Последователи

неделя, 13 ноември 2016 г.

Иванка Тръмп е новата Естир



Иванка Тръмп - ортодоксалната дъщеря на Доналд Тръмп

Дали Доналд Тръмп, царя на метафорите, не играе театър като се представя като антисемитска главоблъсканица за еврейския народ.

   
Ivanka Trump (The Donald's daughter) and her husband Jared Kushner taken in New York

Но "Нека ви кажа," че той обяви по време на реч в Милуоки през март миналата година, "Иванка Тръмп за новият Естир." Спирката му съвпадна с празника Пурим, на който дъщеря му, като еврейски конвертирана, очевидно празнува заедно със съпруга си Джаред Кушнер.


Библейската история на Естер не е съвършенната алегория за семейството Тръмп, но като за Иванка, сравнението не е лошо. Естер е еврейка, който прикрива самоличността си, когато се превръща булката на мощен цар. Тя не се разкрива за да може да спаси еврейския народ от зъл заговор за тяхното унищожаване.


Подобно на Естер, Иванка само изглежда че е нищо повече от едно красиво лице, което тя показва. Подобно на Естер, Иванка има случайно фамилията, на влиятелна политическа фигура. И подобно на Естер, еврейството на Иванка е завоалирано.

Сега, като Иванка встъпи в обществената си роля като дъщеря на потенциален президент на САЩ, тя е изправена пред същата дилема като Естер: по еврейската религия тя има задължение да бъде шпионин на нейните хора, особено когато не е ясно какво тези хората могат да поискат от нея.

         


За разлика от чистата приказка в библейски стил доброто и злото, в кампанията Тръмп са объркани. Може би това се дължи на това че американските евреи имат противоречиви мнения за най-голямата заплаха за страната им през 2016 г., независимо дали те са по-загрижени за тероризма койтюо практикуват,... и бъдещето на Израел или нетърпимостта към тях на малцинствени групи, по време на предизборната кампания.

По същия начин, могат да се идентифицират подобни елементи в историята на Тръмп. Противниците на републиканския кандидат може кикот, че той прави добрия Аман, или може би една кръвосмесителна версия на царя. Но за някои от тях, както при 66 процента от православните еврейски избиратели във Флорида, които в подкрепа на Тръмп, говори че те може да изглеждат като Мордехай, "мъдър' братовчед на Естер, който най-накрая ще донесе, на упадналия цар и "справедлив" съд.

            

През 1995г. Стив Джаксън Illuminati: Играта на Conspiracy прави мрачна предсказанието, че Тръмп ще бъде убит, преди да стане президент през януари.


Само тетрален опит да бъде убит - за реклама де.

Опит за покушение срещу кандидата на републиканците за номинация за президент на САЩ Доналд Тръмп е бил осуетен в Лас Вегас. Млад британец се е опитал да отнеме оръжието на полицай по време на митинг на Тръмп и да го убие, предадоха световните агенции.

На 18 юни, по време на среща на Тръмп с избиратели в казино в Лас Вегас, 20-годишният Майкъл Стивън Сандфорд се приближил до охраняващ полицай и му казал, че иска да вземе автограф от политика. След това обаче се опитал да сграбчи оръжието му и да го извади от кобура, но без успех и бил арестуван, пише БТА.

По-късно пред съда младият мъж е заявил, че е планирал убийството на Тръмп от година, но е решил да действа сега и да го застреля, защото се почувствал достатъчно уверен, съобщава Би Би Си.

Американският федерален съд остави в ареста британеца. Тойе обвинен в насилие на контролирана от федералните власти територия. Назначен му е обществен защитник, според когото Сандфорд може да отговаря за постъпката си, въпреки че има аутизъм и е опитвал да се самоубие.

Британецът е живеел в колата си, няма работа и е в САЩ незаконно, тъй като срокът на визата му е изтекъл, отбелязва БТА. Общественият защитник е поискал по-лека форма на задържане.





Картата, озаглавена "Стига толкова", се смята, че е едно изображение, подобно на един ядосано изглеждащ Тръмп.


Всичко това прави ортодоксалната Иванка фигура на дълбока амбивалентност за американските евреи, и особено православните. Имаме двойственост: "Ние искаме да се дистанцираме от вас( семейство Тръмп), но ние също искаме да се грижи за нашите интереси(еврейската община)".

Така Иванка/Естир мълчаливо очаква да бъде публичен застъпник за еврейската идентичност и интереси, да бъде техен Esther-внедрен представител, който може, в крайна сметка, се намеси и да ги спаси от гибел.

              


Когато тя се омъжва за Кушнер през 2009 г., Иванка се присъедини към еврейския свят. Това е Jew New York: Upper East Side, частни училища, които са много богати и с връзки. Джери Kestenbaum, дългогодишен член на синагогата им-Конгрегация Kehilath Есурун, известен също като KJ-каза, че мястото им е при тях, имена като дъщеря на кандидата за президент и син-в-закон винаги в събота сутрин. "Нашето общество има много хора като тях", каза той. Бих могъл да ги изброят по памет. "Майкъл Mukasey, който е главен прокурор, също е редовен участник в нашата общност. ... Сенатор Либерман е много активен в нашата общност, въпреки че той не е редовен участник там. Това е общество, в което е доста удобно нашите членове да са на ключови позиции. "

KJ е свързан с малко, донякъде по различното модерно православно движение, което представлява приблизително 3% от еврейското население в America.То е по-ритуално и традиционно, отколкото много други части на юдаизма; Иванка е казвала в интервюта, че тя и съпругът й водят кошер в дома си и спазват правилата на Шабат, включително не работят с помощта на електрониката, което е характерно за тази общност.

След това, през юли, равина Хаскел Лукщейн се съгласи, по покана на Иванка, да даде благословия на Националния конгрес на републиканците, което донесе протести и контра-протести в рамките на общността.

Иванка една от най-известните еврейки в Америка бе близък съветник на кампания на Тръмп, която привлече възхищението на неонацисти и антисемити. Тръмп получи аплодисментите и на антисемитските тролове, назначавайки човек, обвинен в отричане на Холокоста като един от неговите съветници, и написа графики , което включваше и антисемитски изображения. Това е тудно разбираемо е за евреите да приемат кандидат, който казва в стая, пълна с еврейски републиканците, че той е "преговарящ като вие, хора," и който е билсклонен да осъжда бели расисти в интервюта. Като добавим и коментарите за мюсюлманите и мексиканци, заедно с безкрайните обиди срещу всевъзможни група, всичко това говори за добре режисиран театър в който Тръмп е влязъл в роля на ксенофоб (такива сценки при евреите не са нови, такива роли играеше и Путин за вдигане на увисналият си рейтинг.).

Може би заниманията на Иванка Естир в кампанията Тръмп Артаксеркс не трябва да се чете като отражение на това че еврейския народ е над всички.

"Той не принадлежи на нашата общност", казал известен равин за Тръмп. Подобен аргумент може да се направи и за Иванка: Тя трябва да бъде в състояние на частна еврейка, и не е подходящо да използва религиозната си принадлежност като точка на критика
.

      
https://cdn.theatlantic.com/assets/media/img/mt/2016/10/RTSRINL/facebook.jpg?1476263184

"Баща ми-в-закон не е антисемит." - издънило се мъжлето на Иванка

Иванка работи за кампанията на баща си - антисемит ,.. и после последвала ли е драма в общността на KJ. Равините от общината нито отричали нито защитили дъщерята на републиканския кандидат; те мълчали за позицията й в тяхната общност, може би това е новата им роля в политиката, показано пред света за юдаизма. Почитемите рави бяха объркани за това какво да се каже на колегите им евреи.

През юли, Кушнер пише уводна статия за вестника на който те собственик, наблюдателят, обори статия на служител, който директно го критикува, че позволява витриол и нападения срещу евреи. "Баща ми-в-закон не е антисемит", пише Кушнер. Тръмп "е невероятно нежен и толерантен човек, който е обгърнал моето семейство и нашия юдаизъм, откато започнах да се срещам с жена ми."

Неприятно е еврейски съветник на президентската кампания да не поема лична отговорност за своите злодеяния; всички политически агенти трябва да бъдат държани еднакво отговорни за предполагаемото им участие с фанатизъм. И все пак, дори и в този случай, Кушнер, се откроил да защити семейството си. Иванка не е говорила за нейния/неговия "юдаизъм" или неговата връзка с политиката изобщо. "С изключение на някои шаблонни неща за това колко много тя обича юдаизма, аз не съм чул [Иванка] да говори за някакви еврейски въпроси или на еврейската етика или нещо различно от юдаизма като начин на живот в марка," посочил равина Savage.

            



"Аз съм член на равините  от Съвета на Америка", казва Eleff, позовавайки се на техническа организация, свързана с Модерно православно движение в САЩ "Като член на тази общност, знам, нейните лидери са ужасно разстроен от тези изображения [ на еврейски журналист в концентрационен лагер] и от бялото превъзходството на хора, които подкрепят кампанията Тръмп. "няколко десетки православни равина наскоро подписали декларация в протест на Тръмп, твърдейки, че реториката му е" морална офанзива "и че предложените от него политики "нарушавали основните религиозни норми." И все пак, не е ясно, защо тези притеснения не са достигнали до самите тях които очевидно са се присъединяват към кампанията на Тръмп: чрез дъщерята на кандидата.


          
Мазал Тов до Доналд Тръмп ... еврейскo внуче

Kibudim ... 
Al HaKiseh ........ Бърни Сандърс 
Mohel ............. Тед Круз 
Metzitza B'Peh .... Бил Клинтън 
Krias Хашем ...... Доналд Тръмп

           
             В самата Черна книга е загатното НЕДВУСМИСЛЕНО, че "белега на звяра"(корпорациите днес ) е на ЦИОН, а НЕ- на Вавилон(БалБел-он)!!



   
         

Може би много ортодоксални евреи проявяват търговска, смелост да се доверят Тръмп, когато той твърди че "няма никой по-про-Израел, отколкото съм аз." 

          
http://jewishinsider.com/wp-content/uploads/2016/09/trump-bibi-3-640x420.jpg

        

                        http://ru-an.info/Photo/QNews/n19427/1.png
                  http://www.prikachi.com/images/872/6858872K.jpg            


https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/f2/3b/00/f23b001090e4e581804bf84b7300f8f7.jpg

   
     
http://via-midgard.info//uploads/posts/2015-07/adolf-gitler-stavlennik-evrobankirov.png
Heil Trump!

Американската полиция хвана на местопрестъплението еврейски провокатор.

Нека се молим, така че тази историята да се повтаря и повтаря и повтаря,... "и народът на Израел ще бъде освободени от своите преследвачи."


> Френската полиция хвана на местопрестъплението еврейски провокатор
Иванка е за всеки случй, перфектния шифър за колективно тревогата на американските евреи; в един човек, тя е една дилема на асимилация и автентичност и морална отговорност. Докато някои евреи може лесно да отпишат Тръмп, по-сложно е да отпишат дъщеря му. Без значение на това което се случи през ноември, Иванка ще бъде част от американската политическа история- т.е. от юдейската еврейската история. Може би, като Естер, тя ще се докаже като шпионин на народа си. Или може би, също като Естер, тя ще продължи културното танц на евреите в диаспората: да бъдат скрити от обикновен поглед.



                                                      http://img0.joyreactor.cc/pics/post


Кукловодите са все със старозаветни физиономии,... не се чудете че ДС/КГБ също работи по законите на "Тора Ностра" и вавилонския Талмуд от досиета за всеки еврей и отделно на гои, до внедряване на жени или приятели от типа царица Естир и цар Артаксеркс, заразата се е разпространила не само с цел контрол на подставените пионки- богаташи, но и на най-ниско ниво. Тука няма да публикуваме информация за внедрените жени - Сари от юдейското ДС в Еврия,... тъй като списъка е доста дълъг.





На горната илюстрация - Аман виси на бесилката - направена през 1950 г., от Arthur Szyk . Нека се молим, така че историята да се повтаря, по думите му, "и народът на Израел ще бъде освободени от своите преследвачи."

> Винаги се намира глупак като цар Артаксеркс и подла жена като царица Естир




Думата Амин е вид разновидност, огласовка на думата Аман, позната ни от Библията в книгата на Естир. Думата "Аман" се превежда с Речта Ра като Ам_Ан = като "човек на действието". Аман е командира и съуправител на библейския цар Артаксеркс на Персия. Имайте предвид, че Персия е днешен Иран, имащ достъп до Каспийско море. Думата "Артаксеркс" може да бъде представена като:

Артаксеркс= Арта_Ксер_Кс = Орда_Касар_КаоС =>Орда Хазарска Ка-Сила, Величие (1.12)

Реконструкцията на събитията показва следното. В Рим, в района на Сий_РааБ(-ия) = РаоСоХ(-ии) на правилата на Рекс, имаме съ-регент, командир на който беше Песоглавеца Рекс-Аман. И двата съвладетеля, а именно "простия" Рекс (отговарящ за гражданските дела) и командира-Рекс-Аман бяха Раями покланяха се на Абог Ра и служиха на Рим. В един момент, "простия" Рекс се оженил за някакво младо момиче Эсфири = Эстер =Астер = Астра, която е била тайна aрианка, т.е. била е в тайна секта на арианите, които се поклониха Aру. Эсфир имаше един роднина на име Мардохей. Да обърнем внимание на това име. Факт е, че в много европейски езици, думата "морд" = "морт" означава "смърт", "убийство". След това името "Мардохей" означава:

Мардохей = Март_Ох(-ей) = Морт_Ох(-ей) – «владика на смърта и убийствата» (1.13)

По този начин, името "Мардохей" на Речта Ра означава "главен убиец." Имайте предвид, че думата "март" е вариант на огласяване на думата "Морт", което означава, че месец "март", е наречен така, защото по негово време, през март е станало убийство. Ще обърнем внимание на още един важен момент. Фактът, че буквата "Т" превключва на буквата "ф", например: Томас => Фома, Теодор => Феодор, Федор, Бартоломей => Варфоломей и т.н. Междувременно буквата "ф", от своя страна, може да се прехвърли към буквата "п", например:Босфор => Боспор, Федор =>Петр (доказателство: думата "Петр" дава деривати/производни "Патер", "Падре", което означава, "Баща". От друга страна, немската дума "баща" звучи като "Vater/Фатер" следователно очевидна идентичност на думите "Патер" и "Фатер" означаващи едно и също нещо, и затова "п" тук става "ф ") Получихме схема на прехода на буквите:" T "<=>"Ф "<=>"П "Тогава думата" март "може да бъде представен, както следва:

март = мрт => мрф => мрп <= обратное прочтение дает = прм = пурим (1.14)

Формула (1.14) е установила, важно езиково отношение еврейската дума "Пурим" е просто обратната тълкуването на думата "март", като се вземат предвид променливостта на прехода на буквата "т" в буквата "п" в старите езици. Наистина, еврейския празник Пурим често се пада през месец март, когато в действителност, настъпва и убийството. Мардохей, чрез Eстир се промъкнал в двора на Рекс, където той започнал да проповядва арианството.


    
«Еврейская невеста», Рембрандт


Остарелия Рекс под въздействие на внедрената млада еврейка Есфир и Мардохей упада в арианската ерес и предал Раав, тайно се обърнал в арианството. Ето защо, той от Рекс, той се е превърнал ариански Асуир/Артаксеркс => "Хазарска Орда Ка-Сила, Величие," а управляваната от него област на Рим Сий_РааБ(-ия) = РаоСоХ(-ии) са станали езикови антагонисти <= БааР_йиС(-ия) = «Персия» и ХоСоаР (-ия) = «Хазария». Доколкото Хазария в днешното представяне на историческата наука е област обхващаща приКаспийските степи до региона на Северното Черноморие и Киев, делтата на Волга, граничеща с Иран, наричана по-рано Персия, а името на града "Астрахан" лингвистично произлиза от името Ищар дьо Ротшилд, "Astra" = "Естер" = "Есфир", свързването на библейските събития от книгата на Естир по местоположение подсказва че: събитията са се случили в столицата на Персия - Хазария в Итил = Сарая-Бату = Астрахан,  където царува младата йудоарианка Астра = Эстер = Эсфир омъжена за застаряващия римски губернатор Рекс (по насоки на "Института за еврейски булки"), и той потънал в юдоарианската ерест, превърнал римска провинция в Хазарска Орда. 

        
                                   Институт еврейских жён

Ако името "Асуир / Артаксеркс" се прочете наобратно, получаваме:

Артаксеркс <= сий_Хор_Ос_Кат_Ара = сий Хорс_Катар – «сущая Хора сила, Кат Ара» (1.15)

Тъй като Хор е "череното слънце", то обратния прочит на думата "Артаксеркс" показва, че той е "въплътено същества =" черното слънце " Катар (-ин)", т.е., той изповядва вярата в Катарското черно слънце. Неговата съуправител, Псеглавеца Рекс-Аман като пълководец е останал верен на Раав и Рим, но тъй като е научил за арианската конспирация, решава да унищожи всички, ариани- йудеи, може би като съуправител на Асур/Артаксеркс/Астерикс, предали Раав и превърнали се в юдео-ариани. Много е вероятно, Псеглавеца Рекс-Аман да е получил, нареждане за разрушаването на арийските-евреи директно от Рим. Това обяснява защо Артаксеркс заповядва именно на юдеите да убиват привържениците на Рекс-Аман: на Артаксеркс просто никой друг не би се подчинил, защото войниците се покланяха на Sun Ra, и така са на разположение на командира Песоглавеца- Рекс-Аман и те не се подчинила на Асура Артаксеркс. Всъщност, имаме религиозен бунт: арианите-иудеи, възползвайки се от предателство на Артаксеркс към Раав чрез изричното му съгласие и одобрение въстанаха срещу Рим, те убиха командира Аман(напр. Немцов- историята се повтаря без развитие през вековете) и намиращия се в района римски гарнизон войници. Така започна арианския религиозен бунт срещу Рим и Раав, което е отвъд разглеждането на тази глава. Библейското име "Артаксеркс" също може да бъде представено, както следва:

Артаксеркс = Арта_Ксеркс = Орда_Хрх (тъй като буквата «х» в латинице звучи като «кс») (1.16)

През Средновековието, когато в действителност, е създадена кирилица и латиница, правописни правила все още не са твърдо установени, често латинските букви са се включвали в текстове на кирилица и обратно. Словото Хрх може да се напише напр. като Хорхе (Испанска версия)= Хорхий = Георгий. Имайте предвид, че в испанския буквата J звучи като руското "х". Ето защо, например, думата Хорхе през Средновековието, често се е записвала на латиница под формата Jorje, а последната прочетена по правилата на кирилицата (където J се чете като "и", "й") дава "Юрий." Имаме фундаментални съотношение при латинско и кирилическо прочитане:

Ксеркс = Хрх = Хорхе = Jorje = Георгий = Юрий (1.17)

Това означава, че Артаксеркс е Орда-Юрий. Сравнявайки формулите (1.12) (1.15) (1.16) (1.17), можем да заключим, че:

Артаксеркс = Орда_Хазар_Хаос = сий_Хорс_Катар = Орда-Юрий (1.18)

От (1.18) следва, че Ордата, хазарите, Катар и Ординеца Юрий известен в историята като "Долгорукий" - е концепцията за същия хронологичен период, което означава, че те имат съвместно съжителствуване в едно и също време и след това изкуствено са разделени едно от друго и са разделени от историци в различни точки по оста на времето за покриване на незапълнени хронологични пропуски в резултат на предприетия от арианите опит да се скрие завинаги от потомците, т.е., от нас с вас, скъпи читателю, тези времена, когато на Земята е рай и хората по нея се покланят на Sun Ra като на Всевишния.



В книга Естир от Стария Завет се разказва историята на царица Естир, съпруга на царя на Персия Артаксеркс, която спасила евреите от избиването което им готвел първият министър Аман. Тогава царят дава власт на евреите да обесят неговия пръв министър Аман и десетте му синове и да избият 75000 други езичници!

Еврейският празник Пурим е най-значимото еврейско празненство. Всяка година секретните бизнесмени на братството Б’най Б’рит избират двама врагове на евреите, чиито фигури трябва да бъдат закачени на бесилото.


  


И иудеите приеха това, което вече сами бяха почнали да вършат и за което Мардохей им писа, как вугеецът Аман, Амадатов син, враг на всички иудеи, мислеше да погуби иудеите и хвърля пур, сиреч жребие, за да ги изтреби и погуби, и как Естир дойде при царя, и как царят заповяда с ново писмо, щото злият кроеж на Амана, който бе намислил за иудеите, да се обърне върху главата му, и да обесят на дърво него и синовете му.“(Библия, „Книга Естир“,9, ст. 1-25.)


        

> Винаги се намира глупак като цар Артаксеркс и подла жена като царица Естир



Сега всичко напомня онази старозаветна легенда и нейното тукашно средновековно продължение. А оригиналната завършва по следния начин: „И във всяка област, във всеки град и всяко място, дето стигнеше заповедта на царя и повелята му, биваше радост у иудеите, веселба, гощавка и празник. И мнозина човеци от народите в страната станаха иудеи, защото ги бе обзел страх пред иудеите.“ (Вж. Библия, „Книга Естир“, гл. 8, ст. 17. )
В тяхното писание са записани неизмеримата им омраза към неюдеите, както и небивалите жестокости, на които чифутите са били способни още от древността:

              



„В дванайсетия месец, сиреч в месец адар, на тринайсетия му ден, когато дойде време да се изпълни заповедта на царя и повелята му, в оня ден, когато неприятелите на иудеите се надяваха да вземат власт над тях, а излезе наопаки, че самите иудеи взеха власт над своите врагове, – събраха се иудеите в градовете си по всички области на цар Артаксеркса, да турят ръка върху своите зложелатели, и никой не можа да устои пред лицето им, защото страх от тях бе обзел всички народи.


И всички князе по областите и сатрапи, и областни началници и изпълнители на царските дела подкрепяха иудеите, понеже ги бе обзел страх от [жреца, днес равина] Мардохея. Защото Мардохей беше силен в царския дом, и славата му се носеше по всички области, понеже тоя човек, Мардохей, се издигаше повече и повече.

Иудеите погубваха всичките си врагове, като ги убиваха с меч, умъртвяваха и изтребваха; и постъпваха с неприятелите си по своя воля. В столица Суза иудеите умъртвиха и погубиха петстотин души; и Паршандата, и Далфона, и Асфата, и Пората, и Адалия, и Аридата, и Пармаща, и Арисая, и Аридая, и Ваиезата, – десетте сина на Амадатовия син Амана, враг на иудеите, убиха…

В същия ден съобщиха на царя броя на умъртвените в столица Суза. И рече царят на царица Естир: в столица Суза иудеите умъртвиха и погубиха петстотин души и десетте Аманови синове; а какво ли са извършили в другите царски области? Какво е твоето желание? И то ще бъде удовлетворено. И каква е още твоята молба? Тя ще бъде изпълнена.

Естир отговори: ако е на царя угодно, нека бъде позволено на иудеите в Суза, да вършат същото и утре, каквото днес, и десетте Аманови синове да бъдат обесени на дърво. И царят заповяда да направят тъй; и издадена бе за това повеля в Суза, и обесиха десетте Аманови синове.

Събраха се иудеите, които бяха в Суза, също и на четиринайсетия ден на месец адар и умъртвиха в Суза триста души… И другите иудеи, които се намираха в царските области, се събраха да защищават живота си и да бъдат спокойни откъм своите врагове, и умъртвиха от неприятелите си седемдесет и пет хиляди…

         



Това стана на тринайсетия ден от месец адар; а на четиринайсетия ден от тоя месец те се успокоиха и го направиха ден за гощавки и веселби…

Затова иудеите селяни, които живеят в открити села, прекарват четиринайсетия ден на месец адар във веселби и гощавки, като празник, и взаимно си пращат подаръци (а ония, които живеят по главните градове, прекарват и петнайсетия ден на адар в добра веселба и пращат подаръци на ближните).

Мардохей описа тия случки и прати писма до всички иудеи в областите на цар Артаксеркса, до близки и далечни, за да установят да празнуват всяка година четиринайсетия ден на месец адар и петнайсетия му ден, като дни, в които иудеите се успокоиха откъм своите врагове, и като такъв месец, в който се преобърна у тях скръбта на радост и тъгата – на празник, – за да ги направят дни за гощавки и веселби, като взаимно си пращат подаръци и дарове на бедните.

И иудеите приеха това, което вече сами бяха почнали да вършат и за което Мардохей им писа, как вугеецът Аман, Амадатов син, враг на всички иудеи, мислеше да погуби иудеите и хвърля пур, сиреч жребие, за да ги изтреби и погуби, и как Естир дойде при царя, и как царят заповяда с ново писмо, щото злият кроеж на Амана, който бе намислил за иудеите, да се обърне върху главата му, и да обесят на дърво него и синовете му.“(Библия, „Книга Естир“,9, ст. 1-25.)

        



Ето ви я днешната тукашна заместничка на тъпанаря Артаксеркс – комунистката, майорката от Държавна сигурност, вярната слугиня на партията и лично на кървавия диктатор Тодор Живков, неговата телохранителка Б.Б.! И на вас ви се налага да „станете иудеи“. „Защото“, като гледам, „ви е обзел страх пред иудеите“…

А знаете ли кой бил този „вугеецът Аман, Амадатов син“? Македонец, роден и израсъл в Макидан, сиреч българин. Според Танаха, по онова време – министър-председател. Що за същества са днешните „евреи“, можете да установите само по един съвсем битов на пръв поглед факт.

        



Всяка година на обявения от Мордохей празник Пурим те приготвят сладкиш, който на германския юдейски диалект идиш се нарича… „Hamantashen” – „Ушите на Аман“. Черпят се с „ушите на Хаман“, поглъщат „ушите на Хаман“!… Хора ли са това?

       


Сигурно е бил готин характер, има и хубава визия, но този византийски ортодокс на черните попчета и модерното за Европа масонство, го е заблудилo, че оттам - и "цял народ"! ;) Не случайно се казва, че "библейсото християнство" вкарва вируса "яхве" и индивида е индоктриниран!! ;)
Васил Иванов Кунчев не е бил запознат с плана на ционистите от времето си("дори и то е да е било в него, и той-в него"!! ;)). Те вече са успели да масонизират не само Западна Европа, но дори и Отоманската империя и накрая-Русия- за "чиста и свята република", която в Протоколите на ЦИОНИСТИТЕ пише, че се създава с помощта на тяхното творение-"масоните", които на по-следващ етап ще бъдат унищожени ПАК ОТ СЪЩИТЕ ЕВРЕЙСКИ ЛИХВАРИ(които живеят сред нас, с "равни права", че и дават "равни права на джихадистите" днес?!?) ;)... К'о да правиш, библейски християнино-ЩЕ ТЪРПИШ, ЩОТО СИ ИНТОКСИНИРАН С ВИРУСА 'ЯХУЕ"!!! Използван за създаване на масонска мрежа, след това обявен за Аман от крипто евреите, предаден на дьомнетата и обесен.


          
Равина-циклофреник Херцфелд разказва, че повечето еврейски коментатори разбират урока като необходимост за извършване на геноцид над тези, наблюдавани като врагове на евреите, и не само към тези "престъпници", но и на техните потомци, най-добре.

         

> Беше ли Джим Морисън убит , защото баща му предложил да се атакува Израел?

            



> Васил Левски и Пурим



                                  
                       NEW JEW IMPERIA

Няма коментари:

Публикуване на коментар