Последователи

неделя, 9 октомври 2016 г.

Луната е доставена около Земята за контрол и поробване на планетата




> Наричаме тази фалшива реалност Лунна матрица


Известният английски изследовател Дейвид Айк твърди, че един от най-ефективните начини за управление на хората е – да се ограничи тяхното разбиране на възможното. И ако се програмира възприемането на възможното и се направи тясно и изключително ограничено, хората ще престанат да вярват във възможността за съществуването на нещо извън този тесен кръг на „позволената реалност“. За това пише списание „Езотерика и прогнози.“



В това „програмиране“ на възприятията ни голяма роля, според Айк, е изиграла Луната, която е изкуствено тяло, произведено от технологично напреднала цивилизация и „монтирана“ на орбита около Земята преди много години. Ето какво казва за тази „Лунна матрица“ Айк:

„Разбрах, че Луната не е това, за което се представя. Тя не е небесно тяло или природно явление, както винаги сме си мислили … Предполагам, че аз не съм сам в схващането си, че Луната всъщност е кухо изкуствено тяло. А такова нещо може да създаде само една много напреднала раса. Те са я „доставили“ тук, за да завладеят Земята. И това, което правят, изглежда добре обмислена схема на действие.

Такава „луна“ позволява съществено да се влияе върху планетата. В края на краищата това как Земята се върти и под какъв ъгъл, до голяма степен зависи от Луната. Защото, когато Луната се е появила, животът на Земята и съществуващите до този момент общества, се е променил драстично. И тогава те поробили планетата …

Естествено, ние виждаме една твърда Луна във видимата от нас реалност. Но по същество тя е енергийна структура в метафизичната Вселената. Когато е пристигнала, появата и е предизвикала изкривяване в информационната структура на нашия свят.

След като това се случва , на физическо ниво реалността на това събитие се изразява чрез различни катастрофи, които са съхранени в древните митологии. Не случайно, много древни митове казват, че „Земята се е преобърнала“ чрез „салто“ на своята ос на въртене. В резултат идва краят на света, който е съществувал преди това, а човечеството е върнато до нивото на примитивните култури.

Изкривяването във вълната на информационнатa структура на света се отразява и на ума на човека, на неговите възприятия, неговата психика. Нашето възприемане на света е напълно променено, и ние сме изгубили първоначалното знание за истинската си същност …

Легенди на хората от племето зулу разказват, че Луната е докарана тук преди сто поколения, двама братя Вовани и Мпанку … Те са известни като водни братя. Тяхната кожа е била покрита с люспи като риба. Това е в пълно съответствие с шумерските споменавания за анунаките – рептилоидна раса, която идва на Земята по същия начин, както е описано в други части на древния свят.



И анунаките, според шумерските таблички, са пристигнали под командването на двама братя. Техните имена са Енки и Енлил. И поне един от тях – Енки – е известен под друго име, което се отнася към водата по същия начин, както и в легендите на зулусите.

Тези легенди разказват как братята Вовани и Мпанку откраднали Луната във формата на яйце от Големия Огнен Дракон и извадили жълтъка и, правейки я куха. След това търкаляли Луната през цялото небе чак до Земята и предизвикали катастрофални събития на планетата. Зулуските легенди също така разказват, че братята заплашили да отново да преместят Луната и така да предизвикат нови разрушения , ако хората не правят това, което те казват. „

Според Айк много древни мегалитни съоръжения са построени от тази извънземна раса на Земята, за да потиснат нейното енергийно поле и за да повишат енергийното влияние на Луната. Ние непрекъснато си взаимодействаме с енергийното поле на Земята, и следователно, за да поемат контрола над човечеството, те е трябвало да го заглушат.

В един момент Айк осъзнал съществуването на „Лунната матрица“ – радиочестотно излъчване, идващо от Луната, което се е вклинило в диапазона, възприеман от хората, като така изкривява представата им за заобикалящата реалност. Те започнали да възприемат реалността в много „тесен “ спектър.

Тази честота, идваща от Луната, и създаваща субреалност, която декодираме чрез сетивата си, както и манипулирането на човешката генетика, са довели до факта, че вместо истинската реалност, човечеството възприема изкривена картина, която се нарича „Лунна матрица.“

Ние се намираме под постоянното въздействие на тези честоти, които ни налага тази фалшива „колективна реалност“, която ограничава възможностите ни и информационно ни отделя от заобикалящата Вселената. Тази „Лунна матрица“ ни принуждава да живеем в един вид виртуална реалност, точно както се намират във виртуална реалност много „геймъри.“

И всичко това е елемент от добре обмислен план, според който планетата е била превзета. Нашите пет сетива чрез въздействието на тези честоти са принудени да декодират фалшива реалност. Айк казва, че всички ние сме включени към това въздействие като към „колективен разум“ и затова толкова приличаме на „стадо“, каквото не сме били първоначално.

Тази „Лунна матрица“ ни лишава от възможността да получаваме огромно количество информация от Вселената, която някога е била на разположение на човечеството. Като следствие от всичко това, ние живеем в ограничения „балон“ на виртуалната реалност. И тази матрица е навсякъде. Това е нещо като виртуален свят, „опънат“ върху очите ни, за да ни направят слепи и да заточат разума ни в „затвор“.

Тази матрица ни е обкръжила с вибрационна ограда, през която можем да минем само чрез осъзнаване, т.е. преход към вибрации, които са извън „стените“ на тази „Лунна матрица“ с достатъчно „тясна“ широчина на честотната лента.

Но нашето „стадно“ общество е построено посредством натрапените на човечеството пирамида на властта и лъжливи „идеали“ за да бъдем държани в тази тясна лента от страх, омраза, алчност, похот, важност, гняв, тъга и т.н. Ако въпреки този външен натиск, човек се измъкне извън стените на този вибрационен затвор, обхватът на възприятията му значително се „разширява“, а съзнанието му сякаш се „събужда“, разкривайки му истинската картина на реалността.

Така именно Луната фундаментално влияе върху възприятието, поведението и здравето на човека. Именно Лунната матрица потиска дейността на „третото око“, което преди появата и хората са използвали за да възприемат огромните области на действителността, много пъти превишаващи сегашния ни капацитет.

Важна роля за задържането на нашите възприятия в Лунната матрица играе и нашият рептилски мозък, който сме наследили чрез манипулирането на генетичния ни код от расата на рептилиите. Той е този, който ни кара да правим импулсивни действия, за които често трябва да съжаляваме. Нищо чудно, че за такива моменти се казва, че човек е бил с помрачен мозък.

Не случайно магьосниците от древно Мексико са вярвали, че човек някога е бил съвършено същество, източник на невероятни прозрения и с висока степен на познания, но в крайна сметка той губи всичките си невероятни способности, превръщайки се бледо копие на тези перфектни същества.

И този процес на деградация на „вълшебните способности“ на човечеството продължава и до днес. В края на краищата задачата на хибридните рептилски династии е именно да направят нашето поведение изцяло зависимо от мозъка на влечуго, окончателно превръщайки се в тъпо и послушно „стадо“ – роби на рептилската раса.

Само преходът към осъзнаването ще ни позволи да поемем контрола над своите възприятия. Впрочем тези, на които им харесва да се радват на живота на нивото на глупави и послушни животни, могат да продължат да халюцинират във виртуалния свят на „Лунната матрица“. Свободата на избора е законно право на всеки човек.




Луната е холограма?


Това видео е направено в Германия и е снимано в продължение на четири дни от 07 юли 2014 г.

www.youtube.com/watch


Ясно се вижда как по лунната повърхност „пробягват вълни“, сякаш някой актуализира картината.

Колкото и налудничаво да звучи, но точно такива явления са забелязвани неведнъж, когато се снима с различни камери и телескопи. Всеки, който има видео камера с добро увеличение, може да види същото нещо.

Как може да се обясни това? Има няколко възможни обяснения, и те няма да се харесат привържениците на конвенционалната картина на света.

1. Никаква Луна в орбита около Земята няма, а само една плоска проекция (холограма) създава облика на нейното присъствие. А проекцията е доста примитивна технически, ако се съди по факта, че създателите и са били принудени да създадат плоска проекция и заради това Луната е обърната с една страна към нас. Това просто е спестяване на ресурси за поддържане на видимата част на Луната.

2. В орбитата около Земята наистина присъства обект, чиито размери съответстват на видимата от Земята „Луна“, но в действителност това, което виждате, е само холограма – маскировка на истинската повърхност на обекта. Това между другото обяснява защо никой не лети на „Луната“. Мисля, че всички държави, които са изпратили своите апарати на „Луната“, са наясно, че под прикритието на това, което виждаме от Земята, там има съвсем друго нещо.

В полза на тези версии говорят и фактите, които дълго време предизвикват поразяват със своята нелогичност:

– Защо човечеството изпраща апарати в дълбокия космос, но напълно игнорира най-близката планета до нас.

– Защо всички снимки на Луната са с такова отвратително качество.

– Защо астрономите с модерни телескопи не могат да направят снимки на лунната повърхност с качество, сравнимо с това на снимките от Марс или от земните сателити.

Защо летящите в околоземна орбита сателити са в състояние да направят снимка, на която може да се види номер на кола, а лунните спътници снимат в такава резолюция, която дори не си струва да се коментира?

Лунните вълни или обновяване на холограмата

Oтдaвнa имa твъpдeния, чe Лyнaтa e xoлoгpaмa. Toзи ĸлип cъдъpжa няĸoи фaĸти зa лyннитe вълни. Taĸивa нeщa нe ce ĸoмeнтиpaт, нo ca пoтвъpдeни oт мнoгo yмни xopa oщe пpeз 2012 г. Mнoгo oт тяx ca eĸcпepти в cвoитe oблacти – видeo инжeнepи и ССD дизaйнepи нa чипoвe.

www.youtube.com/watch


През1999-а година, "Стенли Кубрик" казва, че е режисирал лунните кацания, а милиони катили от цял свят се вързаха, имитаторът на вече починалия режисьор обявява и това, че Луната е холограма.

"Луната е холограма в небето, която се излъчва от мощен проектор в секретната зона 51 в щата Невада. Замисляли ли сте се защо понякога Луната се вижда и през деня? Защото забравят да изгасят проектора, толкова е просто" - казва в интервюто "Кубрик".

Ще преглътнем такъв майтап, но ако е истина?!.... или добре, че е шегата, че да си кажем истината.


Заглавието е леко подвеждащо, първо вселената е със холограмна природа и това няма нищо общо със тази изкуствена холограмна фасада. Тоест един вид излиза, че това е холограма във холограмата, което не е нещо ново, от десетки години гледаме по фентъзи филмите тези технологии, даже наскоро китайците пуснаха холограмен телефон.

Невежието владее медиите и определено заблуждава хората, но нека оставим журналистическите неволи на страна и се концентрираме към самата тема:

По-скоро зад холограмата има обект, които не искат да видим - извънземна база / планетоид, и понеже формата му е прекалено издайническа - решението е да се прикрие с холограма). А проекцията е доста примитивна технически, ако се съди по факта, че създателите и са били принудени да създадат плоска проекция и заради това Луната е обърната с една страна към нас. Това просто е спестяване на ресурси за поддържане на видимата част на Луната.

В орбитата около Земята наистина присъства обект, чиито размери съответстват на видимата от Земята „Луна“, но в действителност това, което виждате, е само холограма – маскировка на истинската повърхност на обекта. Това между другото обяснява защо никой не лети на „Луната“. Мисля, че всички държави, които са изпратили своите апарати на „Луната“, са наясно, че под прикритието на това, което виждаме от Земята, там има съвсем друго нещо.

В полза на тези версии говорят и фактите, които дълго време предизвикват поразяват със своята нелогичност:
Защо човечеството изпраща апарати в дълбокия космос, но напълно игнорира най-близката планета до нас. Защо всички снимки на Луната са с такова отвратително качество. Защо астрономите с модерни телескопи не могат да направят снимки на лунната повърхност с качество, сравнимо с това на снимките от Марс или от земните сателити. Защо летящите в околоземна орбита сателити са в състояние да направят снимка, на която може да се види номер на кола, а лунните спътници снимат в такава резолюция, която дори не си струва да се коментира?"



> Луната като основна „рециклираща“ станция


„Дали Луната не е кух космически кораб, изпратен в орбита в отдалеченото праисторическо минало?“
– Дон Уилсън, „Мистериозният космически кораб – Луната“

Луната е най-доминиращият елемент в нощното ни небе, вдъхновяващ както удивление, така и митове от древността насам. Докато последните няколко десетилетия предложиха ново разбиране за много лунни мистерии, голям брой въпроси без отговор все още заобикалят нашия единствен естествен спътник. Ние смятаме този бял планетоид, който непрекъснато обикаля около нашата планета на всеки 28 дни, за важна част от природния ни свят. Но когато започнем да анализираме физическите качества на познатата ни съседка, много детайли подсказват, че Луната може би изобщо не е естествено тяло.

Дали Луната не е произведена?! Откъде произхожда тази абсурдна теория? За първи път публикувана през 1960 г. от руските учени Михаил Васин и Александър Шербаков и по-късно подкрепена от изследователи и колеги, заинтригувани от тази хипотеза, идеята съдържа осем принципа, анализиращи някои от най-интересните характеристики на лунния ни спътник. Следва кратко резюме на тези наблюдения.

Първа лунна загадка: голям спътник, малка планета
В сравнение с другите планети в нашата слънчева система, както орбиталния път, така и големината на Луната, се оказват доста значителна аномалия. Други планети, разбира се, също имат луни. Но тези с по-слабо гравитационно поле, като например по-малките планети – Меркурий, Венера и Плутон, нямат. Земята е с подобен размер, но същевременно притегля луна с една четвърт от своя размер. Сравнете това с огромните Юпитер и Сатурн, които имат няколко сравнително малки спътници – луните на Юпитер са в съотношение 1 към 80 спрямо размера на планетата. Нашата луна изглежда по-скоро рядко космическо явление.

Друг интересен детайл е разстоянието от Луната до Земята, което е достатъчно близко, така че погледната от Земята, Луната заема същата площ върху небето като Слънцето. Това любопитно съвпадение е най-осезаемо по време на пълните слънчеви затъмнения, когато Луната напълно покрива най-близката ни звезда.

И накрая, с почти перфектна кръгова орбита, Луната не се държи като другите сателити, които клонят към по-елиптична траектория.

Втора лунна загадка: гравитационния център
Гравитационният център на Луната е с около 1.8 км по-близо до Земята от нейния геометричен център. С подобно значително несъответствие, учените остават неспособни да обяснят как Луната успява да поддържа почти перфектна кръгова орбита без да се клатушка.

Трета лунна загадка: кратерите
Помислете за познатите ви снимки на лунната повърхност и в съзнанието ви ще изникне картината на един свят, белязан от кратери. По-голямата част от космическите тела, падащи към повърхността на Земята, изгарят напълно или намаляват значително в резултат на защитната атмосферна обвивка, концентрирана в приземния 16-километров слой. Луната не притежава подобна атмосфера, но се справя също така добре. Фактът, че дълбочините на тези кратери са забележително плитки в сравнение с тяхната обиколка, предполага, че Луната е изградена от изключително издръжлив материал, който предпазва от по-дълбоко проникване. Дори кратери с диаметър над 300 км. не са по-дълбоки от 6 км. Ако Луната е просто хомогенно парче скала, се изчислява, че трябва да съществуват кратери с поне 4-5 пъти по-голяма дълбочина.

Васин и Шербаков предполагат, че лунната кора вероятно е съставена от титаниев пласт. Всъщност вече е потвърдено, че лунната кора притежава извънредно високо ниво на титан. Съветският екип предполага, че титанивият слой е с дебелина около 30 километра.

Четвърта лунна загадка: лунните океани
Как са се образували така наречените лунни океани? Тези гигантски разширения се смята, че са образувани от втвърдена лава, изтекла от вътрешността на Луната поради сблъсък с метеорит. Докато тази теория може да бъде лесно обяснена за една топла планета с разтопена вътрешност, много учени смятат, че Луната по-вероятно е била винаги студено тяло.

Пета лунна загадка: гравитационната неравномерност
Гравитационното привличане на Луната не е равномерно. Екипажът на борда на Аполо 8 забелязал, че летателният обект отбелязва резки спадове в траекторията, когато пременива в близост до океанските райони на Луната. Изглежда, че гравитацията мистериозно проявява по-силно влияние на тези места.

Шеста лунна загадка: географската асиметрия
Открили сме много на брой кратери, планини и географски размествания на далечната страна на Луната (страната, която не можем да видим директно от Земята). Докато обърнатата към Земята страна е мястото, където се намират по-голямата част от океаните на спътника. Защо 80% от лунните океани са разположени само от едната страна на Луната?

Седма лунна мистерия: ниската плътност
Установено е, че плътността на Луната се равнява на около 60% от плътността на Земята. Данните от различни изследвания се тълкуват от мнозина като доказателство, че Луната е куха. В книгата си от 1982 г. “Муунгейт: тайните открития на космическата програма на САЩ” ядреният инженер и изследовател Уилям Л. Брайън пише, че доказателствата, предоставени от сеизмичните експерименти на Аполо, показват, че „Луната е куха и относително твърда“. Освен това няколко учени се осмеляват да допуснат, че тази празнота е изкуствена. Всъщност, заради позиционирането на установените повърхностни слоеве, учените смятат, че Луната изглежда да е планета, формирана „на заден ход“, което според някои се смята за още един аргумент в полза на хипотезата на изкуствения произход.

Осма лунна мистерия: други теории за произход
През миналия век е имало три основни теории за произхода на Луната. Едната предполага, че Луната е била част от Земята, като впоследствие се е отделила. Друга теория е, че Луната е била формирана в същото време като Земята, произлизаща от същия облак на изначалната мъглявина. Тези хипотези обаче не успяват да покрият установените невероятни разлики в естеството на двете тела. Третата теория предполага, че по време на своето скитане из космоса, Земята е привлякла Луната в своята орбита. Проблемите с тази теория могат да се открият в обясненията по-горе: Луната притежава почти перфектна кръгла форма, кръгова орбита, както и сравнително голям размер. В случаите, когато един спътник е привлечен от планета, се очаква по-ексцентрична орбита или поне елиптична. Друг проблем с всичките три теории е тяхната неспособност да оправдаят високия ъглов момент между Луната и Земята.

Четвъртото обяснение, описано в тази статия, може би звучи по най-невероятния начин от всички. Въпреки това, то би могло да покрие различните аномалии, които предоставя Луната, тъй като един сателит, изграден от интелигентни същества, не е предмет на същите съображения, които бихме имали с телата, създадени в случаен процес, датиращ милиарди години назад във времето. В действителност много учени са приели тази теория като не по-малко валидна от останалите.

„Бях зашеметен, когато за първи път попаднах на шокиращата съветска теория, разкриваща истинската природа на Луната. Първоначално я сметнах за невероятна и естествено я отхвърлих. По-късно когато научната информация от нашите експедиции Аполо предоставяше все повече и повече факти в подкрепа на съветската теория, аз се оказах принуден да я приема“, пише Дон Уилсън в пролога към книгата си, проучваща теорията за изкуствения спътник, “Мистериозният космически кораб – Луната”.

Ако Луната е наистина изкуствена, какво е било тогава нейното предназначение и от кого е построена? Дали е просто направена, за да хвърля светлина в нощното небе, или има други функционални съображения? Установено е, че полето й влияе на приливите и отливите, на менструалния цикъл на жените, както и някои хора вярват, че пълнолунието може дори да повлияе на психическото ни състояние. Едва ли можем да си представим нашия свят без Луната, която се е превърнала в неразделна част от живота на Земята. Но може би човечеството някога е познавало подобни безлунни векове.

„Ние всички знаем, че извънземни посещават Земята. Това, което не знаем е откъде те идват и каква е тяхната цел?“
– Едгър Мичъл, астронавт от Аполо 14


„Питате ме за НЛО и аз ви заявявам публично, че те не са наше творение, а на някоя друга цивилизация. . .цивилизация много по развита от нашата.“
– Юджийн Сърнън, Командир на мисията Аполо 17 за LA TIMES, 1973 година


„Моята позиция относно извънземните е съобразена с официалната позиция и не мога да ги коментирам. Обаче лично мога да ви убедя, че ние не сме сами!“
– Чарлс Кармада, астронавт и инженер към НАСА


„По време на моята работа в Конгреса, като Вице-Президент и Президент, направих няколко допитвания за предоставяне на информация свързана с НЛО. Официалните власти при всяко мое допитване отказваха да ми предоставят каквато и да е информация.“
– Джерълд Форд, бивш американски президент, 17 март 1998 г.


“Ние срещнахме там една цивилизация, много по-мощна и развита от нашата“.
Човекът създал програмата “Аполо“- Пол Браун, малко преди да бъде убит(разболян от Рак) – през 1972 г., след приключването на програмата, Браун е отстранен от НАСА.


„Смятам, че хората имат право да знаят истината и съм сигурен, че за в бъдеще на властите ще им се наложи да говорят открито за присъствието на извънземните сред нас.“
– Пол Хелиър (Бивш министър на отбраната на Канада)


Въпрос на Сара Макклендън (официален репортер към Белия Дом) към Бил Клинтън:
„Защо нищо не се прави за разкриването на НЛО?“
Бил Клинтън:
„Сара, има правителство вътре в самото правителство и аз не мога да го контролирам.“



Лъжливата светлина на Луцифер

В един момент Айк осъзнал съществуването на „Лунната матрица“ – тази „Лунна матрица“ ни принуждава да живеем в един вид виртуална реалност, точно както се намират във виртуална реалност много „геймъри.“

По принцип, всяка планета(не-звезда) е холографско място на земни и подземни планети. Има теория за "Кухата Земя"(Hollow Earth- "AgHarTa"), като холографско място на агартяните(хибридите "нага") за нашата планета Земя.
Египетския бог на Луната е Ях(Ах), а Халдейския е "Син"(Шин), което значи "зъб"(полумесец) на афро-семистките езици.
Духовния Сатурн - "Шива", има сплетена Луната в пети ден след Новолуние- "Панчами"(което е празник на нагите-кралските кобри).

Луната като пряк участник в произхода на човечеството.





В своята книга „Послания от Андромеда“, контактьора Алекс Колиер описва телепатичните разговори с група от извънземни същества от галактиката Андромеда. Един от тях се нарича Морани, чиито произход е от звездна система в съзвездието, която той нарича Zenetae.


Бидейки древно същество, Морани е в състояние да предаде ценна информация на Колиер и да обрисува картина, която е много различна от това, което нашата история ни учи за миналото на Земята. Андромедианеца разкрива, че нашето настояще се ръководи от лъжи и манипулации и населението като цяло знае много малко или почти нищо за това, което де факто се случва в нашата Слънчева система.

Едно от най-интересните разкрития на Морани се отнася до произхода на човечеството, който включва съществуването на тайна база на Луната.




Лунната база

Морани посочва, че сателита на Земята не е бил образуван тук в нашата Слънчева система, а бил превозен тук преди милиони години. Той е бил използван като транспортен кораб, който на борда си превозвал влечугоподобни, влечуго-човешки хибриди и първите хора, които са стъпили на Земята.




SP.: Oт архетипна гледна точка, това носи със себе си идеология сходна с прословутия библейски „Ноев ковчег“ – кораб, който превозва всички необходими биологични видове за започването на нов живот, на една предварително тераформирана планета (Явно ще се наложи да гледам пак филма за Ной, за да проследя дали тази архетипна перспектива има някаква валидност).



Разбира се това е в разрез с твърденията на Робърт М. Скай, който пише, че първите хора са създадени в лаборатория тук на Земята от принц ЕА и неговата помощница по генезиса – NIN-HUR-SAG (която варира от Dаmkina до Изида, в зависимост от източниците). Някои автори посочват, че след изгонването на ЕА от Земята от брат му ЕНЛИЛ, той се укрива именно в някои от секторите на галактиката Андромеда, което е доста интересен факт, предвид изложената тук информация.
В истинската история, открадната от Епоса за Гилгамеш, датираща от 1800 години преди библейските сказания, главни действащи лица са принц ЕА и Утнапищим, на който било наредено да построи кораб, на който да събере всички животински видове, за да ги запази след готвения потоп от другите – разгневените божества в лицето на Кралицата на Орион, която не била доволна от работата на ЕА.

Принц ЕА към Утнапищим:

„Ти, шурипакиецо, син на Убар-Туту,
събори колибите, построй кораб!
Презри богатството! Живота спасявай!
Остави имота си! Душите* спасявай!
Вземи по седмина зад всяка
преграда — корабът, който ще сглобиш,
нека има четири ъгъла и четири борда**…“


* „дарът на перото“
** кораба е с формата на куб

В контекста на това е интересно да отбележа какво отговорил Утнапищим на Гилгамеш, който поискал да узнае как се е спасил, Утнапищим му разкрил, че „откровените думи са божествени тайни“.





Луната, както Морани твърди, възниква в звездна система, която се намира на 432 светлинни години от Земята, намираща се в съзвездието Малка мечка. Наричана „CHOWTA” от Андромедианците, тази двойна звездна система е огромна със своите 21 планети и няколко дузини звезди (в оригиналния материал е посочен термина „четири дузини“, което до колкото успях да проверя е някъде около 48, една дузина според повечето източници е 12.) Луната, която сега възприемаме като наша собствена, веднъж е обикаляла като 17-та планета в системата CHOWTA. Там тя била наричана Малдек и е била разрушена в древна война между човешкия алианс и тираничните сиви от Империята Орион.

Андромедианците разкриват, че Луната е на 6,2 милиарда години. Това означава, че е по-стара от нашата Слънчева система е не би могла да е започнала съществуването си от тук.

Конспиративните теории редовно споменават наличието на неидентифицирани постройки и съоръжения на лунната повърхност и, че съществуването им е прикривано за очите на обществеността. Телепатичните трансмисии на Морани са накарали Колиер да вярва в това.

Но ако Луната е чужд обект, как са я довели до тук?

Колиер пише, че тя е „вкарана в опашката на астероид, който я довежда в нашата Слънчева система“. Въпреки, че нашите астрономи не са успели да го идентифицират, астероида минава през нашата част от галактиката на всеки 25 000 земни години. Има следи, които подкрепят тази хипотеза, но много от тях са невидими за невъоръженото око. Колиер посочва някои от тях:




„Луната е куха и съдържа огромни подземни съоръжения, построени първоначално от извънземните, а после и от хора от Земята. Има седем отвора в кората на Луната и подземните бази. Консервативните учени се чудят защо толкова много кратери изглеждат толкова плитки, въпреки техния размер. Андромедианците казват, че това е така защото голяма част от повърхността е построена върху върха на метална обвивка от кръгово пространствен гребен, или както Андромедианците го описват „боен превозвач“ (SP.: предполагам, че става дума за „боен кораб“, но вероятно Луната е имала и тази функция – да превозва бойна техника и единици).“




Колиер посочва един интересен факт, че кратерите на Луната са много по-дълбоки от колкото в действителност може да бъде видяно, разбира се науката няма как да го установи по ред причини. Андромедианците споменават, че кратерите са създадени изкуствено. Много от тях са разположени от тъмната страна и някога са били куполни градове и хангари за вход на космическите кораби към вътрешността. Всичко това било унищожено през войната, която датира от преди 113 000 години. Руините им са открити много преди астронавтите от мисията „Аполо“ да стъпят на Луната.

Тези разрушени структури бяха първоначално проучени в началото на 1950 г. от група астронавти на NSA. Те са били транспортирани и ръководени от сивите извънземни. Зоната, която те са проучвали се намира под кратера Жул Верн и се състои от огромно подземно съоръжение с размерите на щата Ню Йорк (789 км²).



> Плеядински евфемизми за подтиснатото женско начало


Вътре се намират останките на влечугоподобни и хора, които са разпръснати из цялото място, изглеждало сякаш някога тук се е водила масирана битка. Технология от Орион също е била намерена, която в по-късен етап е била обратно инженирана, също така там са открити множество извънземни записки и текстове, които били преведени.




Подземната база съдържа в себе си огромни езера, както и осем запечатани трезора, съдържанието на които не е било предоставено на хората от Сивите.




Оттогава са били създадени и поддържани изкуствени среди, които да подслонят все по-нарастващото „лунно“ население. През последните 60 години, то се е повишило от нула до над 36 000 човека от Земята, предварително селектирани от Световното Правителство. И както Андромедианците посочват, тази цифра се очаква да нарасне на 600 000 в близко бъдеще.




В момента Световния Ред (управляващия елит на Земята) разполага с 53 построени на Земята, космически кораби тип „НЛО“, опериращ с тях на Луната. Също така на Луната се създават и различни оръжия – сателити с ядрени глави, лазерно оръжие на принципа на ускорителя на частиците и оръжейни системи базирани на антиматерията.

Анти-гравитационните аномалии на Земята са били използвани за изпращане на оборудване и хардуер към Луната. Пайн Геп, Австралия (САЩ имат 2 военни бази там) и остров Диего Гарсия в Индийския океан са основни места за този тип дейности. Друго такова място е Сибир в Русия.




Провеждането на такива сложни операции на Луната изискват също толкова сложна йерархия. Лидерите и тези, които имат последната дума са Сивите, но те рядко се намесват. Те обикновено съобщават своите намерения на групата наричана „Черните монаси“. Въпреки, че първоначално Черните монаси са хора, впоследствие те биват генетично модифицирани да служат изцяло на волята на Сивите, „и вече“ не се считат за земни хора.“

SP.: Сивите нямат последната дума, те служат на Империите.




Групата, която се намира под Черните монаси се нарича „Синя Луна“ и се състои от американски, британски, руски и френски сили. Тези групи работят на Луната и контролират базите там, но те също се нуждаят от земни фракции. Има две такива организации - Алфа 1 и Алфа 2. Колиер не е сигурен напълно, но предполага, че функцията на Алфа 1 е да събира ресурси и материали от Земята и да държи в неведение нищо неподозиращото население.




Андромедианеца Морани казва на Колиер, че всъщност Алфа 2 е скандалната MJ-12, натоварена със задачата да разследва извънземни кораби. Ако това е вярно организацията, която вярваме, че е на върха на пирамидата всъщност се намира в много по-долно ниво в тази йерархична пирамида. Той допълва, че тази пирамида се ръководи от много по-високо, много повече от колкото ние сме смятали до сега.




SP.:До този момент твърденията на Колиер още не са се доказали, но и да ги отхвърлим ще бъде еднакво глупаво. Нужно е да напомня, че информацията идва от извънземна фракция, която си има собствено виждане за нещата и преследва собствена agenda. Дали са под влиянието на Империите няма как да докажем, но лесно може си направим някои изводи:


bultimes.com/lunata-e-dostavena-v-orbita-okolo-zemyata-za-kontrol-i-porobvane-na-planetata/


Защо премълчават истината за Кралицата на Орион (която вече в бъдещите си публикации ще наричам просто - Q (амалгама от началните букви "Q" и "O"), защо поставят орионските влечугоподобни под ръководството на сивите, защо постоянно отправят нападки срещу сегашно управление на Земята, което според някои изследователи е на контра срещу официалната орионска администрация. Това което може да „синтезираме“ е, че Андромедианците явно не са само една фракция, типично за извънземните мисловни модели. Нека да припомним как извънземни от същата галактика отправяха хвалебствия към великата майка-богиня (Q), което е пряко доказателство за това. Ако приложим универсалния принцип, че нашата действителност е пряко отражение на случващото се над главите ни, то отново ще стигнем до същия извод, който бих могъл да компресирам до познатата , made by Sirius, фраза "борба за кокала".



> Владимир Пятибрат - Глубинная книга


Когато астронавтите кацат на Луната за пръв път, Световния ред е вече там. Знанията и технологиите се удържат от по-ниските нива на НАСА и военните. НАСА е влязла в употреба на Световния ред, като нейната задача е била да държи хората настрани. Астронавтите от „Аполо“ за заплашени да си мълчат, този техен „обет“ си остава и до наши дни.


http://budha2.blog.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар