Последователи

петък, 3 февруари 2017 г.

Нов гей скандал в църквата, отец се вихри в интернет и плаща на мъже за секс


Отец Филарет - Кака Филка


Отец Филарет бил познат в мрежата като Кака Филка

Предаването „Господари а ефира” показа втрещяващия разказ на мъжа, който беше разкрил гей аферите в Троянския манастир. Сега обаче не става въпрос за т.нар. Баба Гуси, а за Кака Филка. Така викали на монаха отец Филарет, който беше в същия манастир, но след гей скандала вече го преместили в църква в Лом.

         



„Срещнахме се в гей сайт, където Филарет си търси мъже за секс. Те казват, че били изнудвани, но отчетата просто си вилнеят из сайтовете и си търсят секс. Когато не могат да намерят, дори си плащат. Кака Филка има прякор в интернет „duham_pla6tam”, разказа момчето, което не пожела да покаже лицето си по обясними причини. „Искам да се обърна не към Александра Карамихалева от синода, която казва, че „ако изгоним всички педерасти, църквата ни ще остане без монаси”, а към патриарх Неофит. Той знае и има наблюдения. Ако не знае, ще му дам имената на всички хомосексуалисти, за да си изчисти църквата от такива хора. А не той да води след себе си содомити в църквата”, коментира свидетелят пред репортер на предаването. Той разказа как негов приятел е отишъл на по-интимна среща с Филарет. Духовникът дори си изпратил Фейсбука. След кратки уговорки, момчето отива при отчето и го заснема със скрита камера.

По ирония на съдбата, когато още беше монах в Троянския манастир, Кака Филка даде интервю по повод гей скандала в светата обител. На въпрос как се чувства, отчето отговори „Знам ли вече?! Достатъчно клевети и хули се изричат по мой адрес, за да подклаждам огъня. Много съм разстроен от всичко изписано. Винаги пред мен е бил Христос, моят идеал! Никога не бих допуснал толкова лекомислено да потъпча монашеската си съвест, като се впусна в някакви гнусни интриги. Жалко че наш събрат и неговият "братовчед" са в дъното на тези жалки сплетни”. Клеветите и сплетните обаче се оказват чистата истина.

Жалко е, че църквата около вътрешните си хомосексуални сплетни и старанието си да е угодна на руско-путинската, изостави своите миряни. Те все по-рядко се обръщат към нея заради подобни чудовищни разкрития, от които на човек му настръхват косите. Свидетелят на „господарите” разказа само за отчетата от Троянския манастир, какво ли обаче се крие зад високите стени на останалите свети места, само може да предполагаме. Църквата отново подминава с безразличие скандала, тъй като синодът от години се вълнува единствено от проруските интереси.

                                                                                
 Религии се "борят против греха", като стандартът за "благочестивост" е САМИЯТ ГРЯХ!Коренът е крие в народните предания: ТАМ ТЕРМИНЪТ Е "МАРС-уване" за сексуални нагони на нагите. Наложило се мнение, че Марс има "червен цвят", но неговият цвят е червено-черен или кафяв. Коренът на латинската дума MARS-"Марс"("богът на войната" при Латините-упадалите АРйани) е "Mavors"(идещо през гръцко μαύρος/"маврос" за "черно").Това съвпада и с коренът на българската дума "мЪрсувам" или "мАрсувам" за огромни сексуални апетити. Наложила се е и анаграма на "Марс"- "сраМ". така, че "Венерическите" "сраМ-ни" болести са всъщност- Марсиански или - Мартенски!!


В "Господари на ефира": Разврат цари в Троянския манастир



"Доста похотливи са нашите духовници, а би трябвало да учат на морал, смирение и прочие добродетели", разказва младеж

Млад мъж, пожелал да запази своята анонимност, потърси "Господари на ефира", за да разкрие потресващи факти за разврат, който цари в Троянския манастир.
От предаването, което се излъчва по Нова телевизия, съобщават: "От една седмица Варненската митрополия се тресе от скандали, чуха се обвинения в подкупен вот, дори в убийство. Междувременно до нас достигна друг сигнал, който потресе целия екип".
"Във "Фейсбук" получих покана от йеромонах Кирил Тодоров от Троянския манастир, а в процеса на писане получих предложение за гости в манастира. Искаше да бъдем гаджета понеже много ме харесва. Аз съм с нестандартна сексуална ориентация и реших да приема, тъй като си търся нещо по-сериозно. Запознахме се и след прекарани няколко нощи там имаше чувства и у двамата. Той се влюби в мен, аз в него съответно. И така няколко месеца. Разстоянието и ред други причини обаче попречиха и нямаше как да бъдем заедно.
Аз му отправих предложение да се разделим, той обаче на няколко пъти злобееше и отправяше заплахи,
аз се връщах при него и така три-четири пъти. Преди две седмици взех окончателното решение да се разделим и той в яд и нерви започна да ме заплашва, че ще плати на хора да ме пребият. Или ще съм негов, или няма да бъда на никой друг, ми каза той", разказва момчето в репортажа, което пояснява още, че се е обърнало за съдействие към органите на реда и Прокуратурата, след като е било нападнато в столичен квартал.

По думите на момчето в Троянския манастир се случвали ужасни и непристойни за божии служители неща.
В стаичките, когато се приберат, някои духовници мастурбират, показват си половите органи, казва младежът.
"Имам дори един видеоматериал, на който ясно се вижда как йеромонах Кирил Тодоров си показва члена.
В друго видео същият разказва как наричат отец Августин - баба Гуси, а към отец Пахомий се обръщат с името Палома. Те си говорят в женски род. Тези хора водят всякакъв друг живот, но не и духовен", твърди още той.
"Доста похотливи са нашите духовници, а би трябвало да учат на морал, смирение и прочие добродетели.
Не е скрито, че освен в Троянския манастир, и в Рилския манастир много монаси също са с обратна ориентация. Някои от тях си позволяват дори да ходят на столични заведения.
Може да ги разпознаете по това, че те поддържат предимно много къси бради", обясни обърналият се към екипа на предаването мъж.


> Ислямът е основна религия в Европа?

               



http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/v-gospodari-na-efira-razvrat-v-troianskiia-manastir-5999358

Запис от предаването: http://gospodari.com/?go=reportages&p=detail&videoId=8987



Баба Гуси и Палома – калугерите в Троянския манастир

Монаси избраха секса пред Бога, поп си вади члена и крещи: „Ето я принцесата“

Кошмарен разврат кипи зад стените на третия по красота и значение български манастир – Троянския. Тук бог е не Исус, а сексът, се разбра от откровенията на хомосексуален младеж от София пред камерата на „Господари на ефира”. Той описа цветно похожденията си в светата обител заедно с последното си „гадже” – йеромонах Кирил Тодоров, които завършили трагично.

Патилата му са готов сюжет за порно филм с работно заглавие „Калугери с нежни имена”. Макар че приликата с крими сериала по Богомил Райнов „Тайфуни с нежни имена” се крие само в първите четири букви на „аналогия”. Днес светинята, където първите си стъпки във вярата прави покойният патриарх Максим, повече прилича на бардак, отколкото на православен храм. За това свидетелства столичанинът, който надживял няколкомесечна любовна афера с палавия йеромонах зад стените на третия по достойнство ставропигиален (патриаршески) манастир.

„Преди време получих покана за приятелство във фейсбук от Кирил Тодоров от Троянския манастир”, започва разказа си мъжът с различна сексуална ориентация, както сам се описва. С течение на времето двамата обменяли по някое и друго съобщение от типа „как си, добре съм”, докато един ден отецът го поканил на гости в светата обител, за да си обменят телесни течности. „Поиска да бъдем гаджета, защото много ме харесвал. Реших да приема предложението и да отида на гости на отеца, защото си търсех сериозна връзка“, разказа пред потресения репортер Боби Ваклинов софиянецът.
Речено-сторено.

Отишъл той до Троянския манастир, където прекарал няколко нощи с йеромонах Кирил в неговата килия. „Имаше чувства и от двама ни, той се влюби в мен, аз – в него”, призна изпатилият любовник. Консумирали връзката си и в монашеската стая, и в близък хотел. Новото завоевание на свещеника било представено пред игумена на манастира като „моя братовчед”, за да не буди подозрение. Любовта им продължила няколко месеца, но разстоянието и „други причини” сломили връзката им. Затова нашият герой пръв предложил на отеца да се разделят. Той обаче категорично отказал. Започнал да отправя заплахи при евентуална раздяла, младежът се връщал в манастира, отново пламвали позаспали чувства. И така няколко месеца.

В началото на ноември обаче столичанинът решил окончателно да сложи точка на греховната връзка. Когато с твърд глас съобщил новината на нежната си половинка в расо, йеромонахът избеснял и заплашил, че ще плати на мутри да го пребият. „Или ще си мой, или на никого друг”, извадил железен аргумент калугерът. Разлюбилият го младеж обаче не обърнал внимание на заканата, която отдал на гнева от окончателния край на взаимоотношенията им. Докато преди десетина дни лукавият свещеник му спретнал капан в столичния кв. „Мусагеница”, където едрички приятели на Кирил Тодоров го нападнали изневиделица. „Впоследствие от полицията разбрах, че гамените са близки до йеромонаха”, призна жертвата.

         



Влюбен монах (Кака Кичка) изпратил биячи на бившето си гадже

„Опитаха се да ме приклещят в един вход, където да ме набутат в апартамент, за да ми го набутат”, откровен бе ошашавеният гей. Отмъстителният поп наредил неверният любовник да бъде пребит, което бандитите и сторили. За пореден път към него били отправени заплахи за живота му. „Изведнъж усетих прилив на енергия, щях да изкъртя стълбището, но успях да се отскубна и побягнах”, обясни как се е спасил от капана столичанинът с разбит нос и сърце.

Веднага сезирал органите на реда и прокуратурата. До момента обаче резултат няма, затова младежът се обърнал към „Господари на ефира”. „Искам да покажа на цялото общество какви са нашите духовници, за да знаят, че като им целуват ръцете като на свети хора, не знаят какво точно целуват. Защото в стаичките си в манастирите някои мастурбират, други си показват пишките в един известен сайт за гейове. Имам видеоматериал, в който много ясно се вижда как йеромонах Кирил Тодоров си показва члена. А би трябвало да ни учат на морал и смирение…”, вдига рамене озлочестеният любовник.

Похотливи като разгонени магарета се оказаха и други иначе божи служители. Палавият йеромонах Кирчо далеч не е изключението, което превръща Троянската обител в бардак. Според обръгналия в отношенията с брадати любовници столичанин монасите там са си направили своего рода женско царство. Всеки свещеник си имал женско име, което се използва само при вербални или телесни диалози на четири очи и под завивките.



Кака Кичка и кака Фифи (монах Филарет)
„Отец Августин например е „баба Гууууси”, с много дълго „у”, архимандрит Пахомий е „Палома”. Те водят всякакъв друг живот, но не и духовен. Не може отец Филарет пред хората в градинката да си вдига расото и да се бие по оная работа с думите: „Ето я принцесата, ето я великата”. Не може това да са ни божите служители. Не може като отидеш да ти осветят кръстче, понеже няма такса, а се дава по усмотрение на вярващия, ако отецът получи 2-5 лева, плюе встрани от ярост, че си му платил малко”, разочаровано споделя мирянинът с позагубена вяра.

Според него и други манастири са в капана на разврата. „Рилският манастир например. Там повечето монаси са с обратна сексуална ориентация, обичат да ходят по лъскави столични гей заведения. Лесно се разпознават, защото поддържат много къси бради, за да не бъдат разпознати от клиентите, а да се впишат в обстановката“, докладва потресеният очевидец на макиажа. Засега официална реакция от монасите в Троянския манастир по секс скандала няма.

                 



Секс оргии тресат и Рилския манастир!

Секс оргиите не са приоритет само на Троянската обител. „Всеки ден” вече писа, че похотливи монаси обръщат с хастара навън и един от най-красивите манастири на Балканите – Рилския. Свещениците се напиват до безпаметност, после се отдават на хомо и би ласки без никакъв свян.

Безпрецедентната разюзданост взела връх в средата на юли, когато възбуден като пръч свещеник преследвал с щръкнало „достойнство” и явни намерения за интимна близост свой колега по расо. Последният обаче успял да се отърве, като избягал в град Рила и се скрил в жилище за временно настаняване.

Разбрахме, че спасилият се от любовните щения монах е 50-годишният архимандрит Виталий Рилски, който често се набърква в гей афери. От случката насам Виталий бил постоянно на градус. Така лекувал стреса, причинен от примамливите, но и плашещи намерения на разгорещилия се отец.

http://ovarna.bg/blog/newsbulgaria/baba-gusi-i-paloma-kalugerite-v-troyanskiya-manastir/


                 

Няма коментари:

Публикуване на коментар