Последователи

петък, 20 януари 2017 г.

Тръмп и Путин играят в пълен синхрон



Само който не познава методите на КГБ и руските служби се заблуждава, че това е случайно.

Колкото е случайна появата на /тогава/ бригаден генерал Радев в шоуто на Слави през 2008г., толкова е случайна и подкрепата на Русия за Тръмп още от 2005г.

Нито са случайни играчи Орбан, Земан, Фарадж, Берлускони, Льо Пен..

             


Не случайно и Радев куцука в смешен синхрон с танца на влюбената мъжка двойка Путин-Тръмп.


                


Начинът по който Тръмп спечели изборите и подхожда към управлението на САЩ тревожно започва да наподобява на организиран от вън преврат.
- Не, не демократичен републикански политически поврат, а пропутински военно - екстремистки преврат...!
След като армията и спецслужбите минат в негово подчинение очаквайте всичко.
Тръмп или ще стане диктатор - пионка на Путин, или ще наблюдаваме грозен импийчмънт, който може да предизвика граждански сблъсъци с неизвестен край...

             

В редица държави от ЕС, като Унгария и България, пропутинските преврати са вече факт. Подобни "случки" се подготвят и за Германия и Франция.

Случващото се в Западния свят започва да добива очертанията на, управлявано от Кремъл, мащабно стратегическо мероприятие на КГБ - ТОРА НОСТРА и световния социализъм.

То може да бъде пресечено само с ответна, бърза и по-голяма сила.

         

Затънали в охолство, американците затъпяха и станаха манипулируеми от страни примати, за които те хабер от понятие си няма какво става в тях. Същото важи и за страни на Европа - Австрия, Италия, Гърция, донякъде Франция и Испания, където популисти печелят популярност сред електората им от примати. Това в Америка обаче е много страшно, това е най големият успех на Путин от идването му на власт. Той деиндустриализира Русия, разчита на природните ресурси и на въоръжанията, с които да плаши света. При такава политика той трябва да руши всичко позитивно в света, за да забави смъртта на Русия. Тази разрушително линия той води по целия свят, подмятайки ракети, неговата разрушитела дейност в България води Корнелия Нинова, която се възпротивява срещу всичко, което правителството реши. Защото така се дестабилизират Балканите, ЕС и НАТО.
Американците трябва да предотвратят идването на примата Тръмп на власт, иначе лошо. Тръмп е производно на Путин, но не е само той, в тази игра участва и ФБР. Тоз примат ще сгромоляса Америка, а това ще повлече до последици в Европа и целия свят. Днес в САЩ единствена държавна фирма са Американските пощи а Тръмп се готви да продава/подарява земята-собственост на държавата на транснационалните комунистически корпорации.

           

Същото дередже се получи и в България с човека на Путин, Радев, но бедите ще са само за нас, ще влезем отново в ЕС /Евразийския съюз/ и това ще е краят на България. Че само с методите на хибридната война тролчето Путин ще постигне такива успехи никога не съм си и помислял...

Няма коментари:

Публикуване на коментар