Последователи

понеделник, 5 декември 2016 г.

FRACTAL GIFS 2


             

 





































„Призракът на комунизма“ измести здравия човешки дух и запокити добродетелите на народа в подземията на своята порутена сграда. Според християнството и повечето останали верски доктрини съществуването на духа без тяло е възможно. Но на тяло без дух е изключено.Огледайте наоколо. Какво друго виждате, освен зомбитата на милиционерщината – същества без дух и духовност.

Комунагите успяха да усвоят най - съществената част от Новия Завет - тайната вечеря,... която превърнаха в продължителен социалистически банкет, Те оказаха особено издръжливи и живееха в един денонощен пир.

Кой от вас не е виждал как закланото пиле живее още няколко минути, подскачайки в агония?


                


Основната цел на комунистите "левити" днес е унищожение на средния бизнес. Окрупнявания на банки и финансови къщи, на червени производствени, търговски, транспортни, развлекателни компании, хотелиерски и ресторантьорски вериги, в малко на брой свръх големи – гигантски – корпорации, това сме го живели. Това е колхозничество, текезесарщина, несвобода, невъзможност за изява на човешките качества, възможности и намерения, комунизъм!

Докато не се конфискува обратно всичко откраднатото от комунагите, тези демони в човешка форма няма да се кротнат и ще доведат страната до погибел.


                

Комунистите са професионални лъжци и измамници. Нещо повече, злото в тях тлее. И не дай Боже, паднем ли им, за пореден път ще ни посичат със сърпа, брадвата, търнокопа и мотиката, и ще разбиват черепите ни с чука.

Днес този троянски кон на Кремъл у нас е под крилото на посолството на САЩ, близък е до фондации от сорта на „Америка за Българи".


               

Ротшилд създаде чрез Карл Маркс КомунизЪма(в основите си юдаизъм) който финансира и днес, за да насочва чрез него работниците, пролетариата срещу създаващите фабриканти и индустриалци, но не и срещу истинските паразити кръвосмучещи цялото население на планетата.

Но тъй като злото в Каки Юга се репликира [ Репликация на ДНК се нарича удвояване на молекулите на ДНК (при някои вируси на РНК) при участието на специфични ензими и белтъци. Репликаторите са врагове на героите от Старгейт Атлантис и Старгейт SG-1 от галактиката Пегас. Те са група от механични нанороботи, които сформират човешко тяло или машина подобна на паяк.]

Създадените комунисти станали кабало-капиталисти, получили собствен паразитичен живот и започнали да използват същата схема на по-ниско ниво за унищожаване на дребния и среден бизнес, като настройват робите си и партийните си агитки срещу истинския т.е. дребен бизнес който продавал скъпо, не внасял данъци и други подобни червени агитации.

Естествено при такива огромни кражби да ги е страх от независими/свободни хора, и затова са в конспирация за унищожаване на този бизнес и вкарването му като пролетариат в интернационалният червен бизнес, което става постепенно лека полека, за да не бие на очи.





Как левитите превърнаха населението на Земята в биороботи - евреи, консуматори?

Нов тип евреин ще владее народите с жезъл.

Ето днес в Кали Юга всички сте евреи.

Главно чрез реверсиране на словото и след това чрез банки, религия, расово смесване и медии.

Днес така наречения християнин е духовен семит, кланящ се на еврейския бог.

Банкери чрез постоянни измами, фалшиви кризи и печатане на пари без покритие създадоха население, което да мисли постоянно за пари и материалното т.е. същите не само материално като древните евреи но и духовно обрязани гои.

ЧРЕЗ СМЕСВАНЕ НА ГЕНЕТИЧНО НЕСЪВМЕСТИМИ РАСИ, ОТ ВАВИЛОН ДО ДНЕС ЛЕВИТИТЕ УНИЩОЖАВАТ ЧОВЕШКАТА РАСА ЧРЕЗ ЕВРЕИ (сборно понятие за духовни семити) специфична неразсъждаваща, лесно внушаема армия от биороботи за осъществяване на плановете за установяване на господство над цялото човечество. Програмата, е заложена в дълговременната памет на дезинтегрирания биоробот-ЕВРЕЙ, която той, след разселването си и внедряването си сред други народи, изпълнява векове наред. По време на Синайския „туристически поход” е била създадена специфична армия, въоръжена с информационно оръжие – доктрина за поробване на страните и народите посредством лихварство и други средства за измама. И тази войска постепенно била разселвена по целия свят.А равините – това са „пастири”, които с „камшика на иудаизма” пасат тази войска, този колективен биоробот, носещ в себе си програмата за постигане на световно господство.


                 



Много пчели работнички работят за системата на този талмудистки кошерен легион, като са заблудени че правят добро. По този комунистически принцип работи партийния електорат на БСП, ГЕРБ и ДПС. Партийният електорат се насочва от електронна система за услуги (подслушване на обороти и разговори,.. с тази система фалираха всички дребни бензиностанции които не бяха свързани с по-големите вериги) към определени партийни фирми или към по дребни фирми (например, които си плащат "взятка, порцион" - десятък за това че им пращат клиенти където не плащат се внедряват паразити - калинки работнички - които източват, фалират (осигуряват възможност на данъчните гои за акт в точно определен момент, ако нещастникът за който работят ги изгони съответно ги прехвълят към друг обект за фалиране, или на по-лека работа при определен едър червен паразит) или поддържат на нивото удобно за логаритмуване - "винаги готови" за фалит на дребния и среден бизнес.

След издаването от Форд на ционистките протоколи, под влияние на еврейската мафия, в цял свят спират да се купуват колите му и той почти фалира. Герб, БСП, ДПС ( зад които стоят еврейски организации) насочвани от ДС, СОРОС - Отворено Общество, Шалом и Цион създадаха подобни на еврейската мафия и НПО-та, ремсистки дружинки.

Групите на ГЕРБ са копие на БСП но включват главно по-млад електорат( футболни агитки, женски дужества(котките), мъжки-КОТАРАЦИТЕ, служители на държавната администрация , сътрудници към полицията( бивши и настоящи) и др.)Докато в БСП са по-възрастни куки, комунисти и червени феодали. Тези всички групи се ръководят от един и същи център във всеки от по-големите градове и се използват за най-различни сценки като съучастниците в тях се убеждават че вършат добри дела(пътят към ада е постлан от добри намерения).

С такива сценки тези ционистки групи фалираха много дребни и средни обекти(магазини , ресторанти, фирми за алуминиева дограма и др.) чрез внедряване в тях на калинки с цел кражба, информация или с цел фалит. Групите се насочват да пазарят от определени обекти(които си плащат или са на червения крадлив елит) , или целенасочено спират да пазарят от такива които трябва да се фалират. Настройват се и други хора срещу обекта за унищожение, в стил еврейска мафия и ФОРД. Такива групи има в по големите градове с основна цел фалит на средният и дребен бизнес и вливането му в револю-цион-ния пролетарият.

Тези групи тъй като в безсъзнание се покланят на Луцифер и ползват методите на Сатана(Яхве, Яллах)-("кон-спирация"), можем да ги наречем: юдоевреи-биороботи, и макар че са от разнообразен етнически състав и не са в Талмуда, да ги посочим с нарицателното име: Групи от генномодифицирани микроорганизми. Групи полагащи основите на НСР.

Комуникацията му центъра и елементите на зомбирания легион се осъществява все още чрез лични контакти и мобилни връзки. Но след чипизацията която ще се осъществи по разнообразни схеми и технологии( напр. схемата: ваксини- съответно заболяване - имплант който го лекува, за болните от диабет вече има микрочипове които регулира инсулина, така ако се разболее населението - чрез ваксинация или чрез други технологии - и се предложат импланти на гоите, те доброволно, сами ще отидат на заколение. Зъбните импланти също са идеални за връзка, особенно ако са с точно определена дължина,...и тъй като при иплантиране са вертикални могат да служат за антена.) ще е възможна връзка между центъра за контрол - мощен компютър - предавател и приемника който може да е чипиран елемент или група елементи - гои - от кошерния легион за пазарене. Схемата може да се използва при военни, спорт,... например футбол - команда към вратар за пропускане на топката - и всевъзможни други команди, дори и за самоубийство.

                       


                   


                       

















В КАЛИ ЮГА ИЗМАМАТА Е ГОЛЯМА.

За играта на добри и лоши евреи се използват заблудените гои, които се вкарват в религиозната скиния - Християнство - касапница на конвейер, с цел жертвоприношение на бялата раса за здраве на Яхвето.

Гоите разделени на групи, превърнати в леви и десни, русофили и русофоби, демократи и републиканци се бият за своите господари - юдеи, хазари, мюсли, ашкинази, саки, старозаветни(араби) и новозаветни евреи, и най-новият продукт "арийски" евреи.


Еврейските дружества Макаби ( т.е. службите по света начело с КГБ/Моссад (ДС- за България) се грижат за създаването на групите и насъскването им една срещу друга.

В резултат - поредица от жертвоприношения над неевреи.

Футболните клубове в цял свят са еврейски.Те финансират футболните агитки от гои, които са неевреи и се използват както за театрални сценки и жертвоприношения.

Нацистките и антисемитските дружества по света са дело на левити и друиди, начело са англосакси и ашкинази, а изпълнителиет са гои.

Знаете ли кои са Макаби? Това са някогашните юдейски кървави фамилии на Макавеите. Те са били сикарии - скрити убийци, извършващи революция чрез внезапен терор над тълпите. С малобройни групи овладявали огромни маси от хора. Със забрадени лица се смесвали с тълпите и по даден знак изваждали ножовете изпод наметалата, и започвали да колят наред. Масите от хора се разбягвали. Така завладели доста градове и изклали стотици хиляди мирни жители, включително деца, жени и старци.

Император Адриан приключил с тях като изпратил войската си и им казал убийте ги, ако не искате да разрушат и избият всички градове чрез подлите методи, които употребяват. Така тези основатели на тероризма останали в единствената крепост Масада и до последно се защитавали докато били обезвредени. Затова в днешния частен кибуц със статут на "държава" Израел националната служба за охрана на държавни обекти носи името на някогашната до последно отбранявана терористична крепост - МАСАДА.

Тези бащи на днешните тайни служби по света, имащи за цел всеобщ контрол в координация помежду си, демократични партньорски служби, "рицарите на плаща и кинжала". Тези са инсталираните професионални терористи и революционери. А фарисеите от еврейската "православна" "християнска" църква благославят техните убийства защото са част от юдейския подземен сатанински окултизъм.

Днешен Израел е само "Фалш Флаг" , червен щит на истинския Израел в Кремъл.

                     










Няма коментари:

Публикуване на коментар