Последователи

понеделник, 12 декември 2016 г.

FRACTAL GIFS 4

       
                                 


Древната змия Ka искаше чрез камъните на кулата на Вавилон, на гърба на костите на съблазнените строители/масони отново да се изкачи до небето, от където е била свалена от бог Ра, за да стигне до не- материалния си дух, и да се съедини отново с намиращия се в центъра на Луната, несъществуващ/не-материален/не-чист дух на Ара, и така да си върне плътта, и да стане Ка_Ар(-ом), или Хор(-ом) = Хрис. или Хор. В онези дни хората подведени от левитското свещеничество се продават на Ару и Ка, свещеничеството е предало Ра, и се поклонило на не-материалния, не-сущия дух ARU и князът на този свят Ка, а не на Върховния Създател, Sun Ra. Именно Aр и Ka, чрез измамата на свещеничеството срещу Всевишния Ра лукаво обещаха на хората да владеят над материалния свят, цялата земна власт, богатство, власт и тайно знание, обещаха да направят самите хора богове, ако те им се покланят и ги обслужват с жертвоприношения, за да хранят с човешка БА, княза на този свят Ка. И огромен брой хора, паднаха в очарованието на греха и последваха Aра и Ka в бездната на ада, като вещество, за да бъде изядена искрата от божествената им душа Ба.

                   





ЕРАТА НА ИЛЮМИНАТСКОТО ПРОСВЕЩЕНИЕ И РЕНЕСАНС Е ЕРА НА РАЗШИРЯВАНЕ НА ИЛЮЗИЯТА В КАЛИ ЮГА



             









Асиметричните терористични атаки са копие на холокоста. Първо,теза - холокостират бедни евреи, след това антитеза - гигантски холокост над бялата раса в СССР и синтеза - завладяване на света от хазари, англосаксонци и евреи-ционисти.

Та, целта на атаките в Хитрино е стратегически много добре подбрана, джамия, в селото живеят главно турци, целта е комплексна, отклоняване на вниманието от руския главен прокурор Цацаров и създаване на емоции на съжаление към турския етнос или тотем за недосегаемост.


Та нали целта на ционистите е налагане на теза - Ислям, след това антитеза -тероризъм и след това синтеза - комунистически Гулак над планетата.
             


               




ПЕРИОДИЧНИТЕ АТЕНТАТИ В ТУРЦИЯ СА НЕОБХОДИМО ЗЛО,... ЗА ДА СЕ ПОДДЪРЖА ВОЕННОТО ПОЛОЖЕНИЕ. ТАКОВА СЛЕДВА ДА СЕ ВЪВЕДЕ И В ЦЯЛА ЕВРОПА, АКО НЕ СВАЛИТЕ ЕДИННОТО СВЕТОВНО МАСОНСКО ПРАВИТЕЛСТВО НА СИВИТЕ, КОЕТО ИМ СЛУЖИ СРЕЩУ ПО-ДОБЪР МАТРЕАЛЕН ЖИВОТ И УВЕЛИЧЕНИЕ НА ГОДИНКИТЕ ИМ В МАТЕРИЯТА, А ТОВА СЕ ПОВТАРЯ ОТ ХИЛЯДИ ГОДИНИ.

Кюрдска екстремистка групировка СИ ПРИЗНАЛА че стои зад кървавия атентат в Истанбул.

„Кюрдските свободни сополи“ са смятани за отцепническа групировка(с местонахождение център за хакерски атаки "Люблянка") от по-известната Кюрдска работническа партия (ПКК). Което не попречи на Турция удари кюрдите в Ирак .


Обикновенно асиметрични теро(ТУ)ристични атаки са геопедалоастматичен инжинеринг на руските служби,
т.е. КГБ/ФСБ -Тора Ностра

"Въоръжени сили на ЕС", за да се обезсмисли НАТО - отдавнашен мерак след краха на соц.-коцлагера. Такъв тандем имаше единствено, когато "бащата на турците" Мустафа Кемал Джутатюрк създаде Турция с помощта в злато, оръжие и войски на болшевишка Русия

Покръстването на българските турци в периода 1983- 1989 там някаде беше замислено в Кремъл и КГБ и перфектно изпълнено, целта на покръстването на българските турци беше да скара най-верните съюзници САЩ и турците а НАТО да е на колене . 30 години вече по късно Турция и САЩ се гледат на кръв а НАТО, начело с агент на КГБ и комунист, е в кома на изкуствено дишане.

Атентатите са планирани от Кремъл изпълнител Моссад, за атентатите са знаели и Путин, и Ердоган, и Бенямин Нетаняху, и кукловодите им.

               
























Няма коментари:

Публикуване на коментар