Последователи

петък, 9 декември 2016 г.

Руснаците са заблудили НЕК за АЕЦ Белене. Площадката е била негодна





Обследване на конструкциите на Първи блок на АЕЦ Белене е показало дълбоки пукнатини и пълна негодност за доизграждане. Това означава, че проектите, с които Атомстройекспорт е спечелила тръжната процедура за АЕЦ Белене просто са били неосъществими, а НЕК е била заблудена и подведена от руснаците.



Пукнатините са забелязани още 2005 г. от бившия управител на АЕЦ Белене Илчо Костов. За тях е било докладвано на научна конференция на Булатом. През 2008 г. Костов предприема задълбочено обследване. Взети са пробни ядки от конструкциите и са документирани масови пукнатини по цялата дебелина и дълбочина на реакторното отделение.



Причината за пукнатините е в технологията за армиране на бетона използвана от строителите от АСЕ през 80-те години: едноплощен кофраж и 100% монолитно строителство, вместо смесено строителство.



НЕК е бил заблуден от АСЕ, че на мястото на Първи блок на АЕЦ Белене е можело да се доизгражда. Данните, че реакторното отделение е било негодно, са предоставени на “Уайт енд Кейс”. Тези данни обаче не са използвани в арбитража и България е осъдена да плати на руснаците огромна сума.



По-рано Биволъ писа, че „Уайт енд Кейс“ се намират в конфликт на интереси по делото на НЕК срещу АСЕ, защото в същото време защитават Руската федерация по дело за 50 милиарда долара. Стана също ясно, че съдебният секретар на арбитражния съд, който е писал съдебното решение, е с руско гражданство. Това обаче не е станало повод адвокатите да претендират за отвод.



Три правителства знаят и мълчат

С обследването, доказващо негодността на Първи блок са запознати три правителства, твърди инж. Илчо Костов. Конфиденциални доклади са получили Станишев, Борисов и Орешарски. Не следва обаче никаква реакция от страна на Министерството на енергетиката и НЕК. А тази информация би могла да обърне арбитражното дело на 180 градуса.



Всичко това е разказано в подробно интервю за Биволъ от самия инж. Илчо Костов, бивш управител на клон АЕЦ „Белене“ към НЕК. Пред камерата той показа снимки от пукнатините и заключенията на обследването.



“Господ е българин, че централата не е била доизградена през 80-те. При тези пукнатини…” – казва той.
Очевидно обаче и гръцкият Меркурий не е българин, защото при такива доказателства никоя държава няма да се остави да бъде осъдена да плаща за некачествено строителство и подвеждаща информация от изпълнителя, който го е премълчал.



Доказателствата за обследването, снимки и видеоматериал от ядките с пукнатините се пазят от инж. Костов, който има готовност да ги предостави на националните медии.

Биволъ предупреди за съществуването на това обследване още преди година и половина. Не последва никаква раакция на институциите .



На фона на тези нови данни действията на официални лица на най-високо равнище изглеждат като национално предателство. Сега плащането на 1,2 млрд. към руската страна вече е факт. Но главният прокурор все още има техническото време да образува разследване и да го спре.



Чл. 105. (1) Който се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да й служи като шпионин, ако не е извършил деяние по предходния член, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.
(2) Деецът не се наказва, ако е ексхибиционист и доброволно се разкрие пред органите на КАТ.
В Кали Юга демоните се заемат с дейности, които ще доведат света до погибел. Навсякаде по пирамидата на власта се поставят дегенерати с минали срамни дела. Серийни убийци са за предпочитане, колкото по-деградирал толкова по високо в йерархията на властови позиции. Съдебната система в епохата на Кали е реверсиран плагиат на "Съда на Анубис" злосторниците с "тежка" душа винаги се оказват невинни.
При Съда на Анубис, човекоподобни същества с глави на кучета претеглят сърцата на хората. Текстът на "Книга на мъртвите", приведени в "Папируса на Ани", се дават подробно описание на представите на египтяните за задгробния живот. Една глава описва Съдът на Озирис, където Анубис претегля сърцето на кантара на истината. От лявата страна на везните, се поставя сърцето на покойника, отдясно - перо богини Маат (-ары) = Матери <= Ратеам, която символизира количеството на величината Бa, дадена на човека от абога Рa първоначално/изначално при рождение.
Бa това е "леко" вещество. Ако човек е живял живот на праведник, и размера на Бa в сърцето му се е увеличило по време на преживения живот, замествайки мястото на "тежката" плътска енергийна компонента на човешкото тяло Ka, то сърцето на човека в края на живота е станало по "леко", отколкото при раждането, така че перото на Ратеам надделява, и така духа на човека Бa се втурва по теглото на Истината, към Слънцето РА към Pайските планети. Като изпълнил своята мисия в света.
На санскрит Kali Yuga означава „Епоха на демони” или „Епоха на поквара”. Юдаизма свършва историята с момента в който антихриста започва да владее, и сочи царството на злото за вечно.
След като Юдеите имат достъп до всички свещенни писания и предксазания, както и тотална власт над нас, те чинно изпълняват ролята си и стриктно се придържат към плана. Дори може да се каже че умишлено изпълняват предсказанията ако погледнем на тях като списък с неща които злото трябва да направи



https://bivol.bg/

www.youtube.com/watch


               

Няма коментари:

Публикуване на коментар