Последователи

петък, 31 март 2017 г.

Тотално осиране на старозагорски полицаи/Челният опит на варненските примати вече се прилага и от старозагорските



Според изследователя на примати Рихард Врангел, който извършва първите си проучвания с екипа на Джейн Гудол в Гомби в началото на 70-те, шимпанзетата провеждат нарочни нападения и се възползват в забележителна степен от елемента на изненадата.

Дали част от старозагорските полицаи са примати и "Светого духа" ---т на мафията ДС - естествено срещу заплащане на ръка?

Да полицията е само една от ръцете на многоръката мафия ДС. За да се корумпират полисМенчетата се държат на ниски държавани заплати - наполвина пълни канчета - но получават от мафията допълнителни месечни или на парче доходи.

ДС-ТОРА НОСТРА е собственик чрез подставени куки на 80% от имоти и магазини в централната част на по-големите градове и с част от печалбите си корумпира не само примати в полицията но и цялата гама от държавни служители.

През комунизЪма сценките по време на семейни тържества или рожденни дни и доносите за шум бяха един от любимите сценарии на комунистическите изверги за попълване на машината на ДС с доносници, куки -щатни и нещатни сътрудници. Жени топяха мъжете си, мъже жени и комшии а деца родителите си. Може да не ви се вярва но системата и днес си съществува - не пипната от новата псевдо демокрация.

Да подшушна на по-младите старозагорци, да знаят че в почти всяка групичка от приятели, ДС внедрява кука на вашата възраст - обикновенно децата на куките наследяват "професията" доносник на родителите си.

Та по същество, въоръжени полицаи от Стара Загора по донос за шум атакували рожден ден на младежи между 18-25г. Младежът който поискал да му се легитимират бил пребит. По една случайност преди месец направил клип на полицаи от същата служба и името му - след проверка на личната карта - било записано, естествено клипчето пуснато в YouTube.
След като успял да се измъкне от полицаите ги заплашил че ще ги съди и дегенератчетата едва тогава повикали на помощ още колеги. Пуснали го - естествено след 24 ч. в полицията - бързо производство. А полицай от ГаДИН(охрана на съдебната власт) отишъл в магазинчето на родителите му и попитал дали нямат шоколадови белезници (в магазинчето се продават шоколадови лъжички за кафе - само за информация!!!)докато синът им бил в ареста те не знаели все още. Ето какво се случва пак само че в Стара Загора - пълна полицейска дегенерация.

       


https://www.vbox7.com/play:a8bf8d64de&start=1


Директорът на СДВР - старши комисар Младен Маринов, разпореди дисциплинарна проверка във връзка с клип с участието на полицейски служители, излъчен на 6 юли, съобщиха от СДВР. Целта на проверката е да се установят всички факти и обстоятелства около показания материал.

"До този момент е установено, че видеоклипът е от 19 декември миналата година. Патрул на Първо РУ бил изпратен на ул. "13 март" по сигнал за възникнало сбиване и нарушаване на нощната тишина.

При пристигането си на адреса, служителите заварили жена и мъж, които се карали на улицата. Полицаите предприели действия по установяване на самоличността на двамата.

Документ показал само мъжът, младата жена отказала да представи личната си карта. Двамата били отведени в полицейското управление, където е установена самоличността на жената. Извикан бил и екип на Пътна полиция, който да тества задържаните за алкохол. При жената дрегерът отчел наличие на 1.59 промила, а при мъжа - 0.53 промила. По случая веднага било образувано бързо производство за хулиганство", се посочва в съобщението.

Информацията по скандалния случай излезе наяве след излъчването на видеоклип, заснет от свидетел на бруталните сцени и изпратен до „Господари на ефира”.

Във видеото се вижда как разговорът между служителите на реда и младата двойка, спрени за рутинна проверка на документи, постепенно прераства в акт на потресаващо полицейско насилие.

Главният потърпевш в случая е момичето, което получава ритници, обиди и псувни от служителите на МВР.

По времето, когато е извършен грубия арест, директор на Първо РПУ е бил настоящият началник на варненската полиция Даниел Пашов, разказва Нова ТВ.

Той и някогашният му подчинен и сегашен шеф на „Охранителна полиция” в морската ни столица Никола Панчев, бяха замесени и в още един скандал с полицейско насилие, станал обществено достояние.

През април миналата година служители на реда обвиниха момче и момиче в хулиганство, твърдейки, че Александра Стоилова се е нахвърлила върху полицая Кристиян Стоянов и му скъсала униформата.

Запис от охранителна камера в полицейското управление обаче доказа, че „потърпевшият” пазител на реда сам е скъсал пагона си. Опитът за измама беше прикрит както от Панчев, така и от Пашов.

Заради въпросните нарушения Панчев е бил наказан с уволнение, а Пашов – с порицание. Поне по документи… Вместо това, двамата получиха отговорната задача да застанат начело на варненската полиция.

            


Няма коментари:

Публикуване на коментар