Последователи

неделя, 25 декември 2016 г.

Вещицата от Изтока танцува зловещ танц с вещицата от Запада.




Rafael "A posthumous canonization of St. Vladimir"



Какъв е този западен свят, който не спира да продава оръжие, което подхранва десетките малки и големи смъртоносни конфликти в държавите, чийто граници бяха начертани от същите тези европейски сили преди по-малко от сто години?
Белгия продължава да продава оръжие на Саудитска Арабия. Германия продава все повече оръжие на Саудитска Арабия. Франция ще продаде смърт за 10 милиарда, а Брюксел въпреки атентатите на летището продължава с нови и нови оръжейни договори. Българско оръжие отдавна е на сирийския смъртоносен театър, а САЩ и Русия продават на всички.
Нормално, за този сън, това е нормално. Уж Франция беше против войната в Ирак, но стана мотор за свалянето на Кадафи. Социалните медии, които разпалиха Арабската пролет, сега изпращат милиони бежанци към Европа. Използват се за създаване на терористи и зловеща пропаганда, която мие разума от мозъците.
Образователните системи на Изток са напълно сринати. Хора, които не могат да си напишат името хващат оръжието, което "миротворците" от запада са им продали. Убиват, рушат, газят. Вещицата от изтока им говори, че вещицата от запада е виновна за това, че страните им горят. Настройват ни едни срещу други, а неграмотните и лабилните са готови да убиват в името на неща, които дори не разбират.
Защото не може с едната ръка да пускаш гълъба на мира, а с другата да подаваш автомат. Не можеш с едната ръка да говориш за толерантност, а с другата да преговаряш с тирани. Тогава и поколението, което расте в тези времена ще се блъска в деструктивни крайности.
На Изток, пред очите ни се разпадат държави. На Запад, пред очите ни се разпадат ценности. И на двете места умират хора. С тях си отива все по-голяма част от нашата цивилизация. След Турция вече съм напълно убеден, че вещицата от Изтока танцува зловещ танц с вещицата от Запада. Торнадото ни върти ли върти, а събуждането е все така далеч.

http://petel.bg/





Законите и предписанията на Талмуда приличат много на изискванията към юдейте в Протоколите на сионистките мъдреци.

Името Илюминати не е избрано случайно, защото според учението на Луцифериантите, Илюминати значи „Пазители на светлината“.




Илюминатите претендират, че са пазители на юдейството.

На първи май 1776 г. Aдам Вайсхаупт приключва с организацията на Илюминатите и се слага началото на това тайно движение, което ще играе важна роля в бъдеще и то в световен мащаб.
Една от основните цели на Илюминатите е създаване на Нов световен ред.

Организацията Илюминати ще бъде основният фактор, който ще налага юдейската хегемония - наложена вече в областта на банковото дело, политика, религия и масонски ложи - първоначално в европейски а след това и в световен мащаб.



Илюминатите и тези, които стоят над тях ще се утвърдят като невидима власт, която стои над Закона и държавните управления.

Правителствата на по-голяма част от страните в света – са осъдени да паднат. Това ще бъдат планирани унищожения, които ще се извършат по следния начин:




Втори етап/изпълнява се в наши дни/: Превземане на властта чрез военна сила по райони, с декларация на правителството за въвеждане на извънредно положение (под фалшив предлог), т.е., военна диктатура. Създаване на полицейски държави, под предлог за защита от тероризъм и емигранти.



Изопачена метакомуникация – смесени сигнали и заблуда.

Терминът „изопачена метакомуникация“ е бил измислен от антропологът Ричард Херскович. Той може да бъде отчасти разбран, чрез обикновения пример на мошеника: той ти стиска ръката, усмихва ти се и ти говори хубави неща... докато ти краде парите и свободата.



Хората ще се паникьосат, в някои места ще се стигне до анархия и хаос и правителството ще използва този факт като оправдание за нуждата от контрол над паникьосаните граждани. Тренираните военни лидери на култа и изпълнителите с промити мозъци, под тяхна заповед ще използват усвоените оръжия и техники за контрол над тълпите, за да наложат новото положение на нещата… Навсякъде ще се основават военни бази – фактически, те вече съществуват, но под прикритие. През следващите няколко години те ще изплуват на повърхността и ще бъдат обявени пред обществеността. Всеки район ще има местни бази и лидери, пред които те са отговорни и с които трябва да се съобразяват. Йерархията ще бъде копие на съществуващата сега йерархия на прикритите бази.



В Русия Кери получи инструктаж за по-нататъшните театрални сценки на левитския интернационал. Трябва да се намаля населението на Земята, трябва им война, а в Турция има 90 атомни бомби. Част са под американски контрол, част са в турски ръце..., американският контрол трябва да бъде заменен от руски.




> „Червените илюминати“



Днес в Европа и Турция се провежда точно тази втора фаза на създаването на Световен Юдейски Гулак.



Сатана(Яллахова) многократно се кани на Луцифер в т.нар. Аврамически "свещни" книги, но- в крайна сметка в кали-йуга са в конспирация. Обединява ги синтеза на материалната изгода.

Еврейството, ционизмът са само една голяма спирка по пътя на нейното изпълнение. Хитлер преди да е бил антисемит, е бил преди всичко илюминат или най-малкото използван от последните.
Ционизмът ще бъде пожертван в крайна сметка. Той е станал прозрачен /изтъкали са си платното чрез него/ и от него полза повече няма. След това “изтъкаване” на това “платно”, ще последва изритването на “кросното”.
Но илюминизмът останал досега на заден план, ще стане видим и ще излезе напред.
Илюминизмът, илюминатите, и изпълнението на техния план, ето това е осъществяване по точки на Планът. Планът, какъв е този план, ето – това е въпросът!




Каква е все пак целта на тези илюминати? Да изпълнят своя план. А той какъв е? Дали се изчерпва само с изграждането на храма. Да, изграждането на храма, това е една от целите, но не и последната и най-главната.


Мечет - Джамия - Третия храм

Това е Московския Кремъл - това е юдохазарския "Трети Храм".
Nikon първи се опитал да изгради Третия Храм като "New Jerusalem" на река Истра в Москва/Подмосковие. След това Никон е бил свален, а строителството е замразено като "еретично."



“Не много преди антихристът да бъде поставен на престола, дори тези църкви, които са били затворени, ще бъдат поправени и възстановени – не само отвън, но и отвътре. Ще позлатят куполите и на камбанарии, и на катедрали, а когато завършат главната, тогава ще е дошло времето антихристът да бъде поставен на престола. Молете се Господ да удължи това време, да бъдем насърчени и подкрепени; ужасно време ни очаква. Възстановяването на катедралите ще продължи до самия момент, в който антихристът бъде коронясан. Ще имаме невиждан блясък,” казвал старецът Лаврентий.




> Третия храм, в който ще бъде коронясан и възцарен Антихристът/Московския Кремъл - това е юдохазарския "Трети Храм".




Над тази цел за изграждането на храма и изпълнението на отрицателно заложената програма на богоизбраничество, стои една друга генерална цел – да се покори и овладее планетата в името на Луцифер, Зад ритуала и богоизбраната доктрина и нейното осъществяване, стои нещо съвсем практично. Кое е то? - Властта над човешкия род в името на Луцифер и създаването на синтетичното човечество.




Това е човечество не въз основа Плана на Отеца. Луцифер прави опит да създаде човечество, което от гледна точка на духовната тъкан, отсъстваща в случая, е изкуствено, тоест човечество без душа, съдържащо само разумно начало.




Ако се вгледате в американската банкнота от един долар, освен пирамидата с всевиждащото око, която е символ на илюминатите, чиято щафета са приели членовете на “Череп и кости”, ще видите и надписа MDCCLXXVI . Всъщност това са латинските цифри, еквивалент на арабските 1776 – годината, когато е бил основан в Бавария орденът на илюминатите. В полукръг над пирамидата има надпис на латински Novus ordo seclorum – нов бездуховен свят.

> Създаването на човек с високо разумно начало,но без сърце и душа, е целта на Луцифер




> Натовска България няма толкова въоръжение, колкото получиха от Влад Путлич Дракуле „мирните граждани” на Донецк
КАК СЕ ИЗВЪРШВА МАНИПУЛАЦИЯТА НА ЧОВЕШКИЯ РОД НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО РАВНИЩЕ?




> Нов тип евреин ще владее народите с жезъл


НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО РАВНИЩЕ – ТОВА ОЗНАЧАВА НА РАВНИЩЕ НЕОСЪЗНАТО

ПОДСЪЗНАТЕЛНО НЕ ОЗНАЧАВА ЛИ ВСЪЩНОСТ НЕСЪЗНАТЕЛНО!




ХОРАТА ЗНАЧИ НЕ ОСЪЗНАВАТ, ЧЕ БИВАТ УПРАВЛЯВАНИ, НАПРАВЛЯВАНИ, ТОЕСТ МАНИПУЛИРАНИ!
И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ИМ СЕ ГОВОРИ НА ТИЯ СЪЩИТЕ ХОРА ЗА СВОБОДА НА ИЗБОРА, ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА, ЗА ТОВА, НА КОГО МОЖЕ ИЛИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ ОПРЕДЕЛЕНИ ПОЗНАНИЯ ЗА СОБСТВЕНОТО МУ СЪБУЖДАНЕ! КАКЪВ ПАРАДОКС! НИКОЙ НЯМАЛО ПРАВО ДА СЪБУЖДА ЧОВЕКА, НИКОЙ НЯМАЛО ПРАВО ДА СЕ НАМЕСВА В НЕГОВИЯ СВОБОДЕН ХОД НА ДВИЖЕНИЕ, ТАКА ЛИ Е!
НО ВЪПРОСЪТ Е, ДАЛИ ТОЗИ ХОД НАИСТИНА Е СВОБОДЕН, А НЕ МАНИПУЛИРАН И ПРЕДВАРИТЕЛНО НАСТАВЛЯВАН ОТ НЯКОЙ ХИТРЕЦ И ЛОВЕЦ НА ДУШИ!




ЧОВЕЧЕСТВОТО Е МАНИПУЛИРАНО ПО ВСЕВЪЗМОЖЕН НАЧИН ОТ ЕДИН ХИТРЕЦ, КОЙТО СИ СЛУЖИ С ЛЪЖА И ЗА НЕГО БЕ КАЗАНО: ДОБРИЯТ ПАСТИР СЕ ПОЗНАВА ПО ДЕЛАТА. А ПАСТИРЯТ В ОВЧИ КОЖИ, И ТОЙ СЕ ПОЗНАВА ПО ДЕЛАТА, НАЛИ! МАНИПУЛАЦИЯТА СЕ ВЪРШИ САМО ОТ ПОСЛЕДНИЯ.



УПРАВЛЕНИЕТО НА ОБЩЕСТВОТО СЕ ИЗВЪРШВА НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО РАВНИЩЕ, И ДОКАТО НЕ СЕ СПРЕ ТОВА МАНИПУЛИРАНЕ, НЕ МОЖЕ ДА ИМА ВЪЗПИТАНИЕ ЧРЕЗ НОВИ СХЕМИ.




КОНТРОЛ ВЪРХУ СЪЗНАНИЕТО, ПОДСЪЗНАТЕЛНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ ЧРЕЗ ХИПНОЗА, ЗАЛАГАНЕ НА ПРОГРАМИ В ПОДСЪЗНАНИЕТО У ЧОВЕКА.
ТОВА СА МЕТОДИ, КОИТО СЕ ИЗПОЛЗВАТ И ДНЕС В ПОЛИТИКАТА, БИЗНЕСА, РЕКЛАМАТА, И СЪЗНАНИЕТО НА ОБЩЕСТВОТО Е ДОВЕДЕНО ДО ТАМ, ЧЕ ГИ ПРИЕМА КАТО НЕЩО ОБИКНОВЕНО. НО ТЕ СА СЪЩИТЕ, КОИТО ДЪРЖАТ ОБЩЕСТВОТО В ХВАТКА, ДА НЕ МОЖЕ ДА ПРОУМЕЕ, ЧЕ БИВА МАНИПУЛИРАНО. 


              


ТОЕСТ МЕТОДИТЕ НА МАНИПУЛАЦИЯ СЕ НАМИРАТ В РЪЦЕТЕ НА ИМАЩИТЕ ВЛАСТТА НАД ПОЛИТИКАТА, МЕДИИТЕ, ИЗБОРИТЕ, ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО.
И ТАКА ОТ СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ, ЗАВИСИ РАЗВИТИЕТО НА ДЕМОКРАТИЧНОТО ОБЩЕСТВО.
ЕТО ЗАЩО НИЩО НЕ ВЪРВИ В ДНЕШНАТА СИТУАЦИЯ. СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ НЯМАТ НИКАКЪВ ИНТЕРЕС ОТ МИСЛЕЩИТЕ ХОРА, ЗАЩОТО ТОГАВА ТЕ НЕ БИХА МОГЛИ ДА ПРОКАРВАТ СВОИТЕ СХЕМИ НА МАНИПУЛАЦИЯ В ОБЩЕСТВОТО.




МАЙСТОРЪТ НА МАНИПУЛАЦИЯТА Е СЪЩИЯТ, КОЙТО Е МАЙСТОР НА ЛЪЖАТА. МАНИПУЛАЦИЯТА, ТОВА Е ПРОКАРВАНЕ НА ЛЪЖАТА.
КАЗАНО Е: НЕ ЛЪЖЕТЕ! КОЙ ГО СПАЗВА ОБАЧЕ ТОВА?

ГЕНЕРАЛНИЯТ ВЪПРОС Е:

КАК СТАВА МАНИПУЛИРАНЕТО НА ОБЩЕСТВОТО



КАК СЕ ИЗВЪРШВА ПОДСЪЗНАТЕЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА МАСИТЕ
ДОКОГА ЩЕ БОЛЕДУВА ДНЕШНОТО ОБЩЕСТВО В ОСЪЗНАВАНЕТО НА НЯКОИ ОБЩОИЗВЕСТНИ БОЛЕСТИ КАТО ТЕЗИ НА ЛЪЖАТА И ГОРДОСТТА
КНЯЗЪТ НА ТОЯ СВЯТ Е МАЙСТОР НА ЛЪЖАТА И МАНИПУЛАЦИЯТА, ФАКИР НА СЕБЕНАДЦЕНЯВАНЕТО И ГОРДОСТТА

ТОЙ Е НАПРАВИЛ ТАКА, ЧЕ:




ПЪРВО:
ХОРАТА ДА НЕ ВЯРВАТ В НЕГОВОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ,




ВТОРО, ДА СЕ ВЪЗПРИЕМЕ ЛЪЖЕНЕТО КАТО ОФИЦИАЛЕН ОБЩОПРИЕТ МЕТОД ПОД ФЛАГА НА „ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА”, ДА СЕ ВЪЗПРИЕМЕ ХИПНОЗАТА В РАНГ НА НАУЧЕН МЕТОД И ОТТАМ Т.НАР КОНТРОЛ ВЪРХУ СЪЗНАНИЕТО ДА БЪДЕ ИЗДИГНАТ НА ПИЕДЕСТАЛ В ЛАБОРАТОРИИТЕ, ЗАНИМАВАЩИ СЕ С ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ,. ДА ВЪОРЪЖИ МОДАТА С АКСЕСОАРИТЕ НА МАЛКАТА ЛЪЖА В ИМЕТО НА ВЕЛИКАТА ЦЕЛ – ВЪНШНАТА КРАСОТА,. ДА ПРИЕМЕ РЕТОРИКАТА КАТО МЕТОД ЗА ОБЛАГОРОДЯВАНЕ НА ОБЩЕСТВОТО И ТАКА ДА СЕ ПРОКАРВАТ С МЕДЕН ЕЗИК В ОБЩЕСТВОТО НАЙ-ГНУСНИТЕ ЛЪЖИ




ТРЕТО, ЧРЕЗ МЕТОДА „РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ”, ДА ПРОТИВОПОСТАВЯ НА РЕЛИГИОЗНА И ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА ХОРАТА, КОЙ ДА Е ПРЪВ ПРЕД ОТЕЦА, ЧРЕЗ МЕТОДА НА ПЪРВЕНСТВОТО ДА ВЛАДЕЕ СПОРОВЕТЕ И ДЕБАТИТЕ НА ХОРАТА.




И ЧЕТВЪРТО, СЪЗДАЛ Е ЧУДОВИЩНАТА ЛЪЖА ЗА НЕБОЖЕСТВЕНИЯ ПРОИЗХОД НА ЧОВЕКА,ТОЕСТ ЧЕ ЧОВЕКА Е ПРОИЗЛЯЗЪЛ ОТ ЖИВОТНИТЕ, В ПОЛЕТО НА ТЕОРИЯТА ЗА ПРОИЗХОДА НА ЧОВЕКА И НАРОДИТЕ, ТОЙ Е ИЗМАЙСТОРИЛ КАКВИ ЛИ НЕ ПОЛУИСТИНИ, САМО И САМО ДА ПЛЕНИ СЪЗНАНИЕТО НА ЧОВЕКА И ДА МУ ДОКАЖЕ, ЧЕ ЧОВЕКЪТ ПРОИЗХОЖДА ОТ МРАКА, А НЕ СВЕТЛИНАТА.




И ПЕТО, РИТУАЛИТЕ СА НЕГОВИ ЛОСТОВЕ ЗА ВЪДВОРЯВАНЕ НА САТАНАИЛОВИЯ ПОРЯДЪК


... Jewish Obama Bush and Bill Clinton

ШЕСТО, ЗА ОБЕДИНЯВАНЕ НА ХОРАТА И НОВА ВАВИЛОНСКА КУЛА, ГОВОРИ ПАК САМО ТОЙ, КАТО ЗАБРАВЯ ДА КАЖЕ, ЧЕ ОБЕДИНЯВАНЕТО НА БОГА КАСАЕ САМО БОЖИЯ НАРОД – ДНЕС ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ Е ВТУРНАЛО ДА СЕ ОБЕДИНЯВА, НО ТО ВЪРВИ ПО ПЪТЯ НА ВАВИЛОНСКАТА КУЛА, КОЯТО Е БИЛА РАЗРУШЕНА ПОРАДИ НАСТЪПИЛИЯ ХАОС



"В поредния трагичен епизод от нашия общ сън, много от нас се чудят как може това да е реално. Както в "Магьосника от Оз", торнадо вдига къщичката на малката Дороти, която, въпреки страха, ляга и заспива дълбоко, оставяйки се вятъра да я отнесе към неизвестното".



"Това обаче не е приказка, защото нито имаме вълшебна страна, нито добър магьосник, който да ни спаси. Останаха ни само вещицата от Изтока и вещицата от Запада. Каква е тази демокрация, която обърка света до толкова, че след като беше наложена с войни, разпали конфликти, които погубват всичко, в което вярвахме?



Каква е тази Европа, която години наред преследваше американската мечта, която се оказа празна като балон?



Какъв е този западен свят, който не спира да продава оръжие, което подхранва десетките малки и големи смъртоносни конфликти в държавите, чийто граници бяха начертани от същите тези европейски сили преди по-малко от сто години?



Белгия продължава да продава оръжие на Саудитска Арабия. Германия продава все повече оръжие на Саудитска Арабия. Франция ще продаде смърт за 10 милиарда, а Брюксел въпреки атентатите на летището продължава с нови и нови оръжейни договори. Българско оръжие отдавна е на сирийския смъртоносен театър, а САЩ и Русия продават на всички.

Нормално, за този сън, това е нормално. Уж Франция беше против войната в Ирак, но стана мотор за свалянето на Кадафи. Социалните медии, които разпалиха Арабската пролет, сега изпращат милиони бежанци към Европа. Използват се за създаване на терористи и зловеща пропаганда, която мие разума от мозъците.



Образователните системи на Изток са напълно сринати. Хора, които не могат да си напишат името хващат оръжието, което "миротворците" от запада са им продали. Убиват, рушат, газят. Вещицата от изтока им говори, че вещицата от запада е виновна за това, че страните им горят. Настройват ни едни срещу други, а неграмотните и лабилните са готови да убиват в името на неща, които дори не разбират.

Плашилото все още няма сърце, но образът е универсален - не може и не може да разбере кое е добро и кое лошо.



Живеем със странното чувство, че демокрацията все повече се доближава до диктатурата. Историята затваря още един цикъл - така, както са се разпадали империи и монархии. Тоталитарни ли ще са отново режимите на бъдещето? Чуйте децата си - на кого се възхищават, за какво говорят, кое и как надхвърля прагът им за търпимост, толерантност и справедливост?



Защото не може с едната ръка да пускаш гълъба на мира, а с другата да подаваш автомат. Не можеш с едната ръка да говориш за толерантност, а с другата да преговаряш с тирани. Тогава и поколението, което расте в тези времена ще се блъска в деструктивни крайности.



Шизофренен сън. След Ница за пореден път на Изток, пред очите ни се разпадат държави. На Запад, пред очите ни се разпадат ценности. И на двете места умират хора. С тях си отива все по-голяма част от нашата цивилизация. След Турция вече съм напълно убеден, че вещицата от Изтока танцува зловещ танц с вещицата от Запада. Торнадото ни върти ли върти, а събуждането е все така далеч





imadrugpat.org/Plan-2010-pic.htm

www.youtube.com/watch

Няма коментари:

Публикуване на коментар