Последователи

събота, 14 януари 2017 г.

GIFS 13


                               








Революциите, бунтовете с разноцветни пролетни или етнически названия донесоха само нещастия и още по-голям хаос. Това е една от целите на ционистите, насочили се към световно господство. Стабилното законодателство в мирна, спокойна атмосфера, дава възможност на хората да планират живота си. Стимулира творчеството, съзиданието, водещи към прогрес.

С течение на времето свестните се замогват – постепенно, не за една нощ, както стана с нашенските комунистически „капиталисти“. Материалната достатъчност прави хората до голяма степен свободни. Волната личност отказва да се подчинява на наложените господари – варвари и некадърници. Точно от това най-много се страхуват интернационалните банкери и предприемачи – евреите и техните ратаи от различните деноминации на юдаизма – псевдо християнство, ислямски разновидности, атеисти. Това обяснява защо се води несекваща война срещу истинското Христово учение - Митраизма . То проповядва онази истинска, върховна истина, която може да ни направи свободни.

Чифутските царе са ни стиснали за гърлата и не ни дават да дишаме. Искат да ни редуцират, както се изразяват. Чрез неграмотност, войни, въстания, бедност, болести, природни катаклизми. Ние търпим. Кой ни е виновен?


        



Що за „световен лидер“ е такава треторазрядна държава, в която за възражение на пътен милиционер вкарват зад решетките за минимум година? И без право на оплакване. Нейният отиващ си президент прекара последната година от втория си мандат изключително в игра на голф. Предните седем – за въвеждането на социалистическа здравна система, която най-вероятно още тази година ще бъде премахната. Прилича на Татовата схема „НРБ“ – „непрестанно реформираща се България“…

Като верен сътрудник на КГБ, Обама предостави цялата инициатива в международната политика на Кремъл и извая образ на подполковник Путин, Владимир Владимирович, трето поколение член на КПСС, като най-популярната фигура на земята. В същото време възпламени солиден антиамериканизъм най-малко сред милиард мюсюлмани и поне още петстотин милиона християни. (Без да става дума за изповядващите други религии.)

Вятърничавият му наследник, през чиято внимателно сресана глава мислите прелитат със скоростта на свръхзвуков изтребител, пък всекидневно чурулика в Tweeter. Буди подозрения, че журналистиката е неизживяната му детска мечта. Макар да е бил телевизионен водещ. Ала това не е журналистика, а онанизъм. Дали не подсказва, че в ерата на компютрите и интернет може да ръководи загнилата затихваща империя от просторния си като голф игрище кабинет в нюйоркския building “Trump Plaza”? Защо не? Щом според Обама и „великото“ ЦРУ руснаците могат да направляват президентските избори в ССАЩ от разстояние 7822 километра, защо той да не „цака“ във вашингтонската политическа игра от 328 километра?

В „Гримсби“ – един от новите вулгарни филми с участието на еврейския холивудски актьор Саша Барън Коен, който е продуцент, съсценарист, показан у нас под заглавието „Агент полуинтелигент“, главната отрицателна героиня, чиято роля изпълнява Пенелопе Круз, заявява, че ще прочисти света.

„Население от 7 милиарда е много“ – гласи една от репликите й. – „Земята може да изхрани максимум 5 милиарда.“

Не ви ли звучи познато?

       

Електропреносните и разпределителни мрежи на Монголия, Армения и Чечня са в ръцете на неолиберална Русия.

Така тези държави са подчинени на краля на терора Путин

Русия винаги е била държава c имперскo управление и крепостен народ

.Жалко че благодарение на усилията на неколцина комунаги и България е на път да стане губерния на Pусия.

Паразитната империя на Путин е изградена върху костите на десетки народи, чийто труд и ресурси експлоатира.

Русия е с територия 17 милиона кв. км. Разполага с огромен ресурс от нефт, газ, полезни изкопаеми, злато, диаманти, гори…

Но на глава от населението брутният вътрешен продукт е под 15 000 $. За сравнение – в Норвегия е над 110 000 $. В Дания и Швеция е към 60 000. В Германия – 50 000.

Южна Корея е държава с територия от 100 000 кв. км. По-малка територия от България с население около 50 милиона. За 2015 г. Южна Корея изпревари Русия по брутен вътрешен продукт – Южна Корея 1,2532 трилион долара, Русия 1,1875 трилион долара.

Франция е с територия 551 000 кв.км. или 30 пъти по-малка от Русия. Брутния вътрешен продукт на Франция е 2,5 трилиона долара. На Русия – 1,8 трилиона.

Но Франция произвежда Пежо, Рено, Ситроен, произвежда и 6 044 900 000 л. вино годишно или по 42 л. вино на всеки поданик на Руската федерация. Хиляди малки и големи изби, милиони декари лозя, ферми, 400 вида сирена и всяко от тях е уникално по свой начин.

Какво произвежда Русия?!

Брутният вътрешен продукт на Германия е 3,5 трилиона долара. Два пъти по-голям от руския. А Германия не разполага нито с нефт, нито с газ, нито злато и диаманти. Но призвежда и то здраво – Мерцедес, БВМ, Порше, Опел, Фолксваген, Сименс, Байер, Бош, Лийбхер…Списъкът е сякаш безкраен. Хиляди малки и големи пивоварни, стотици видове бира. Дори стоките във веригата „Берьозка” са made in Germany.

Ами Италия?! Дори и тя има по-голям брутен вътрешен продукт от Русия…Ферари, Мазерати, Ламбурджини, Фиат, Ивеко, мода, селско стопанство,

Какво произвежда Русия?!

Произвежда корупция. В някои случай рушветът там достига до 90 % стойността на поръчката. Километър руски газопровод е пет пъти по-скъп отколкото в Европа. Обявиха, че Южен поток ще струва 3 милиарда, после станаха 4 милиарда. Наскоро порастнаха на 9,5 милиарда. Приятелите на Путин продължават да усвояват пари, и да ги изсипват в морето, въпреки че проектът е спрян от ЕС. За олимпиадата в Сочи построиха 48 километров път на стойност 9,5 милиарда долара или 200 милиона долара на километър. Най-гадното е, че Русия изнася корупция, така както изнася насилие и престъпност. Това е същността на тази паразитна империя, която е изградена върху костите на десетки народи, чийто труд и ресурси експлоатира.

Неслучайно Русия е на първо място в света по брой на алкохолици, потребява 21% от цялото световно производство на хероин, заема трето място в света по брой на наркоманите, като на първо място е Афганистан, на второ – Иран. Децата и младежите харчат годишно 2,5 милиарда долара за наркотици, за последните 10 години от картата на Русия са изчезнали 13740 села и 214 града. В рейтинга за възприемане на корупцията Русия е на 154 място наред с Таджикистан, Папуа Нова Гвинея, Конго и Камбоджа.

1,5 % от населението владее 50 % от националните богатства.

Това произвежда Русия!!! Ха наздраве за рублофилистиците с лосион за вани “БОЯРЩИК“!!!










ЕВРЕИ ЦИОНИСТИ И ОБИКНОВЕНИ ЕВРЕИ ВИ ИГРАЯТ ТЕАТЪР, СЛЕД ТОВА ЩЕ ВИ ГО НАХЪРЗУЛЯТ.

Управляващите династии (мъже от кралските родове) като резултат от заговор и таен план са родили/произвели евреите сефаради и ашкенази. След това за тях е написана Тора с историята, в която Мойсей извежда евреите 40 години в пустинята. (Имайте предвид, че 40 години - това е времето на раждане на две нови поколения хора, ако се вземе предвид, че жените са бременни на 19 години). Ако се съгласува истинската история с еврейската Тора, в която истината е даден само намек, а останалата част е лъжа, като приказката, за евреите с главна буква - ето това са Европейските кралски династии. И евреите - това са техни генетични клонинги репликирани в количества от милиони. И доколкото поради производителите бащи в тях са се получили близкородствени връзки - оттам и всичките им генетични заболявания. Единствено поради тази причина, че всички тези генетични заболявания са заразили вече във второто поколение евреи, за тях е била написана приказката за "първородния грях."

Всички модерни ашкеназите са произлезли от една група от хора, наброяващи около 350 души, които са живели преди 600-800 години. Това са констатациите на международен екип от генетици, ръководени от Колумбийския университет проф Shai Carmi, публикувани тази седмица в списание Nature Communications. Учените в последователност са сравнили геномите на 128 ашкеназите с геномите на други еврейски етнически групи. Изследователите стигат до извода, че съвременната ашкенази са произлезли от еврейски имигранти от Близкия изток, за да се смесят в Средновековието със евреите, обитаващи Европа. Тези открития опровергават теорията, предложена от редица изследователи за произходът на ашкенази евреи от хазарите, народ предимно от турски произход, които са живели в района на Долна Волга, Северен Кавказ и Крим.

Как тези 350 души са разпръснати в Западна Европа, и са запазили популацията си? За запазване на популацията на разпръснати из Западна Европа евреи са способствали следните фактори:

- защита на евреите от страна на кандидати за световна сила,

- желязната дисциплина в рамките на еврейската нация,

- и обладаването на евреите като със железен обръч от еврейската религия, която гласи, че всяко неподчинение на мафиотските закони се наказва със смърт, "отхвърлящият закона на Мойсей/Моше, с двама или трима свидетели, безмилостно [се наказва ] със смърт "(Библията," евреите ", 10: 28).

Днешните евреи - това са изключително ашкенази и сефаради.

Тези евреи като едно племе, като народ са възникнали на териториите на Германия и Испания. Това се доказва от родните езици - идиш-тайч при ашкенази и при сефарадите ладино.

Според запазените артефакти, включително литературни източници, ашкенази и сефаради по принцип не са били преди 13-ти век. Това е три.

За евреите, за които се разказва в Тората и Библията ние не знаем нищо друго освен това, което ни се казва за тях в Тората и Библията! Дори езика иврит, за който се твърди, че са говорили някои древни евреи, се синтезира в 19-ти век, когато се поставя въпросът за организацията в палестинските територии за първата за ашкенази и сефаради еврейска държава - Израел.

http://donnightman.livejournal.com/340245.html

                   

                             














Над 12 000 души събра празника в турския град Руен

Община Руен отбеляза 35 години от основаването си. Тази година традиционният събор под патронажа на кмета Исмаил Осман се проведе седмица по-рано заради евроизборите на 25 май. В съботната вечер фолкдивата Кали кърши снага на стадиона, а вчера над 12 000 души гледаха организирания мотокрос и народни мазни борби. Състезателите в тях поделиха награден фонд от 11 хиляди лева, а шампионът в тежка категория си тръгна с агънце.
Сред официалните гости бяха Рушен Риза – зам. председател на ДПС, Хюсеин Хафъзов – народен представител от ДПС, Дурхан Мустафа – народен представител от ДПС, Ахмед Сюлейман – областен председател на ДПС, Неджми Али – зам. министър на отбраната и кандидат за евродепутат, Джейхан Абрямов – зам. министър на инвестиционното проектиране и кандидат за евродепутат, Илхан Кючук – кандидат за евродепутат, представители на младежкото ДПС, депутати, кметове, кандидати за евродепутати, бизнесмени и много други агенти на ДС. Сред присъстващите бяха депутати и кметове от Турция.



Благодарение на гласовете на БСП и ДПС резолюция на ЕП за насърчаване на миграцията бе приета с 339 срещу 333 гласа, което означава, че гласовете на българските евродепутаци - пета колона са обърнали гласуването и са позволили приемането на тази опасна и вредна за България и Европа резолюция.

България и Европа са заплашени от подмяна на етническия, културния и религиозен облик чрез настаняването на пришъл­ци от Азия и Африка. Тези евродепутати на снимките гласуваха „ЗА“ насърча­ването на мигранти към страната ни. По този начин БСП и ДПС влязоха в дого­ворка за ислямизирането на целия континент.


Теза; Навремето Ротшилд използва железопътните линии за да залее Тибет с клонинги от Китай. Това бе новата форма на геноцид чрез помитаща емиграция.

Антитеза; По късно Ротшилд даде старт на първия етап от плана за унищожаване на Европа,... с операция Гладио, изкуствено предизвикан военен кон ел.

Синтеза; Третия етап на плана ще започне след построяване на трансанационалните железопътни линии свързващи Китай с Европа. Миграцията на дръпнати клонинги ще довърши окончателно бялата раса останала в мюслимизираната вече Европа.


                 













ДОБРИЯТ ГОЙ Е РАЗВРАТЕНИЯТ ГОЙ

ОСНОВНА ЦЕЛ НА СИВИЯ "РЕЗНАТ" РАЗСАД Е УПАДАНЕ НА ДУШИТЕ КЪМ АДСКИТЕ ПАТАЛИ НА БИЛА СВАРГА.

            

Евреинът комунист който е един вид "не религиозен" дава мълчаливо съответствие с визията на техните равини, които предвиждат земен месия, който ще създаде месианско царство, в което евреите ционисти ще бъдат върховните ръководители/ПОРОБИТЕЛИ на народите.

       

                



От картинката се вижда, че библейското християнство е просто една стена между бялата раса и сивите хибриди(семитите)!
То не може да бъде КОНФЕСИЯ(на латински: confessio — 'изпове́дание') на бялата раса!

            






Мирът– това е ред( порядък и взаимотношения) на света, в който живеем. Войната е или в защита на такъв ред, или воюваща срещу него с цел да го руши. Има и трети вариант – тя да е инструмент за поддържане статуквото на реда, както често се случва … В този смисъл има воюващ мир, има и „мируваща” война (т.е. състояние на война, която е вид ред).

Относно още едно понятие– „смирените” често са просто примирени със статуквото. Смирен в онзи онтологичен и религиозен смисъл е този, който е в мир с Правдата и Истината, но иначе непримирим с гордостта на неправдата и нечестието …


Но ако говорим за военните действия, които са причина за смъртта на милиони и милиони човешки същества загинали през хилядолетната човешка история, то това е най-голямото зло, заченато като първородния грях на човечеството, греха на братоубийство.

Няма кауза, която да осмисли каквато и да е кървава война. Никакво насилие не е оправдано освен самозащитата, когато браниш собствените си беззащитни близки. Няма оправдание за такова престъпление срещу Живота, освен себежертвата в защита на Самия Живот Вездесъщ…и Правдата.

Кога и как може да настъпи истински мир? Когато човеците започнат война с истинските врагове на човешката раса,... и техните слуги на планетата. Единствено такава война ще крепи и съхранява мира между самите човеци. Тогава ще бъдем в съюз помежду си (вечен мирен договор)?

           









Навремето евреи предвождаха башибозуците през Априлското въстание. Евреи поведоха албански доброволци да опожарят Стара Загора през Руско-турската война. Евреи ръководеха Арменския геноцид. Евреи и турци извършиха геноцида над Асирийците. Те винаги са били съюзници, а не врагове. И за едните, и за другите врагът сме ние.

Сценария за ликвидирането на България е написан от френския клон на фамилията Ротшилд. Неговото практическо осъществяване е поверено на унгарския евреин Дьорд Шорош, познат като Джордж Сорос. Във вътрешен план политиците ни в голямата си част са юдаисти. Луканов, филип Димитров, Симеон, дядото на Хасан, сегашният Сер Гей - все отбор еврейчета.

Георги Пирински, Надежда Михайлова, Ал. Божков, незабравимият Мистър Десет Процента... Кой не позволява да обявим пред света терористичната същност на ДПС и с това да приключим с тази чума в нашия живот? Кой финансира циганозащитните организации в България? Дори "Сивите Вълци", турската терористична организация с особено силни позиции у нас, и тя е ционистка, а не ислямистка.

Самите евреи като биологични същества, като човешки същества, като част от човечеството не са зло. Зло е юдаизмът, това подчинение пред тъмния демон Йехова /Яхве/. То е, което ги откъсва от хората. То е, което ги заставя да се чувстват като нещо различно, като нещо отделено от целия човешки род.

"Най-добрите от гоите да се изтребят!"
Талмуд

                

Синедриона е ционисткия център, който държи евреите в едно цяло и той е причината да не се разтворят в останалите народи.
Той тероририза първо самите евреи. В техните организирани общини, който не е лоялен или е несъгласен е подлаган на натиск. Има и достатъчно публично известни случаи - скарват го с роднините му, с жена му, правят му проблеми в работата и пр.

Разбира се винаги има евреи, които им теглят майните и не се оставят да им определят живота, но те си остават индивидуалисти.

Зайков - Пирински “по националност - югославянин, по раса – македонец”.и Максим Бенвенисти, председател на еврейската организация "Шалом"

Синедриона е ционисткото ръководство. ДС и кошерните групи за пазарене - работят за синедриона. Центъра  на еврейската мафия КГБ/ФСБ и синхедрина работят в синхрон.

Съвет на съдиите, който започва да управлява в древен Израел. Същия, който изпраща Христос на разпъване.
След разселването на евреите продължава да е тяхното международно ръководство.
Преследван е на много места. Например eдин от римските императори - Адриан - успява да разкрие и да екзекутира почти целия му състав.
Това е ръководството на ционистите и до днес. От неговите заседания са и Ционските протоколи, коуто у нас издаде покойния - отровен от същите с мед и бучиниш - Никола Николов.

             

Интересно защо много хора у нас и по света плюят по Путин и политиката на руската мафия, вместо да се замислят аджеба, ами те просто си вършат работата - като дегенерати - след като виждат, че западът се отдал на наркомания. хомомания, алкохоломания, корупциомания... считат, че сега е моментът да внесат разкол в отношенията между демократичните държави!!!

Да се вземем в ръце и да изринем БОКЛУКЪТ - единното световно правителство на Сивите!!! Президент Обама повтори преди ден два това, което ни бил завещал Роналд Рейгън - демокрацията не е даденост, всяко поколения трябва постоянно да се бори за нея!!! Президент Обама макар и демократ също е от статуквото.

На вниманието на масончетата под 33 степен които също ще бъдат пожертвани!!!

Световният елит се готви за частичен апокалипсис през 2029 и до тогава ще сътвори хаос по цялата планета. Населението с изключение на генофонда от подбрани деца, масони над 33 степен и високопоставени кланове, слуги на Сивите, ще бъде пожертвано.


            

Няма коментари:

Публикуване на коментар