Последователи

петък, 24 март 2017 г.

GIFS 34


                                 

Данъците са система, в която политиците и бюрократите присвояват пари от гражданите, за да ги пилеят най-безогледно (ВИДЕО)



Държавата е институция за кражби в особено големи размери

видеохроники: Това се чу веднъж в Европарламента, благодарение на Годфри Блум, който е инсайдър, казано по модерному, а иначе вътрешен човек. Той знае за какво говори. А ние, без да сме отвътре, знаем, че е така. Но все пак с други думи г-н Блум ни припомня, че данъците са форма на институционализирана кражба, кражба от нас, т.нар. данъкоплатци дето като идем при данъчните треперещи дали сме си платили всичко, дали не сме допуснали някоя грешка, мазно ни наричат „клиенти“, за да не се светне някой от нас, че всъщност това е евфемизъм и че всъщност те гледат на нас като на роби, защото ние сме роби, независимо дали си го признаваме или го отричаме, или си затваряме очите за тази проста житейска истина.

Дали сте виждали това видео по някоя от родните медии? Все пак е сериозен упрек и право на гледна точка! Действието се разиграва в Европейския парламент. Някой да е чул нещо по темата? – Цвета Кирилова


„Г-н председател, тук бих искал да цитирам големия американски философ Мъри Ротбард, че държавата е институция за систематизирана кражба в особено големи размери.
Данъците са всъщност система, в която политиците и бюрократите присвояват пари от гражданите, за да ги пилеят най-безогледно. Това място не е по-различно.
Удивителното е, че наистина не зная как успявате да останете толкова безизразни по темата за неплащане на данъци.
Цялата комисия и нейните бюрократи не плащат своите данъци. Вие не плащате данъци, както гражданите плащат данъци! Вие имате огромен набор специални схеми!
Комбинирани данъци, високи данъчни прагове, пенсионни схеми без вноски. Вие сте най-големите данъчни измамници в Европа. Но! Ето Ви тук да проповядвате с важен тон. Да, това послание ще достигне до хората в ЕС.
Вие ще узнаете, че през юни евроскептиците се завръщат във все по-голям мащаб… Все по-голям мащаб! Ще Ви кажа и нещо по-лошо, когато хората усетят Вашите номерца, няма да мине много време и ще нахлуят в тази зала и ще Ви обесят. И ще бъдат прави!“






Той не е евреин. Само още един шабесгой предател с всички отличителни белези: Унищожаващи Европа с имигранти, Войнствено анти-Путин и анти-Русия, вярност към евреите и държавата Израел.

                    


Шабесгой (на идиш: שבת-גױ ша́бес-гой — шабес гой) е неевреин, нает от религиозни евреи за работа през или на шабата, тъй като ортодоксалните евреи не могат според юдейския религиозен канон да вършат каквато ѝ да е деятелност на този ден, и следва само да си почиват.

Терминът е източноевропейски и по-точно ашкеназки, като е свързан с традицията от местечките. В съвременен смисъл от средата на XIX век, т.е. в епохата на антисемитизма, значението на израза „шабесгой“ е за назоваването на онези неевреи, т.е. нечленове на еврейската общност, които служат на еврейските интереси или се отнасят благосклонно към евреите, юдаизма или Израел.

         

                                 




> Юнкер love Борисов,... да се земат младите щом се обичат

                         












М.Миков: "Ще уи пумоуя мауко да намауите Volume-то.Гуоуете мауко по-дауеч от микуофона,..оти от уън имуа микуофуния."Успоуин пуетседатеу, суамота е - от пет месеца суъм тук. Моуя уи там у уяво, седнете, уако обичуате, също и у дуесно, по-бързо уитлитами.

Туебуаше ми почивка, сигоуно съм умоуен, нуе суъм суикнал нуа по-упоиту пуисъстуие у етеуа."




















ОСНОВИ НА КРАЖБАТА - КАК ДА КРАДЕМ И ИМАЛИ ПОЛЗА ОТ ТАЗИ ДЕЙНОСТ.

                








Израелците са предимно гангстери от места като Русия, САЩ, и Северна Africa.Юдеите, бяха тези които изобретиха движението на уахабитите / Салафитски ислями.

Юдеите, помогнаха за създаване на Ал Кайда и ISIS.

А старозаветните евреи, са зад повечето терористични актове, в световен мащаб.

Езекил казва че Бог направил израилтяните да предлагат децата си от пожар/холокост.

Говорейки чрез Еремия, Господ заплашил да накара израилтяните да ядат месото на своите синове и дъщери.

"И аз ще ви накарам да ядете месата на синовете си и дъщерите си, и всеки ще яде месото на ближния си, при обсадата..." (Еремия . 19: 9)

Разбира се, мюсюлманите и християните също имат проблем, тъй като техните религии са основани на еврейската религия.

Еврейската мафия обича да контролира всичко, включително и католическата църква , протестантските църкви и исляма .

Евреите използват Рицарите на Малта, като начин за свързване с техните нацисти, католици и ционисти.

Апостол Павел бил "еврейски агент", който се промъкнал в християнството, за да се увери, че е контролирано от евреите.

Всички топ ислямистите са евреи.

Саудитските монарси и техните Уахабитска / Салафи религия са евреи.

В Турската Османската империя, която включва ключови части от Саудитска Арабия, е имало много крипто-евреи (евреи представящи се за мюсюлмани), а саудитците са следвали уахабитската форма на исляма.

Оливър Кромуел и други парламентарни лидери -евреи - са "представяни като ... със сексуални отклонения, дори педофили."

Еврейския "Фалшфлаг-барон" в Холандия, на име Манасия Бен Израел, предлагал големи суми пари на неговия агент Оливър Кромуел за сваляне на британската монархия.

Еврейските заговорниците въведени калвинизма в Англия, за да се разделят църквата и държавата, и да разделят хората.

Манасия Бен Израел в Англия, изготвил обвинителния акт, с който е съден крал Чарлз.

На 30 януари, 1649 Чарлз е бил обезглавен.

Еврейските лихвари са имали своето отмъщение, защото Едуард изгонил евреите от Англия.

(В действителност, след изгонването, мнозина от юдеите бяха останали в Англия, като крипто-евреи)

Търговията с роби е до голяма степен се управлява от евреите. ( Търговия с роби - еврейски Slave корабособственици )

Кромуел и евреите са били замесени в търговията с роби.

Кромуел изпрати някои от ирландците към Западна Индия като роби.

Сър Уилям Пети пише в своя по политика Анатомия на Ирландия (1672):

( Оливър Кромуел е бил сводник и на деца ... )

"вдовици и сираци ... бяха отвлечени и транспортирани за търговията с еврейски роботърговци от Бристол."

От сайта на Оливър Кромуел бил сводник и отвлякъл 250 ирландски момичета около на дванадесет години, за да ги транспортира до Барбадос.

"Смята се, че десетки хиляди ирландски деца, момчета, така и момичета, били отвличани и предоставяни на тази подла търговия."






Хамерикански гои, вашите баби, дядовци и прадядовци са били манипулирани от евреите и тези, които им служат, за да унищожат вашето бъдеще.



                











За тия, невярващите, чиито ум богът на тоя свят(Сатан) е заслепил, за да <ги> не озари светлината

2 Коринтяни 4:4

          






Садик Кан, кмет на Лондон: Терористичните атаки са част от живота в големия град

Терез Мей:"'Запазете спокойствие.Едвали ще убият точно вас!Лондон е голям.

               





Всяка година се раждат 10 милиона нови араби. 80% от тях ще са без работа и образование. Какви очаквате да станат в бъдеще?
         
















ЖАК ФРЕСКО и нему подобни, влагат толкова усилия, за създаване на ДЪРЖАВНИ - ОБЩЕСТВЕНИ системи, които да въведат СПРАВЕДЛИВОСТ, във човешките общества. Но никаква обществена система, не може да реши големите противоречия във човешките общества.

НЕ Е ВЪЗМОЖНО, ДА СЕ ИЗРАБОТИ КАЧЕСТВЕН АВТОМОБИЛ, ОТ НЕКАЧЕСТВЕНИ СЪСТАВНИ ЧАСТИ. Този принцип, пренесен към човешкото общество, означава, че първото което трябва да се направи, за усъвършенстване на обществата е УСЪВЪШЕНСТВАНЕ НА ОТДЕЛНИЯТ ЧОВЕК.

Никаква политическа или обществена система, не може да направи Човекът СПРАВЕДЛИВ, ОТГОВОРЕН, СЪСТРАДАТЕЛЕН, СЪПРИЧАСТЕН, ОБИЧАЩ И Т. Н. качества, абсолютно необходими, за създаване на едно СПРАВЕДЛИВО И ОТ ТАМ БЛАГОДЕНСТВАЩО ОБЩЕСТВО
.


Няма коментари:

Публикуване на коментар