-османисти почти 50-50%. Британски Цион, който си отгледа Кемалска Турция, разпада своето отроче. Процесът на разпад е въпрос на години. Вижте какво ще остане от Кемалска Турция, след като великите сили признаят границите на Курдия(Кюрдистан) съвсем скоро... ;)
Т.нар. "Ислямска Държава" е само финален напън от мафиотски фракции(в основата на които е юдейкста мафия от Цион) да заграбят богатствата и забавят процесите на формиране на държава на кюрдите в региона. Кюрдската държава има популация над 30 милиона в региона.
В момента текат последните конвулсии на съвременна Кемалска (ново)Турция... Ердоган е последния кемалски султан на Тюркистан. 


              

Крайната цел на "Ционските протоколи" е светът САМ ДА ПОИСКА Ционския Цар! ;)
Всяко едно събитие- революция, война, метеж след Френската Революция(1789г), трябва да се анализира в контекст на плана на Илюминати.
ИЛЮМИНАТИ СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМ С ЦЕЛ ДА СЕ ТЕСТВАТ ОБЩЕСТВЕНИТЕ НАГЛАСИ КЪМ "СИГУРНОСТТА" ОТ РЕШАВАНЕ НА ТОЗИ ПРОБЛЕМ и така Илюминати излизат с РЕШЕНИЕ за по-централизирана власт, с оглед "СИГУРНОСТТА на обществото".

......така, обществото се "интегрира"(към животинско-роботските "ценности", някой още ако не е разбрал какво е смисъла на "евро-атлантически ценности", с които клоунът Плевнелиев нескопосано жонглира! :) и да се се въведат "мерки за сигурност" в тази РОБОТИЗИРАНА(технологично) Животинска Ферма. ;)

........по този начин, Ротшилдкото общество е ПОКОРНО СТАДО ГОИ(както е писано в митологиите на аврамитските евреи)... ;) - СТАДОТО САМО СИ ИСКА КОШАРАТА "ЗА СИГУРНОСТ" ОТ ВЪЛЦИ И ЧИПА НА УХОТО СИ.;) И всяка една билогична единица в него е достатъчно тъпа за да разбере, че "ОВЧАРЯ ИМ ВЪТРЕ" Е "ВЪЛКА ВЪНКА"! ;) .....


            
     
Библейското християнство е много скърпена(с "бели конци") доктрина, фабрикувана от новата Римскоеврейска империя с КОНКРЕТНА ЦЕЛ! ;) Но в нея прозира юдаизма, който е копирал от африканските култове към Шива(Мойсей от тъста му Йотор/Jethro), наследени от Лемурия("Кумари Кандам") в Индийския океан.
Ако човек е запознат дори-не с "пред-християнските", а с ПРЕД-АВРАМИТСКИТЕ култове, веднага вижда произхода на цялата тази история от Черната Книга. ;)

То за еврепеец е срамно да изповядва АФРИКАНСКИ КУЛТ, а не знам за вас "атакистките българи"?..

       




Теджас-таттва /तेजस्/ :
"бога"-МОНО
на Марс-Сатурновите религии
в Марсовата Земя
в Кали-йуга

Агни(арх. Марс) е най-младия и низш дев, а Вишну(арх. Нептун) е най-висшия и велик дев.
/Шива е арх. Сатурн, а Рудра е архетип Плутон./


                







Поради цялата нагласация на библията(Черната книга) познавачът на древна история се обърква, тъй като библейската история е черна, но "съшита с бели конци".
Арамейската библия разказва историята на яхудите - поклонниците на фараон Ай и по аналогия и на останалите египетски фараони.
Въпреки че са изселени от Ай, яхудите го боготворят. В самия Египет писарите и населението възприемат Божественият отец Ай като бог от египетския пантеон. Като такъв той е боготворен и във васалната провинция Ханаан. Тази връзка се демонстрира ярко от сравнението между еврейската и арамейската библия.
Египет се връща към поли-теистичната си религия и към култа към Амон по време на управлението на фараон Ай и след този период. Занаятчиите, поклонниците на Амон, гравират името на Ай върху стените на храмовете в множество градове в царството Юдея - нещо, което доказва, че култът, както към фараон Ай, така и към египетския символ Йод-Йод, един от по-важните знаци на бога-творец в древните текстове на пирамидите, е жив.
За яхудите божествената същност на Ай въплъщава в себе си всички богове /Елохим/, включително Яхова. Монотеизмът все още продължава да съществува в рамките на тази представа. Прочитът на двете версии на библията разкрива, че в изхода участват две класи хора.
Това са яхудите-юдеи - кастата на свещениците от една страна и от друга страна - децата на Израил, обикновените люде, мнозинството(евреите-хабиру).
Въз основа на тези текстове, както и на изследването на африканския монотеизъм, стигаме до заключението, че е съществувала и още една каста - меси Ай - полицията на Ахетатон. Те се отправят на юг и техните наследници днес живеят в Кения и Танзания. Тази група са масаите - монотеисти.



                         

"Българинът смени ли си своя cheap chip?"

               
                   http://krishna-prabhupada-bulgaria.blogspot.bg/2011/11/blog-post.html

                 

                                                   



                  


Турското название "гяур"/gâvur за "неверниците", еврейската дума "гой"/גּוֹי за всички неевреи(главно европейски християни) и циганската дума "гаджо"(за всички нецигани) имат за корен санскритската дума "го"(гау)/गो- "говедо", "крава". Смисловото значение на арабски е "кафир" /куфир"كافر- -"кефир"-"кисело мляко", което турците наричат "айрян", анаграма на "арйан"(гр."ариани"/αριάνι, араб.-"ейран"/عيران)
Всъщност, "крава" иде от "гаур"/गौर, което на санскр. значи "злато"(Eng. "gold").
Кравата е свещеното животно на арйаните, асоцииращо се със Слънцето и Слънчевия култ(Зороастризма, З'Ауро-Астеризма).

https://en.wikipedia.org/wiki/Gaur
https://en.wikipedia.org/wiki/Aurochs

"Гяур", първоначално, e персийска дума, която турците заемат от Персия. В оригиналното си значение тя означава "огнепоклонник". По-късно, с инвазията си на Балканите, турците започват да наричат българите гяури – прозвище което противно на разбиранията НЕ СЕ дава на други завладени народи като гърците, албанците, сърбите и прочие. Българската историография погрешно смята че гяур означава просто неверник, и свежда етимологията на думата, до сегашното й ново значение.
Друга форма на Гяур е Габр… Габрово пък е района където се заселват българите от старата ни религия. Името ГАБРОВО има много точен аналог в Персия – Gabrobod, което име се превежда като Града на огнепоклониците! ГАБР е името дадено на зороастрийците от персийските мюсулмани!!
Дървото "габър" заема смисъла на "кравата", като "здрав", "твърд". На английски "horn-beam"("horn"- "рога", "beam"= Germ. "Baum"). На латински е "Carpinus"(лат. "Carp" e заето от перс. "Гарб"), от където идва думата за дърводелец-"carpenter", от където идва поверието за професията на библейския Христос.

Арйаните са били уседнали земеделски миролюбиви хора, изповядващи Слънчевия култ, със свещено животно кравата("Gauranga"-गौराङ्ग). Съответстват на кастите на брахманите(свещениците) и на ваишите(земеделците).

Тураните(монголо-семитите) са били войнствени номади, изповядващи Лунния култ, със свещено животно коня("Turanga"-तुरङ्ग). Съответстват на кастите на кшатриите(войните, от тук - "шатра"), шудрите(робите) и чандала, пария(извънкласови).

Няма коментари:

Публикуване на коментар