Последователи

четвъртък, 2 февруари 2017 г.

Най-влиятелните фамилии и истинското лице на глобализацията/ Княжество Йевер и Романови




> В двора на съседна Румъния руската мечка не „играе” - там й показаха врата

Най -влиятелните фамилии означава този оскъден брой от хора, които управляват капиталите и богатствата на света. Това са най-големите династии на банкери, като Ротшилд, Дж. П. Морган или Рокфелер, Романови(В действителност, самите Романови по мъжка линия са Олденбург, от същото семейство - фон Олденбург-Шлезвиг-Гольштейн -Готторп истинските собственици на ФЕД).съставляващи от векове кастата на семейства, притежаващи безгранична икономическа мощ. От техните финансови облекчения зависи съдбата на царства по същия начин, по който днес зависи съдбата на съвременните демократични държави.

За разлика от нас, членовете на икономическата аристокрация са възпитавани от поколение на поколение да управляват финансови империи, които им дават много по-голяма сила и мощ от политическата. На фондовия пазар те играят банката на казиното и печелят, докато всички други губят. Те са единствените, които познават тенденциите на пазара и умеят да ги манипулират според интересите на пазара и умеят да ги манипулират според интересите си за покупко-продажби.

Същите винаги са оставали невидими за масите, тъй като действат необезпокоявани в сянката на управляващите в публичното пространство. Тяхната тайна изпълнителна власт е масонството - на практика непозната за населението организация, която в продължение на векове заема почти всички коридори на властта.
Поради това не е просто съвпадение, че откриваме неговите членове сред основните лидери във всеки исторически обрат.

От Френската революция до Американската война за независимост са били винаги начело на събитията, които са променяли света. От ХХ век обаче към масонството и традиционните тайни общества от миналото са приобщени и други организации, специално създадени от финансовия елит, за да има пълна или частична публична прозрачност, като Клуб Билдерберг, Тристранната комисия, Съвет за външни отношение (CFR), Кръглата маса, Кралски институт за международни отношение (RIIA) и Римския клуб.
Всички тези нови органи сътрудничат с масонството, за да се ускори процесът на глобализация в съответната област на компетентност и териториалност. За целта членове на фондации и сдружения от всяка сфера (индустриалци, банкери, политици, писатели, журналисти) са канени от Най-влиятелните фамилии да се присъединят към техните ексклузивни клубове, за да се постигнат целите на големия финансов бизнес.

В същото време глобализацията е представена на цялата общност като най-добрата гаранция за мир и обединение между народите, освен като голяма икономическа полза за всички.

Нищо повече от лъжа! В действителност е проектирана от технократските идеолози, за да се потисне всяка възможност за самоопределение на нациите и да се съсредоточат чрез измама всичките ресурси на планетата в ръцете на същия този икономически елит, който настоява за прилагането й.

Постепенното премахване на митническите бариери за стоки и спазматичните търсения на международни търговски споразумения, все по-затрудняващи свободната търговия, не само че не са в полза на малките и средни предприятия, но подпомагат изключително само обичайните финансови групи и техните мултинационални корпорации. Видимият резултат от тази ситуация е, че Западът бавно, но сигурно бива деиндустриалзииран посредством прехвърлянето на фабричните производства в Китай и други страни, където стойността на труда е пословично по-ниска.

През следващите няколко години ще станем свидетели на разделянето на света на специфични зони на производство (технологично, селскостопанско и промишлено), така че отделните страни ще изгубят всякаква възможност за икономическа и политическа автономия - по същия начин, както вече загубиха финансовата. Всички природни ресурси, включително водата, ще бъдат управлявани от частни корпорации, докато селскостопанските продукти постепенно ще бъдат заменени от техните патентовани ГМО семена.

Веднъж установена глобалната икономическа зависимост между отделните страни, всички традиционни функции, изпълняващи до този момент от държавните министерства, ще преминат под контрола и ръководството на наднационални органи, създадени от финансовия елит точно с такава цел. От този момент може да бъде установена диктатурата на Оруел, която банкерите евфемистично наричат Нов световен ред.

Доказателството, че глобализацията не е раят, обещаван от медиите, се съдържа във факта, че колкото повече процесът върви напред, толкова повече виждаме колебанието на демокрацията, вече изцяло в ръцете на силите. Навсякъде изникват острови с безгранични богатства в континенти, които са опустошени от бедност, докато държавите са изнудвани от големия финансов елит с призрака на фалита.
Днес ресурсите на планетата, вместо да бъдат равномерно разпределени в полза на прогреса и благоденствието на гражданите, се озовават в джобовете на акулите на големия финансов бизнес.

Финансовата криза, започнала в САЩ през 2007г., е само началото от бъдещата, което ни очаква, но никога нямаше да стигнем до там, ако икономиката и информационните средства бяха наистина свободни.

illuminatibg.blogspot.com/

Княжество Йевер и Романови


Всевишний Ра = Аб_Ог Ра = Абог Ра – означава «Въплътен Владика Ра» (2.4.3)

Терминът "Абог Ра" може да се използва и в други огласовки, например като "Абок Ра", "Авог Ра" или "Авох Ра" Тъй като Aв = "въплъщение" е синоним на същността, концепцията за "Абог Ра" има същото значение, че понятието "Ра_Сий" подчерта реалността на Всемогъщия Ра, за разлика от несъществуваща нереалност Йис_Ара. От друга страна, ние видяхме, че частицата "а" преди думата означава отрицание. След това: Абог = а-Бог, т.е. концепцията за "Абог" отхвърля идеята за "Бог" (2.4.4) Ако Раи-те = рамейците се на "Абог", то арианите се покланяха на неговият антагонист "Бог". Имайте предвид, че ако думата "Абог" = "Абок" се прочете наобратно, получаваме:


Абог = Абок <= Коба (2.4.5)

Получи се думата, "Коба" - партийното име на младия Сталин. Оказва се, че в действителност, Сталин не е бил враг на Бога, тъй както считат много православни, а на Абога. В предишни публикации ние показахме, че основния Арий се е наричал "Йехова Арома"/«сущий Аром», което означава «сий Ар(-ом) = "Sea Ar (ия) =" цар ". Тъй като думата/словото "сущий" е синоним на думата "въплътен", то "сий" може да се замени с "Ав", тогава имаме:

сий_Ар = Ав_Ар = Авар, или Эвер = Евер – «въплътен Ар» (2.4.6)


Уравнение (2.4.6) обяснява истинското значение на библейския извънземен патриарх Евер, от който се смята, че са възникнали евреите: Евер + (-ей) = еверей - един, който следва Евер, тоест "въплътения Аром" (2.4.7 ) В бъдеще, буквата "е" в средата на думата "Евер", за да прикрият смисъла на думата е била отстранена от написаното, резултатът се оказва познатата на всички дума "евреин". Всъщност, както казва Библията, "евреите" са произлезли от Евер, тоест, от "въплътенаия Aра", превръщайки се в неговите последователи. Тъй като буквите "и" и "е", "в" и "б" - са взаимозаменяеми, думата "евреин" може да бъде представена в подобни по смисъла на форми, например:

Еврей = Ибрий, или Ибри (2.4.8)



Правнука на Сим е Евер наречен баща на еверовците името му се счита за епоним на евреите и от неговото потомство идва Авраам

Евер (Hebrew евр. עֵבֶר, Ever/Евер, "Странник", "Преминаващ реката".) - Прародител на израилтяните според Genesis. 10-11. Правнук на Ной, правнук на Сим, сина на Сала, бащата на Фалек и Иоктан. (Битие 10:21).

Родиха се също така деца на Сим, баща на всички Еверовци и по-стар брат на Яфет. - (Битие 10:21)

И на Евер се родиха двама сина; името на единия беше Фалек, защото по негово време бе разпределена земята; а името на брат му беше Йоктан. - (Битие 10:25)

26. Иоктан роди Алмодада, Шалефа, Хацармавета, Иераха,
27. Гадорама, Узала, Дикла,
28. Овала, Авимаила, Шева,
29. Офира, Хавила и Иована. Всички тези са Иоктанови синове.
30. Селищата им бяха от Меша до Сефар, източна планина.

Тогава района в света, където са се преселили след въплъщението на Аром се нарича "Иберия", или "Иверия", което също може да звучи като "Авария/Катастрофа". В историята е известен "Аварския каганат", което сега става ясно, е каганат на Евера = Авара, т.е. въз основа библейския Евер и потомците му. В Кавказ, има народ, "аварци" = "Авар_сий", полученото название показва че Авар = Евер е "сий", т.е. "сущий/съществуващ". От езикова гледна точка, "авари" - е едно и също с "евреи". Имайте предвид, че английската дума ever означава "винаги", в смисъл: по всяко време, което отразява характеристиките на вечността. Тази функция е от ключово значение за разбирането от арианите на своя бог, който според техните вярвания е съществувал "преди всички векове." Именно с думата "Евер" е свързано названието "Европа":Европа = Евер_Аб(-а), то ест «Евер въплъщение» (2.4.8а)

Днес малко хора си спомнят, че в Германия и в момента има Йевер (нем. Jever). Околните райони, бившото княжество Йевер, наричано още "странта Йеверланд" - в момента е на морския бряг, земя, вдадена навътре в Северно море, и живееща на море. Йевер днес е малък град в Долна Саксония, в района на Фризия. В Русия Йевер го наричаха Евер, Ever, понякога - Иевер дори Effer/ Еффер. Този град, подобно на много градове в Германия, дълго време е столицата на конкретна крайбрежна държава Йеверланд, явяваща се независима държава. В руските текстове често се използва фразата "княжеството на Евер", но княжество на тази земя никога не е имало. Неговият статут е Herrschaft Jever (господарство, или владение Йевер). Най-скромните от всички монархии със суверенен статус. Нейните владетели носели титлата или Herr или Herrin фон Jever - г-н или г-жа Йеверски (може да се каже, и Господин или Lady Йеверски). Тази история не е типична за държавност, дори и за Германия, макар че цялата немска история е невероятен странен сплит от етнопополитически модели. Но Йевер - това е още една страница от историята на руската държава, въпреки че страничката отдавна е разкъсана и забравена от всички: освен от една дузина експерти помнещи Йевер и тази дузина са все внимателни читатели на биографията на императрица Екатерина Велика. Защо никой в Русия днес не си спомня Йевер? Защо никой не говори за това? В края на краищата, за Русия този морски град е явление, доста уникално и неповторимо, но не се вписва в тясната схоластична схемата на официалната история. Йевер за четвърт век е бил преден пост,пета колона на Русия в самите дълбини на Запада: на запад от Дания, по границите на Холандия; нито преди, нито след Русия не са успявали да се вклинят така дълбоко в Европа. В допълнение, Йевер е единствената осезаема геополитическа точка на съприкосновение между две империи: Александър и Наполеон. Това е руска територия, която Наполеон завладява от Русия и държи в продължение на почти шест години. Йеверланд - това не е Дойчланд, не е немска Германия. Това е -Фрисландия, или страната на фризите. През Средновековието градът е бил столица на една от владенията на Фризийците, много условно - Фризийците са били свободен народ, и власта на династиите над тях е била неустойчива. В XVI век има опит Йевер да бъде завладян от графовете на фризската династия Кирксен. През 1575, умира Мария Йеверска, последния собственик на града. След това, собственик на града и околностите му, според представеното завещание на Мария очевидно подправено, става Йохан XVI, граф на Олденбург и Делменхорст. Тъй като според договорите, дълго време Йевер има специален статут (Sonderstatus): наследил престола ", в съответствие с правото на спиците» (Kunkellehen), което е доста рядко за германските държави. Ако г-н Йевер умре без пряк наследник, той бива наследен от сестра си или нейните потомци. През 1667 г. по "закона на спиците на колелото": след смъртта на граф Антон Гюнтер Олденбург, собственоста на Jever е наследил неговия пра-племенник Карл Вилхелм, княз Ангалт-Цербстски. Йевер повече от век е бил във владение на този дом. На 3 март 1793 умира Фридрих Август, принц на Анхалт-Цербстский. Под натиска на Прусия, той емигрира от владенията си и през последните години е живял в Люксембург. Той не е имал деца там, и е последният човек в семейството. След смъртта му в Zerbst Княжество започнали да претендират някакви монарси от рода Асканио - херцозите Анхалт-Бернбург, Анхалт-Кётен и Анхалт-Десау. Между тези две малки държави едва не избухнала война. Те разделили Цербст едва през 1796 г., и по-голямата част отишла в Бернбург. По това време, беше единственият баща принцесата на Анхалт-Цербстска, сестра на последния херцог, София Фридерика Августа, точно тя е - Екатерина II, Императрицата на Россия. Собственичка на най-голямата световна сила, тя не се отказва от един малък фризски град, а от април 1793-та става «Herrin фон Jever», т.е. Господарка Еверска. В градът е назначена Regentessa, която управлява от името на die russische Zarin (на почти точния си съименник) - Фридерика Августа София през август, овдовялата херцогиня на Анхалт-Zerbst от дома на Анхалт-Бернбург. От 1780-та тя живее отделно от съпруга си и се връща в Йевер чак след смъртта му. Има предположения, че за трона на Йевер са готвили незаконния син на Катрин - Алексей Григоревич Бобринский: но това не е нищо повече от слухове. От 1796 на престола на Йевер встъпва новия монарх - император Павел I. В официалната му титла бе включен наименуването на "The Emperoр/Господар Еверски." В манифеста на гербове на Руската империя се споменава Евер емблема, катп цвета на емблемата е бил регистриран неправилно. През 1798 г., със специално постановление на Павел I били удряни и талер ieversky polutaler с руския двуглав орел (сега - огромна нумизматична рядкост).



През април 1801 г. Павел I е убит и на трона застъпва третия руски император Еверский - Александър I. А там в Йевер продължи да се произнася същата Регентесса, Фредетика София. През октомври 1806 г., Йевер е превзет от войските на Наполеон. Регентессата напуснала страната. През юли 1807 в Тилзит бил подписан мир и военен съюз между Русия и Франция. В актовете на договора от Tilsit (от 17 юли 1807), е включен и член 16, "Всеруския император отстъпва на Холандския Крал, суверинитета и пълното владение над владението на Йевер в Източна Фризия." Цялото княжество Ostfriesland, Източна Фризия, беше дори още по-рано, през 1806 г., иззето от Прусия (в състава на която се намираше от 1744г.), и също така е прикрепено към Холандия. През 1807 краля на Нидерландия обединенил под своя скиптър цяла Фризия. На престола на Холандия от 05 юни 1806 г. е Koning Lodewijk I де Goede, или Луи Бонапарт, по-малкият брат на императора на Франция. Той станал следващият Властелин на Йевер. От средата на 1807г. нататък по Тилзитския договор той също става съюзник на Русия; на 27 март 1808, той е получил руския орден на Свети Андрей Първозванний - същата награда е носил и предходния г-н Йевер, Фридрих Август, принц на Анхалт-Цербстский. През 1809г. Наполеон е все повече и повече недоволен от политиката на брат си, крал Луи, който е действал самостоятелно и често се противопоставя на условията на континентална блокада и общото натиск от страна Франция. През декември 1809, Наполеон привиква брат си в Париж и го заплашва с низвергване. През май 1810, следва втори ултиматум от Наполеон. И, накрая, през 01 юли 1810 крал Луи изведнъж обявява абдикацията си в полза на сина си и заминава за Дрезден, и след това в Австрия. На престола в Амстердам, встъпва новия крал, Людовик II, - преди това известен като Наполеон Луи Шарл, холандски принц, великий герцог Берг, Клевс и Юлих. Този крал е бил само на шест години.

Следва да се отбележи, че през 1810 г. Луи Холландски и Бергски, известен още като сеньор Йевер, най-големия от признатите легитимни племенници на Наполеон, а от майчина страна внук на императрицата Жозефина (вече разведена в този момент), е смятан за най-вероятният наследник на трона на Френската империя. Но скоро, на 20 март 1811 на Наполеон се ражда син. На 9 юли 1810, Наполеон, присъединява Холандия към Френската империя. Всички земи на Фризия се оказват под управлението на императора на Франция, включително и Йевер. Това е втори акт на присъединяване на Източна Фризия към Франция (за първи път тя е завоювана от Карл Велики преди повече от едно хилядолетие, в 785). На 13 юли, Людовик II е бил лишен от титлата/титул крал на Холандия, и остава на трона на Великото херцогство Берг (Клив-Юлих-Берг). Формално, баща му е Луи Бонапарт, старши, (сега граф Сен-Ле), когато става регент. Три Бонапарта са владели Йевер, а именно Луи I, II и Наполеон, но не са получили, доколкото знаем, титула владика на Йеверr; но и самото владение не е било официално обявено, така че де юре, династията Бонапарт просто заменя Романовската династия на престола на Jever. През октомври 1813г. Йевер е превзет от частите на руския отряд на барон Винцингерод. Император Александър I отново се провъзгласил за император на Йевер. През 1816 г., в Бремен излиза книгата "Рустрингия, первоначальное отечество первого российского великого князя Рюрика и братьев его. Исторический опыт". През 1819 г., тя е преиздадена на руски език. Нейн автор - Герман Фридрих Холлман, в годините 1793-1825 - ректор на училището в Йевер. Това беше, по свой начин, опит да се оправдае исконната принадлежност на Йевер към родната Джусия. Книгата твърди, че принц Рюриков е фриз от земята Рюстринген (Рустрингия), част от Източна Фризия. Към тази област в древността е принадлежал и Йевер, или най-малкото, се е намирал на нейната граница. В допълнение към сходството на имената "Рюстринген" и "Рус" други доказателства, е че основателят на първата династия на Русия е фриз. Г.Ф. Холлман в увода си каза, че идеята за произхода на Рюрикови от руска Рустрингия, пръв е изразил държавния канцлер на Русия граф Николай Румянцев. През 1818, император Александър I направи това, което от 25 години с нетърпение са очаквали монарсите на Северна Германия: отказал се от владение над Йевер. Е все още е била жива възрастната Регентесса София Фридерика Августа Йеверская, но за трона никой не й се обадил. Тя починала на 83-годишна възраст на 12 април 1827 в Косвиг (също бившо цербстко владение ). Херршафт е прехвърлен на херцогство Олденбург. Това господарство, унищожено и аннексирано от Наполеон в края на 1811, е било възстановено по волята на император Александър I 27 ноември 1813г. и одобрено с решение на Виенския конгрес през 1815г. Неговия трон е поет отново от Уилям, херцог на Олденбург, - той е смятан още властващ монарх, още от 1785г., но е бил недееспособен. При него е бил назначен регент - братовчед му принц Петър Олденбург, принц-епископ на град Любек, (Fürstbischof von Lübeck), също кавалер на Ордена на Св Андрю/Андрей, бивш офицер в руската служба. Той е бил най-близката роднина на руския имперски дом по всички линии. От страна на майката, той е - братовчед на Екатерина II, а съпругата му, Фридерика Вюртембергска - сестра на руската императрица Мария - беше лелята на Александър I. Втория син на принц Петер Георг Ольденбургский, или «Георгий Петрович» по-русски, през 1809 г. се оженил за великата княгиня Екатерина, сестрата на император Александър I.



В действителност, и самите Романови по мъжка линия са Олденбург, от същото семейство - фон Олденбург-Шлезвиг-Гольштейн-Готторп. Така че, в XIX век, а четвърт век, който е 1793-1818, GG, на престола Йевер осем пъти се редуват монарси: първо "Ангалт-Цербстски", след това три от династията "Олденбург-Романов", а след това три от династиите на Наполеон Бонапарт, след това отново Романов и накрая Олденбург. За какво направихме този доста подробен исторически преглед? Фактът, че присъствието на толкова отдалечени от Русия дълбоко в Европа територията, за която е имало такава отчаяна борба на Европейските кралски особи, включително между императорските династии Бонапарт и императорите от династията на Романови, трима от които (Екатерина II, Павел I, Александър I) са били собственици на короната на Йевер, а Александър I отново се провъзгласил за император на Евер веднага след освобождаването му от руските войски от властта на Наполеон през 1813 г., никак не корелират с пълното историческо забвение по тази тема, наблюдавано в момента. Получава се устойчиво впечатление, че имаме нещо умишлено прикривано, и затова не искат да се събужда миналото по този въпрос. Но ние вероятно се досещаме какво се крие. Фактът, че според официалната историческа версия киевския княз Владимир Мономах е изгонил еврейските лихвари от Киев и ги върнал там, откъдето те са се явили, т.е. от Германия (мисля така). Оказва се, че еврейските лихвари първоначално дойдоха в Киев, именно от Германия. При това в Библията се казва, че етимологията на думата "евреи" се провежда от Эвера, или Евер, което означава че "евреите са дошли от Евер." Сравнявайки исторически и библейски контексти, може да се заключи, че "Евер" - това е част от Германия, където според легендата, Владимир Мономах е изгонил обратно от Киев евреите. Открихме, че в германските земи, във Фрисланд, наистина съществува княжество Йевер наричано в Русия "Евер", за трона на което, в продължение на много години, са се били монарсите на Европа, а руските императори самите са местните жители на областта Йевер = Евер, и следователно те са били Евер (-ei) = евреи. Също така, имигрантите от Евер бяха фризове = фрязами. Така разбираме откъде в Русия дойоха фризите: те дойдоха от немския Йевер = Евер, от Фрязии = Фризии = Фрисландия. Поради това, на територията на Русия възникват такива градове като Фрязино, Фрязево, Фряново и т.н. Като се има предвид факта, че "ф" - това е заглушено произношение на буквата "в", характерно за германците, думата "фрязи" на Руски съчленяването звучи като "врази", което означава "врагове", "вороги" или "варяги". Имаме нещо, с което днес почти никой спорове: идентичността на понятията "фрязи" и "фряги" даваща тъждественност на думите "врази" и "враги" = "вороги" = "варяги". Редица автори смятат, че "фрязи" = "фряги" - това са генуезци. Нашата езикова реконструкция показва, че "фрязи" - това са фризи, или фрисландци-варяги-Vikings, идващи от германската Jever = Евер. Така теорията норманската = германска теория за завладяването на Русия от варягите = евреи от фрисландския Йевер е обоснована с факти, а не е фалшифицирана. Тя просто не е пълна, тъй като не се занимава с въпроса, откъде "дойде" самият Евер преди да отиде в Русия. На този въпрос е отговорено в Библията: първоначално евреи излязоха от Ур Халдейски. Осъзнавайки, че "замитайки исторически следи" арианите умишлено правят реверсиране на думи, като по този начин се крие истинския смисъл, може да се предположи, че Ур = Ар <= е Ру = Ра, тоест е името на река Волга, и "Халд(-ея)" = > е "Калит(-ея)", т.е. територията на Калита = Коляда. Оказва се, че евреи = фрязи от германския Йевер се оказали там в резултат на факта, че преди това, по-рано са излезли от Поволжието на Русия, от царството на Калита = Коляда, или "Калит(-еи)" = халдейци.

Речта РА / Понятието Ав



В действителност, клана Романов - това е много по-разклонен октопод, в сравнение с който клановете на Ротшилд и Рокфелер са джуджета.



САЩ е управлявана и контролирана от враговете на държавата/ЧЕТВЪРТАТА СИЛА

Няма коментари:

Публикуване на коментар