Последователи

събота, 14 януари 2017 г.

Бивш военен /с нотариален акт за част от градината на съседно заведение/гръмнал сина си, жена си и себе си

ПРЕДВАРИТЕЛНО УТОЧНЕНИЕ,... ЗА ДА СПОМЕНЕМ ЧЕ ПОВЕЧЕТО РЕСТИТУТКИ НА ДС БЯХА ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА, А ПОВЕЧЕТО НАСЛЕДНИЦИ/РЕСТИТУТИ  БИЛИ ИЗБИТИ, ОСВЕН АКО НЕ СА СТАНАЛИ КУКИ НА ДС. ОЩЕ ПРЕДИ 1989 СЛУЖБИТЕ НА ДС/КГБ - ТОРА НОСТРА ПОДОГОТВЯХА ФАЛШИВИ НОТАРИАЛНИ АКТОВЕ ЗА ПОДХОДЯЩИТЕ СИ СЪТРУДНИЦИ.


http://imgrabo.com/pics/businesses/1369688412391401.jpeg

Ресторант Салабашева къща градина

              


Союз ученых - Стара Загора - съседното заведение.

         



Салабашева къща(паметник на културата) - юдеи, в съюз с неуките- дърти кланови комунисти. Не всички евреи са комунисти, но всички комунисти са юдеи.

12 септември 2010 - Новини от Пловдив

Внасят предложение в ОбС за реставрацията на уникален паметник на културата

Зам.-кметът Петя Гогова и общинският съветник Дани Каназирева се включиха в „Отворените врати" на местната еврейска общност по повод на Европейския ден на еврейската култура. Местната еврейска общност отбеляза празника като представи в обновената зала в сградата на ОЕ „Шалом" на ул. „Хр. Г. Данов" 20 лекция и филм за върхови творчески постижения, вдъхновени от юдаизма. След разговори с председателя на ОЕ „Шалом" Симантов Маджар и представители на еврейската общност общинският съветник Дани Каназирева са ангажира да внесе в Общинския съвет предложение за предвиждане на средства за реставрация на уникален паметник на културата в пловдивската синагога.

Синагогата в Пловдив е един от древните паметници на културата в града. Първите данни датират от трети, четвърти век от новата ера, когато Пловдив е наричан Филипополис. Открит е надпис на гръцки език и рисунка на златен седмочисленик /менора/ на цветна подова мозайка, датираща от трети, четвърти век от новата ера. Наши ареолози, проучващи паметниците на културата в града, са категорични, че става дума за ценен паметник на културата. Дани Каназирева се ангажира да внесе предложение за отпускане на средства за реставрацията на менорa.

13.09.2010 08:24; 24 часа онлайн

Бивш военен гръмна сина си, жена си и себе си след спор за част от дворното място на р-та.


На същата дата 13.09.2010,Организацията на евреите в България „Шалом”, Столичната община, „Американ Джоинт”, Регионалната организация на евреите „Шалом” – София, Б`ней Б`рит България – Ложа „Кармел”, Централният израелтянски духовен съвет организираха традиционния Европейски ден на еврейската култура – Ден на отворените врати.

Идеята за този ден възникнала през 1996 г. във Франция, а през 1999 г. придобива популярност. Основната цел на Деня на отворените врати е да се популяризира еврейската култура и да се даде възможност на повече хора да се докоснат до еврейските ценности, традиции, обичаи и религия. Всяка година европейските организатори определят темата на празника и тази година тя е: „Изкуство и юдаизъм”.

Празникът се отбелязва в 26 европейски държави: Белгия, Босна и Херцеговина, България, Хърватска, Чехия, Дания, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Италия, Литва, Люксембург, Холандия, Норвегия, Полша, Румъния, Сърбия, Словения, Словакия, Испания, Швеция, Швейцария, Турция, Украйна и Великобритания. /БГНЕС

Бивш военен застреля сина си, простреля тежко жена си и накрая и себе си пред очите на снаха си и 4-годишния си внук. Драмата се разиграла между 18 и 19 часа снощи в Стара Загора, съобщиха от МВР.

Скандал избухнал между 75-годишния Коста И. Генчев и 51-годишния му син Иван, съобщиха от БТВ. Както семейството седяло на масата за вечеря, бившият военен извадил законно притежавания си пистолет „ТТ" и разстрелял сина си и 74-годишната си съпруга. Снаха му успяла да изскочи на улицата с невръстното си дете, викайки за помощ. През това време Коста Генчев насочил дулото и към собствената си глава.

Причина за битовата свада била липсващи скъпи инструменти, които Иван бил купил от Италия. Той работел в строителството на Апенините от близо 10 години и се прибрал в България преди около седмица. Когато попитал баща си къде са му инструментите, възрастният мъж не го удостоил с адекватен отговор и оттам двамата се скарали жестоко.

Иван е настанен в МБАЛ - Стара Загора, където към 20.00 часа е починал. Стрелецът също е откаран в болницата, където също е починал тази нощ. Съпругата му е приета с прострелна рана в областта на таза, направена й е операция и в момента е в стабилно състояние.

Сигналът за трагедията е подаден в полицията към 18.10 часа от продавачка в близък магазин. Тя разказва, че видяла младата жена със сина си да тича по улицата и да вика за помощ. Никой обаче не й обърнал внимание, въпреки че домът им се намира на оживения булевард „Патриарх Евтимий" в центъра на града.

Според началника на РПУ Стара Загора Петко Петков стрелецът е бил примерен в работата си за Министерството на отбраната, служил дълги години в старозагорско поделение, а след като се пенсионирал, членувал в доброволни отряди.

Съседите на Коста Генчев го определят като добър човек, който пиел много малко и по никакъв начин не е показвал агресия или психически проблеми.

Снаха му е отведена от свои близки, за да може да се съвземе от разигралата се трагедия.


www.24chasa.bg/Article/608214Бивш военен застреля сина си за неподчинение

        



Внукът на стрелеца - Коста-младши, изнася торби с окървавени дрехи и чаршафи.


"Дядо ми беше заядлив човек. Искаше всички да му се подчиняват, никой да не му противоречи. Полицията трябва по-често да проверява хората с разрешителни за оръжие. Този човек беше болен, плашеше неведнъж баба ми и други хора, а имаше законен пищов. Застрелял е сина си за неподчинение." Това разказа вчера Коста Иванов (28 г.), внук на 75-годишния старозагорец, който в неделя застреля сина си, рани съпругата си и след това се самоуби. Коста носи двете имена на дядо си, но няма да му прости.
Трагедията стана към 18 ч в къща на бул. "Патриарх Евтимий" 102 в центъра на Стара Загора. Зад стените й избухнал скандал между Коста и 51-годишния му син Иван заради изчезнала кутия с инструменти. Малко преди възрастният мъж да посегне към оръжието, от дома му успели да избягат снаха му Галина и 2-годишната й внучка Далия. Жената съобщила за случващото се в полицията. "Полицейски екип е пристигнал за минута, но чул само последния изстрел, с който Коста се е прострелял в главата", обясни шефът на полицията в Стара Загора гл. инспектор Петко Петков.
След инцидента в болница били откарани стрелецът, съпругата му Радка (74 г.) и синът им. Два часа по-късно починал Иван, а след това и бащата. Радка е претърпяла операция и е в реанимация без опасност за живота.
Пистолетът "ТТ", с който Коста стрелял, бил законен. Мъжът е бивш военен. Разнасял секретната поща в старозагорско поделение. След това участвал в т. нар. доброволни отряди и досега не е имало данни за негови противообществени прояви или психични отклонения.
Синът му живеел от 15 години със семейството си и сестра си в Италия. Там работел като строител, но преди седмица сеприбрал.
"Дядо беше свикнал да командва. Само че баща ми му се опъваше", разказа Коста-младши. В злополучния ден гневът на Коста тлеел от сутринта. През деня синът му гопопитал къде са инструментите. Баща му отвърнал, че не знае, но по-късно Иван ги открил в село Трънково, където имал място с барака. "Защо ме излъга, че не знаеш?", креснал Иван. А в отговор бащата го нарекъл "боклук". По думите на внука дядо му започнал да ругае и жена си, защото не изпрала панталоните му. За да потуши разпрата, снахата пуснала пералня. Коста обаче не мирясал. Иван му се скарал, че се държи лошо с майка му. После го завел до стаята му да си легне. Казал му: "Да не вземеш пистолета" и излязъл. Минути след това Коста се появил въоръжен. Прострелял 4 пъти сина си в тялото и веднъж съпругата си в таза. После се гръмнал в слепоочието. "Дядо ми е пил е със сигурност. Държеше малки шишенца с алкохол и като минеше покрай някое, го надигаше. Който иска, да го погребва. Няма да съм аз" - казва внукът.

             


Общинското жилище, в което убиецът живеел със съпругата си, станало арена на кървавата саморазправа. Снимки Атанас Жеков

Кървава саморазправа, ритуално убийство, юдейска кабала, интрига/манипулиране на семейството за да се самоликвидира или използване на запис на мозъчните вълни на Коста? Например, записите на мозъчни вълни на убийци, които се наслагват върху собствените вълни на целта за манипулиране, което се прилага масово от служби като Моссад и КГБ.

>"Взвод" технология за контрол на съзнанието


www.trud.bg/Article.asp

Няма коментари:

Публикуване на коментар