Последователи

сряда, 4 януари 2017 г.

FRACTAL GIFS 11

     
                                     


Досие/ Житие и страдание/старание грешнаго агента ДС - таварищ Беров СвятоСлався (Педислався Дупеславой)

Още като учител в сградото (Ст.Заора) хванат с непълнолетна и завербуван(агентурно име "Боксера", естествено остава учител независимо от педофилските наклонности. Заедно с братчет си дърводелец в същото училище с агентурно име "Напиках го братчет" (дърводелчето редовно се хвалило как пребило някакъв петокласник който се напикал) вече като агенти на ДС ,т.е. защитени продължили посегателствата срещу непълнолетни. Заедно с директора Ранчев основали патрули - отрядници, т.е учители давали вечер дежурства по улиците на града. По късно дегенератчето се урежда от ДС като надзирател(боксер пазач) в различни социални заведения за изоставени деца!!!...

Става въпрос за Сградостроителната гимназия (или Сградото както всички го знаеха)Та там в Сградото директор бил Недьо Ранчев - шампион по джудо и карате. В това училище всички ученици били свои учители в предишните училища.
Ранчев ги спуквал от бой, як бой на умиране. Обаче бил "справедлив" - биел ги само когато имаше защо.

Ето как ставали номерата на комунагите в това училище - "Старозагорски Гулаг" - човекът който най-много биел своите ученици станал най-обичан от тях.

Ето свидетелство на една старозагорка от това време:

"Въпросният Ранчев не беше страшилище само за своите ученици и не само тях биеше. Беше шеф на Патрулите, в чийто състав влизаха учители, даващи всяка вечер дежурство по улиците. Обикаляха кръчмите също и следяха за спазването на вечерния час, който бе до 20 часа през зимата и 21 часа през лятото. Кръчма след това ли? Дискотека ли? А бой? Mr. Green
Моя приятелка беше "арестувана" една привечер от въпросните патрули заради пушене в Градската градина. Придружих я от солидарност (аз още не пушех тогава) и едва отървахме боя от въпросния. Вбеси се, че не намери цигари в нас и трябваше да ни пусне без последици. А бяхме пълнолетни и двете, с навършени 18 години. Ама... ученички.
На нито един от родителите ни не би му хрумнала мисълта да ходи да се разправя с него, камо ли да го съди. То и не беше възможно тогава, де."...

Минал през складовете на едро като дистрибутор на"Булгартабак" без нито една проверка от НАП, в замяна топял колегите си. Друг агент от кошера на Беров бил Руменчо -завербуван от ДС след като е заловен да обарва възрастни жени в градските автобуси. След това продавал цигари на едро, без фирма до днес непроверяван и без нито един акт от НАП.

Днес педофилчето е ръководител на малък кошер/клетка за контролирано пазарене на нелегалната ДС.
 

                                     

                                               

                                               

                           

                               


























ДОБРИЯТ ГОЙ Е РАЗВРАТЕНИЯТ ГОЙ

ОСНОВНА ЦЕЛ НА СИВИЯ "РЕЗНАТ" РАЗСАД Е УПАДАНЕ НА ДУШИТЕ КЪМ АДСКИТЕ ПАТАЛИ НА БИЛА СВАРГА.


              


Евреинът комунист който е един вид "не религиозен" дава мълчаливо съответствие с визията на своите равини, които предвиждат земен месия, който ще създаде месианско царство, в което евреите ционисти ще бъдат върховните ръководители на народите.

        























Няма коментари:

Публикуване на коментар