Последователи

четвъртък, 3 ноември 2016 г.

Гравитация това е превръщането на един вид материя в друг/Материалното пространство - източник на енергия за звездите.

https://media.giphy.com/media/13d9m1bvMHXiaQ/giphy.gif


Какво е това материя?
Доколкото разбирам, по-голямата част от учените по този въпрос подразбират двата й вида - вещество и радиация. Пространството и времето, за тях са просто арена на действие на материята. Възникващото противоречие, ни заставя да се въведат допълнителни лица; като излъчване/ефир, отново представен от същите частици, но с някои особени свойства, виртуални частици, но тези частица, отново могат да бъдат отнесени или към първия тип - вещество или към втория - кванти на полето. В тази работа се основаваме на различно определение. Материята е реалност, която може да съществува в три форми: твърда, светлина и пространство. Материята може да се движи/преминава от едно състояние в друго. Материята може да бъде количествено изразена по отношение на енергията/чрез енергията. 

Има два възможни подхода за по-нататъшен анализ: триизмерен подход, който дава насока/направление, което нарекох "Forever Young Universe" и втори по-подробен подход, "Space Genetics"/"Космическа Генетика", където цялата материя на Вселената, т.е., емисии на вещество и пространство-времето представлява единна четири-измерна, квази-затворената решетка. Тази решетка не е "зоопарк" на частици, а има само два вида частици: екстра връзка и липсващото звено в решетката. Съвкупността от възможните връзки трябва да дават всички наблюдавани частици на материята, всички квантови полета, както и наблюдаваното пространство-време. Прочетете повече за въпроса на страницата "Генетика Превращения Пространства".

Целият двадесети век във физиката не е вземано предвид такова нещо като етер. Ако някой е твърдял, нещо относно възможността за съществуването на етер, след това най-вероятно, това е означавало край на кариерата му. Накрая, някъде през 1998 г., "водещите физици на света" се събраха и измислиха тъмната енергия. Те са трикове са допустими, тъй като те са водещи физици. По този начин, от гледна точка на водещите физици във света състава на Вселената влизат: 4 атома%; 23% студена тъмна материя; 73% тъмна енергия. Е, ние "простите физици," осъзнаваме, че тъмната материя е нещо като нов етер. От моя гледна точка, във Вселената не съществува тъмна материя или тъмна енергия. С ролята на тъмната енергия в нашия модел прекрасно се справя реликтовия фон, или фоново излъчване. По подробно погледнете тук: Реликтовое Излучение = - Темная Энергия.
Така че, материята = вещество + излъчване/ радиация + пространство-времето. На микро ниво изглежда че веществото и излъчването имат значение( представляват) - на дефект в пространство-времевата решетка.

Гравитация е превръщането на една форма на материята в друга форма.

Тъй като пространството е форма на материята - вид материя - способно да се трансформира в други видове/ форми на материята, то даденото превръщане би трябвало да бъде наблюдаемо. И ние наистина го виждаме.

Въпрос: "Защо телата падат на земята?"

А. Нютон - защото съществува силата на привличане.

Б. Отговорът според Айнщайн - защото пространство-времето е изкривено и динамично. Под влияние на кривината възниква сила.

В. Нашият отговор:

Макроскопичен подход:

Пространство-времето не е динамично, а мобилно - подвижно. Пространството се движи и носи със себе си всичко, което е в него. Това означава, че пространството се абсорбира от Земята. Падащите на Земята тела, са в състояние на покой или на равномерно праволинейно движение спрямо пространство. Тялата лежащи на повърхността на Земята, са ускорени по отношение на пространството. Ето защо ние сме привличани от Земята, тъй като ние сме постоянно в състояние на ускорение спрямо пространството, влитащо към Земята. Това чувство съответства точно на това, което се случва, когато превозното средство се ускорява, когато сме притиснати към облегалката на стола. По този начин, ние заключаваме, че гравитацията не е нищо друго, освен ускорение спрямо пространството. Освен това, макроскопския подход дава логически модел, на Вечно-Младата Вселена.


Микроскопичния подход е определен в Очертанията на квантовата гравитация. и дава по-ясна представа, но развитието му е все още в зародиш: все още няма спектър на масите на елементарните частици, а силните и слаби взаимодействия досега не са се проявили.
Материалното пространство - източник на енергия на звездите.

Пространството е материално, а материята е неразрушима. Тя може да се движи само от една форма в друга. Нека разгледаме прехода на материята от състояние на пространството до вътрешно енергийно състояние на материята на звезди или планети. На микро ниво това може да се обясни като унищожаването на линии, представляващи пространство; и раждането на възбудените състояния на други линии, или превеждане/придвижване на решетъчни дефекти (частици) на по - високо скоростни линии. На макро ниво, това изглежда като течение на пространствената решетка до центъра на масивен обект, или като обръщане на пространство-времето решетка.

Поглъщаемото пространство отдава своята енергия на масивен обект. Така както знаем, че всички планети излъчват повече топлина, отколкото те получават от Слънцето. Този излишък е именно енергията, която даден обект получава поради пространственото усвояване. Слънцето и звездите поглъщат повече пространство на единица от своите маси, в сравнение с планетите и затова, температура им е по-висока от температурата на планетите, и те осигуряват максимална радиация във видимия диапазон. СТО дава резултати, които са съвместими с експеримента само за точкови обекти.
Освен това, предвид на ускорено движение на протяжен обект в рамките на СТО с отчитане на времето води до нарушение на втория закон на термодинамиката. Ускореният обект се нагрява получавайки енергия от вакуума, за сметка анхилация на вътрешното пространство на ускорения обект. Разчета е поставен в раздела Слънчева ЕнергияИзточници на звездна енергия и парадоксът на Bell..

  


         
По този начин, Космическата Генетика доказва, че източниците на енергия на Слънцето и звездите не са термоядрени реакции на синтез, а напротив - погълнатото от тях материално пространството. В някои случаи, звездите и планетите могат да отидат на ядрени реакции с усвояването на енергия в резерв. На страницата Астрофизика Cosmic Genetics  имаме опит да се проследи еволюцията на звезди с оглед на такъв вакуум енергиен източник.


Няма коментари:

Публикуване на коментар