Последователи

понеделник, 20 февруари 2017 г.

GIFS 24

                     
    https://astutenews.files.wordpress.com/2017/01/serveimage1.jpg

Едните евреи, след като идват на власт, изграждат страната и народа на Русия, а другите евреи от ОГПУ (НКВД) са разстрелвали и репресирали евреите, които са били на власт.
Но и двата вида евреи са избили около 60 млн. гои от бялата раса.Същата история се повтаря и в хитлеристка Германия.
                                             






















Шакти-шекина като "Бафомет-Сабатянският козел и Сова", Елифас Леви, 19 век. СИМВОЛ=> ЕНЕРГИЯ=>СИЛА(ВЛАСТ). ПарИте са израз на материалната енергия шакти(шакина) и Месопотамското "шекел" за парична единица идва от шакина, така както във Ведаическата култура "ЛАКШМИ" се асоциира с "парИ"(думата "парИ" и въздушно-водни "пАри" иде ДИРЕКТНО през Санскрит, което обозначава върховно състояние -"пАра").










http://www.plovdivmedia.com/i/117419-1.jpg

> Доналд Тръмп бил от село Трън - 50% сърбин и 50% българин


http://superpowerpakistan.com/wp-content/uploads/2016/11/I-Love-Pakistan-says-Donald-Trump.png?w=640









В Евангелието на есеите Исус недвусмислено заявява: Моята Майка е Светият Дух. Светия Дух е изобразяван като гълъб. В Магдала или Мигдалил – „селото на гълъбите” има доказателства, че там са се отглеждали гълъби за жертвоприношения. Магдалина е изповядвала този култ.Когато името и се споменава за първи път в евангелието от Лука, тя е описана като жена „жена, от която бяха излезли седем бяса”.

КНИГИТЕ НА СВЕЩЕНОТО ПИСАНИЕ
РЕДАКТИРАНИ ОТ МОШЕ ВЕХТ ЗАВЕТ(стари топки)
ТРЕТА КНИГА МОИСЕЕВА
ЛЕВИТ ГЛАВА 1
1. И повика Господ Моисея и му каза от скинията на събранието, думайки:
2. обади на синовете Израилеви и им кажи: кога някой от вас иска да принесе Господу жертва, то, ако е от добитък, принасяйте жертвата си от едър и дребен добитък.
3. Ако жертвата му е всесъжение от едър добитък, нека я принесе от мъжко, що е без недостатък; нека я доведе при вратата на скинията на събранието, за да придобие благоволение пред Господа;
4. и да възложи ръката си върху главата на жертвата за всесъжение и ще придобие благоволение за очистване от греховете си;
5. и да заколи телеца пред Господа, а синовете Ааронови, свещениците, да донесат кръвта и да поръсят с кръвта околовръст жертвеника, що е при входа на скинията на събранието;
6. и да одере жертвата за всесъжение и да я разсече на части;
7. а синовете Ааронови, свещениците, да накладат на жертвеника огън и да наслагат на огъня дърва;
8. синовете Ааронови, свещениците, да наслагат частите, главата и тлъстината връз дървата, които са на огъня, върху жертвеника;
9. а вътрешностите на жертвата и нозете й да измие с вода, и свещеникът да изгори всичко върху жертвеника: това е всесъжение, жертва, благоухание, приятно Господу.
10. Ако жертвата му за всесъжение (Господу) е от дребен добитък, овци или кози, нека я принесе от мъжко, що е без недостатък (и нека възложи ръката си върху главата й),
11. и да я заколи пред Господа отстрани на жертвеника към север, и синовете Ааронови, свещениците, да поръсят с кръвта й околовръст жертвеника;
12. и да я разсекат на части, като отделят главата й и тлъстината й; и свещеникът да ги наслага върху дървата, които са на огъня върху жертвеника;
13. а вътрешностите и нозете свещеникът да измие с вода и да донесе всичко и да го изгори върху жертвеника; това е всесъжение, жертва, благоухание, приятно Господу.
14. Ако ли принася Господу всесъжение от птици, нека принесе жертвата си от гургулици, или от млади гълъби;
15. свещеникът да я донесе при жертвеника, да й извие главата, и да я изгори върху жертвеника, а кръвта да изцеди по стената на жертвеника;
16. да отдели гушата й заедно с перата й и да я хвърли до жертвеника към изток, на пепелището;
17. и да я скърши между крилете й, без да ги отделя, и свещеникът да я изгори на жертвеника, върху дървата, които са на огъня: това е всесъжение, жертва, благоухание, приятно Господу.


     


По времето на еврейския съдия Deborah (1200 г. преди Христа), племето Дан вече е било морски народ (Съдии 5:17). Евреите от Дановото коляно били главните мореплаватели на цар Соломон и плавали с финикийците. Също така Езекиел споменава: "Дан и Яван ("яван" е името, с което са наричани гърците в Стария завет) отплавали и се връщали от земите завладяни в твое име". Това показва, че е имало тясна връзка между гърците и Дановото племе още по онова време.

Самозваните гърци са известни мореплаватели първите робо - превозвачи в комбина с евреите търговците на роби.
Например в Детският кръстоносен поход (1212 г.) участват 50 000 неевреиски деца/ГОИ/ от Франция и Германия за освобождение на Божи гроб. Хитрите корабопритежатели гърци в съучастие с роботърговци евреи предлагат да прекарат децата до Египет. В крайна сметка нито едно от децата не пристигнало в "светите земи", защото тези които не умрели от глад, били продадени от евреите в робство.

             



Три са днес циганските племена останали след Христа - това са гърците, евреите и баш циганите.

Според древногръцката идеология само елините са родени да бъдат свободни - варварите са родени да бъдат роби.Нещо повече - елинските общества по природа са призвани да живеят от труда на варварите. Накратко - да паразитират е природна даденост за тях.

Наистина наричането на чужденци с прозвища от рода на "варвари" е разпространено и при други. Обаче... Никъде другаде то не е свързано с такава дълбока и безпричинна враждебност към останалите народи.


Произходът й. Тя има един единствен аналог в световната история. Това е ционистката талмудистка идеология , която дели хората на две категории: евреи и "гои" (буквално - добитъци, животни). Според нея хора са само евреите. Всички останали народи по света са гои (добитък).

Гърците не са данайци не са и негри и даже името им гърци е тракийско - плагиатствано от тях . Гърците са семити - юдеи.

Хекатей от Абдера, гръцки историк от 4 век пр. Хр. "ни казва, че египтяните били притеснени от бедствия (за справка: 10-те язви в Изход от Стария завет) и за да успокоят гнева на боговете си, те изгонили всички неегиптяни (еврейте) от родните си земи. Част от тях, предвождани от Данай и Кадмус, мигрирали в Гърция, другите се разположили из Сирия и цялото източно средиземноморие, включително сегашен Израел. За предводител на вторите се е водел Мойсей, човек известен със своите мъдрост и смелост" - цитат от C.W.Muller, Fragmenta Historicum Graecorum, 1883, Vol. 2, p. 385.

Евреите от Дановото коляно били главните мореплаватели на цар Соломон и плавали с финикийците. Също така Езекиел споменава: "Дан и Яван ("яван" е името, с което са наричани гърците в Стария завет) отплавали и се връщали от земите завладяни в твое име". Това показва, че е имало тясна връзка между гърците и Дановото племе още по онова време.

https://i.ytimg.com/vi/SQAM7Emh734/maxresdefault.jpg


                  


Има нещо радиоактивно в Европа - щаб-квартирата на световната ядрена мафия във Виена, замаскирана под името Международна агенция по атомна енергия (МААЕ), която е на пряко подчинение единствено и само на Съвета за сигурност на ООН, в Ню Йорк.

            














ТРЪМП АНКЕТИРА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ ОТНОСНО ТОВА КАК ДА СЕ БОРИ С ЕВРЕЙСКИТЕ FAKE НОВИНИ

                        



С туит вчера, Доналд Тръмп обяви война на еврейските медии

                 


Младо семейство гейове се опитало да свали от самолета младо семейство хетеросексуални, че им били неприятни. Хетеросексуалните били Иванка Тръмп и нейното семейство, вкл. трите и деца. Злобни, гейовете обявили, че баща и щял да съсипе Америка. Авиокомпанията свалила тях, защото нарушавали реда...
Да припомним, че наскоро хомосексуалните бракове бяха легализирани в САЩ с гласа на един единствен съдия (Антъни Кенеди), въпреки десетки референдуми, на които народът ги отхвърли. Един съдия струва повече от милиони избиратели във времето на неолиберализма.
Доналд Тръмп е принципно против хомосексуализма, но е обявил, че няма да репресира обратните и ще зачита решението на съда.
Очевидно обаче няма да е зле съдът да излезе и с решение, че нормалните са равни на гейовете. Защото иначе започва да се оформя хомосексуална аристокрация, която превръща обществото в съсловно-феодално.

Няма коментари:

Публикуване на коментар