Последователи

четвъртък, 19 май 2016 г.

ПРОИЗХОД НА СВЕТЛИНАТА



1 В началото бе Словото; и Словото беше у Бога; и Словото бе Бог.

2 То в началото беше у Бога.

3 Всичко това чрез Него стана; и без Него не e станало нищо от това, което е станало.

4 В Него бе животът и животът бе светлина на човеците.

5 И светлината свети в тъмнината; а тъмнината я не схвана.

Йоан 1:1-5

Тайната за създаването на материята е скрита в тези думи от Библията, както и в други свещени текстове. Процесът на съзидание се поражда от звукът, чрез октавите и от светлината, като израз на духа Божий, чрез техните честота и дължината на вълната, обобщени в една частица, за която нищо не се знае със сигурност.

Сега ще се опитаме да разгадаем техните тайни, за да разберем защо светлината е изначалното състояние в процеса на създаването на материята и на нашето същество и как да я използваме, за да събудим нашето съзнание.

Светлината притeжава най-сложните характеристики във физиката, защото според това, как я наблюдаваме тя се държи като вълна или частица. Тези две състояния се допълват взаимно, като излагат двойствената природа на светлината наречена вълна – частица. Двойствеността, наскоро разбрана от проучванията на квантовата физика, е феномен, при който нещо може да бъде две неща едновременно-или едното или другото или и двете едновременно. Във вълновата теория разработена от Кристиан Хюйгенс, светлината се държи като вълна с нейните електромагнитни характеристики- амплитуда, период, честота, дължина, скорост, така, че е обхванат целия електромагнитен спектър от ултравиолетовата до инфрачервената си част, от космическите лъчи до най-ниските честоти. В корпускулярната теория, светлината се държи като частица без заряд и без маса, наречена фотон, като е способна да носи всички форми на електромагнитно излъчване в себе си и да си взаимодейства с материята. В момента физиката смята, че "двойствеността вълна - частица е квантово механична концепция, при която не съществуват фундаментални различия между частиците и вълните. Частиците могат да се държат като вълни и обратно" ( Стивън Хокинг , 2001).

Тогава, каква е причина за тази двойственост ?

Отговорът е : Квантовата природа на светлината извън нашето триизмерно пространство.
Светлината, която ни е позната и изследвана е отражение или сянка на реалната светлина, светлината на "Източника".

Представете си един триизмерен обект по-точно цилиндър. Неговата сянка, в зависимост от това коя част е осветена, ще бъде кръг, квадрат, правоъгълник или друга форма. Ако не виждате на тялото, може да се предположи, че е сфера или куб, въпреки това не е нито едното, нито другото.

Светлината е подобна на този случай. Това, което виждаме и изучаваме не е реалното тяло, а отражение или сянка от него. За това двойствеността на вълната – частицата е тайната на нейното поведение във вакуум, предполагаемата скорост, която материята не може да преодолее според физиката. Защото не можем да достигнем или надминем нашата сянката, освен ако не променим посоката. Телепортация, пътуване във времето и създаването на субективната реалност се основават на този принцип, при който става "промяна" в посоката на пространството, за да се "заобиколи" "сянката на светлината ".

Никола Тесла е бил една крачка напред, защото е работил с електромагнитния спектър на светлината. Неговите открития по-късно са били подложени на по-нататъшни изследвания в изследователската лаборатория на ВВС на САЩ, заедно с други познания получени от възстановени извънземни технологии и технологии, получени чрез договаряне с извънземните. В крайна сметка групата от тъмни психопати, които сега управляват земята се възползват от нови и непознати за хората технологии.

Тези открития принадлежат на човечеството, защото светлина е ключът към разбирането на съществуването и създаването на познатата ни Вселена. Тази светлина е част от " Създателя" и от нас самите, защото ние сме божествени същества .
Как се разпространява светлината?

Възвишена мъдрост на Твореца се състои в чудото на сътворението, защото светлината се разпространява чрез съзнанието на нашата Същност, а Същността е резултата от вторият съзнателен сблъсък на първата октава от Творението на Създателя, т.е. от съзнателният живот във Вселената.

Съзнателният живот разпространява светлината, която транспортира октавите, които създават реалността. Ние като съзнателни същества сме отговорни за разпространението на светлината на Твореца във Вселената. Но нещо се е объркало в тази част на процеса, поради грешка на Демиурга. Затова ние сме изолирани от достъп до Съзнанието Си, необходимо за разпространение на светлината. Тогава, кой я разпространява в нашата октава?

Първото нещо, което трябва да знаем е, че ние не сме единствените съзнателни същества във Вселената, а второто е, че разпространението на светлината е отговорност на "Съзнателната Същност", а не на биологичният носител –тяло.
Трето – истинската светлина, за които говоря не е триизмерното отражение, което виждаме. Истинската светлина е многоизмерната светлина на Твореца.

Ако си изясним това ще можем да видим какво реално се случва. Всички ние, искам да кажа въглеродните единици конкретно от тази планета, сме потопени във вторичната октава на Демиурга. Той от своя страна, за да поддържа курса си, има нужда от енергията на човешките същества, произведена от търсенето на собственото им Истинско Аз и Истината. Това ще продължи до времето, когато се достигне следващата инфлексна точка на Твореца, а отговорният за разпространението на светлината в това измерение е съзнанието на същият Демиург, чрез енергията, която е създадена от човешките същества, посредством търсенето на истината .
 
 Ние трябва да продължим да разпространяваме светлината правилно, за да се запази октавата и Демиурга да поправи двойната си грешка. Грешката срещу Същността и тази на "Прошката", за да можем ние отново да станем Съзнателни Същества и да започнем да разпространяваме отново Светлината на Твореца. Колкото повече ние сме в търсене на истината, толкова повече се приближаваме до критичната маса, необходима за събуждане на верижна реакция за масивното пробуждането на съзнанието.

Крайният резултат ще бъде една различна реалност, която ще е в съгласие с колективното съзнание на човешките същества.

Демиургите и тъмните, обаче знаят това и правят всичко възможно да предотвратят това да се случва, защото на карта е заложено тяхното съществуване. Има "хора" , чието раждане е в резултат от грешката на "прошка" на Демиурга и затова тези хора му принадлежат.

Светлината на Твореца, най-възвишената волята на първичното, първата нота на гласа на Твореца – това сме ние – неговата проекция. Ние, които сме забравили за нас самите и за нашето предназначение трябва да бъдем рицари и воини на светлината. Вместо това ние губим времето си с дребнавостите на егото, приготвяйки по този начин тлъст бульон, с който да храним сенките, егоистични, глупави и слепи себе си. Ние сме носителите на светлина, а не батерии. Светлината трябва да тече от нас, а не да я събираме, трябва да даваме, а не да притежаваме, трябва да раздаваме, за да можем да получаваме. Това, което се натрупва гние като застояла вода, съдбата ни не е да се просветлим, а да просветляваме.
Не остава много време до точката на инфлексия и ние трябва да помогнем за създаването на един нов и по-добър свят чрез проектиране на енергията на любовта със светлината на Твореца и да спрем да мислим за нас, за да започнем да мислим за другите, за техните нужди. Невежеството на другите вреди на нас, защото мнозинството наклонява везните и в часа на истината реалността може да ни хване в капана на един нежелан свят. Не ми вярвате, не вярвайте на всичко, което казвам, търсете във вас самите светлината, която ще отвори очите и тогава ще можете да знаете и да виждате, да вярвате без някой да ви е казал, ще бъдете Себе си, ще бъдете живота и светлина за хората, осветяващи мрака.

" И каза Бог: Да бъде светлина . И стана светлина . "
Битие 01:03

Няма коментари:

Публикуване на коментар