Последователи

петък, 20 януари 2017 г.

GIFS 16


                                                     

                         
                                       












Планирани операции на руската мафия "Тора Ностра" или ФСБ/КГБ с главен изпълнител неБългарската Цацаратура.

Освен трафика на наркотици към Европа през Варна и Бургас - основни портали на руско-хазарската мафия начело с руските служби - преминава и трафик на най разнообразни стоки и оръжие, като на края на годината за държавните си служителите от България, рашките служби/мафия отделят "взятка" - рушвет. Например на 700 пропуснати тира с цигари към Европа се залавят 7 като цигарите после се продават от българското подразделение на КГБ, ДС/ДПС и парите се разпределят между митничари, политици и мафиоти.
Варна-Запад, както и прокуратурата е разбрала, е пристанище ТИМ -Варна. То е на второ място по големина след пристанище Констанца. От там преминава целия трафик на стоки от фалшивите икономически санкции срещу Русия.
Колкото повече санкции, толкова по голяма подкрепа от населението за сатрапа Путин.. В икономически план има загуби само за Европа. Санкциите изиграха и мого положитекна роля в прикриването на геноцида който Путлич извършва в селата и по малките градове с все още налично население от бялата раса.

                 

При 6 руски партии в българския парламент, 100% руски монопол над горива и енергетика на българския пазар, директно парашутиран от Москва български президент, някой да твърди, че Русия не контролира България, е най-малкото неграмотно.

           

Централите "Мут Рици" не са американски, вероятно са съсобственост на руската мафия и на нашата. С понятието "американски" се проституира, за да бъдат заблудени хората, да се настройват те срекщу Америка и да бъдат прикривани истинскте им собственици. Предполагам - руската мафия.
Цените е определил видния комунистически енергетик/еретик Румен Офч, но ги приписват на Иван Костов.
Собствеността постепенно е придобита от муТРуските, Американците полека - лека са избутани.
Така че, приказките на Ди Джей БоБо, как платил, по равно на хамериканците и на руснаците, 2-3 милиарда са муТРуска лъжа, за прикриване на факта, че всичките тези паряки са заминали за Ушанкино. Някой сребърник е останал и за тукашниците. Само че на рушняците е платено за един гьол, защото сме нашисти, а на "американците" за супермодерна електроцентрала.
Така ревяха атакистите и срещу златните мини. Но си затвориха устите като се разбра,че те "канадските грабители на българското злато" са всъщност рушняци с регистрирана в Канада фирмичка.
Спомоща на републикански фонд на клана Буш финансиран с изкупен от рашките американски дълг, пък се мъчеха да атакуват АЕЦ "Белене".

                                     
                           











Валери Симеонов: Радев се държи като Божи син, седнал на облак

                         


Оставяйки напълно съзнателно цялата електрическа промишленост и енергетиката в ръцете на руски олигарси, българските правителства са "разоръжили" предварително страната ни в една евентуална война, която според прогнозите на водещи световни политолози и експерти ще се води основно от космоса и за това ще са необходими много сериозни електрически ресурси.

А те, в нашия случай, ще са "достояние" главно на физически и юридически лица, обвързани с политиката на Кремъл - тоест, на противниковия лагер.

             
Владимир Путин не е просто олицетворение на най-ужасната тоталитарна система. Той е пряк пълномощник на световната левитска мафия. Не друг, а нейните лидери – Ротшилдови – го направиха… милиардер.

                  










Век назад Хенри Форд установил:

„При Кахала или древните Съвети, евреите живеели сами и се самоуправлявали. Въртели далавера с правителството само чрез свои посредници. Това бил комунизъм в по-драстична форма, отколкото бил виждан някъде по света извън Русия. Образование, здравеопазване, данъци, вътрешни работи – всичко било под абсолютния контрол на шепа хора, които съставлявали Законодателния съвет. Този орган, както изисква и съвременната еврейска йерархичност, се самовъзпроизвеждал и то по наследство.


Често властта се предавала по ненакърнена потомствена линия от наследници в продължение на много поколения. Цялата собственост била обща. Което обаче не попречило на лидерите да забогатеят.

Тези Кахали или Съвети съществували в Рим, във Франция, в Холандия, Германия, Австрия, Дания, Италия, Румъния, Турция и Англия. В Съединените щати идеята намерила развитие покрай синагогата и около националните и интернационални тайни еврейски общества.

Кахалът е традиционна еврейска политическа институция по време на разселението на расата сред другите нации. Нейният интернационален аспект може да бъде забелязан във висшите съвети. Тези съвети се разраствали с разпръскването на евреите по целия свят. „Еврейската енциклопедия“ се позовава на Съвета на три земи, на Съвета на четири територии, и на Съвета на пет земи, което показва интернационалните връзки през ранните години.

Но както всяка такава история, макар и архивирана, тяхното възприятие от обществата е трудно постижимо. Тъй като хората ги свързват с модерните времена. Неотдавнашният ционистки конгрес в Лондон, където без съмнение беше свършена повече работа, отнасяща се до евреите по света, макар и не пред публичния поглед, както се очаква, може да бъде наречен Съвета на тридесет и седемте земи. Тъй като делегатите на този конгрес пристигнаха от всички части на света – от далечни места като Лапландия и Южна Африка, Персия и Нова Зеландия. Целта на тези Световни съвети е обединението на евреите. А тяхната история минава през вековете.

Следователно не е нищо ново, че това е възникнало в Русия. То е налогът на еврейските революционери над Русия на неверниците. Това е форма на господство, което е било преподавано в юдаизма от най-ранните му времена при неговите контакти със света. Съветска Русия не би била възможна, ако 90 процента от комисарите не бяха евреи.“[Henry Ford – “The International Jew"]

САЩ, Русия, Британия, Германия, Франция, Европейският съюз, България и повечето останали държави са олигархии. Тяхното устройство, икономическата и политическата им системи, перфектно отговарят на дефиницията за това. Всички те биват представяни като „демокрации“. И това е една от най-големите измами, които търпим.

                 



Руснаците хакнаха фойерверките в чест на Тръмп над Линкълн Мемориал

Вместо USA изписаха USR - може би United States of Russia

              































Няма коментари:

Публикуване на коментар